Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online
  • /
  • 1

Opinie o wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online

wielkamasa.pl

Warszawa

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie
Asortyment
3.81
Dostawa
3.81
Łatwość zamawiania
3.83
Obsługa i reklamacje
3.82
Poziom cen
3.8

Średnia ocen

3.81

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

202

dodanych opinii

 

Kamilek / 2021-12-10

sterydonline.pl Tu ;d

Kamilek / 2021-12-10

A tu bezpiecznie jest?\r\nsterydonline.pl\r\n

Stefan / 2021-07-30

wielkamasa.pl było OK. Przeszedłem do www.sklep-sterydy.pl i to jest to czego szukałem i Wy szukacie, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sterydowy fan / 2021-07-23

Na @ pisałem ale cisza niestety :/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kris / 2021-06-29

Wiadomo kiedy sklep znowu będzie działał?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2021-06-21

Zawsze było wszystko wporządku, szkoda że sklep zamknięty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Body Fat / 2021-06-11

Sterydów u nich nie kupiłem, ale cykl i odblok za darmo ułożyli :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

jaca / 2021-06-07

Zawsze brałem odnich Euro-Pharmacies i cykle szły przednio. Dodatkowo dobra cena ep! Ze sklepem zawsze było OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kam / 2021-06-06

Wszystko bylo zawsze ok. Aleeee sprobowalem 30.deki 30tescia enan i 300metki firmy Merck Genetiks. Lipa, cos tam poszlo ale slabo musialem dokupic. 20 deki i 20 testia z EP i ruszylo jak z procy. Troche szkoda 3 miechy w plecy. Nie polecam tej firmy. Sklep byl zawsze w pozadku pozdro
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

DO RYSZARD / 2021-05-31

RYSZARD ZNÓW MYLISZ SKLEPY!!! WIELKAMASA JEST NIECZYNNY OD JAKIEGOŚ CZASU I NIE JEST ZWIĄZANY Z ŻADNYM INNYM SKLEPEM KTÓRY MA OPINIE TUTAJ!!! NIE ODPOWIADAMY ZA INNE WITRYNY! SKLEP WIELKAMASA JEST NIECZYNNY DO ODWOŁANIA, JEŚLI CZUJESZ SIĘ OSZUKANY, CHOCIAŻ NIE WIEM Z JAKIEGO POWODU TU WYSTAWIASZ OPINIĘ TO PROSZĘ O KONTAKT NA : [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-05-31

Zakupy robiłam w lutym i wszystko było wporządku Helios i Tiromel T3 trafiły do mnie. Sklep od Marca nie działa, także nie ma możliwości aby kogoś oszukano.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2021-05-30

Uwaga. Złodziej wystawia sam sobie komentarze żeby podnieść średnią i żeby na pierwszych stronach były same pozytywne. To jest zwykły złodziej!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotr / 2021-05-23

Zapraszam do normalnego uczciwego sklepu, na www.sterydy-anaboliczne.com Mail kontaktowy: [email protected] Na mojej stronie się nie zawiedziesz, a ceny zawsze są do dogadania. P.S. Wielkamasa.pl to był uczciwy dobry sklep. Pozdro
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwość, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

kacper G / 2021-05-21

widzę że i tutaj piszę gość o innych stronach :) co najlepsze oczernia wszystkich jak leci, polecam odwiedzić profil euro-sterydy.pl Pozdrawiam Wielką Mase!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek Wolny / 2021-05-20

Jest Parę Sklepów Z Którymi Działam Od Lat i Ten Zawsze Był LEGIT - mam nadzieję że pojawi się niebawem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DO Klovek / 2021-05-20

Czemu piszesz na stronie innego sklepu?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klovek / 2021-05-19

Euro-sterydy wysyła podróby. Wszystkie te strony to wyjebki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Nutel / 2021-05-18

Dużo tu opinii... wielkamasa to fakt, zakończył działalność. Osobiście przeskoczyłem na www.sterydy-anabolix.net i to jest to czego szukałem, towar działający, a najlepsze to że szybko realizują zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Kamil / 2021-05-15

A ten pajac co wypisuje te negatywy ma ladnie nasrane w bance... Zawzieta ku.wa..haha zamawialem czesto gesto i wszystko gralo. Gosciu pewnie wje.al sie na mine z jakas podobna stronka bo pierwszy raz zamawial taki towar dostal pieniazki z komuni albo biezmowania albo jakis gimnazjalista chcial zaszalec, albo jakas skrzywdzona *** robi kolesiowi lipe, albo konkurencja ale raczej nie bo ci uczciwi to powazni ludzie raczej sobie nie przeszkadzaja. Albo jakis kolega zazdrosci udanego biznesu... No nie wiem opcji milion ale nie rozumiem bo bylo zawsze gicio. Zreszta kto jest klijentem ten wie a reszta niech probuje pozdrawiam i czekam na powrot ja napewno wroce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Kamil / 2021-05-15

