Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online
  • /
  • 8

Opinie o wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online

wielkamasa.pl

Warszawa

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie
Asortyment
3.76
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.78
Obsługa i reklamacje
3.78
Poziom cen
3.76

Średnia ocen

3.77

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

183

dodanych opinii

 

Nutel / 2021-04-25

Dużo tu opinii i rozbieżnych informacji... wielkamasa to fakt, zakończył działalność. Osobiście przeskoczyłem na www.sterydy-anabolix.net i to jest to czego szukałem, towar działający, a najlepsze to że szybko realizują zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Borys / 2021-04-23

Cwel nie dość że jest oszustem to w dodatku oczernia uczciwych sprzedawców!!! Znajdziemy cie frajerze!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiktor / 2021-04-23

Nie wysłał paczki, przestrzegam przed tym oszustem, i z tej strony z której przekierowuje z wielkamasa też nic nie zamawiajcie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek / 2021-04-23

oszust!!!!!!!!!!!!

Darek / 2021-04-23

uwaga ***ony oszust, wy*** mnie na 3000zł! Pozytywne komentarze sam sobie frajer wpisuje a ponadto oczernia uczciwych sprzedawców, uważajcie na niego!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

OSZUST

Extra informacje

Do Mario / 2021-04-23

Jak Mario bazując na odczuciach testujesz towar to brawo :) :) :)

Radek / 2021-04-22

Brałem HGH od nich robiłem badania i jest ok. Zrób badania a nie sugerujesz się na odczuciach kolego :) Szkoda że już nie działają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mario / 2021-04-21

Kupiłem od nich ostatnio hgh hormon wzrostu zamówiłem inny a przysłali mi europharmacies to raz, dwa ten ich hormon wzrostu to nawet nie stal przy prawdziwym harmonie wiem co mówię bo mialem dostęp do szpitalnego po szpitalnym po wkuciu dosłownie wypalalo mi tłuszcz z pod skory wycięło mnie konkretnie a po tym ich niby hgh to nic nie czuć . Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marcin Z / 2021-04-15

Ludzie to profil wielkamasa.pl , czemu dajecie komentarze o innych serwisach? dodajcie w katalogu nowy profil i tam dajcie opinie :) Mam nadzieję że wielkamasa.pl wróci za jakiś czas bo gość był sensowny do współpracy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2021-04-15

OSTRZEGAM przed kupowaniem na str. STERYDY ANABOLICZNE .PL OSZUST zakupiłem rzekomo chwalony HALOTEST 400ZŁ w środku miazga tabletki sypią się poza tym kilka tab. całkiem innych na dodatek w polewie ,po kilku dniach brania na próbę człowiek puchnie, zakrętka zerwana od opaski. BEZCZELNY WAŁ.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

SAME

Extra informacje

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie