Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 8

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.64

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

305

dodanych opinii

 

Rafał Kitek / 2019-03-20

Jak dotad wszystko w jak najlepszym porzadku, a mam u nich internet prawie 3 lata. Jest to swiatłowod w malej miejscowosci. Parametry sa nawet troche szybsze niz w umowie. Wielki plus za to że infolinia jest pomocna i ekspresowo zawsze rozwiazuje problemy. Polecam tego usługodawce.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

expresowe załatwianie wszystkich spraw

Wady

0

Extra informacje

3 lata

Elżbieta 32 / 2019-03-17

Airmax to najbardziej przyjazny operator. Byłam i jestem nadal bardzo zadowoloną klientką ich usług (internet+telefon). Ceny dobre, umowy jasno napisane.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

dobre ceny, prosta umowa, działa dobrze

Wady

nie wnoszę żadnych zastrzeżeń jak do tej pory

Extra informacje

niecały rok

Akwarysta / 2019-03-17

Łącze z Airmax to wyjątkowo wysoka jakość świadczonych usług. Brak jakichkolwiek strat pakietów. Dokladne informowanie na stronie o planowaniu ewentualnych prac na łączu oraz orientacyjnego czasu ich trwania . Jasna i przejrzysta umowa, mozliwość darmowego testu. polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

jasna umowa, darmowy test, łatwa i samodzielna instalacja

Wady

chyba nie ma póki co...

Extra informacje

1 rok

Damian G / 2019-03-16

W obecnych czasach bez internetu zyc sie nie da. Jako ze nie mialem wyjscia, bo nic innego w okolicy nie ma, z ciezkim sercem podpisalam umowe. Jak na razie... uzytkuję rok, niczego złego powiedziec nie moge. Moze mam jakies wyjatkowe szczescie ...nie moge sie do niczego przyczepic.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

bezawaryjność

Wady

--

Extra informacje

1 rok

Whisky / 2019-03-15

Dostarczony internet drogą radiową działa bez zarzutu. Jak narazie nie miałem ani jednej awarii, pingi na niskim poziomie, co ważne przy grach multiplayer na PS4. Netflix śmiga aż miło. Sama instalacja prosta, w razie problemów bardzo pomocni są pracownicy na infolinii. Chętnie wysłuchają i zawsze znajdą dobre rozwiązanie dla obu stron.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

profesjonalna pomoc techniczna oraz merytoryczna, ekipa na wysokim poziomie

Wady

samodzielna instalacja

Extra informacje

1,5 roku

Młodzi i zakochani / 2019-03-15

Brak awarii,mocna oferta pod wględem ceny jak i parametrów. Mieszkam sam z dziewczyna. Internet jest nielimitowany i dobrej jakości, ogladamy filmy i nic nam nie zacina... polecamy Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak awarii czy drobnych usterek. Na prawde działa jak żyleta

Wady

---

Extra informacje

ok 3 lat

Rodzina ze śląska / 2019-03-15

Skorzystaliśmy z oferty głównie po to, żeby dzieci miały szybki internet. I nie zawiedliśmy się. Wszystko działa bez awarii, bez problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

dzieci zadowolone, mogą grać i oglądać bez ograniczeń...

Wady

szybko uzależnia :)

Extra informacje

2 lata

Emil / 2019-03-14

Ja wolę internet od lokalnych dostawców. Posiadam go od firmy Airmax i jestem z niego bardzo zadowolony. Moim zdaniem to jest zdecydowanie lepsze i tańsze rozwiązanie, niż korzystanie z internetu od najpopularniejszych dostawców, ktorzy z reguły mają w poważaniu problemy Klientow - nastawieni sa tylko na zysk. W przypadku tej firmy jest odwrotnie. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

nastawieni na dobro Klienta i pomoc a nie zysk...dodatkowo dobre ceny i łatwa instalacja

Wady

brak, zawsze wszystko na czas

Extra informacje

2-3 lata

Robert136 / 2019-03-14

Korzystałem w domu, a teraz także we firmie, obecnie mam średnią taryfę cenową. Obsługa jest w porządku. Internet działa bez zarzutów póki co. Ceny niewygórowane jakość na wysokim poziomie. Szczerze polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Wysoki poziom świadczenia usług

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Maciejjj / 2019-03-14

Moja opinia na temat internetu z Airmaxa jest jedna. Dobre warunki i jakość usług na najwyższym poziomie. Bardzo dobry sprzęt do odbioru sygnału. Mozliwosc internetu bez umowy, czyli pre-paid. Polecam wszystkim.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

pre paid, szybkie łącze, prosta umowa i łatwa instalacja

Wady

0

Extra informacje

1 rok

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30