Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online
  • /
  • 1

Opinie o wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online

wielkamasa.pl

Warszawa

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie
Asortyment
3.76
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
3.78
Obsługa i reklamacje
3.78
Poziom cen
3.76

Średnia ocen

3.77

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

183

dodanych opinii

 

Kamil / 2021-05-15

A ten pajac co wypisuje te negatywy ma ladnie nasrane w bance... Zawzieta ku.wa..haha zamawialem czesto gesto i wszystko gralo. Gosciu pewnie wje.al sie na mine z jakas podobna stronka bo pierwszy raz zamawial taki towar dostal pieniazki z komuni albo biezmowania albo jakis gimnazjalista chcial zaszalec, albo jakas skrzywdzona *** robi kolesiowi lipe, albo konkurencja ale raczej nie bo ci uczciwi to powazni ludzie raczej sobie nie przeszkadzaja. Albo jakis kolega zazdrosci udanego biznesu... No nie wiem opcji milion ale nie rozumiem bo bylo zawsze gicio. Zreszta kto jest klijentem ten wie a reszta niech probuje pozdrawiam i czekam na powrot ja napewno wroce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Kamil / 2021-05-15

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Krakus / 2021-05-10

robilem zakupy w sklepie wielkamasa.pl w lutym jak zawsze ok pod koniec kwietnia spróbowałem w sterydy.org.pl - również poszło ok (trochę droga wysyłka) Licze ze wielkamasa.pl niedlugo wroci bo mieli fajny asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

czekam na powrót bo lubilem kuwait

Władek / 2021-05-10

Pole em wszystko jest w porządku!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Sam / 2021-05-08

Wszystko dobrze . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sprawiedliwy k / 2021-05-08

bralem z wm i sterydy.org.pl i tam i tam zawsze legit wychodzi na to ze gosc zostal gdzies wyje** i zale ma do wszystkich a ten swir co wypisuje te bzdury niech sie pierd***
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zawsze legit bylo na wm a sterydy.org.pl tez ok

Wady

Extra informacje

admin / 2021-05-08

Pan który piszę od jakiegoś czasu te negatywne opinie nigdy nie był naszym klientem, ani w przeszłość, ani teraz, zwłaszcza że sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie