Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Ekipy budowlane
  • /
  • DECOR-BUD
  • /
  • 1

Opinie o DECOR-BUD

decorbud.pl

Warszawa

Budownictwo DECOR-BUD opinie
Cena/jakość
2.69
Obsługa klienta
2.14
Terminowość
2.14

Średnia ocen

2.33

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

16

dodanych opinii

 

Renata / 2023-12-06

Ja również zostałam oszukana. W grupie siła. Proponuję pozew zbiorowy. Towar przyszedł dnia następnego lecz niezgodny z zamówieniem . Miał zwyczajnie być wymieniony lecz teraz zaczynają się schody. Zwodzenie, granie na zwłokę OSZUŚCi

Kaśka / 2023-11-20

UWAGA, OSZUŚCI! Niestety, mogę się podpisać pod poniższymi negatywnymi opiniami. Na początku dobry kontakt, po przelaniu pieniędzy cisza, w rozmowie informacja, że towar już został wysłany i tak mija kolejny tydzień. W końcu pan, który mnie obsługiwał, przestał odbierać ode mnie telefon i nie odpowiada na maile. Oczywiście nie otrzymałam ani zwrotu pieniędzy, ani towaru.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

nierealizowanie dostaw, okłamywanie klientów, wyłudzanie pieniędzy

Extra informacje

Kristian / 2023-11-06

Kłamcy, oszuści, krętacze. Nie polecam nikomu.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

nie dostrzegam

Wady

cała ta firma jest wadą

Extra informacje

Anna / 2023-10-19

Radzę wszystkim osobom, chcącym czerpać radość z wykańczania i remontowania swojego mieszkania omijać sklep Decorbud24 z daleka. Niestety jest to wielka szarpanina. 12.10 zamówiłam płytki, realizacja w zamówieniu to 3-4 dni robocze, 17.10 dostałam komunikat, że paczka gotowa do wysyłki, następnego dnia że względu na brak informacji napisałam maila po czym natychmiast dostałam odp, że wysyłka zostanie zrealizowana dzisiaj tj. 19.10 z wysyłką na piątek. Niestety dziś ponownie brak info, ale też brak odp na wiadomości. Zaczęłam dzwonić na numer kontaktowy, ale niestety ciężko było się dodzwonić, gdyż był albo niedostępny albo zajęty. W końcu odebrał pracownik, który próbował udawać zorientowanego w mojej sprawie i wmawiał mi, że już rozmawialiśmy (nie, to był moj pierwszy telefon),ale gdy poprosiłam o konkretne informacje, nie było ich w stanie udzielić i poprosił o czas, żeby sprawdzić co się dzieje w zamówieniu co mnie mocno zdziwiło bo teraz programy do obsługi zamówień są przecież łatwe w obsłudze i szybkie, ale być może pracownik ma szczególne potrzeby, z tym, że to niestety nie usprawiedliwia niekompetentnej obsługi klienta, obiecał, że oddzwoni za 10 minut, oczywiście nie oddzwonił, ja za to zadzwoniłam i ponownie otrzymałam informację, że wysyłka mojej przesyłki została przesunięta tym razem na jutro, ponieważ mają dużo paczek. Pracownik obiecał, że wyśle w mailu nr listu przewozowego i ponownie nie dotrzymał obietnicy bo nie zrobił tego. Przed chwilą sklep zatrzymał możliwość dodawania opinie na Ceneo. Mocno podejrzane, proszę oszczędzić sobie stresu.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnostwo

Extra informacje

Robert / 2023-10-13

FRAJERSKA firma, mimo zapewnień mija właśnie 4 tydzień a towaru nie ma, zwodzenie i kręcenie, brak odpisywania na maile, szkoda nerw i czasu na tą pseudo firmę. W ofercie towar dostępny w 2 dni. PRZESTRZEGAM
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

brak

Wady

kłamią

Extra informacje

Jan / 2023-09-25

Wszystkie najnowsze opinie są niestety trafne. Przestrzegam przed tym czymś nazwanym sklepem. Bezczelnie kłamią o wysłanym towarze dzień w dzień. Szkoda straconych nerwów.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Kłamią o wszystkim

Extra informacje

Maniek / 2023-09-08

Nie polecam wręcz odradzam zakip w tym sklepie.telefonow można wykonać mnóstwo bez odzewu .nieterminowi .kłamcy i przeciągacze
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Rajek Pracownia Projektowa / 2023-08-10

Beznadziejna obsługa , informacja i stracony czas , czekam na umywalkę już ok. 2 tygodni ( info na stronie że produkt dostępny w ciągu 48 godz. ), potrzebuję pilnie - więc już dziś zakupiłam drugą, którą od ręki wysłali i dostałam rzetelne informacje odnośnie nr listu przewozowego i nadaniu przesyłki w trybie ekspresowym . Zbywanie konsultanta że za moment oddzwoni jest tak irytujące że człowiek w tej beznadziei rozkłada ręce , szczerze się dziwię że taki sklep jeszcze istnieje . Przestrzegam wszystkich przed zakupem - stracicie tylko czas , nerwy i pieniądze .
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

żadnych

Wady

beznadziejna obsługa i brak wysyłki towaru w deklarowanym terminie

Extra informacje

Joanna / 2023-08-08

Nie polecam, problem z odzyskaniem pieniędzy za zwrócony towar, ciągłe obietnice i po niemal 3 tygodniach nadal nie otrzymałam pieniędzy.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Towar dobrej jakości

Wady

Zwodzenie klienta, przetrzymywanie pieniędzy za zwrócony towar

Extra informacje

Emilia / 2023-05-14

Totalne dno. Od ponad miesiąca czekam na obiecane płytki. Kontakt był do czasu dobry, później co chwilę zbywanie tekstem, że za 3 minuty oddzwoni. Okłamywanie, że paczka została wysłania kilkukrotnie. Na koniec podano jakiś byle jaki nr przewozowy na odwal się, oczywiście nie na mój adres. Totalnie nie polecam, zero szacunku do drugiej osoby. Jeszcze w życiu z takim olewactwem się nie spotkałam.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nie ma zalet. Totalnie odradzam ten pseudosklep

Wady

Oszuści

Extra informacje

Violetta Kasprzak / 2023-05-12

PO REKLAMACJI SPRAWA ZAŁATWION A POZYTYWNIE BEZKOSZTOWO MEGA SZYBKO , PO PROSTU NIE OTWORZYłam paczki po przesyłce tylko jak wrócił mąż i zaczął montować .
Zalety

SZYBKA REKLAMACJA W CIĄGU 15 MIN.ZAŁATWIONE.

Wady

0

Extra informacje

Janusz / 2023-05-10

Nie polecam kłamcy i tylko kłamstwa. Zamówienie na początku przyszło niekompletne, następnie przez dwa miesiące okłamywano mnie o wysłaniu brakujących plytek, wysyłaniem nr listów przewozowych które nie były do mnie żeby tylko nie dzwonił a na końcu jak odesłali pieniądze to miałem dostać rekompensaty to teraz nie odpisują na mail i nie odbierają telefonu
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Brak

Wady

Wszystko oprócz cen

Extra informacje

Marek / 2023-02-26

Miła kadra, rewelacyjna jakość, błyskawiczna dostawa, ceny uważam że porównywalne do konkurencji. W 100% zasłużone 5 gwiazdek. Wrócę na pewno. Fajnie, że takie miejsce istnieje w mojej okolicy.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marianna / 2023-02-21

Jeszcze niedawno miałam pewne wątpliwości, jednak ostatecznie zachęciły mnie opinie innych użytkowników - nie tylko te na tej stronie, ale także w social mediach. Cały proces transakcji przebiegł niezwykle profesjonalnie. Dużym plusem było to, że w przypadku jakichkolwiek wątpliwości mogłam liczyć na pomoc specjalisty. Ceny jak dla mnie w porządku. Z czystym sumieniem mogę polecić, wielkie dzięki i do zobaczenia wkrótce.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mateusz / 2022-01-24

Polecam
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Zbigniew Warszawa / 2018-06-04

Dobra ekipa remontowa, widać, że mają fach w reku i robota im nie straszna. Do tego mieli własne narzędzia, nie jak poprzednia ekipa, która przyszła nieprzygotowana do pracy. Polecam.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Budownictwo DECOR-BUD opinie