Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Transport
  • /
  • Kurierzy
  • /
  • DHL
  • /
  • 1

Opinie o DHL

Transport DHL opinie
Cena
3.25
Niezawodność
3.13
Obsługa klienta
3.38
Parametry
3.13

Średnia ocen

3.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

Edyta / 2022-03-24

Złodzieje i jeszcze raz złodzieje. A sama firma porażka. Zarówno jak i personel... Zniszczyli mój drogi sprzęt. Prawdopodobnie w sortowni, bo paczka spędziła tam 6 dni. Klient nie odebrał, bo doszło do uszkodzenia, czemu się nie dziwię. Paczka wróciła do mnie. Kurier, który przywiózł przesyłkę z powrotem spisał protokół. Na jego podstawie złożyłam reklamację i co się okazało? Żądają ode mnie dowodu zakupu, czy sprzęt, aby na pewno należy do mnie! Śmiech na sali! Wiadome,ze chodzi o zwrócenie kosztów, bo są nie małe, więc próbują umyć rączki i wprowadzić mnie w kozi róg. Nieudacznicy i partacze. Ja tak tego nie zostawię. Sprawa trafi do sądu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2022-01-18

Najgorszy przewoźnik jaki może być zwłaszcza kurier na trasie Grudziądz ul.Bydgoska i okolice wogole nie przyjeżdża z paczkami wpisując iż nie było nikogo w domu, żenujące podejście, jeszcze obraza klienta używając słów " WYPIE..." ZACHOWANIE NIE NA POZIOMIE OSOB MAJACYCH KONTAKT Z CZŁOWIEKIEM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Obraza klienta, wulgaryzmy

Extra informacje

Kurier Grudziądz ul Bydgoska

bogna-we / 2021-07-13

Dziś przesyłka miała być doręczona i nie została doręczona, bo kurier w ogóle nie raczył się pojawić pod adresem odbiorcy. Dziś przez cały dzień specjalnie jeden z domowników został w domu, by ją odebrać a przewoźnik robi z ludzi idiotów, że kurier był pod tym adresem i nikogo nie zastał!! OMIJAĆ Z DALEKA TEGO PRZEWOŹNIKA Z JEGO PSEUDOUSŁUGAMI !!!!!!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

Extra informacje

olka / 2018-05-03

świetna firma kurierska, jeśli nie mogę odebrać przesyłki o danej godzinie to kurier umawia się ze mną na inna godzinę, a nie jak u innych, sama muszę ją odebrać.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

świetni kurierzy

Wady

Extra informacje

monikaaaa / 2018-04-25

jedyni kurierzy, przy których spokojnie można otworzyć paczkę i sprawdzić jej zawartość, czy towar zgadza się z tym co zamawialiśmy, wszyscy inni kurierzy po odebraniu paczki od razu odchodzą
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

fachowi kurierzy

Wady

Extra informacje

tytan91 / 2018-04-25

może być, na tyle innych firm kurierskich wypadają nieźle, kurierzy raczej przyjeżdzają na czas, a jeśli to informują telefonicznie o większym opóźnieniu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25

cerso / 2018-04-21

takie sobie usługi, bywają momenty, że przyjeżdzają na czas a i takie, gdzie na konkretną godzine potrafią się spóźnić 2-3 godziny, wedlug mnie średnio ale źle też nie jest
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.50

paczek91 / 2018-04-14

Kurier zawsze dzwoni przed przyjazdem i jeździ także w godzinach wieczornych za co jestem szalenie wdzięczny, bo rano nie mam czasu odebrać paczki.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Krzysztof / 2017-12-04

Solidna firma, pracowici kurierzy, jesteście krwiobiegiem gospodarki, dziękuję i pozdrawiam

Transport DHL opinie