Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Garneczki.pl
  • /
  • 1

Opinie o Garneczki.pl

www.garneczki.pl

Poznań

Zakupy Garneczki.pl opinie
Asortyment
4
Dostawa
4
Łatwość zamawiania
4.27
Obsługa i reklamacje
3.8
Poziom cen
3.73

Średnia ocen

3.96

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

11

dodanych opinii

 

Maciej / 2022-08-05

Super, wszystko ok. Olbrzymi wybór w sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2021-11-23

Szanowni kupujący, zastanówcie się kilka razy zanim dokonacie zakupów w tym sklepie. Zakupiłem garnek żeliwny, który po tym jak do mnie dotarł okazało się, że puszcza czarną farbę, która została mi na rękach. Ku przestrodze nalałem do niego wody by sprawdzić, czy będzie puszczał kolor - nie chciałbym otruć rodziny. Niestety moje przypuszczenia okazały się prawdą, pod warstwą czarnej farby ukazała się rdza. Odesłałem garnek do sklepu, niestety sklep zasłaniając się "nieprawidłowym użytkowaniem" i "sprawdzaniem w sposób niezgodny z regulaminem" odmówił przyjęcia zwrotu lub dał możliwość zwrócenia mi 30% wartości zakupionego garnka. Sytuacja nieco żenująca, oczywiście poprosiłem o odesłanie garnka na mój adres, będzie służył jako doniczka w ogrodzie bo chyba tylko do tego się nadaje. Nie zamierzam go odsprzedawać, ponieważ nie ryzykowałbym zdrowia innych ludzi. To były moje pierwsze i zdecydowanie ostatnie zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Cena

Wady

Niska jakość towaru, tragiczna obsługa klienta

Extra informacje

M. / 2021-07-07

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Towar otrzymałam uszkodzony, niekompletny. Artykuły za drogie w stosunku do jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Bylejakość. Wysyłają towar wcześniej nie sprawdzony, zepsuty.

Extra informacje

Monika / 2021-06-24

Niestety, ale towary w tym sklepie potrafią podrożeć o 100% w ciągu dosłownie jednego dnia. Radzę sprawdzać w porównywarkach cen, zanim coś tu kupicie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Zalet nie zdążyłam poznać, ponieważ nie doszło do zakupu z winy sklepu.

Wady

Towary nagle drożeją o 100% w ciągu jednego dnia, co jest kompletnym absurdem.

Extra informacje

Grażyna / 2020-12-18

Zgadzam się w pełni z poprzednim wpisem. Zapłaciłam za towar 11.12.2020 r. informacja była, że otrzymam 15.12.br., a dzisiaj jest 18.12 i ani towaru, ani odpowiedzi na moje mailowe zapytanie kiedy wyślą, bo przesyłka po zalogowaniu na stronę ma cały czas status "w przygotowaniu". rozumiem, że okres przedświąteczny, tylko po co podawać wcześniej datę realizacji , w moim przypadku, 15.12, skoro nie można jej dotrzymać. Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie prezentu pod choinkę dla córki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75

Ryszard / 2020-12-17

Sklep jest nieprofesjonalny. Przez kilka dni nie odpowiedział na zapytanie mejlowe o status realizacji zamówienia. Infolinia jest amatorska. Przez 10 minut komunikuje "proszę czekać", następnie przez kilka minut informuje "jesteś dziesiąty w kolejce" i na końcu rozłącza się. Można zrozumieć zwiększoną ilość zamówień przed Bożym Narodzeniem ale nie można zrozumieć braku możliwości skomunikowania się chociażby po to aby zrezygnować z zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

brak

Wady

jak w opinii

Extra informacje

Kasia / 2020-07-23

Jestem klientką sklepu już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Szybka obsługa, produkty zgodne z opisem, opisy wyczerpujące, a przy ewentualnym zwrocie krótki czas oczekiwania na zwrot pieniędzy. Jak najbardziej polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre opisy i zdjecia

Wady

za duża oferta, chciałoby się mieć wszystko :)

Extra informacje

Lacix93 / 2020-06-23

Kupiłam w tym sklepie serwis obiadowy . Jest piekny i dojechał w całosci, bez zadnych uszkodzeń. Widać, że włożyli dużo pracy w przygotowanie tego zamówienia. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zabezpieczenie wysyłki

Wady

Extra informacje

hugo / 2020-03-06

Wszystko w porządku! Polecam robić tutaj zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mustang / 2018-06-06

Kupiłem w tym sklepie część wyposażenia do restauracji. Szkoda tylko, że tak późno znalazłem ten sklep, cenowo wypadają super na tle innych, zaoszczędziłem naprawdę sporo na różnego rodzaju akcesoriach do kuchni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mustang / 2018-06-06

Kupiłem w tym sklepie część wyposażenia do restauracji. Szkoda tylko, że tak późno znalazłem ten sklep, cenowo wypadają super na tle innych, zaoszczędziłem naprawdę sporo na różnego rodzaju akcesoriach do kuchni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Garneczki.pl opinie