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Krakus / 2021-05-10

robilem zakupy w sklepie wielkamasa.pl w lutym jak zawsze ok pod koniec kwietnia spróbowałem w sterydy.org.pl - również poszło ok (trochę droga wysyłka) Licze ze wielkamasa.pl niedlugo wroci bo mieli fajny asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

czekam na powrót bo lubilem kuwait

Władek / 2021-05-10

Pole em wszystko jest w porządku!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Sam / 2021-05-08

Wszystko dobrze . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sprawiedliwy k / 2021-05-08

bralem z wm i sterydy.org.pl i tam i tam zawsze legit wychodzi na to ze gosc zostal gdzies wyje** i zale ma do wszystkich a ten swir co wypisuje te bzdury niech sie pierd***
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zawsze legit bylo na wm a sterydy.org.pl tez ok

Wady

Extra informacje

admin / 2021-05-08

Pan który piszę od jakiegoś czasu te negatywne opinie nigdy nie był naszym klientem, ani w przeszłość, ani teraz, zwłaszcza że sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wm / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wm / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wielka masa / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin wm / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wielkamasa.pl / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Admin / 2021-05-08

Witam, dnia 08.05.2021 jak i parę dni wcześniej w komentarzach pojawiają się negatywne opinie. Piszę je jedna osoba, która została oszukana w Internecie! I obecnie oczernia wszystkich jak leci. Sklep WielkaMasa nie działa od około 2 miesięcy i nigdy nikogo nie oszukał!!! Ani wcześniej, ani obecnie!!!! Proszę o zaprzestanie pisania fałszywych opinii na temat tego sklepu i szukania winnych gdzie indziej!!!. W razie pytań zapraszam na email: [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2021-05-08

Typ oszukuje ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Igor / 2021-05-08

Uważajcie na typa to oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Konrad / 2021-05-08

Złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mark / 2021-05-08

Złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olek / 2021-05-08

Oszukał mnie na dużą kase
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Romanek / 2021-05-08

Niestety mnie oszukał
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Pawełek / 2021-05-08

Oszust !!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Teresa / 2021-05-08

Na policje gnojka zgłosić.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rita / 2021-05-08

Ja również zostałam oszukana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Tomasz / 2021-05-08

Oszust!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Waldek / 2021-05-08

Złodziej nic mi nie wysłał...uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gabriel / 2021-05-08

Uważajcie na ten sklep którego nie ma ...oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Grześ / 2021-05-08

Gdzie moja kasa chamie ...Uwaga na złodzieja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Piotr / 2021-05-08

Niestety oszukał mnie typ....Złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sylwek / 2021-05-08

Uwaga na typa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Igor / 2021-05-08

Złodzieju oddaj kase
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sandra / 2021-05-08

Oszukano mnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Michał / 2021-05-08

Złodziej !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Janek / 2021-05-08

Oszukał mnie i kumpla
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aleks / 2021-05-08

Sklep to fikcja to złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zenek / 2021-05-08

Uważajcie na ***a to złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Michał / 2021-05-08

Oszust !!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Szymon / 2021-05-08

brak kontaktu i towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Waldek / 2021-05-08

Uwaga na typa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Maks / 2021-05-08

To złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ulek / 2021-05-08

brak kontaktu i zwrotu kasy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olek / 2021-05-08

Oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jack 3D / 2021-05-06

Zakupy robiłem w Lutym i Marcu. Transakcje przebiegły pomyślnie, z towaru jestem zadowolony. Czekam na powrót.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

obecnie sklep nieczynny

Extra informacje

M.R / 2021-05-05

Witam, potwierdzam poniższe wpisy. Póki sklep działał wszystko było git, niestety od ponad miesiąca nie można u nich dokonać zakupu. Moja ocena to 5/5 ze względu na przeszłość :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin wielkamasa.pl / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Admin WM / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ADMIN / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

admin wielkamasa.pl / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wm / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ADMIN WIELKA MASA!!! / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wielka Masa Admin / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

WIELKA MASA / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

WIELKA MASA / 2021-05-04

Sklep wielkamasa.pl nie działa od jakiegoś czasu, także nie wiem jak miałbym kogoś oszukać!!!! Na swoją dobrą opinię pracowałem przez dłuższy czas, także prosił bym o niepisanie nieprawdy! Od jakiegoś czasu sklep nie działa, także komentarze z kwietnia i maja mijają się kompletnie z prawdą! Co do przekierowania że pojawią się strona sterydy.org.pl (nie mylić z innymi stronami) przekierowania poszło na sprawdzoną stronę aby na czas mojej nieobecności nie zostawić klientów z niczym!!! Prosił bym o niesugerowanie się negatywnymi opiniami z miesiąca kwietnia i maja bo mijają się z prawdą. Jeśli ktoś ma jakieś pytania prosił bym pisać [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucek / 2021-05-02

Gosciu oszukuje ,kantuje ludzi !!!!!!!!!!!!!!111
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Konrad / 2021-05-02

Zostałem oszukany ,brak kontaktu i towaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ulek / 2021-05-02

Uwaga na typa to oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wojak / 2021-05-02

Typ to oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotr / 2021-05-02

Brak towaru ,złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wanda / 2021-05-02

Niestety oszukał mnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sonia / 2021-05-02

Złodziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Waldek / 2021-05-02

Oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Witek / 2021-05-02

Gabriel Kluszczynski to oszust,złodziej ,on nic nie sprzedaje ,wyłudza pieniądze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiktor / 2021-05-02

Ludzie uważajcie na typa oszukuje ludzi ,sam sobie opinie wystawia ,podbija punkty, to oszust
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nick / 2021-04-29

Ti jak to oszust czy nie?

Admin Wielka Masa / 2021-04-27

Darek , Marek, Borys , Wiktor - sklep jest nieaktywny od jakiegos czasu , takze nie mialem okazji jak was oszukac !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nutel / 2021-04-25

Dużo tu opinii i rozbieżnych informacji... wielkamasa to fakt, zakończył działalność. Osobiście przeskoczyłem na www.sterydy-anabolix.net i to jest to czego szukałem, towar działający, a najlepsze to że szybko realizują zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Borys / 2021-04-23

Cwel nie dość że jest oszustem to w dodatku oczernia uczciwych sprzedawców!!! Znajdziemy cie frajerze!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiktor / 2021-04-23

Nie wysłał paczki, przestrzegam przed tym oszustem, i z tej strony z której przekierowuje z wielkamasa też nic nie zamawiajcie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek / 2021-04-23

oszust!!!!!!!!!!!!

Darek / 2021-04-23

uwaga ***ony oszust, wy*** mnie na 3000zł! Pozytywne komentarze sam sobie frajer wpisuje a ponadto oczernia uczciwych sprzedawców, uważajcie na niego!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

OSZUST

Extra informacje

Do Mario / 2021-04-23

Jak Mario bazując na odczuciach testujesz towar to brawo :) :) :)

Radek / 2021-04-22

Brałem HGH od nich robiłem badania i jest ok. Zrób badania a nie sugerujesz się na odczuciach kolego :) Szkoda że już nie działają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mario / 2021-04-21

Kupiłem od nich ostatnio hgh hormon wzrostu zamówiłem inny a przysłali mi europharmacies to raz, dwa ten ich hormon wzrostu to nawet nie stal przy prawdziwym harmonie wiem co mówię bo mialem dostęp do szpitalnego po szpitalnym po wkuciu dosłownie wypalalo mi tłuszcz z pod skory wycięło mnie konkretnie a po tym ich niby hgh to nic nie czuć . Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marcin Z / 2021-04-15

Ludzie to profil wielkamasa.pl , czemu dajecie komentarze o innych serwisach? dodajcie w katalogu nowy profil i tam dajcie opinie :) Mam nadzieję że wielkamasa.pl wróci za jakiś czas bo gość był sensowny do współpracy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2021-04-15

OSTRZEGAM przed kupowaniem na str. STERYDY ANABOLICZNE .PL OSZUST zakupiłem rzekomo chwalony HALOTEST 400ZŁ w środku miazga tabletki sypią się poza tym kilka tab. całkiem innych na dodatek w polewie ,po kilku dniach brania na próbę człowiek puchnie, zakrętka zerwana od opaski. BEZCZELNY WAŁ.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

SAME

Extra informacje

S.S / 2021-04-14

Wielka Masa proszę wróć :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

adam / 2021-04-10

kupowalem na wielkamasa.pl zawsze bylo ok, teraz maja przerwe to kupilem z tej co przekierowuje sterydy.org.pl jest OK ! Nie mylic z sterydy-sklep.org bo o nich sleyszalem ze oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pawlik / 2021-04-08

Sterydy online 24 oszukują ludzi uwaga złodziejaszki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.00
Zalety

Fajny asort

Wady

Cała reszta brak kontaktu przede wszystkim

Extra informacje

kartel / 2021-04-06

Ja zarazykowalem z tej co przekierowuja sterydy.org.pl i spox jest
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sterydy.org.pl przesylka dotarla

Wady

Extra informacje

Jano / 2021-04-06

Przekierowuje na sterydy.org.pl zakupiłem u nich jest ok, ponoć wielkamasa nie działa już i odkupili od nich domenę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrew / 2021-03-31

Coś ze stroną nie tak... ale juz mam następce i pewniaka i wam tez polecam od serca, wiadomo ze działają już pare lat i mają bogaty asortyment, mowa o www.sterydy-anabolix.net lub www.sterydy-anaboliczne.com - szybko odpowiadają oraz wysyłają. 100 % gites.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Swistak / 2021-03-28

Coś się posypało... Co myślicie o Sterydy online pl?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

New / 2021-03-28

Gdzie teraz zamawiac pewne

New / 2021-03-28

Stronka nie działa. Wg pewna stronka czy wpłacasz siano brak paczki i kontaktu

:/ / 2021-03-28

szkoda, dobrze się współpracowało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jonny / 2021-03-28

W razie wu macie inny sprawdzony sklep. U mnie zawsze było si, lecz chyba zamkli lub zwiesili
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jam / 2021-03-28

Wczoraj chciałem coś sprawdzić, niestety strona zawieszona mam nadzieję że powrócą, tyle dobrze że odbloki zamawiam od razu

Jam / 2021-03-28

Mówią że teraz od euro-phar... Same fake. Ja lecę na test. Enan. A w pracy koleś z gadką czy pujde z nim do sklepu doradzić suple, i jaką rozpiskę. A ja tylko stary Olimp, Olimp, który też polecam. "Nie wszyscy wszystko muszą wiedzieć"

Anonim / 2021-03-26

Ktoś wie czy działają jeszcze? Z pół roku temu brałem od nich ale od 2 tygodni nic nie odpisują?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kacper Sz / 2021-03-19

Miałem małe perypetie bo dostałem 1 produkt po terminie, jednak po przesłaniu fotki po 2 dniach dostałem produkt z długą datą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość obsługi

Wady

Extra informacje

pozytywne załatwienie sprawy

Jacek B / 2021-03-17

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry towar

Wady

Extra informacje

Pawel Marcinaik / 2021-03-14

doszlo , test dziala ale zastrzyk troche bolesny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

frank / 2021-03-14

czekam na przesylke ,jak dojdzie opisze jak dzialaja soki

... / 2021-03-13

W jednym zdaniu polecam , paczka przyszła po kilku dniach , kontakt przed jak i po bardzo profesjonalny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsluga

Wady

nie zauwazylam

Extra informacje

KeBe / 2021-03-12

Siema, ja biorę od nich osobiście praktycznie sterydy tylko od euro-pharmacies. Obecnie chyba najbardziej pewny i sprawdzony LAB, wiem co kuje i nie marudzę. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Prolongatum / 2021-03-12

Witam Jak Z prolongatum z wielkiejmasy działa czy fake, i jak wygląda opakowanie prolki głównie chodzi o umiejscowienie kropek, kiedyś kupiłem na stronie dobra prolke działała opakowanie widać że replika Ale kropki normalnie umiejscowione bo następny zakup też z tamtej stronki to fake masakra, kropki na górze WGL.tam gdzie ich nie powinno być nawet kolor opakowania się roznil dajcie znac
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Omnadren / 2021-03-11

Mógłbyś podać ten link z dozami i wynikami testosteronu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

do omnadren / 2021-03-11

Brałem prolongatum 100mg w tygodniu poziom testosteronu skoczył z 200 na około 780. gość z wielkiejmasy pisał że przy stężeniu 100mg taki poziom będzie z krwi i podesłał link do artykułu z dozami i jaki powinien być przedział poziomu testosteronu. Po prolce zakupiłem już enanthate 250mg euro-pharmacies, poziom 1260.Co do omy nie brałem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Omnadrenn / 2021-03-11

Witam czy ktoś zamawiał omnadren z wielkamasa.pl i mose potwierdzić skuteczność, wiem że jest to replika Ale bardzo dobrze zrobiona i chciałbym wiedzieć czy rzeczywiście jest tam te 250mg/1ml A że replika to wiem bo pisałem z gościem od strony, a z opinii na stronienjeden mówi że działa i siedzi 250 mg A drugi że słabo kopla I że jest to fake proszę o odpowiedź
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Warszawiak / 2021-03-09

Kontakt konkret, koleś robi co w jego siłach. Jeśli trzeba to podpowiedzą o naszej ukochanej ciemnej stronie medalu... Paczka dojdzie do 3dni roboczych to takie maximum....... Poprostu konkretnie ludzie tam działają... Uważam że 5 na 5,nie odejme nic. Szacun!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko to duże plusy...

Wady

Nie ma wad żadnych...

Extra informacje

100% że każdy coś sobie znajdzie!!!!!!!

KULTURYSTA MAKS / 2021-03-09

KRÓTKO I NA TEMAT 5 / 5 TREN OD EP BIJE NA GŁOWE !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BodyBuilder / 2021-03-09

Moja przygoda ze sklepem wielkamasa.pl trwa i będzie trwać. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Do nina / 2021-03-08

Dziwne mi zamówienie przyjechało, znajomemu też. Kontakt zawsze super, a pani ninie nie :) Konkurencję boli widać, przecież ich kupę ludzi na FB lajkuje nikt by fake i oszustów nie lajkował. Druga sprawa że dawno już pewnie sklep by zamkneli. Ja polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko ok

Wady

brak

Extra informacje

Pani nina jak widać z konkurencji

nina / 2021-03-08

dopóki nie przelałam pieniędzy kontakt był super. Po przelaniu pieniędzy kontaktu nie ma. oszustwo . straciłam pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

naciąganie

Extra informacje

Szybki NET / 2021-03-06

Czesc jak dla mnie uczciwy sprzedawca warty polecenia polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

P.W / 2021-03-01

Zakupy super udane!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zadowolony Darek / 2021-03-01

Z asortymentu brakuje mi jeszcze jednego, dwóch labów. Ale wiadomo część firm się zamyka i tak dalej, wybór jest duży. Dostawa na duży plus, szybko i anonimowo. Zamówienie albo przez sklep lub bezpośrednio na @. Obsługa KOZAK! Ceny wiadomo mogły by być zawsze niższe :) ale każdy znajdzie coś dla siebie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Napewno nie oszukują, zawsze idzie się dogadać, duża wiedza w temacie sterydów

Wady

brakuje mi takiej alpha-pharma

Extra informacje

Dla mnie the best!

Tomasz Chwetczuk / 2021-02-28

Polecam sterydy ze sklepu wielkamasa.pl Szczególnie producenta Euro-Pharmacies, towar sprawdzony w dobrej cenie. Fachowe porady, dobrze ułożony cykl i odblok. Oby tak dalej 5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

A.MOON / 2021-02-27

Zrobiłem badania po 4 tygodniach brania Testosteron Enanthate od euro-pharmacies. testosteron skoczył z 543 ng/dl na 1754ng/ dl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MMM / 2021-02-25

Ja zrobiłem już parę zamówień i zawsze jest OK! Duży wybór, szybka dostawa, widocznie konkurencję mocno boli i hejtują zamiast brać przykład i dbać o klienta! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mlio / 2021-02-25

Dostalem z nie tej firmy co trzeba. I do tego chyba fake. Stany zapalne za kazdym razem. Daje 1/5.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gumiś / 2021-02-25

Wszystko sprawnie i komfortowo. Aż chce się wracać polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Testosteron Enanthate / 2021-02-25

Test sprawdzony, wyniki na testosteron całkowity zadowalające.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

D.D / 2021-02-23

Doszlo sprawnie wszystko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Borek / 2021-02-22

5/5 Dobry sklep od pol roku jestem stalym klientem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aras / 2021-02-21

Dla mnie wszystko OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anonim / 2021-02-18

Zakupiłem z testosteronu jestem zadowolony, z mety średnio, aromasin działał. Hcg Eurigil też, clomid teraz biorę. Miałem pomyłkę małą w zamówieniu ale dosłali brakujące środki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Dosłali brakujące środki, dali mały gratis

Wady

brakowało aromasinu w zamówieniu, dosłali na swój koszt

Extra informacje

Paczka,nie pamiętam ale 2-3 dni u mnie była jakoś tak

Muay Thai Kraków / 2021-02-18

Siema, jak dla mnie jeden z najlepszych i najpewniejszych sklepów ze sterydami anabolicznymi w necie. Profesjonalizm i podejście do klienta na najwyższym poziomie. Jeba# Hej#rów!!! Oby działali jak najdłużej. Pozdro
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olaf Thon / 2021-02-17

Super! Napewno sterki od nich działają i sprawdzałem na stronie producenta jest org.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jaga B / 2021-02-16

Jestem stałym klientem. Powiem że warto zrobić u nich zakupy wolę kupić u nich w necie niż u deala na siłce. Zwłaszcza że siłka zamknięta :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

M.K / 2021-02-16

Z racji że lubię uczciwą konkurencję, to się wypowiem. Sprzedawca uczciwy, miałem problem z enanem od Evolve Labtech, wymienił mi na nową serię. Także wierzyć mi się nie chce że skoro sprzedaje i w razie reklamacji zachowuje się prawidłowo to że nie wysłał by do kogoś. Jeśli chodzi o kontakt to bajka, bezpłatne porady, zawsze odpisuje (mógłby szybciej). Polecam i zachęcam do robienia zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sprzedawca godny zaufania

