Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Antaresa
  • /
  • 1

Opinie o Antaresa

www.antaresa.pl

Zakupy Antaresa opinie
Asortyment
4.21
Dostawa
4.59
Łatwość zamawiania
4.76
Obsługa i reklamacje
3.4
Poziom cen
3.64

Średnia ocen

4.12

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

31

dodanych opinii

 

Katarzyna / 2022-06-23

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostani!!! Ubrania są rewelacyjne, gatunkowo super i co dla mnie najważniejsze nie są obcisłe przy biuście 130 cm. Pełna profeska ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar jak na zdjęciach, szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

monia_em / 2022-05-24

Uważam, że odzież w sklepie Antaresa jest naprawdę super. Jestem bardzo zadowolona z każdego zakupu. Ubrania w tym sklepie są inne niż w kazdych innych sieciówkach, co jednocześnie sprawia, że idealnie trafiają w mój gust. Rozmiary są uniwersalne, dzięki czemu mam pewność, że zawsze będą na mnie pasowały. Ubrania są zawsze takie same jak na zdjęciach na stronie. Nigdy ich nie musiałam zwracać i mam nadzieję, że tak zostanie. Dostawa jest zawsze szybka i sprawna. Jednak zauważalny jest problem z ilością sztuk poszególnych produktów, tzn. większość produktów posiada status braku dostępności, a dodatkowo pomimo tego równiez nadal znajduje się na stronie. Ceny są trochę zbyt wygórowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

oryginalne ubrania i ich wzory; rozmiary uniwerslane; ubrania takie same jak na zdjęciach; dostawa

Wady

ceny; mała ilość sztuk produktów; na stronie wyświetlają się produkty, których nie ma na stanie

Extra informacje

Ocena przy "Obsługa i reklamacja" jest 5, ale podkreślam, że nigdy nic nie zwracałam.

Kinga / 2022-05-11

Obsługa OK, nie wiem skąd biorą się opinie o problemach ze zwrotami - ja nie miałam żadnych problemów na trzy przypadki zwrotu. Jedyny zgrzyt to różnica zdań w kwestii koloru pomiędzy mną a sklepem. Ciuchy fajne, jakość od bardzo dobrej do średniej, fasony (wg mnie) różnorodne. Jeśli ktoś narzeka na jakość powinien się przenieść do sieciówek i kupować te urocze poliestrowe wdzianka, które nie wytrzymują pierwszego prania. Tu przynajmniej mogę kupić bawełniane ubrania, a nie przerobiony plastik, który sama wcześniej oddałam do utylizacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

BOŻENA / 2022-03-22

Wszystko w porządku. Towar dobrej jakości dostarczony następnego dnia po zamówieniu. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra jakość, duży wybór asortymentu, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

aleksandra / 2022-03-21

kowbojki fuksja, okazały sie różowe dośc jasne, na pudełku też kolor podany róż, wprowadzają klienta w bląd, róż sprzedają jako fuksje, bo Pani w sklepie wydaje się że to fuksja, nawet nie jest podobne do fuksji, sukienka zielona na zdjęciu jaskrawy kolor , w realu sprana jak noszona , nawet materiał nie jak nowy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

szybka obsługa

Wady

opis rozmiarówki niezgodny z rzeczywistościa

Extra informacje

Małgorzata / 2022-03-15

Podczas składania zamówienia popełniłam błąd w wyborze dostawy. Zadzwoniłam i Pani która odebrała telefon sprawnie i miło wyjaśniła mi co należy zrobić. Towar który zamówiłam dotarł szybko, a jego jakość jest super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2022-03-14

Zamówiłam sukienkę przed Dniem Kobiet z prośbą o wysyłkę w innym terminie. Obsługa sklepu bez problemu dostosowała się do mojej prośby. Paczka dotarła w dogodnym dla mnie terminie. Jakość ubrań po prostu rewelacja. Jestem mile zaskoczona i niejednokrotnie dokonam tam zakupów. Polecam z całego serca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

przyjazna obsługa, szybki czas realizacji oraz świetna jakość ubrań

Wady

Extra informacje

Wioletta / 2022-03-09

Nikt mnie jeszcze tak nie upokorzył jak pani ze sklepu \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"antaresa\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\", która próbowała mi udowadniać, że odesłałam znoszone obuwie co było oczywiście kpiną! . Byłam lojalną klientką sklepu od lat i kupowałam systematycznie niemało. W zamian potraktowano mnie jak idiotkę, która pochodziła sobie w bucikach ze sklepu, a potem je odesłała. Podłość! Zero szacunku do klienta!\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n JUŻ NIGDY NIE DOKONAM ZAKUPU W TYM SKLEPIE I NIKOMU GO NIE POLECĘ !!!!!!!.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia / 2022-03-06

Niestety, rzeczy zakupione w Antaresa są marnej jakości , reklamuje się że jakoby Włoskie ale daleko od Włoch produkowane. Polski produkt marnej jakości z naszywkami włoskimi od marnej szwaczki . Po 2 praniach rzadkie szwy się rozchodzą a krawcowa moja poprawia je. Owszem fasony są śliczne ale to wszystko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Modne fasony

Wady

Marnej jakości wykonanie

Extra informacje

2 prania max

Marlena / 2022-02-11

Kupuje w tym sklepie i nie mam żadnych problemów wszystkie wysyłki były ok ciuchy są poprostu rewelacja zaglądam na ta stronę regularnie szukając nowości i inspiracji .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo zadowolona

Wady

Nie ma wad

Extra informacje

Anna / 2022-01-14

No cóż. Jestem zawiedziona postawą sklepu. Po upływie ponad 14 dni próbowałam dodzwonić się do sklepu. Podany telefon jest tylko cyframi, nikt nie odbiera! Po interwencji przez Messenger podano mi inny telefon i dopiero wtedy uzyskałam zwrot. Gdybym nie zadzwoniła pewnie nic by się dalej nie wydarzyło. No i zero przepraszamy które powinno paść. To były moje Ostatnie zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Gość ana / 2022-01-13

Bardzo fajne modele sukienek ale szkoda że mało jest takich do 130 w biuscie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

stanisława / 2021-12-28

kupiłam kilka rzeczy koszule swetry płaszczyk sukienki bez zarzutów świetnie się noszą dobrze piorą i bardzo ładnie wyglądają - elegancko. szkoda że nie można powtórzyć wzorów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
Zalety

dobrej jakości materiał szkoda że się nie powtarzają wzory

Wady

Extra informacje

super w użytkowaniu

Meg / 2021-12-28

Lubię ten sklep z powodu ciekawej i nadającej się do noszenia kolekcji plus size. Nie są to typowo targowe spódnice na gumie jakich pełno wszędzie, ale modne fasony. Z jakością bywa różnie. Są ubrania, które mam od 3 lat i nadal noszę, a są takie które służą mi do chodzenia tylko po domu. Nie narzekam jednak, gdyż cenowo nie są to rzeczy, których zakup wiąże się z jakiś większym nadszarpnięciem budżetu. Mam swoje sprawdzone i ulubione fasony ubrań więc zdarzyło mi się tylko dwa razy odesłać jakieś rzeczy. Ze zwrotem pieniędzy, z tego co pamiętam, nie było problemu. Rozmiarówka podana rzetelnie i zgodna ze stanem faktycznym. Ostatnio jednak wydłużył się czas wysyłki (3 czy 4 dni) co uważam w dzisiejszych czasach za duży minus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Marzena / 2021-12-19

Jestem bardzo zadowolona zarówno z szybkości dostarczoczych zamówionych produktów jak i z wyglądu nie różniącego się od zdjęć na stronie, co mnie mile zaskoczyło. Ceny rowniez przystepne. Rozmiar zgodny z opisem. Polecam sklep. Co do zwrotu to nie wiem bo nie musiałam niczego zwracać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładnie wykonane ubrania i dodatki. Przystępna cena

Wady

Brak

Extra informacje

AGATA / 2021-12-15

wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANNA / 2021-12-05

Czytam opinie i nie wierzę, że to ten sam sklep. Dokonałam zakupu (black friday) w przystępnych cenach. Przesyłka dotarła po 2 dniach roboczych. Nie mam zastrzeżeń co do jakości. WSZYSTKIE zamówione ubrania odpowiadają moim oczekiwaniom. Na temat reklamacji nie mam opinii - nie korzystałam. Sklep poleciłam Koleżankom. Mam nadzieję, że będą równie zadowolone, jak ja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka przesyłka

Wady

Extra informacje

Grazyna / 2021-12-02

Nie polecam tego sklepu!!!!!ubrania ładne. Ale jak dokonasz zwrotu,to batalia o zwrot pieniędzy to masakra.Nie odbierają tel.a jak odbiorą to najczęściej Panie są opryskliwe. Nigdy nie zwracają po 14-tu dniach.Trzeba dzwonić i prosić o oddanie pieniędzy.

Dagmara / 2021-11-08

Zwroty to tragedia ???? nie polecam sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Kasia / 2021-11-08

Bardzo słaby kontakt ze sklepem. Nie odpisują na maile jeśli chodzi o zwrot. Mina już 10 dni jak otrzymali przesyłkę zwrotną i cisza. Raczej zastanowię się nad kolejnymi zakupami u nich. Raczej nie polecam:(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

NOWA KLIENTKA / 2021-10-20

OTRZYMAŁAM TOWAR ZGODNY Z MOIMI OCZEKIWANIAMI- JAKOŚCIOWO SUPER-
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

NIE MUSZĘ ODSYŁAĆ TOWARU

Wady

BRAK

Extra informacje

po jakości swetrów myślę że będą sie fajnie użytkować

Ania / 2021-08-30

Nie polecam sklepu. Ubrania ładne ale zwrot to tragedia. Za pieniędzmi czeka się więcej niż 14 dni na infolini brak pomocy bo oni nie zajmują się finansami to kto w takim razie się zajmuje..... Jeżeli ubrania pasują to sklep ok ale jak nie to trzeba się liczyć z zamrożeniem pieniędzy na długi czas i nerwami .. ogólnie nie polecam, sama już nigdy nie zrobię tam zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Niektóre ładne ubrania

Wady

Drogie, ubrania wyglądają inaczej niż na zdjęciach, brak możliwości normalnego zwrotu ubrań, gotówka jest odsyłana po czasie, brak pomocy na infolini

Extra informacje

Wiola / 2021-08-29

Niestety ubrania nie są tak ładne jak na zdjęciu. Najgorsze jest czekanie na zwrot środków na konto po odesłaniu. Paczka przyszła po dwóch dniach ale na zwrócenie pieniędzy czekałam baaardzo długo. Ubrania zapakowane tylko w folie która mogłąby z łatwością się rozedrzeć. Ogólnie nie polecam, kontakt tez słaby. Nie polecam, lepiej zakupić w butiku gdzie są bezproblemowe zwroty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

brak

Wady

długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy, zła jakość ubrań,kiepski kontakt ze sprzedającym

Extra informacje

Iwona / 2021-08-10

Otrzymałam przesyłkę w ciągu dwóch dni. Zgodna z opisem. Materiał jednej z sukienek nieco słabszy, ale nadrabia fasonem. Ogólnie jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Oliwia / 2021-06-30

Kupiłam w sklepie kilka sukienek, jakoś dobra niestety nie wszystkie na mnie pasowały więc cześć musiałam odesłać. Zwrot zrobiony w terminie. Ze swojej strony polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stokrotka / 2021-06-23

Bardzo słaba jakość bluzki z napisem ,,Nice,, bardzo cienka bawełna. Po pierwszym praniu pod szyją rozciągnęła się. Wygląda to okropnie. Bardzo brzydko uszyta. Nie jest warta tej ceny. Kupiłam niby w promocji chyba około 49 zł a teraz jest po 62 zł. Żałuję, że nie zrobiłam zwrotu. Kupiłam 3 szt. Ciekawe ile czekałabym na zwrot pieniędzy. Bo widzę po wpisie, że trzeba długo czekać. NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
3.50

Klientka / 2021-06-11

Absolutnie nie polecam tego sklepu. Dokonałam u nich większych zakupów, część rzeczy odesłałam W regulaminie zwrotów widnieje zapis, że pieniądze za odesłany towar zwracają na konto (płaciłam przelewem błyskawicznym) do 14 dni. W moim przypadku termin ten upłynął 2 dni temu, pieniędzy się nie doczekałam. Dzwoniłam do nich już dwukrotnie w tej sprawie, rzekomo zlecono przelew tylko jakoś dziwnie nie dotarł. Niestety, ale jeśli nadal nie dotrze, będę musiała złożyć zawiadomienie w prokuraturze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Niedotrzymanie postanowień regulaminu. Problem za zwrotem gotówki za odesłany towar.

Extra informacje

Katarzyna / 2021-05-17

POLECAM SKLEP W 100%. Obsługa bardzo miła, duży wybór asortymentu. Wszystkie rzeczy które kupiłam bardzo dobrej jakości. Zwrot zrobiony w czasie. Wszystko zgodnie z regulaminem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem

Wady

brak

Extra informacje

Sylwia / 2021-04-26

UWAŻAJCIE Niestety NIE POLECAM! Na zwrot pieniędzy czekałam przeszło 3tyg.,mimo, że odesłałam w tym samym dniu co otrzymałam. Zwrot otrzymałam pomniejszony o koszta ich wysyłki, mimo, że odeslalam na swój koszt również. Proszę uważać abyście też nie zostali oszukani. Asortyment ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

W treści opisane oszustwo firmy

Extra informacje

Bogusława / 2021-04-15

rzetelna firma, towar dobrej jakości zgodny z zamieszczoną ofertą, kupiłam już sporo rzeczy, szybka dostawa, zwrot też odsłużony rzetelnie i szybko. polecam firmę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kaśka 7 / 2021-03-09

2 raz zamowiłam i jestem zadowolona, kontakt super i miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Jak bedzie wada z komentuje ale watpie, towar dobrej jakosci kupowałam w odstepie 2 lat

Extra informacje

Zakupy Antaresa opinie