Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online
  • /
  • 10

Opinie o wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online

wielkamasa.pl

Warszawa

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie
Asortyment
3.76
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.78
Obsługa i reklamacje
3.78
Poziom cen
3.76

Średnia ocen

3.77

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

183

dodanych opinii

 

Jonny / 2021-03-28

W razie wu macie inny sprawdzony sklep. U mnie zawsze było si, lecz chyba zamkli lub zwiesili
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jam / 2021-03-28

Wczoraj chciałem coś sprawdzić, niestety strona zawieszona mam nadzieję że powrócą, tyle dobrze że odbloki zamawiam od razu

Jam / 2021-03-28

Mówią że teraz od euro-phar... Same fake. Ja lecę na test. Enan. A w pracy koleś z gadką czy pujde z nim do sklepu doradzić suple, i jaką rozpiskę. A ja tylko stary Olimp, Olimp, który też polecam. "Nie wszyscy wszystko muszą wiedzieć"

Anonim / 2021-03-26

Ktoś wie czy działają jeszcze? Z pół roku temu brałem od nich ale od 2 tygodni nic nie odpisują?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kacper Sz / 2021-03-19

Miałem małe perypetie bo dostałem 1 produkt po terminie, jednak po przesłaniu fotki po 2 dniach dostałem produkt z długą datą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość obsługi

Wady

Extra informacje

pozytywne załatwienie sprawy

Jacek B / 2021-03-17

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry towar

Wady

Extra informacje

Pawel Marcinaik / 2021-03-14

doszlo , test dziala ale zastrzyk troche bolesny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

frank / 2021-03-14

czekam na przesylke ,jak dojdzie opisze jak dzialaja soki

... / 2021-03-13

W jednym zdaniu polecam , paczka przyszła po kilku dniach , kontakt przed jak i po bardzo profesjonalny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsluga

Wady

nie zauwazylam

Extra informacje

KeBe / 2021-03-12

Siema, ja biorę od nich osobiście praktycznie sterydy tylko od euro-pharmacies. Obecnie chyba najbardziej pewny i sprawdzony LAB, wiem co kuje i nie marudzę. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie