Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online
  • /
  • 11

Opinie o wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online

wielkamasa.pl

Warszawa

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie
Asortyment
3.76
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.78
Obsługa i reklamacje
3.78
Poziom cen
3.76

Średnia ocen

3.77

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

183

dodanych opinii

 

Prolongatum / 2021-03-12

Witam Jak Z prolongatum z wielkiejmasy działa czy fake, i jak wygląda opakowanie prolki głównie chodzi o umiejscowienie kropek, kiedyś kupiłem na stronie dobra prolke działała opakowanie widać że replika Ale kropki normalnie umiejscowione bo następny zakup też z tamtej stronki to fake masakra, kropki na górze WGL.tam gdzie ich nie powinno być nawet kolor opakowania się roznil dajcie znac
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Omnadren / 2021-03-11

Mógłbyś podać ten link z dozami i wynikami testosteronu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

do omnadren / 2021-03-11

Brałem prolongatum 100mg w tygodniu poziom testosteronu skoczył z 200 na około 780. gość z wielkiejmasy pisał że przy stężeniu 100mg taki poziom będzie z krwi i podesłał link do artykułu z dozami i jaki powinien być przedział poziomu testosteronu. Po prolce zakupiłem już enanthate 250mg euro-pharmacies, poziom 1260.Co do omy nie brałem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Omnadrenn / 2021-03-11

Witam czy ktoś zamawiał omnadren z wielkamasa.pl i mose potwierdzić skuteczność, wiem że jest to replika Ale bardzo dobrze zrobiona i chciałbym wiedzieć czy rzeczywiście jest tam te 250mg/1ml A że replika to wiem bo pisałem z gościem od strony, a z opinii na stronienjeden mówi że działa i siedzi 250 mg A drugi że słabo kopla I że jest to fake proszę o odpowiedź
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Warszawiak / 2021-03-09

Kontakt konkret, koleś robi co w jego siłach. Jeśli trzeba to podpowiedzą o naszej ukochanej ciemnej stronie medalu... Paczka dojdzie do 3dni roboczych to takie maximum....... Poprostu konkretnie ludzie tam działają... Uważam że 5 na 5,nie odejme nic. Szacun!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko to duże plusy...

Wady

Nie ma wad żadnych...

Extra informacje

100% że każdy coś sobie znajdzie!!!!!!!

KULTURYSTA MAKS / 2021-03-09

KRÓTKO I NA TEMAT 5 / 5 TREN OD EP BIJE NA GŁOWE !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BodyBuilder / 2021-03-09

Moja przygoda ze sklepem wielkamasa.pl trwa i będzie trwać. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Do nina / 2021-03-08

Dziwne mi zamówienie przyjechało, znajomemu też. Kontakt zawsze super, a pani ninie nie :) Konkurencję boli widać, przecież ich kupę ludzi na FB lajkuje nikt by fake i oszustów nie lajkował. Druga sprawa że dawno już pewnie sklep by zamkneli. Ja polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko ok

Wady

brak

Extra informacje

Pani nina jak widać z konkurencji

nina / 2021-03-08

dopóki nie przelałam pieniędzy kontakt był super. Po przelaniu pieniędzy kontaktu nie ma. oszustwo . straciłam pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

naciąganie

Extra informacje

Szybki NET / 2021-03-06

Czesc jak dla mnie uczciwy sprzedawca warty polecenia polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie