Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 10

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.64

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

305

dodanych opinii

 

Roman / 2019-03-05

Mam 10 razy szybciej niż na kablu w podobnej cenie o Lte nawet nie wspominam szkoda czasu. 8 komputerów w firmie +monitoring wszystko bez najmniejszego problemu. Łatwo i przyjemnie jesli chodzi o formalności. Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko

Wady

nie stwierdzono

Extra informacje

ponad rok mamy

nieśmiały / 2019-03-05

Średni pakiet w Airmax załatwia wszystkie stacjonarki, prędkość mam o wiele lepszą niż wcześniej przez kabel. Duży pozytyw. Nie zmienił bym na żaden inny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

duża pakietów do wyboru, można dopasować pod każdego nawet wymagającego użytkownika

Wady

nie mogę się oderwać od niego

Extra informacje

dłuższa chwila....ponad rok juz bedzie

Iza Milla / 2019-03-05

Przeprowadziłam się z pólnocy Polski na południei szukałam dostawcy internetu, najlepiej lokalnego. Znalazłam Airmax, co okazało się strzałem w 10. Internet działa bezzawaryjnie i jak zaczął wolniej działać to okazało się, że mój router jest za słaby. Pracownik pomogł w doborze routera i doradził profesjonalnie telefonicznie i wszystko zaczęło lepiej działać. Polecam! Szczególnie, że to firma lokalna, więc dba podwójnie o jakość usług.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dbanie o dobro Klienta w stopniu najwyższym. Klient Pan

Wady

--

Extra informacje

ponad 1 rok

Ona i on / 2019-03-04

Internet działa bez zarzutu, stabilne łącze i oferowana prędkość jest zapewniona, a nawet ciut większa. U mnie na prawde działa bezproblemowo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

żadnych problemów

Wady

żadnych wad

Extra informacje

niecałe 2 lata

Artus / 2019-03-04

Polecam Aimaxa z uwagi na rewelacyjny kontakt z obsługą klienta, nawet na weekend można zadzwonić jesli mamy problem. Faktury zawsze na czas, ceny dobre, niczego więcej nie potrzeba do szczescia :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Infolinia rozwiazuje wszystkie problemy, jeszcze nigdy nie zostałem odesłany czy olany

Wady

mogli by sie bardziej wypromować w mniejszych miejscowosciach

Extra informacje

ok 2 lat

Patryk / 2019-03-04

Kompetencje pracowników, a tym samym wiarygodność firmy jest na wysokim poziomie. Infolinia pomocna 24h/dobe, i to nie żart. Dzięki pomocy ekipy udało mi się wzmocnić sygnał o 30%. Polecam i zachęcam do dzwonienia - rozwiązali nie jeden problem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

możliwość swobodnego korzystania z Internetu na urządzeniach przenośnych w całym domu

Wady

0

Extra informacje

długo

Adam Ł / 2019-03-04

Bardzo dobry internet do ceny ktora jest podawana. Obsługa bardzo mila i sympatyczna. Najlepszy dostawa jakiego mialem - godny polecenia. Jestem Mile zaskoczony!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

konkurencyjne ceny, dobre łącze

Wady

0 wad

Extra informacje

4 lata

Sabina / 2019-01-24

Mi sprawdza się bardzo dobrze. W ciągu roku zdarzyły mi się może z 2 przerwy w działaniu internetu ale jedynie na kilka minut tak wiec nie trzeba było nawet wzywać serwisu aby coś takiego naprawiał. Jeśli chodzi o mnie to jestem zadowolona. Bo internet chodzi szybko, jeśli chcę coś ściągnąć to równeiż problemu nie ma bo ściąga film w 15-20 minut. Mi wystarcza. Mój tato prowadzi firme na wiele stanowisk pracy i tez ma łacze i monitoring od Airmaxa 100/100Mb. Polecamy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak awarii szybkość

Wady

na razie nie wiem

Extra informacje

Dagmara / 2018-12-29

Najlepszy internet jaki udało nam się podlączyć w firmie od 10 lat ...szukaliśmy i szukaliśmy ...nareszcie łącze 200/100Mb. SLA i gwarancja szybkości łacza . troche czekałam z wystawieniem opini ale myślę ze rok wystarczy Pozdrawiam zespół Airmaxa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

profesjonalizm

Wady

nie zauważylismy

Extra informacje

rok

luis / 2018-12-29

Witam, potrzebowałem neta do monitoringu domku w górach i żaden operator nie mógł zaoferować łącza które by zadziałało . Tylko Airmax podszedł do sprawy profesjonalnie i pomimo że na początku nie było tam zasięgu udało się dogadać i mam porządne łącze. Dziękuje firmie za bardzo profesjonalne podejście
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

6mcy

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30