Wady

szybciej odpisywać na @, ale rozumiem kupę roboty

Extra informacje

DOBRY SKLEP ZE STERYDAMI ANABOLICZNYMI

GG Gołas / 2021-02-15

Czesc, u mnie też wszystko bardzo dobrze poszło, sterydy zweryfikowane, czas dostawy ok. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jaca 28 / 2021-02-14

SKLEP NA 5+ SZYBKA WYSYŁKA I DOBRE PRODUKTY.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edward Ł / 2021-02-14

U mnie też wszystko było ok, dlatego jestem zdziwiony i to nie dorzeczne. Jak jednemu sprzedali a drugiego oszukali? Nadmienię że wydałem tam parę ładnych stówek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DLUGI / 2021-02-14

Pisze w odpowiedzi na prosbe z facebooka wielkamasa.pl Rzetelny i uczciwy sprzedawca anabolików dobry kontakt,czasem trzeba poczekac na odpowiedz na email ale to dobry sklep szkoda ze ktos probuje wam obsmarowac tylek trzymajcie sie i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duzo anabolikow

Wady

Extra informacje

red235 / 2021-02-13

Nie ładnie takie smieci z *** pisac o stronie Wielkamasa.pl pewnie konkurencja i trzeba dobremu typowi narobić koło *** nie zeby wam sie siano zgadzało brzydko tak na prawde Strona wszystko ok Polecam na prawde mega kontakt i towar.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt towar czas przesylki

Wady

Nie ma.

Extra informacje

Jakub Bosacki / 2021-02-13

Jestem tu z profilu FB Wielka Masa, przeczytałem ich post. Piszę swoją opinie sklep oceniam 4/5. Kontakt ze sprzedawcą super, czas wysyłki u mnie 3 dni i było już na miejscu. Zakupiłem sarmy i peptydy - efekty ok, choć liczyłem na więcej. Nie zgadzam się z kurest### i oczernianiem kogoś bo sklep jest uczciwy! Pozdrawiam i trzymajcie się!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

uczciwość

Wady

brak

Extra informacje

Było by 5/5 jakby było więcej aptecznych produktów.

Administrator wielkamasa.pl / 2021-02-13

ktos, ja, on, test, Alex - lepiej od razu napisać nazwę swojej strony i że sprzedajecie. Po co komuś czarny PR robicie. Nie muszę sobie robić sam krypto reklamy, mam FB którego założyłem krótki czas temu czy jakbym oszukiwał ludzi polajkowało by go 200osób, na stronie są też zdjęcia zakupów przesłane od klientów. Druga sprawa że każdy z moich klientów napiszę że kontakt ze mną jest zawsze, także możecie spróbować :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Armin van Buuren / 2021-02-13

Oj widzę że kogoś z konkurencji mocno boli, ja zamówiłem testowo, towar dotarł, zamówienie testowe za 60zł z wysyłką (clomid).\r\nInna sprawa że wszystkie komentarze negatywne napisane jednego dnia.\r\nDla mnie gość ok, moi znajomi też u niego kupują.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas wysyłki

Wady

Extra informacje

U mnie wszystko ok, kontakt ze sprzedającym zawsze.

Ktoś / 2021-02-08

Śmieć *** nie robi żadnych wysyłek czeka tylko na kasę i kontakt się kończy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ja / 2021-02-08

Oszust jednym słowem nuc nie wysyła bo nie ma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

On / 2021-02-08

Właściciel strony sam chyba sobie dodaje te pozytywne opinie. Po otrzymaniu kasy na konto kontak się urywa nie dajcie się oszukać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wada taka że towaru żadnego nie ma

Extra informacje

Koks / 2021-02-08

Przelew zrobiony na tym się kontakt urwał oszust i naciągacz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alex / 2021-02-08

Gość jak już ma kasę na koncie kontakt się urywa od 4 dni zero odzewu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

test / 2021-02-06

nieuczciwy sprzedawca oszukuje klientow zamowienie nie dotarło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zachęcony / 2021-01-16

Witam, największy plus za obsługę i czas dostawy. Na temat środków wypowiem się za jakiś czas, ale zweryfikowane na stronie producentów i są oryginalne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

JJ / 2020-12-16

Był jeden dzień spóźnienia z przesyłką, zamiast wtorku, paczka trafiła do mnie w środę, tak wszystko inne OK. Dobry kontakt, sprawdzone sterydy. Jeszcze nie raz zrobię u nich zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75

Wladek / 2020-12-16

Kiedyś kupowałem tutaj, sklep jest dobry, ale znalazłem jeszcze lepszy z niższymi cenami - nazywa się Farma Polska. Sprzedają głównie sterydy bałkańskie i SP. Wszystko jest oryginalne. Jeśli jesteś zainteresowany, wyszukaj sklep w google po nazwie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

G.W.H / 2020-11-30

Mariusz W - nie wiem co masz do ich produktów, chyba że jesteś konkurencją. Ja osobiście kupuje u nich, czasem zdarzy się jakaś pomyłka, ale wszystko zawsze idzie się dogadać, kupiłem u nich testosteron, boldenon, oxe, ture i wiele innych, robiłem badania wszystko grubo ponad normę w hormonach, to po co tu nieprawdę piszesz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

oferta, duży wybór , obsługa

Wady

Extra informacje

Miras Miras / 2020-11-16

Jestem zadowolony, z obsługi jak i jakości produktów. Z pełną świadomością mogę polecić sklep wielkamasa.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr Bu... / 2020-10-09

Najlepszy sklep z saa w necie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DON Escobar / 2020-09-26

Wszystko jak najbardziej na + Uczciwy sprzedawca, idzie się ze wszystkim dogadać. Duży wybór i szybka wysyłka. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czasy wysyłki, profesjonlany kontakt

Wady

Extra informacje

Jestem klientem od ponad pół roku, ani razu sie nie zawiodłem

Jarek Koluszki / 2020-09-01

Wszystko ok. Szybka przesyłka. Towar oryginalny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Paczka w 24godziny, oryginalny produkt

Wady

Jedna forma płatności. Pewnie z konieczności konspiracji

Extra informacje

B.K / 2020-08-19

Sklep godny polecenie. Bogata oferta, mają praktycznie każdy zamiennik. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, czas wysyłki, bogata oferta

Wady

brakuje niekórych produktów, ale mają zamienniki

Extra informacje

K.W / 2020-08-05

Zakupiłem propionat, wszystko zgodnie z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej Z / 2020-07-28

5/5 Sklep wart polecenia! Znakomita obsługa, dobry towar, konkurencyjne ceny! Pzdr
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa, asortyment

Wady

Extra informacje

Krzysztof Piotrowski / 2020-07-25

Zakupiłem Omnadren 250 mg/ml. Wszystko jak najbardziej w porządku. Produkt taki jak powinien być, dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Pewny i sprawdzony dostawca.

Daniel W / 2020-07-21

Dobry towar, dobre ceny, szybkie wysyłki. Sklep na 5/5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Doktor Hyde / 2020-07-20

Zamówiłem Helios, Testosteron Propionate w ampułkach Euro-Pharmacies, Winstrol w tab od Kuwait. Wszystkie środki działają. Profesjonalny sklep, prowadzony przez ekspertów w dziedzinie dopingu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dyży wybór, szybka wysyłka

Wady

moim zdaniem brak, wysyłka tylko po przedpłacie

Extra informacje

bezpłatne porady,

Mariusz w / 2020-07-16

Witam nie polecam , profesjonalna strona produkty gowniane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

WIKTOR M / 2020-07-13

SKLEP OK SPRAWDZONE, CALY ZAKUP BYL U MNIE PO 3 DNIACH, DOBRY KONTAKT ZE SKLEPEM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

CENA, PORADA BEZPLATNA,

Wady

Extra informacje

SZYBKA PACZKA

Miras / 2020-07-07

Kupiłem enan i trena długiego. Paczka przyszła tak jak zamawiałem Po dwóch dniach miałem wszystko w domu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kevin B / 2020-07-03

Sklep na 5+\r\nMacie stałego klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Masa10 / 2020-07-01

Szybka dostawa, duży wybór, miła obsługa. Polecam Piszcie do nich o kod rabatowy Masa10
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko

Wady

brak

Extra informacje

ekspresowa wysyłka

szybki p / 2020-06-29

Mala pomylka w zamowieniu. Niezgadzal sie producent ale na plus to ze dostalem rabat na kolejne zamowienie i maly gratisik dla mnie najlepszy sklep w necie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JM / 2020-06-20

Macie kolejnego zadowolonego klienta! Pzdr
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr Jermal / 2020-06-16

Również jestem zadowolony z zakupów w sklepie "wielka masa" Profesjonalna i przyjemna obsługa, szybka wysyłka. Polecam współpracę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Milan"89 PF / 2020-05-30

Krótko i na temat: polecam jeden z nielicznych uczciwych sklepów w necie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obługa, cena, jakość, duży wybór

Wady

Extra informacje

Dominik Pietruch / 2020-05-29

BYŁEM SCEPTYCZNIE NASTAWIONY DO TEGO SKLEPU, KOLEJNY SKLEP W NECIE Z PODOBNĄ OFERTĄ DO INNYCH, CENY RÓWNIEŻ. NA PRÓBĘ ZAMÓWIŁEM ZA 80ZŁ (CLOMID+ TAMOXIFEN). JESTEM POZYTYWNIE ZASKOCZONY POZIOMEM OBSŁUGI, WYSYŁKĄ, ELASTYCZNOŚCIĄ OFERTY. JEDYNY MINUS TO BRAK POBRAŃ, ALE TO NIEWIELKA STARA W ZAMIAN ZA TO CO DOSTANIEMY. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt, szybka wysyłka, rabat

Wady

brak przesyłki za pobraniem

Extra informacje

Chorek / 2020-05-25

Sklep 5/5 szybka dostawa i świetna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

obsługa na najwyższym poziomie

JJ HGH / 2020-05-24

U mnie również wszystko ok Testosteron Enanthate i peptyd Ghrp6 działa spoko W przyszłości planuje zakup hgh
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

P.J / 2020-05-20

Dla mnie ocena 5/5. Zakupiłem drostanolon, boldenone i testosteron.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, jakość

Wady

troszkę na wysyłkę czekałem

Extra informacje

Janusz Wojciechowski / 2020-05-17

Zakup jak i porada przebiegły bezproblemowo. Macie stałego klienta! Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arecki / 2020-05-15

Jeśli chodzi o moje zamówienie to wszystko odbyło się prawidłowo. Musiałem poczekać chwilę na pierwszego maila. Paczuszka przyszła taka jak powinna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Test Prop / 2020-05-12

Wszystko w porządku, paczka przyszła na czas. Od 2 tygodni jestem na Testosteron Propionat. Wyniki zadowalające.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

RED MEN / 2020-05-12

Polecam!!! sklep wielkamasa.pl Jestem mile zaskoczony, paczka doszła bez problemu, wszystko zgodnie z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

oferta, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

polecam

Dawid J / 2020-05-09

Duża oferta, spoko ceny. Szybka wysyłka. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NICK Czarny / 2020-05-08

Wszystko spoko, paczka szła o jeden dzień dłużej niż powinna, sama wysyłka tez troszke dłużej trwała, tak po za tym wszystko się zgadza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jack Ryder / 2020-05-07

Siema, robiłem badania po 3 tygodniach, w ampułce testosteron enanthate jest to co być powinno. Gorąco Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

dobry kontakt, szybka wysyłka

Majkel / 2020-05-06

Rapofil dostarczony po 4 dniach. Produkt zgadza się z tym dostępnym na zdjęciach sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Master Blaster / 2020-05-05

U mnie z kolei zakupiłem Testosteron Enanthate, Deke, bromergon i proviron. Pierwsza 3 sterydy mi pasują, ale Proviron miałem 2 opakowania i miałem do niego jakieś mieszanie uczucia. Jedno opakowania zjadłem, drugiego nie chciałem ruszać napisałem czy moge wzrócić, odpowiedzieli że tak. Bezproblemowo wszystko, i tak ogolnie to środki działaja, osbługa wyrozumiała, potrafią doradzić. Ja jestem zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obłsuga, możlwiość wzrotu

Wady

Extra informacje

możliwość wzrotu,

Adam J / 2020-05-04

Zamówiłem Heliosa na próbę. Szczerze to byłem pewien, że dostanę sterte papierów :) jakie mile zaskoczenie, że nikt mnie nie oszukał i dostałem to co zamówiłem :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika O / 2020-05-04

Zakupilam melanotan. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

TOMASZ ZEMBRZUSKI / 2020-05-03

U MNIE WSZYSTKO NA PLUS. Z DRUGIEJ STRONY MAŁO JEST TAK DOBRYCH SKLEPÓW W PL. PROFESJONALNY KONTAKT, SZYBKO I SPRAWNIE DZIAŁA. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

JAKOŚĆ, KONTAKT

Wady

Extra informacje

Michał Bolkowski / 2020-05-03

Pan Xlone i Oszukany to jedna i ta sama osoba, warto by się było przedstawić z imienia i nazwiska! Albo podać nazwę swojego sklepu. Akurat sprawdzałem na stronie producenta ich produkty i przechodzą weryfikacje. Druga sprawa w zakładce distributor check można sprawdzić adres www ich strony. Mają autoryzacje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Majonez K / 2020-05-03

Widzę że konkurencję boli chyba że ktoś rzetelny pojawił się na rynku z dobrą ofertą i podejściem do klienta. Jestem zadowolony i nie słyszałem negatywnych opinii o nich!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobre ceny, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Xlone / 2020-04-26

Nie dajcie się zwieść opiniami zamieszczonymi na stronie , każda musi przejść autoryzacje przez właściciela strony ( dla tego nie ma żadnych negatywnych)... Podejrzewam że pozytywne opinie zostały napisane celowo przez właściciela strony. Oszust nic więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie