Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Briju
  • /
  • 1

Opinie o Briju

www.briju.pl

Gniezno

Zakupy Briju opinie
Asortyment
2.08
Dostawa
1.94
Łatwość zamawiania
2.47
Obsługa i reklamacje
1.68
Poziom cen
2.3

Średnia ocen

2.09

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

41

dodanych opinii

 

Justyna S / 2022-11-21

Żałuję ,że nie poczytałam wcześniej tych opinii, bo nigdy nic bym tam nie kupiła.Absolutnie nie polecam. Zakupiłam złote kolczyki za ok 500 zł. po 2 miesiącach użytkowania odpadła część sztyftu!Rozleciały się przy wkładaniu! Reklamowałam. Ku mojemu zdziwieniu, odrzucono reklamację,niby mechaniczne uszkodzenie. Niestety nikt nie wyjaśnił na jakiej postawie tak stwierdzili. Sprzedają pewnie chiński badziew za duże pieniądze , a ich wyroby nie mają żadnych standardów. Kompletny brak odpowiedzialności za swoje wyroby. Omijać szerokim łukiem .Oszuści i tyle.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

fatalna jakość

Extra informacje

kolczyki używane od 2 miesięcy

Iwona / 2022-11-15

Nie polecam. Zakupiłam złote kolczyki. Model bardzo delikatny, w którym cześć która się wkłada do ucha średnio się trzymała i odpadła. Kolczyki prawie nie noszone, ponieważ się bałam ze odleci to prędzej czy pózniej. Nie zaniosłam od razu do reklamacji ponieważ nie mieszkam w Polsce. Po 9 miesiacach zaniosłam. Ku mojemu zdziwieniu, odrzucono reklamację, stwierdził, ze to mechaniczne uszkodzenie. Wstyd dla takiej firmy. Niby ekskluzywnie, ceny nie małe a fatalna obsługa klienta jaj widać. Nawet nie naprawilli, zaproponowali oplate. Żenujące że nie dbają wogole o klienta. Takim sposobem już podziękowałam za współpracę. Bardzo przykre że taka firma a tak nie szanuje klienta.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

Obsługa klienta

Extra informacje

nie kupię / 2022-10-25

pierścionek z żółtego złota zostawia często czarny nalot na palcu, pierścionki z aparta nigdy, nie kupię w briju nic więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Martyna / 2022-10-13

Firma pozostawia wiele do życzenia. Nie wspominając o obsłudze w sklepie stacjonarnym - Serenda.\r\nReklamowałam pierścionek zaręczynowy po niespełna roku - wypadł główny kamień pierścionka. Panie ze sklepu zszokowane, ze nigdy nie zdarzył im się taki przypadek (być może, tej kwestii nie podwarzam). Pierścionek zareklamowany… po jakimś czasie otrzymałam nowy. Z tym, ze po kilku miesiącach sytuacja się powtórzyła. Warto zaznaczyć, ze jest to pierścionek zaręczynowy. Pominąwszy wartość pierścionka, jednak dla mnie również jest to wartość sentymentalna. Druga reklamacja - i tutaj zaczyna się cała historia. Z reguły nie jestem osobą konfliktowa jednak tutaj moja cierpliwość niestety się skończyła. Pierwsza reklamacja -Serenada nie sfinalizowana - Panie maja zepsuta drukarkę. Po dwóch tygodniach kolejna reklamacja - nie sfinalizowana. Pani z obsługi olewaczo stwierdziła, ze nie dokonam zwrotu ponieważ sklep za kilka dni zostanie zamknięty. Obsługa w Serenadzie - kolokwialnie mówiąc żenująca. Olewczy stosunek do klienta, zdawkowe odpowiedzi. Niesmak pozostanie. \r\nNie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa

Extra informacje

Katarzyna / 2022-09-01

Zakupiłam w sklepie branzoletke na czerwonym sznureczku z złota zawieszka, sznurek zblakł po normalnym użytkowaniu , sklep nie przyja reklamacji , nie polecam! Za takie pieniądze powinni stosować lepsze materiały . Bransoletka kosztowała 160 zł
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33

Szymon / 2022-08-24

Bardzo miła obsługa super asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2022-08-24

Zamówiłem NOWY zegarek a otrzymałem sprzęt bez oryginalnego pudełka z innym nr. seryjnym niż ten przyczepiony do zegarka. Produkt co prawda nie był fizycznie uszkodzony, jednak od razu widać że był to towar powystawowy. Ponadto czas realizacji zamiast oferowanych1-2 dni wyniósł 5 dni, Zwrot pieniędzy po ok 10 dniach od wysłania zwrotu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Elżbieta / 2022-08-22

Reklamowałam zegarek marki ZOYA zakupiony dn.09.02.2022r. Przy zakupie zapewniano o dwuletniej gwarancji nawet na wymianę baterii. Po pięciu miesiącach zegarek przestał chodzić a ja nie umiałam stwierdzić, czy przyczyną może być wyczerpana bateria. Zgłosiłam się do sklepu, gdzie poinformowano mnie, że to prawdopodobnie bateria ale zegarek musi zostać wysłany do zdiagnozowania. Zgłosiłam również, że bransoletka zegarka jest porysowana i nieco odbarwiona, co po pięciu miesiącach noszenia - nie pracuję fizycznie i przy pracach domowych zdejmuję zegarek nie powinno się wydarzyć. Dnia 18 lipca - po niespełna tygodniu skontaktowano się ze mną telefonicznie i poinformowano, że bateria jest do wymiany, co zostanie wykonane w ramach gwarancji i że bransoletkę mogą wymienić na mój koszt za kwotę 69 zł. na co nie wyraziłam zgody. Tydzień temu tj. po pięciu tygodniach udałam się do salonu Briju aby upomnieć się o mój zegarek ale niestety jeszcze nie został przysłany. Jutro tj. 23. 08. 2022r. minie dokładnie 6 tygodni a ja nie mam zegarka. Może wysłano na Cypr aby wymienić baterię??? Pełna ignorancja klienta. Nie polecam.
Zalety

Wady

Extra informacje

5 miesięcy

Iwona / 2022-08-22

Zgadzam się w 100 procentach z negatywnymi opiniami które są poniżej.Dzisiaj odebrałam paczkę w której dostałam dwa różne ogniwa do bransoletki nomination w kolorze oczka bursztynu i to nie jednakowe a zamawiałam 2 czarne.MASAKRA NIE POLECAM!!!! Nie zamawiajcie broń boże nic z BRIJU.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

0

Wady

100

Extra informacje

Monika / 2022-08-02

Obsługa żenująca...Podczas zakupu wszystko super, wciskają bajer ale jak już przychodzi do wymiany to jedna wielka pomyłka.Zero szacunku do klienta jedno Wielkie oszustwo ...nigdy więcej zakupów w tym sklepie...Briju Piła
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wojciech / 2022-07-26

Nie kupujcie tam nic. Syn dostał łańcuszek na chrzciny. Po 3 latach wyjęty z pudełka był czarny. Salon nie uznaje wady fabrycznej i przedstawia że został uszkodzony ale nie potrafi nic wyjaśnić. Dramat. Zero szacunku do klienta. Kup i spierd..... Nigdy nie przyjdę do tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Wszystko

Extra informacje

Nie użytkowany łańcuszek 585 zrobił się czarny.

Patrycja / 2022-07-13

Nie polecam, kamienie w produkcie wypadają, co prawda po okresie reklamacji ale naprawić już tego nie chcą, nie dbają o klienta, a przecież klient zadowolony wraca.
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

.

Wady

brak możliwości naprawy

Extra informacje

4 lata

Bogumiła / 2022-07-09

Nie polecam!! Kupiłam w briju kolczyki i pierścionek z diamentami. Oby dwie rzeczy juz dwukrotnie reklamowałam! Kolczyki: REKLAMACJA 1 uszkodzone zapięcie, po pół roku reklamacja 2 odpadła zawieszka z kolczyka. Pierścionek rekl1 wypadł diament, po ok pół roku rekl2, znów odpadł diament i zloto złamało się w tym miejscu. Pierścionek mam w tej chwili do wymiany na inny( nie da się naprawić i już nie ma takich aby wymienić na nowy!) Aby wymienić na inny muszę dołożyć ok 1000zł gdyż złoto poszło w górę a ja nie chcę najniższej próby, która czernieje ....BRIJU TO TANDETA NIE POLECAM!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bardzo Zła jakość produktów,która wychodzi po czasie

Extra informacje

Użytkowano nie cały rok do pierwszej reklamacji

Andżelika / 2022-07-03

NIE POLECAM TEJ TANDETY ????????????????????????????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

BADZIEW ????????????????????

Extra informacje

Agnieszka / 2022-07-02

Pierścionek z diamentem wart 2 tys. Strasznie lichy,bardzo się wygina. Do tego jak w każdym innym salonie pierwsze rodowanie jest gratis a tu rodowanie każde płatne a do tego nie rozumiem na czym polegale zależność pomiędzy paragonem a odpłatna usługą. Jestem zbulwersowana faktem, że chciałam odpłatnie wykonać rodowanie w salonie w którym był kupiony pierścionek i pomimo grawery firmowego na pierścionki i certyfikatu informującego że pierścionek był zakupiony w tym salonie odmówiono mi wykonania usługi ponieważ muszę mieć paragon.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

Zero

Wady

Extra informacje

A. / 2022-06-27

Biżuteria jest fatalnej jakości. Pierścionek za 2 tysiące wygina się pod wpływem dotyku, dodatkowo wypadł z niego diament, czyli najbardziej wartościowa część pierścionka. Przy reklamacji do formularza bezczelnie zostały wpisane dopiski sugerujące, że sama zniszczyłam pierścionek. Z tego co zdążyłam przeczytać na forach problem wypadających kamieni jest powszechny jeżeli chodzi o biżuterię tej firmy. Obiecują najwyższą jakość, lecz niestety w rzeczywistości jakość jest bardzo słaba. Więc jest to oszustwo. Panowie, ostrzegam Was - nie kupujcie tu pierścionków zaręczynowych, bo nie wytrzymają nawet półtora roku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katarzyna / 2022-06-25

Zamowilam kolczyki z onyxem .Po paru dniach Onyx odklejil sie od kolczyka (bylo jeszcze widac slady kleju.) Bardzo slaba jakos . Gdy zareklamowalam towar , po paru tygodniach odpowiedziano mi iz reklamacja jest niezasadna poniewaz jest to uszkodzenie mechaniczne gdzie w zadnym wypadku nie bylo nawet mozliwosci uszkodzic tego kolczyka mechanicznie. Zostalam teraz i bez kolczykow i stracilam 120zl. Najgorszy sklep, w ktorym kupowalam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Oszustwo, tanie materialy ,bardzo slabe wykonanie , drogo

Extra informacje

5 dni

Mariola / 2022-06-07

Pierścionek zaręczynowy wykonany niedbale i bez profesjonalnej wiedzy-już po dwóch latach tanzanit osadzony w koronie odpadł. Ponieważ minęły dwa lata briju nie naprawi w ramach gwarancji. Poszłam do złotnika, a ten powiedział,że źle wykonano koronę i łapki oraz użyto słabej jakości kruszca. Poniosłam więc koszty naprawy nie z użytkowania rzeczy tylko z jej niewłaściwego wykonania. Briju powinno przyjmować takie zgłoszenia a nie dawać gwarancję 2 lat jakby to była np suszarka do włosów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

maja123 / 2022-06-01

Naszyjnik przyszedł splątany na końcu supłem i nie można tego rozwiązać. Absolutnie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Kamil / 2022-05-25

Brak możliwości reklamacji uszkodzonego towaru. Nie został przyjęty. Chcieli pieniądze za naprawdę towaru który przyszedł uszkodzony. Polecam trzymać się od tego sklepu z daleka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Extra informacje

Brak możliwości reklamacji uszkodzonego towaru. Nie został przyj

Nie polecam, zegarek oddany 1 mc do naprawy, żadnego kontaktu od sprzedawcy i serwisu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Brak obsługi posprzedazowej

Extra informacje

Adrian / 2022-05-06

Masakra. Wysyłka 3 dni trwa już ponad tydzień. Piszą, że jutro wyślą - oczywiście wysyłki brak. Finalnie napisali, że wysyłka się opóźniła. Ani przepraszam ani pocałuj mnie w… aż dziwne, że ta firma jeszcze działa…
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Może towar w końcu dotrze…

Wady

Obsługa klienta, czas wysyłki

Extra informacje

Ola / 2022-04-12

Ten sklep internetowy to jakaś porażka, zamówiłam kolczyki, przyszły zniszczone, porysowane, mało tego nie przejmują się wogole wysyłka, moja paczka dwa tygodnie wisiała, w realizacji.. Nie zamawiajcie z tego sklepu.Podejscie do klienta tragiczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

xyz / 2022-04-05

Nie polecam, tragiczna jakość biżuterii. Dwie reklamacje w ciągu 4 miesięcy, po 2 tygodniach od pierwszej reklamacji ponownie zszedł ród z obrączek.. druga reklamacja rzekomo nie uznana. Szkoda pieniędzy, nerwów i czasu. Odradzam wszystkim!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

tandeta, ceny jak z kosmosu, tragiczna jakość

Extra informacje

Tej biżuterii lepiej nie użytkować a tylko na nią patrzeć.

Klient / 2022-02-22

NIE POLECAM. Niepoważny sklep. Wystawiają towar którego nie mają, który rzekomo nie jest w promocji. Trzeba czekać miesiąc plus dopłacić. Żenada. Tak samo jak i sklepy stacjonarne. Brak profesjonalizmu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

KM / 2022-02-20

Nie polecam absolutnie. Obrączki z białego złota 585 po dwóch miesiącach wyglądają jak tanie srebro a nawet gorzej. Mimo ze ani ja ani mąż nie pracujemy fizycznie obrączki są w stanie tragicznym, kiedy poszliśmy je zareklamować to usłyszeliśmy od pani „ale to przecież obrączki, są poświęcone jak można je reklamować” ano można. Jak można nosić taką tandetę na palcu za którą zapłaciło się 4000 zł a wyglada jak pierścionek wygrany w automacie nad morzem. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Za dużo by pisać. Same wady!

Extra informacje

Edyta / 2022-01-26

Bardzo NIE POLECAM! Wystawiają na stronie produkt, którego nie mają na stanie (po zakupie w okazało się, że kolczyki, które kupiłam, są uszkodzone i nie mogą ich wysłać). Towar został opłacony z góry, ale mimo ewidentnej winy sprzedającego, że transakcja nie doszła do skutku, firma nie poczuwa się do tego, by szybko zwrócić pieniądze! Czekam już prawie tydzień, a zwrotu nadal nie ma. Odradzam tę firmę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

duże problemy ze zwrotem pieniędzy

Extra informacje

Krzysztof / 2022-01-19

Sprzedaż w sklepie internetowym używanych rzeczy lub powystawowych. Brak możliwości zwrotu. Otrzymany produkt jakościowo tandeta. Nie kupować nic u złodziei i omijać ten sklep szerokim łukiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ten sklep takich nie posiada

Wady

sprzedaż używanych rzeczy lub powystawowych, tandeta.

Extra informacje

briju - shit / 2022-01-18

Zegarek miał być prezentem, przyszedł długo po wyznaczonym czasie oczekiwania, ze śladami użytkowania i nie działający w dodatku brak zamawianego graweru, który miał być umieszczony. Po natychmiastowym zwrocie jako nie zgodny z zamówieniem otrzymałem zwrot , że nosi ślady użytkowania. Takie podejście do klienta to już wielka przesada oraz brak profesjonalizmu wysłać klientowi chiński bubel, nie działający ze śladami użytkowania i wpierać kolejnemu klientowi, że to jego wina. To był pierwszy i ostatni w życiu zakup w tym pseudo sklepie z nic nie wartą pseudo biżuterią . Finalnie zegarek wylądował w koszu na śmieci tam gdzie jego miejsce jako chiński badziew.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

Wysyłają używane rzeczy z wadami , nie działające i mocne wpieranie że coś co ktoś zmacał w sklepie i uszkodził zrzucać na klienta internetowego - firma nic nie warta uwagi, szkoda kasy ale lekcja jest aby ostrzegać innych chętnych zakupu chińskich śmieci.

Extra informacje

Czas użytkowania - rozpakowanie i zaraz zapakowanie 20 sekund - TOWAR BUBEL

Krzysztof / 2022-01-12

Zakupiłem pierścionek dla żony, piękny taki jak na zdjęciu. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, piękne opakowanie

Wady

Brak

Extra informacje

Miła obsługa w sklepie internetowym

Maria / 2022-01-12

Polecam, bardzo szybka i sprawna wysyłka. Towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bezpłatna dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Darek / 2022-01-10

Popełniłem błąd i zamówiłem u nich zegarek. Po tygodniu oczekiwania na mojego maila pracownik był łaskaw mi napisać, że "zamówienie zostanie do mnie wysłane najpewniej jutro" :( a zwłoka jest winą firm kurierskich. O dziwo przesyłki z innych sklepów docierały a ci biedni nie mieli możliwości nadania przesyłki. Nie dajcie się zwieść promocjom
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak jakichkolwiek zalet

Wady

brak poszanowania klienta; nieterminowość;

Extra informacje

Zbigniew / 2021-12-30

zakupiłem kolczyki na prezent świąteczny,kolczyki okazały się wadliwe brak możliwości wymiany na nowe , zaproponowano mi naprawę . Obsługa na poziomie ....." idż pan stąd....." żenada
Asortyment
Obsługa i reklamacje
2.00

Wiktoria / 2021-11-27

Mam już druga rzecz z briju. Tragicznej jakości. Łańcuszek po miesiącu zrobił się wręcz czarny, a pierścionek po niecałych dwóch miesiącach starło się całe złoto. Oczywiście reklamacji nikt nie uwzględni. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rspx / 2021-11-22

Nie polecam, otrzymałam używany zegarek sprzedany jako nowy. Kupiłam na stronie internetowej, zegarek który przyslali nie posiadał fabrycznych zabezpieczeń (folia ochronna) oraz był uruchomiony i ustawiony na aktualną datę i czas. Przysłali zegarek powystawowy w cenie nowego:(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Nieuczciwość sprzedacy

Extra informacje

Dorota / 2021-11-11

Zdecydowałam się na zakup zegarka Adriatica 3436.1113Q wybierając opcję przesyłki kurierskiej. Firma Briju nie powiadomiła mnie o nadaniu, jak i nie przesłała numeru listu przewozowego, abym mogła z kurierem umówić termin doręczenia. Po odebraniu przesyłki okazało się, że zegarek zakupiony w sklepie internetowym / gdzie nie ma witryn ekspozycyjnych / był pozbawiony zabezpieczeń producenta zabezpieczających min. przed penetracją mechanizmu oraz na wewnętrznej stronie koperty - tzw. dekielku - widoczne były rysy świadczące o użytkowaniu. Zegarek, który kupiłam miał być NOWY, a nie używany, czy tzw. powystawowy. Nie mogłam też skorzystać z prawa do rękojmi, gdyż Briju mimo posiadania w ofercie takich zegarków nie był w stanie wymienić mi na faktycznie nowy. Na zwrot pieniędzy musiałam długo czekać. Jeśli ktoś nosi się z zamiarem robienia zakupów, szczególnie na upominek - !!! PRZESTRZEGAM !!! Bylejakość obsługi i wypychanie starzyzny - to sztandarowe emblematy Briju.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

?

Wady

fatalna obsługa, sprzedano mi zegarek ze śladami użytkowania

Extra informacje

w ramach rękojmi nie mieli na co wymienić, choć w ofercie te zegarki jako NOWE były

NOWA / 2021-08-24

BIŻUTERIA KIEPSKIEJ JAKOŚCI. ŁANCUSZKI CO CHWILĘ SIE ZRYWAJĄ
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Katarzyna / 2021-05-25

Sklep internetowy to porażka, nie aktualizują na bieżąco zmian, przez co klient jest wprowadzany w błąd. Dodatkowo obsłudze sklepu nie zależy na kliencie i rozwiązaniu problemu. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-04-15

nie polecam zakupów przez internet, księgowanie trwa 3 dni, ostatecznie kiedy otrzymałam przesyłkę -dostałam nie to co zamówiłam ,jedynie Pani obsługująca infolinię bardzo miła i kompetentna !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

przemiła obsługa infolinii

Wady

długie oczekieanie, bałagan

Extra informacje

Patrycja / 2021-03-18

Stanowczo nie polecam zakupów w sklepie internetowym. Zamówienie złożyłam 20.01.2021 roku. Realizacja była określona na 6 dni roboczych. Wynika z tego, że produkt powinien zostać wysłany maksymalnie 28.01.2021. Natomiast finalnie został on wysłany DOPIERO 02.02.2021. Nie dostałam żadnej wiadomości odnośnie opóźnienia realizacji. Zamowienie miało być prezentem, jednak przez takie opóźnienie nie doszło na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Produkt w końcu przyszedł.

Wady

Brak informacji o opóźnieniach, bardzo długi czas realizacji

Extra informacje

arlettat / 2018-09-24

Nie znalazłam jeszcze nigdzie tak ładnych bransoletek, mam parę kupionych w tym sklepie i w porównaniu z poprzednimi wyglądają po prostu lepiej przy takiej samej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Briju opinie