Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Ubezpieczenia komunikacyjne
  • /
  • AXA
  • /
  • 1

Opinie o AXA

Finanse AXA opinie
Cena/Jakość
1.54
Obsługa klienta
1.47
Oferta
1.6

Średnia ocen

1.54

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

63

dodanych opinii

 

Mariusz / 2021-03-09

Witam. Kolejni zlodzieje, ale taki mamy kraj. Ubezpieczenie OC dzialalnosci. Bledne podlaczenie maszyny w fabryce. Odpisali w pismie, ze.. "w sprawie uszkodzenia bramy", takze juz wiadomo kto tam pracuje i jak. Kopiuj/wklej, maja gdzies klienta, biora nieudacznikow nie umiajacych czytac, ledwo potrafiacych cos skopiowac z pisma do pisma. A na koncu, ze nie wyplaca, to znalezli lepszy kod PKD, ktory lepiej opisuje, to co ja robilem, niz ten, ktory mam w dokumentach firmy. Zwykli oszusci i zlodzeje. Chcialem sprobowac jak dziala takie ubezpieczenie firmowe. Nigdy wiecej niczego w axa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Niekompetencja, ludzie z przypadku, kopiuj/wklej, to jedyne, co potrafia zrobic

Extra informacje

ja / 2020-10-16

NIE POLECAM! PROBLEM Z KONTAKTEM, CZAS OCZEKIWANIA NA ROZMOWY B. DŁUGI - PANIE COŚ TAM WYJAŚNIAJĄ ALE NIEWIELE WIEDZĄ...CHAT NIE DZIAŁA, NA MAILE W OGÓLE NIE ODPOWIADAJĄ NO I UKRADLI MOJE DANE OSOBOWE ...NIE CHCĄ TEGO WYJAŚNIĆ I NIE OTRZYMAŁAM MAILA ZWROTNEGO ŻE JE USUNĘLI. DOBRZE ZE ZE NIE ZDĄŻYŁAM NICZEGO U NICH UBEZPIECZYĆ ....TO JAKAŚ FIRMA KRZAK. Z LINK 4, PZU, GENERALI CZY COMMERACIAL NIGDY NIE MIAŁAM TAKICH PROBLEMÓW.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

nie odpowiadaja na maile, długie oczekiwanie na rozmowę telefoniczną, brak kompetetnych osób na inforlinii, kradną dane osobwe

Extra informacje

kkk / 2020-09-03

oczekiwanie na infolinii po 20 minut i wyżej. masakra
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

-

Wady

długo się czeka

Extra informacje

Daniel / 2020-08-11

Nie polecam!!! Wysoka składka a wycena odszkodowania zanizona. Za zalane mieszkane: uszkodzone dwie ościeżnice, panele wycenili 900 zł Żenada Nie polecem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Oszuści

Extra informacje

Andrzej / 2020-04-09

Zamiast AC na auto z kierownicą po lewej stronie zrobili mi OC na kierownicę po prawej, tragedia ....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kompetencji społecznych

Extra informacje

Brak dbałości o potrzeby klienta

~andrew / 2017-07-21

Przez expandera wpierniczyli mnie w polisolokaty. Nigdy z nich nie korzystajcie. Wadyukryte opłaty likwidacyjne. strata ponad 2 tys. zł.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

ukryte opłaty likwidacyjne.

Extra informacje

strata ponad 2 tys. zł.

~Władek / 2017-06-13

Nie polecam AXY. Towarzystwo tylko czeka na pułapkę podwójnego OC. przed upływem polisy ... brak wiadomości email i dokumentu pdf brak wersji listowej brak kontaktu oczekiwanie powyżej pół godziny brak odpowiedzi na maile.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Daria / 2017-05-20

Nie nie i jeszcze raz nie! Brak jakiejkolwiek informacji o końcu polisy, brak propozycji chociażby na mailu. Gdy chciałam się do nich dodzwonić na połączenie czekałam ponad 30 minut! Byłam u nich 3 lata a zaproponowali mi więcej niż konkurencja.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak!

Wady

Całe to ubezpieczenie to jedna wielka wada

Extra informacje

3 lata i żałuję

~Jazman / 2017-05-10

Dzień Dobry!Przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. Zamiast skupiać się na przedmiocie działalności, z wielką zawziętością zajmują się egzekucją (poprzez wyspecjalizowane firmy) pieniądze za brak wypowiedzenia OC. Przed upływem terminu ważności polisy przysyłają propozycje kontynuowania z cenami z kosmosu, po upływie terminu, (gdy znalazłem inną firm) oferta była lepsza o 30%. Nigdy już u nich nic nie kupię, choćby byli najtańsi na rynku.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie stwierdziłem.

Wady

Rozbieżności w ofercie na ten sam produkt ponad 30% - to pokazuje, jaką mają marżę dla tych, którym nie chce się analizować rynku. Moim zdaniem - lekceważenie klienta.

Extra informacje

Już nigdy nie będę korztstał z usług tej firmy.

~Andzia / 2017-03-14

Totalna porażka w momencie zakupu samochodu z ich ubezpieczeniem.... To jaj mam dzwonić ( oczywiści bezskutecznie) żeby łaskawie przesłali mi przepisaną polisą. Jak tylko skończy się okres ubezpieczenia uciekam od nich gdzie pieprz rośnie. Jak dla mnie to firma kogucik która ma klientów głęboko w .....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu

Extra informacje

~Andrzej / 2017-01-23

Przestrzegam wszystkich przed zawieraniem jakichkolwiek umów z firmą AXA-DIRECT.W gródniu 2016r miałem kolizję drogową/ nie z mojej winy/ z kierowcą ubezpieczonym w tej firmie Na miejsce zdarzenia przyjechała policja.Po moim powiadomieniu tej firmy o zaistniałej sprawie,po paru dniach przysłali mi pismo z żądaniem udokomentowania całej sprawy. Po moim telefonie do tej firmy,/czas oczekiwania na połączenie około 50 min./w celu wyjaśnienia czego dotyczy to ich bzdurne pismo,na drugi dzień wieczorem dzwoni do mnie pani z likwidacji szkód,z propozycją wpłaty mi określonej kwoty, bez oględzin rzeczoznawcy.Odmówiłem.Po paru dniach zjawia się rzeczoznawca.Uszkodzone części zakwalifikował do wymiany przez warsztat blacharsko-lakierniczy.Jednak AXA zmienia tą decyzję- na swoją,czyli zamienia słowo *wymiana* na słowo *naprawa*na którą ja stanowczo się nie zgadzam. Zaznaczam że ja jako poszkodowany nie z własnej winy,mam chyba prawo co do decyzji o formie naprawy i doprowadzenia samochodu do takiego stanu, jaki był przed kolizją. Prawo do odwołania mija po 14 dniach ,a ja do dzisiaj nie mogę się odnieś do tej reklamacji, dlatego że AXA nie poczówa się do obowiązku poinformowania mnie o zmianie swojej decyzji na piśmie, z którą zamierzam wystąpić na drogą sądową.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Pawel / 2016-12-07

Przeczytajcie opinie na tej stronie, zanim zawrzecie umowę z AXA. Pieniądze za składki pobierają natychmiast, zgłoszenie szkody wydaje się być niemożliwe ja próbuję mailowo, telefonicznie i z prośbą o kontakt. Brak odzewu lub w nieskończoność oczekiwanie na konsultanta. Zgadnijcie ile czeka się na oddzwonienie jeśli wybierze się chęć zawarcia umowy w mailu.... około 1 godzinę, sprawdziłem to. A taka sama sytuacja, gdy chcesz zgłosić szkodę ... ja nie doczekałem się kontaktu przez parę dni następnie próbowałem na różne sposoby i mija 9 dzień bez sukcesu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

brak możliwości zgłoszenia szkody

Extra informacje

~Adam / 2016-12-06

Najgorsza ubezpieczalnia na rynku! Kasę ciągną, a odszkodowań nie chcą wypłacać! Oszuści i złodzieje! Jeśli jest ktoś u nich ubezpieczony i miał kolizje to bezwzględnie wołać policje! Ja nie wezwałem i pożałowałem! Bezczelnie mi wmawiali, oskarżając mnie, że do zdarzenia nie mogło dojść (ustawka). NIE POLECAM! Jak już moi poprzednicy wspomnieli DRAMAT i OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
Zalety

Cena

Wady

cała reszta

Extra informacje

~Emil Krajewski / 2016-10-08

Moja była żona po rozwodzie wycofała moje ubezpieczenie bez mojej zgody gdyż chciała zrobić na złość. Zupełnie nie miała do tego prawa. Posiadamy jeszcze wspólny samochód którego ja użytkuję. Sam rzecznik również wyraził opinię negatywną na działania tej "firmy". Natomiast axa upiera sie przy tym że mieli do tego prawo. Totalny SYF, nawet nie przeprosili mnie w tej sprawie. Wychodzi na to , że utrodnianie życia zupełnie nie na prawie to priorytet tej firmy w dodatku nie chcąc brać za to odpowiedzialności. Bałagan straszny tam mają nic nigdy na czas. Pracownicy to niesamowita żenada i hipokryzja w super odsłonie :)). Myślę , ze psychopata przejawia większą tolerancję niż ludzi pracujący w axa :)) Ci ludzie potrafią tylko zbierać pieniądze jednak do pozbierani samych siebie to zbyt daleka droga totalne obłąkanie !

~marcin23 / 2016-07-11

nigdy zadnego problemu nie mialem , jeszcze teraz otrzymalem akurat do axa bon rabatowy na 30% na ubezpieczenie turytyczne od netii, fajna promocja :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67

~jebzdzidy / 2016-03-18

Podpisuję się pod większością opinii o tym pseudo towarzystwie ubezpieczeniowym. Autocasco to u nich fikcja. Znajdą milion powodów, żeby odmówić wypłaty odszkodowania. Zapłaciłem grubo ponad 2000 zł za polisę, a jak jak nastąpiła szkoda to oczywiście umyli ręce od odpowiedzialności. Radzę omijać tą firmę szerokim łukiem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

żadnych zalet nie znalazłem

Wady

AC u nich to fikcja. Ładnie wygląda tylko na papierze. Nie przyjmują odpowiedzialności nawet za ewidentne szkody.

Extra informacje

~jolka / 2016-03-18

Ja nawet nie zdążyłam wykupić polisy AC, bo rzeczoznawca, który miał zrobić zdjęcia mojego auta przez tydzien się ze mną nie skontaktował, mimo, że monitowałam w tej sprawie. Nie mają rzeczoznawców po prostu. Zapewne likwidacje szkód też zlecają byle komu i stąd przedłużanie spraw w nieskończoność. Zrobili sobie reklamę już na wstępie, dzięki czemu wiem, że żadnej szkody z AC nie miałabym możliowści naprawić,bo z kim?? skoro rzeczoznawcy brak. Zrezygnawałam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

masakra, niekompetencja, nierzetelność

Extra informacje

~Ni / 2016-03-15

…AXA DIRECT wypłaca odszkodowanie lub spełnia świadczenie w terminie: 1) 30 dni od dnia otrzymania zawiadomienia o zdarzeniu objętym ochroną ubezpieczeniową; 2) jeśli w terminie, o którym mowa w pkt 1, wyjaśnienie okoliczności koniecznych do ustalenia odpowiedzialności lub wysokości odszkodowania lub świadczenia jest niemożliwe, odszkodowanie lub świadczenie wypłaca się w terminie 14 dni od dnia, w którym – przy zachowaniu należytej staranności – wyjaśnienie tych okoliczności było możliwe, jednakże bezsporna część jest wypłacana w terminie 30 dni od dnia otrzymania zawiadomienia o zdarzeniu objętym ochroną ubezpieczeniową. 2.Jeżeli w terminach określonych w ust.1 AXA DIRECT nie wypłaci świadczenia, zawiadamia pisemnie osobę zgłaszającą roszczenie o przyczynach niemożności zaspokojenia jej roszczeń w całości lub w części,a także wypłaca bezsporną część odszkodowania lub świadczenia…” CZEKAM JUŻ OD 18.01 I DO TERAZ NIE OTRZYMAŁAM ANI ZŁOTÓWKI,MAM ZNISZCZONY CAŁY PRZÓD W POJEŹDZIE NIE NAPRAWIAM GO BO NIE MAM ZA CO,A CZĘŚĆ PRYWATNYCH PIENIĘDZY KTÓRE POSIADAM,ZOSTAWIŁAM NA RZECZOZNAWCE NIEZRZESZONEGO ORAZ WNIESIENIE POZWU DO SĄDU,JEŻELI DO 90 DNI NIE OTRZYMAM PIENIĘDZY ZA ZAISTNIAŁĄ SZKODĘ, WSPOMNE ŻE JESTEM OSOBĄ POSZKODOWANĄ,W TEJ SYTUACJI POZOSTAJE SĄDOWNIE OBCIĄŻYĆ ICH UTRATĄ WARTOŚCI NA POJEŹDZIE DO DNIA WYGRANEJ ROZPRAWY PLUS PRAWIDŁOWY NIE ZANIŻONY KOSZTORYS. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ AXA TO TOTALNA MASAKRA POCZĄWSZY OD ZGŁOSZENIA I CAŁEJ LIKWIDACJI SZKODY, ROBIĄ Z LUDZI IDIOTÓW. PISZCIE SWOJE PRZYPADKI JAKIE MACIE Z TĄ KOMBINATORNIĄ JAKĄ JEST AXA TO MOŻE KTOŚ SIĘ ZA NICH WEŹMIE.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

AXA WIĘCEJ/ NIŻ SKANDAL BRAK ZALET

Wady

wady??? linijki by nie starczyło !!!!!

Extra informacje

~Ela / 2016-02-24

Oszuści i złodzieje. Wyceniają szkody na bardzo niskie kwoty. Odradzam !!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

niska składka

Wady

za tąniską składkę nie dostaniesz odszkodowania w razie szkody

Extra informacje

~Bartosz / 2016-02-23

AXA DIRECT WIĘCEJ NIŻ SKANDAL !!!!! AXA DIRECT WIĘCEJ NIŻ SKANDAL !!!!! Omijajcie tę firmę z daleka, jeśli nie chcecie mieć kłopotów z wypłatą odszkodowania ,A JAK MACIE SZKODE Z OC AXA TO OD RAZU DO PRAWNIKA BO PIENIĘDZY NIE ZOBACZYCIE,AC wybierzcie sprawdzone PZU może i są drodzy, ale z nimi nie ma problemów z wypłatą za szkodę. Z Axy np za szkodę całkowitą bez pomocy prawnika nie wyciągniecie ani grosza. Oni niczym się nie różnią od tych co mi ten samochód ukradli. Ostrzegam wszystkich dajcie sobie z nimi spokój to są złodzieje.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

BRAK ZALET

Wady

SAME WADY ZERO POZYTYWÓW JEDNA WIELKA POMYŁKA

Extra informacje

~BOGDAN OSZUKANY PRZEZ AXA WIĘCEJ JAK (S / 2016-02-22

ZGADZAM SIĘ Z PRZEDMÓWCZYNIĄ.TA FIRMA FRANCUSKO CZESKA AXA DIRECT TO JAWNE OSZUSTWO KTÓRE NACIĄGA I OKRADA POLAKÓW.BAZUJĄCA NA LUKACH PRAWNYCH W POLSCE ORAZ SŁABYM FUNDUSZU PRYWATNYM UBEZPIECZONYCH W TEJ NIBY UBEZPIECZALNI,KTÓRYCH NIE STAĆ NA WNIESIENIE POZWU DO SĄDU.DOBRA RADA - NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ BO AXA LUDZI OKRADA!!!OSZUKANI PISZCIE SKARGI DO KNF A NAJLEPIEJ DO:Kancelaria Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiejul. Wiejska 1000-902 Warszawa Telefon informacyjny o wewnętrznych numerach telefonów w Kancelarii: (22) 695-29-00
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

AXA MI RÓWNIEŻ NIE WYPŁĄCIŁA ODSZKODOWANIA Z AUTO CASCO SPRAWA TRAFIŁA NA DROGĘ SONDOWĄ !!!

Wady

FIRMA PRZEZ ILOŚĆ NEGATYWNYCH KOMENTARZY ZABLOKOWAŁA MOŻLIWOŚĆ DODAWANIA KOMENTARZY ORAZ USUNĘŁA SWOJE FORUM KTÓRE SIĘGNĘŁO DNA!!OD PRAWDZIWYCH NEGATYWNYCH OPINII DLATEGO ZOSTAŁO ZLIKWIDOWANE

Extra informacje

~Marlena / 2016-02-22

KNF ostrzega przed tanimi polisami. Proama i AXA Direct na celowniku komisji !!!!GAZETA PRAWNANIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ.MNIE OSZUKALI WIĘC STARAM SIĘ OSTRZEC INNYCHJEŻELI WAS RÓWNIEŻ TA NIBY FIRMA OSZUKAŁA KORZYSTAJĄC Z LUK W POLSKIM PRAWIETO PISZCIE O TYM IM WIĘCEJ LUDZI POWIE JAK JEST !!!TYM MNIEJ ZOSTANIE OSZUKANYCH!!!!!FIRMA KTÓRA BAZUJE NA NIE WYPŁACANIACH NALEŻNYCH ODSZKODOWAŃ WYKORZYSTUJĄC DZIURAWE PRAWO POLSKIE !!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

BRAK ZALET

Wady

NIE STARCZY LINIJJKI TA FIRMA POWINNA SIĘ NAZYWAĆ WADA DIRACT AXA WIĘCEJ JAK OSZUŚCI

Extra informacje

~uchodzca / 2016-02-07

drogo i niewiarygodnie
Cena/Jakość
Oferta
1.00

~Anna / 2015-03-18

Witam,Kupiłeś/aś samochód z polisą w TUiR axa? Masz problem, nie da się normalnie wypowiedzieć umowy. 45 minut byłam odsyłana przełączana i NIC nie udało się załatwić ani nawet dowiedzieć.Infolinia jest łączna dla AXA i AXADirect, które utrzymują ze są odrębnymi firmami które ze sobą nie współpracują mając wspólny adres i infolinię. Coś jak prawy Twix i lewy Twix. Napisałam skargę na działanie niekompetentnej infolinii, na której nie udało się uzyskać żadnej informacji w celu załatwienia sprawy.Podsumowując, chcesz jedną polisę na całe swoje zycie, wybierz TUiR AXA - nie da się tego wypowiedzieć!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

brak kompetencji na infolinii, nie mozna znaleźć informacji o ubezpieczeniach komunikacyjnych w AXA Tuir (przekierowują na direct),

Extra informacje

~David / 2014-04-10

Próbowałem skontaktować się z firmą AXA w celu przedłużenia umowy na kolejny rok - bezskutecznie, drogo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Marka

Wady

Brak kontaktu ze strony firmy, brak dbałości o klienta, cena

Extra informacje

3 lata

~Piotr Mliński / 2013-12-14

Drodzy panstwo , doznałem szkody na parkingu , nie dosc ze kierowca probowal ,,zwiac" z miejsca zdarzenia , na szczescie po mojej szybkiej interwencji tzn. zastawieniu mu drogi moja osoba , to prawdziwe schody zaczely sie dopiero po zgloszeniu szkody , po 90 dniach od tej feralnej stluczki otrzymalem od towarzystwa axa odpowiedz odmowna , w uzasadnieniu o trssci iz te szkody nie mogly powstac podczas tego zdarzenia , drodzy panstwo zagiety blotnik, maska przy laczeniu z lampa i zderzak, nie wiem jakich axa ma rzeczoznawcow i co wedlug nich moze zostac uszkodzone podczas szkody parkingowej , ale przestrzegam przed ta firma wszystkich panstwa , byc moze ceny atrkcyjne ale jako kierowcy szanujacy sie nawzajem powinnismy wybierac bardziej solidne firmy , sprawy oczywiscie nie odpuszcze , mam juz radce prawnego i gotowa skarge do rzecznika . p.s. kierowca drugiego auta mial zabrany dowod za brak lusterek wstecznych !!! Kpina totalna ...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

brak rzetelności , pruby kontaktu tylko dla bardzo cierpliwych ludzi.

Extra informacje

~AXA NAJGORSZY UBEZPIECZYCIEL / 2013-11-28

Witam, nikomu nie polecam AXA, ani w ubezpieczeniach majątkowych, ani życiowych, ani tu ani tu nie płacą odszkodowań, można do nich pisać, prosić, uzasadniać i nie, jak grochem o ścianę. mają jeden cel ściągnąć kasę za ubezpieczenie i dalej nie wywiązują się z obowiązku wypłaty należnych odszkodowań cz świadczeń. Najwięcej jest na nich skarg do Rzecznika Ubezpieczonych, do KNFu, nawet zapisy ich umów są uznawane jako klauzule niedozwolone, rażąco naruszające interesy konsumentów, więc szczerze radzę zastanówcie się, zanim zawrzecie z nimi jakąkolwiek umowę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

złodzieje, oszuści, malwersanci

Extra informacje

3

~Alfa / 2013-08-08

Wielka porażka. Żenada za to jak ludzi robią w ....2013-08-08 22:51 czwartek ~AlfaWitam Moje doświadczenie z AXA stanowią wielką nauczkę że nie należy w nic co twierdzą ich konsultanci wierzyć. Wręcz śmiem twierdzić że oszukują ludzi i naciągają jak pospolici oszuści. A dokładniej: Ubezpieczyłem u nich pojazd (samo OC) od 20 lat mam bezszkodowy przebieg ubezpieczenia. Cena spoko była więc ok. Nagle po kilku miesiącach stwierdzili że jestem szkodowym kierowcą...i zażądali dopłaty grożąc KRD itd... Okazało się że stwierdzili to na podstawie wypłaty z AC przez innego ubezpieczyciela w związku z gradobiciem... Konsultanci wiele razy zapewniali że jeśli dostarczę dokumenty od tamtego ubezpieczyciela że wypłata była wynikiem gradobicia anulują zwyżkę składki... Mimo że wiele razy przesyłałem im wszystko co miałem na ten temat od innego ubezpieczyciela, zawsze im było mało... i nic nie anulowali. Żenada jak się traktuje klienta i wymusza na nim kasę. Jak by tego było mało po sprzedaży auta o której ich powiadomiłem przez formularz na ich stronie (dołączyłem skan wypełnionego formularza jaki żądają oficjalnie) po prawie 2 tygodniach otrzymałem wznowioną polisę sprzedanego pojazdu. Oczywiście kolejny raz ich powiadomiłem o sprzedaży pojazdu (mam potwierdzenie), po pewnym czasie zażądali od mnie na piśmie opłacenia polisy listem zwykłym. Telefon do wyjątkowo nieuprzejmego konsultanta. I kolejny raz przesłałem im powiadomienie o sprzedaży pojazdu. (mam potwierdzenie)... Nie minęło kilka tygodni i kolejny raz zażądali prze mnie opłacenia polisy którą wystawili automatycznie mimo że wiedzieli że pojazd jest sprzedany.... Zastanawiam się czy ich działania nie można w tej konkretnej sytuacji podciągnąć pod oszustwo i próbę wyłudzenia...Biorąc do tego ich nękanie listami mimo że mam dowody że wiedzą że pojazd został sprzedany... ZANIM ZACZNIESZ KORZYSTAĆ Z ICH USŁUG DOBRZE SIĘ ZASTANÓW !!! Na potwierdzenie wszystkiego co napisałem posiadam dowody !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Traktowanie klienta jak idiota i dojna krowa.

Extra informacje

ROK. Za drogo.

~NIKO / 2011-02-01

JA UBEZPIECZAM OC W PZU NA AC MNIE NIE STAĆ . NIE WIEM JAKIE JEST ALE MAM NADZIEJĘ ŻE OSOBA KTÓRA KIEDYŚ MOŻE BYĆ PRZEZE MNIE POSZKODOWANA NIE BĘDZIE MIAŁA PROBLEMU Z UZYSKANIEM ODSZKODOWANIA . Ja miałem mniej szczęścia kolizję miałem z kobietą ubezpieczoną w AXA do tej pory nie dostałem odszkodowania ona prowadziłą bez ważnego prawo jazdy nie przyjęła od policji mandatu a AXA mówi że jak nie będzie wyroku to ona jest nie winna a oni nie zapłacą a że termin miną to po sprawie moge się znów odwoływaĆ może wznowią sprawę odszkodowania . Kontakt tylko maeilem lub telefonicznie z niekompetentnymi konsultantami po prostu dramat .POLSKA TO PAŃSTWO PRAWA G.... PRAWDA POZWALAJĄ NA TO BY POWSTAWAŁY TAKIE DZIADOWSKIE FIRMY UBEZPIECZENIOWE I ONE NIBY SĄ TANIE .TO CHCĘ POWIEDZIEĆ WSZYSTKIM OSZCZĘDZICIE NA POLISIE OK ALE JA JAKO OSOBA WYSTAWIAJĄCA MANDATY MAM WIDEŁKI I TYCH KTÓRZY BĘDĄ MIELI UBEZPIECZENIE W JAKIEJŚ DIAJREKTOWEJ FIRMIE CZYLI TYCH OSZCZĘDNYCH JADĘ Z GÓRNEJ TARYFY . JEDYNE BY TEGO UNIKNĄĆ TO NIE ŁAMAĆ PRZEPISÓW!!!!!!!A OZNAJMIAM ŻE NIE JESTEM SAM :)POZDRAWIAM WadySAME MINUSY - NIE POWINNO BYĆ TAKICH FIRM
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

SAME MINUSY - NIE POWINNO BYĆ TAKICH FIRM

Extra informacje

kuba29 / 2010-10-29

Uważam, że to solidna firma, ceny są naprawdę ok. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

Dobra cena, nie dużo formalności

Wady

Extra informacje

~odstraszony przez Axe / 2010-10-11

calkowicie nie polecam!!!! pierwsze rozmowy ladnie ale jacys tam ludzie niekumaci, specjalnie manipuluja oferta aby uzysac stawke jakiej kilent oczekuje, usuwaja istotne rzeczy z polisy jak brak wklad wlasnego, czy zniesiona amortyzacja! w trakcie wyboru pakietu, dziwonili do mnie kilak razy jakby chcac na sile cos sprzedac, jednego dnia przedstawili mi oferte na 1900 zl a za dwa dni na 1400 zl, co za brak profesjonalizmu, i szacunku na czasu klienta.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

niska cena

Wady

masz to czego nie chciales

Extra informacje

nie kupelem na szcescie

~magduu / 2010-10-08

Szukasz DOBREGO I TANIEGO OC ??? Ja już przeanalizowałem różne oferty i warunki umów i w AXA dostałem najkorzystniejsze warunki i najtańsze OC. I ponieważ wiem, że AXA od lat ma dobra renomę na rynku międzynarodowym, to zdecydowałem się właśnie na AXA.AA/2033589/01AA/2033589/01AA/2033589/01AA/2033589/01AA/2033589/01AA/2033589/01AA/2033589/01AA/2033589/01Pozdr. Magda znajoma z forum, Radom
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

jakosc, niezawodnosc, cena

Wady

niestwierdzono

Extra informacje

ponad rok

~Jakubowski Mariusz / 2010-09-08

Trudny kontakt, praktycznie tylko pocztą elektroniczną, też bez odzewu. To jest absurd !!! Po czterokrotnej próbie połączenia z infolinią konsultant ze znikomą wiedzą o szkodzie, gdzie dzisiaj mija 30 dni od zdarzenia mówi,że Pani Skolmowska w zastępstwie Pani Kacperskiej wyśle mi pismo jaka jest sytuacja, jakby nie mogła mi powiedzieć tego przez telefon. Kosztorys, dużo zaniżony dostałem dopiero gdy sam się o niego upomniałem. Przypuszczam,że grają na czas i dążą do odmowy odszkodowania, gdzie baran od nich wymusza pierwszeństwo! Nie będę więcej tracił czasu i nerwów, dzisiaj jadę do prawnika. KRĘTACZE PEŁNĄ GĘBĄ !!! Wady100
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

100

Extra informacje

~blawi / 2010-09-07

wejdz na strone axadirect.pl lub zadzwon 19522 i sprawdz samskontaktuj sie z axa direct i powołaj sie na ten nrBA/2018422/00 (na poczatku wyliczenia wpisz ten nr lub podaj go BA/2018422/00 telefonicznie)BA/2018422/00 otrzymasz 50 zl znizki na oc lub 100zl na ac lub motocyklsprawdzone!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

~maaatrix / 2010-08-19

chcialem poczytac opinie o wyplacie z OC w tej firmie a znalazlem niestety tylko reklamodawcow i lowcow bonow znizkowych na ubezpieczenie, ale co jesli przyjdzie skorzystac z tego ubezpieczenia???......
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~zaju / 2010-05-19

Witajcie,nazywam sie Mariusz Zając i chcialbym Panstwu polecic axa jako firme ubezpieczeniowa , szybka tania solidna i bezproblemowa w przypadkui ikwidacji szkody probowalem. powolujac sie na kod BC/1847122/00 zyskujesz 50 zl przy zakupie samego oc i 100zł przy zakupie oc i ac.polecamMariusz zusakmy razem dziekuje
Zalety

cena, jakosc , bezproblemowosc, dobry kontakt

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

~rozumny / 2010-05-13

Piszcie autentyczne opinie a nie usiłujecie ukręcic loda za akwizycję. sabina ty to idź do agencji towarzyskiej pracować ruro jedna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~valdi68 / 2010-04-09

50 PLN na samo OC a 100 PLN na pakiet OC+AC. Ja dostane bon na 50 PLN. Zawsze ubezpieczam wcześniej analizując oferty ubezpieczycieli. W AXA jestem od 2 lat. W tym roku również są bezkonkurencyjni. Za Audi A4 '03 OC + NNW + kradzież, pożar i inne dodatki zapłaciłem 639 PLN. U innych te same warunki ok. 1100 PLN.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

~Rafał / 2010-03-11

Szczegóły w poście poniżej

~barrt / 2010-03-10

Dla chętnych na rabat OC lub AC pojazdu, proszę powoływać się na polise znajomego, czyli moją ;-) BC/1758709/00 Pozdrawiam.50 lub 100 zł taniej

~bartek / 2010-03-10

RABAT NA UBEZPIECZENIA w AXA?powołaj się na znajomego BC/1758709/00.Dzięki i pozdrawiam.

~zorba / 2010-02-16

tv - podaj w jakim celu chcesz aby się kontaktowały z Tobą osoby poszkodowane przez AXA?Za mało informacji :( Samo AXA wywołuje już negatywne skojarzenia - więc Twój wpis jest dwuznaczny.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

mają kolorowe reklamy

Wady

tylko oferują kolorowe reklamy

Extra informacje

~komcio / 2010-02-01

chcesz miec dodatkową zniżke w axa skorzystaj z polisy AA/1437330/01 pozdrawiam

~zorba / 2010-01-24

Procesu zakupu nie oceniam bo tylko zawyży średnią, a tu nie ma nic do zarzucenia - wzorowo - do czasu pozyskania klienta i potwierdzenia, że pieniądze wpłynęły na konto AXA. Później MASAKRA!!!!Cena polisy - niby w złotówkach niska, ale jak się weźmie skuteczność ich działąnia przy szkodzie i poniesione koszty w szarapniu się z AXA to wychodzi, że zapałciełeś za coś co istnieje fikcyjnie!!!Wysokość odszkodowania - to fikcja!!! Kruczki i wyłączenia takie, że okazuje się, że nie masz nic - to tak jakbyś był szczęśliwy że spełniasz krtyterium bo masz auto ale w innym paragrafie wyczytał, że nie obowiązuje jeśli masz kolor srebrny, czerwony, czarny itd... Proce likwidacji szkody - to kpina jedna wielka!!! Swoje ogólne zadowolenie... - patrz powyższe!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak jakichkolwiek

Wady

brak plusów i wszystko to co jesteś w stanie sobie wyobrazić

Extra informacje

1 cyl ubezpieczeniowy - niepełny - pierwszy i ostatni raz!!!!

~tevno / 2010-01-22

Oferta: oceniam na 1, gdyż jak się nie czyta dokładnie OWU, bazując na wyrwanych z całości wyrażeń i ogląda reklamy to wygląda super - ale jak się zapozna dokładnie do tego jeszcze doświadczy z nimi problemu... to niestety okazuje się, że oferta jest absurdalna, mająca wiele sprzeczności itd... Zgniły owoc zapakowany w złoty papierek.Obsługa klienta: do czasu podpisania z nimi umowy i przelaniu na ich konto składki - jesteś dla nich najważniejszy. Jak już podpiszesz i zapłacisz to traktują Cię jak zło konieczne, debila itp... Stąd 1Cena/Jakość: Gdyby była skuteczność tego co w OWU zawarte to można by dać więcej niż 1, lecz w przypadku AXA płacisz za fikcje, za coś czego nie ma. To tak jakby Ci ukradli pieniądze, jesteś zwyczajnie oszukany.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

- brak plusów

Extra informacje

rok,

~Agrntpowypadku / 2009-05-28

sąd cywilny Nie przysługuje nam za wiele spraw a firma typu AXA wcale nie poczuje się do odpowiedzialności, a nawet bym powiedziała do niczego się nie poczuje Odechciało mi się pracować jako agent Nie wiem jak jest w inncyh firmach Miałam do czynienia tylko z AXA i ING ale te dwie firmy dały mi do myslenia że to wszystko jest g... warte i lepiej żyć dalej Teoria jest piękna ale praktyka zupełnie inna Ubezpieczenia niby ważne ale nawet agenci zacynając pracę nie są ubezpieczznie To cyrk na kiju

~Agent po wypadku / 2009-05-19

mnie nikt z Policji bo tylko ona ma tą sprawę Pieniazkow podobno nalezy mi sie za polise 30 zl a za OFE składki nie wpłynęły

~Agent po wypadku / 2009-05-19

Owszem Policjant w końcu się do mnie wybrał. stwierdził nawet, że się musiał do mnie pofatygować. Nie jest to przestępstwo tylko wypadek i Policja się tym nie zajmuje. Notatki z tego nie dostanę. Dla niego schody jak schody, jak by był inżynierem budownictwa albo znawcą bhp Ponoć w komisariacie mają gorsze Z tego co pamiętam schody w komisariacie nie są wykonane z żywego drewna, nie są cyklinowane, nie są lakierowane i jest przy nich poręcz, a poza tym nikt z nich nie zleciał Powiedział do mnie i co złamała pani lewa nogę Coż chyba w papierach jest co innego, po czym powtarzał słowa mojego managera jota w jotę, czyli po co piszę wszędzie, itp Jóź miałam na języku, że to co się robi po wypadku to chyba okazuje się po wypełnieniu notatki i nie pan o tym decyduje ale szkoda gadać Policja chyba też ma klapki na oczach Ja po prostu wyczytalam, że po wypadku jeśli mam własną firmę sama zawiadamiam policję, prokuraturę i PIP qale chyba wszyscy wiedzą lepiej Budynek jest ubezpieczony, firma nie co oznacza, że ZUS ściąga odszkodowanie z właściciela budynku, a firma wcale się do wypadku nie poczuje Tyle Nie lubię jak dają takie dobre rady

~Agent po wypadku / 2009-05-19

Mój tato poszedł do firmy zapytać co z moim rachunkiem i wynagrodzeniem Manager powiedział ze to chwile potrwa, bo najpierw idzie do Warszawy, potem do Opola, a potem na moje konto. Słownie zobowiązał się jednak do wypłaty (oczywiście bez odsetek za te dni) Nie byłam zbyt zadowolona, że tato w to uwierzył, bo na głowie mam po pierwsze rachunki, po drugie okłamano mnie na czym niestety managera przyłapałam, wprawdzie nie osobiście. Powiedział mi wcześniej, jeszcze mając zamiar zrobienia mi produkcji, że nikt z moich potencjalnych klientów nie chciał podpisać polisy. Dowiedziałam się jednak, że wśród moich potencjalnych klientów są dwie pewne polisy do podpisania. Nie wiem czy do nich napisać, czy poczekać, aż ktoś polisę podpisze. To daje do myślenia. Myślę, że kłamstwa ciągną następne kłamstwa, a kto kłamie ten manipuluje ludźmi, jednak czy na oszustwie można cokolwiek zbudować i jak to świadczy o wykonywaniu pracy na swoim stanowisku. mam te kontakty, chcę mieć jednak żywy dowód, poza tym mściwość mi nie popłaci.

~Agentpowypadku / 2009-05-18

18. 05. 2009 r. - bez zmian. Brak wynagrodzenia.

~Agentpowypadku / 2009-05-16

na moim koncie nie ma. Klient dzwoni do mnie z pytaniem o telfon do biura, bo poproszono go o odbiór polisy. Przełożeni są od tego jak dupa od srania. Banda złodzieji i oszustów!!!

~Agentpo wypadku / 2009-05-14

Historii ciąg dalszy. Fakt mają czas do 14 każdego miesiąca, nawet dokładnie nie wiedziałam, nie zmienia jednak to faktu, że w tym przypadku mogli by pomyśleć abym popłaciła wszystko na czas: ZUS, czy opłaciła księgową, po wypadku to normalka. Druga rzecz na razie pieniędzy nie ma. Podpisana przeze mnie polisa po wypadku, do czego przekonał mnie manager została trochę olana. Manager nie zna danych mojego klienta, bo wczoraj prosił mnie o jego telefon, aby wręczyć mu polisę, co oznacza, że firma bazy klientów nie robi a managera chyba mało interesują polisy przedstawicieli. Nie stać mnie już na telefony do firmy ale chyba władze są z tego zadowolone. Potem manager czuje się obrażony. Ja myślę, że napisanie e-maila to tak naprawdę niewiele, czy pomoc w podpisaniu jednej polisy w tym przypadku. Druga rzecz staje się za firmą, nie za pracownikiem?, to kwestia lojalności i zależy jaką opcję się wybierze, czy też może jest to strach przed utratą pracy. Wzięłam debet, zadłużam się dzięki firnie, innego wyjścia nie miałam. Firma nie czuje odpowiedzialności, pomimo, że schody, z których spadłam są schodami zabiegowymi, lakier i cyklinowanie tych schodów oraz brak poręczy to niebezpieczeństwo. Odszkodowanie z ZUS dostaje się po pół roku. Takie złamanie wymaga minimum półrocznego leczenia. Są to schody mieszkalne i na pewno nie nadają się na biuro pod działalność gospodarczą, jestem już w tej chwili na 100% przekonana, że da się udowodnić, iż nie spełniają norm BHP. Są inne procedury sprawdzania i udowodnienia takich rzeczy, jak i nakazania zabezpieczenia, ponieważ prowadzę działalność gospodarczą. Zbieram jednak cały czas dowody. Najbardziej interesuje mnie czy właściciel budynku wie. Firma zarzuca mnie, że mam pretensje. Jednak raz rozmawiałam z managerem na temat warunków biura chcąc przez to odejść z pracy, powiedział mi wtedy, że wcześniej było mieszkanie i nie mieli nic, przekonał mnie. Gdybym poszła na udry oskarżyła bym z góry od razu i firmę i właściciela budynku, czekałam i czekam. Może faktycznie już nie czekam, tylko staram się znaleźć dowody, a to z tego względu, iż z winy firmy sama martwię się o lekarzy, taksówki, telefony, czy sprzęt medyczny, a firma nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności. Prawda jest taka jaka jest. Firma ma pretensje, że opisuję tę sytuację na forum, uważam jednak, że mam w pełni rację. Jedna z listew przy drzwiach na drugim pietrze też już raz widziałam jak upadłam, to biuro to niestety fuszerka. Liczą się czyny i słowa, a ja już do tego wszystkiego słów nie mam. Prawda jest taka, że mogło by mnie być nie stać nawet na składkę zdrowotną. Nie jest moją winą nie dogadanie się z firma. Są także inne rzeczy, których z lojalności do osób z poza firmy nie chcę napisać. Dyrektor twierdzi, że oczerniam firmę, nie oczerniam jej, tylko wyznaję prawdę z powodu takiego, że tak się nie zachowuje. Pracowałam w wielu miejscach i było inaczej. Były to często firmy dużo biedniejsze niż Towarzystwo Ubezpieczeniowe ale władze tych firm zachowywały się zupełnie inaczej. Mamy jednak do czynienia z firmą, która weszła na polski rynek i chwali się sporym kapitałem, a pracownikowi, który miał wpadek nie ma zamiaru w żaden sposób pomóc. Chciałam być uczciwym agentem i ubezpieczać ludzi, przed wypadkiem kiedy udał mi się telefon dwukrotnie usłyszałam słowo łupiemy go. To w końcu łupiemy ludzi, czy ubezpieczamy ludzi. Mogłam to spokojnie napisać, bo to już i tak niczego nie zmieni. Miałam jeszcze obawy przed spotkaniem się z dziennikarzem jeleniogórskim, wstrzymywałam się, teraz jednak zamierzam zmienić zdanie i opisać tę sprawę. Myślę, że robię dobrze, nie zostawiając tej sprawy.Czasami wiele rzeczy nam się tylko wydaje, dopiero potem zdajemy sobie z nich sprawę. Czeka mnie półroczna rehabilitacja. ściągnięcie gipsu to nie wszystko, ściągnięcie aparatu ortopedycznego to pół roku. Władze firmy nie zdają sobie sprawy z tego do czego tak naprawdę doprowadziły i może to przykre, jednakże wg mnie nic sobie z tego nie robią. Szkolenia z tego co wiem dale się odbywają w tym samym pomieszczeniu, chociaż nikt już nie powinien tam wchodzić. Jestem zniesmaczona tym wszystkim. Mam tylko nadzieję, że nie zostanę jeszcze do wszystkiego oszukana i dostanę swoje należne pieniądze, chociaż pozory i zachowanie powypadkowe to w jakims sensie także oszustwo.

~agentpowypadku / 2009-05-13

No i własnie co się okazuje jak to wygląda naprawdę. Jestem wściekła na to firmę.

~agentpowypadku / 2009-05-12

Jak na razie to nie tylko po wypadku ale i z brakiem pensji. 12. 05. 2009 r. Sózniają się drugi dzień. Manager obrażony na mnie, że piszę poinstytucjach wszelkich i na forach.

~aga_salamon / 2009-05-03

Może z innej beczki. Przyvchodząc do pracy do firmy myślałam o niej w superlatywach. Wydawało mi się, że atmosfera jest tam całkiem fajna, a Dyrekyor i Manager to ludzie poważni. Odbyłam szkolenie w pomieszczeniu górnym i zaczełam pracę. W Opolu byliśmy jeden dzień. Nie było tygodnia AXA. Pracuję (obecnie jestem na zwolnieniu) dla oddziału Opole, Filia Jelenia Góra. Na początku denerwowało mnie to, że kiedy gdzieś dzwoniłam, wiecznie przerywał telefony telefon od Dyrektora albo jego księgowej, brakowało np komputera u nas w filii, potem, że np manager nie chciał pojechać z przedstawicielem dalej w Polskę do klienta. Wytrzymywałam jednak. Pewnego dnia, a dokładnie 20. kwietnia 2009 r. odbyło się spóżnione szkolenie z Analizy Potrzeb Klienta, na drugim piętrze filii Jelenia Góra. W pewnym momencie chciałam zejść po portfel, sfikołkowałam ze schodów. Na dole pomógł mi pewien Pan, który szkoli się na przedstawiciela. Tego dnia miałam mieć spotkanie z klientem. Firma wymaga ubioru, ubrałam buty na obcasie. Przy schodach nie było poręczy, okazały się lakierowane i cyklinowane. Mojego managera w tym momencie interesowało czy odwołałam spotkania. Noga poważnie się złamała. Gdyby nie Pan Marcin nie była bym w stanie zadzw onić na pogotowie. w zeznaniu świadka mój manager pisze iż jako jeden z pierwszych mi pomagał. Zeznanie osoby, która mi pomogła temu zaprzecza. Firma olała sprawę po wypadku. Jest maj, jestem bez wózka, czy głupiego balkonika abymóc soboe pomóc. Przełożeni nie zrobili nic. Zeznaie odebrał mój tato. kiedy stwierdził, że nawet te na dole schody są niebezpieczne i ktoś może wcodzić i może mu się coś stać, manager powiedział tylko to nie musi tu wchodzić. Po dwóch tygodniach e-mailem wymusiłam na Dyrektorze Regionalnym aby do mnie zadzwonił. w pierwszym zdaniu zapytał kak widzę dalszą współpracę. Nie mowwię już, że akurat jechałam na kolejną zmianę gipsu. Na koncie 10 maja będę miała 1200 zł. Komisja ZUS za tygodni. Schodów do tej pory nie zabezpieczono. Dyrektor twierdzi, że dopomieszczenia, w którym odbywało się szkolenie nie mamy wstępu, a ja jak mogam spaść ze schodów, skoro nie wolno tam pracownikom wchodzić. Firma AXA AVANSSUR POLSKA S. A. manipuluje mną. Postanowiłam podać firmę do sądu. Przestrzegam wszystkich. Tak potraktowano pracownika. To jak można potraktować klienta? Podaję mój numer tel.: 0506780549 dla wszelkich osób chcących się ze mną skontaktować, a także dziennikarzy. PS.: Liczyłam na pomoc ze strony firmy, jak dotąd widzę, ze firmie zależy jedynie na produkcji, produkcji, jeszcze raz produkcji. Wady-----
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

-----

Extra informacje

~mg / 2009-04-30

nie polecam..wiekszych problemow przy wyplacaniu chyba juz sie nie da robicWadywszystko
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

wszystko

Extra informacje

~Jacek / 2009-04-10

Witam,W firmie AXA na stronie internetowej wypełniłem formularz zgłoszenia wykupu polisy OC, AC i Asitstance. Czekałem dwa dnia na telefon o powiadomieniu mnie o terminie oględzin samochodu , niestety nie doczekałem się. W końcu zadzwoniłem i na infolinii podali mi dzień w którym te oględziny nastąpią. Coż nikt się nie zjawił, nikt nie zadzwonił o jego zmianie, porostu żadnej informacji.Jeżeli na tym etapie jest tak niska jakość obsługi stwierdziłem że nie należy brnąć dalej i nie narażać się na kłopoty.Musze podziękować specjalista ds obsługi klienta że przed podpisaniem umowy ubezpieczenia i wpłaceniem pieniędzy ujawnili poziom profesjonalizmu panujący tej firmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

tylko cena

Wady

niski profesjonalizm działu obsługi klienta

Extra informacje

~Zelu / 2009-03-10

Może i polisa tania, ale jak przychodzi do wypłaty odszkodowania to beznadzieja. Teraz konkrety: za rozbitego Fiata Punto 2000 r. (rozbity przód samochodu, uszkodzona chłodnica, błotniki itd.) zaoferowali 3000 zł. Mechanik powiedział że za tą kwotę to zrobi co najwyżej błotniki. Sprawa znajdzie się w sądzie. Nie dość że człowiek ucierpi w skutek wypadku to jeszcze taki stres związany z wypłatą odszkodowania i brakiem środka transportu. Jeśli uderzy was ktoś kto ma polisę w AXA to już zacznijcie się martwić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Tania polisa.

Wady

Wszystko inne.

Extra informacje

rok

~kocurek23 / 2009-02-28

Ubezpieczenie można było w miarę szybko wykupic i do tego momentu było bezproblemu, ale...po małej kolizji zgodnie z ubezp. przysługuje mi samoch. zastępczyale, ponieważ nie wzywałempomocy drogowej aby zaoszczędzić firmie AXA dodatkowych kosztów na własny koszt dowiozłem samochód do domu- samochód już mi nie przysługuje!na miejscu zdarzenia, na moją prośbę powinien być w ciągu 30min człowiek polecony przez AXA w celu sporządzenia protokołu itp. (pani prezez telefon powiedziała że pierszy raz o tym słysy i jedynie kierowca z pomocy drogowej może coś takiego wypicać : totalna bzdura bo nastepnego dnia inna osoba w Axa powiedziała że taka osoba mi przysługuje)co do wypłaty szkody z AC:Rzeczoznawca w celu oszacowania szkody pojawić się dopiero po 3 dniachosoba prowadząca sprawę nie wykazuje jakiegokolwiek zaangażowania, nie potrafi nic w sprawach technicznych powiedzieć, wszystko się dopytuje rzeczoznawcy (w swoim biurze) przez co tematy sa prowadzone 2 miesiące (a prawo nakazuje zakończyć sprawę w 30dni lub do 14 dni po otrzymaniu pisma wyjaśniającego)Jakiekolwiek działania w sprawie zgłoszonej szkodzy odbywają się wyłącznie po moich telefonach (nikomu się nie spieszy)Zaniżanie wartości części w przypadku oszacowania szkody to już chyba u nich standard.Ogólne moje wrażenie:nigdy więcej na pewno nie będę korzystał z tej ubezpieczalni.Jeżeli ktoś chce płacić tylko OC to można się jeszcze zastanowić co do ich wybory , w innym przypadku nie jest to partner do ubezpieczenia, oprócz atrakcyjnej ceny nie oferują nic.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

w miarę konkurencyjna coferta,

Wady

brak kompetentnych osób, różne decyzje w zależności od osoby za telefonem, szkoda AC jezt rozpatrywana już 2 miesiące i końca nie widać

Extra informacje

1 rok

~WALDI / 2009-02-25

Ja jestem zadowolony niskie składki za OC zapłaciłem 330 z zniżką z polecenia polisy znajomego mogę podać moj numer BC1211268/09

~mg / 2009-01-12

zaniżają wartość przy wypłacaniu, ma się on nijak do wartości przy zawieraniu umowy..spóźniają się z terminami wypłat..jednym słowem beznadzieja
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

chyba tylko krotka nazwa

Wady

nieterminowi, niewyplacalni, niezorientowani i niekompetentni

Extra informacje

6 miesiecy, 2500

~mareskor / 2009-01-07

Zwróciłem się o zaświadczenie o bezszkodowości po angielsku, odpowiedziano mi, że "w Polsce językiem urzędowym jest polski". To mi dopiero urząd... Bez problemu dostałem takie zaświadczenia z PZU i Hestii.Będę zmuszony zapłacić za tłumacza przysięgłego, powtarzam: dziadostwo, bo trzeba do ich interesu dopłacać.Nie polecam, z tego co wiem, to jedno jest ważne, jak się z nimi podpisuje umowę: przeczytanie warunków ogólnych, bo kruczków więcej mają niż inni, dlatego czasem są tańsi.Wadyjak wyżej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

jak wyżej

Extra informacje

~sajmon / 2008-11-13

Warto obliczyc sobie sładkę w AXA porównac z innymi TU a dodatkowo możesz dostać zniżkę powołując się na nr BA1055243/8 . NAPRAWDĘ WARTO SPRÓBOWAĆ
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

szybko,tanio,bez problemu

Wady

nie widzę

Extra informacje

Finanse AXA opinie