Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Antaresa
  • /
  • 1

Opinie o Antaresa

www.antaresa.pl

Zakupy Antaresa opinie
Asortyment
3.56
Dostawa
3.88
Łatwość zamawiania
3.94
Obsługa i reklamacje
3.45
Poziom cen
3.46

Średnia ocen

3.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

147

dodanych opinii

 

BASIULKA76 / 2024-06-20

TAK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BASIULKA76 / 2024-06-20

POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super szybka wysyłka, świetne ciuszki

Wady

Extra informacje

BASIULKA76 / 2024-06-20

POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super szybka wysyłka, świetne ciuszki

Wady

Extra informacje

Ewa / 2024-06-20

Kupuje w tym sklepie od kilku lat, na każdą porę roku. Jestem zadowolona, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2024-06-15

Super ubrania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2024-06-15

Super ubrania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wszystko idealnie

Wady

Extra informacje

Maria / 2024-05-22

Wszystko na plus. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2024-05-22

Jestem mega zadowolona z zakupów. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2024-04-19

Wiele razy dokonałam zakupów i jestem bardzo zadowolona. Towar jest zgodny z opisem. Odzież jest niebanalna i z materiałów zgodnych z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mega szybka wysyłka.

Wady

Extra informacje

Eliza / 2024-04-16

Witam sklep Antaresa Poziom uszycia tych wyrobów jest poniżej krytyki. Jestem zbulwersowana że za taką wysoka cena wyrobu idzie tak kiepska i beznadziejna jakość . Jeżeli tylko będę miała taką możliwość to udostępnię te zdiecia publicznie na moim profilu niech ludzie zobaczą jak są nabijani w butelkę. Nie odsyłam zamówienia tylko z powodu że materiał jest ok i wygląd taki jak na zdjęciu. Ale sprzedawać taka jakość za tak wysoką cenę to jest oszustwo. Nie pozdrawiam i będę ostrzegać ludzi przed Państwa wyrobami. Nie jest to niestety włoska jakość więc ta informacja również jest oszustwem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Nie ma

Wady

Beznadziejna jakosc

Extra informacje

Stosunek jakości do ceny fatalny

ak / 2024-04-09

ostatnio wystawione klapki w sklepie Antaresa, można kupic za połowę ceny na stronie born2br. obym się myliła , że są tam kupowane a w antaresie sprzedawane. Sama kupowałam sporo rzeczy w sklepie antaresa i nie byłam zawiedziona, ale teraz to coraz większe targowsiko z Wólki pod Warszawą, a sklep chwali się odzieżą z Włoch. Niech powróci stara Antaresa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

obsługa, terminowość

Wady

towar coraz mniej atrakcyjny

Extra informacje

Beata / 2024-03-28

Super sprzedawca.,wiarygodny. Odstąpiłamm od kupna sukienki, była za duza. Pieniążki na koncie po kilku dniach od dokonania zwrotu. Pozdrawiam.

Bożena / 2024-03-15

Kupuję tu dość często Są to ciuszki fajne gatunkowo i piękne Ja nie mam zastrzezeń a gdy chciałam coś odesłać nigdy nie mnialam problemu aby pieniążki wróciły na moje konto Z czystym sumieniem Polecam Fajna i uczciwa firma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2024-01-31

Błyskawiczna przesyłka, rzeczy dokładnie takie jak na zdjęciach, bardzo podoba mi się styl oferowanych ubrań tzn. lużne, obszerne i bardzo wygodne, a jednocześnie dobrze uszyte, ładne i w dobrych cenach. Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry jakościowo towar i sprawna obsługa klienta

Wady

nie mam uwag

Extra informacje

MALWINA / 2024-01-26

Kiedys robiłam tylko w tym sklepie zakupy,Kupuje ubrania size ,ze wzgledu na to ze mam duzy biust.Niestety fasony ubrań w ostanim czasie sa okropne, a takze wzory na nich .Mam wrazęnie ,ze dla osób w starszym wieku .Poza tym jesli pojawi sie naprawde cos fajnego to albo cena jest zaprowa ,ale jest natychmiast niedostepne.Szkoda ,bo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Kinga / 2024-01-22

Od wielu lat kupuję w sklepie Antaresa.pl, dla mnie to najlepszy sklep. Miła obsługa, szybka dostawa, rzeczy bardzo ok. do tego w dobrych cenach .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry gatunek , oryginalny fason, szybka dostawa. Bardzo dobry kontakt.

Wady

Brak

Extra informacje

Lilka / 2024-01-09

Wszystko na plus. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2023-12-31

Polecam ten sklep. Zamówiłam spódnicę za pobraniem i wszystko było super. Informacje na mailu, szybka realizacja -3 dni z dostawą, spódnica super. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt z klientem, szybka realizacja zamówienia

Wady

Brak

Extra informacje

Anita / 2023-12-14

Niestety nie polecam zakupu w tym sklepie. Zakupiłam płaszcz/bluzę, która przyszła z dziurą. Towar odesłałam, naprawili. Przed pierwszym założeniem wyprałam bluzę zgodnie z zaleceniami na metce, ponieważ na odzieży bluza pozostawiała różowe "pypcie". Niestety bluzy nigdy tak naprawdę nie nosiłam, ponieważ po wypraniu cała bluza jest tak zmechacona, że nie nadaje się do dalszego użytkowania. Złożyłam reklamację i przed chwilą otrzymała zwrot bluzy z wyjaśnieniem, że reklamację odrzucają, ponieważ na pewno źle ją wyprałam. To trochę dziwne, ponieważ piorę różne rzeczy, również bluzy i nie wyglądają tak brzydko, jak ta bluza, nawet po kilkudziesięciu praniach. Smutne, ale prawdziwe, w końcu pod opinią odmowną podpisała się Specjalistka ds. zwrotów i reklamacji.

Izabela / 2023-12-06

Kiedyś robilam zakupy tylko na Antaresie , ale przestałam na dłuższy okres. Teraz weszłam z zamiarem kupna kurtki. I co? po chwili wyszłam, kurtek wystawionych ogrom tylko większość powiadom o dostępności. Strata mojego czasu. Dlaczego rzeczy których nie ma w magazynie nie usuwacie?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.00

Zakupy Antaresa opinie