Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online
  • /
  • 1

Opinie o wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online

wielkamasa.pl

Warszawa

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie
Asortyment
3.8
Dostawa
3.8
Łatwość zamawiania
3.82
Obsługa i reklamacje
3.81
Poziom cen
3.79

Średnia ocen

3.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

195

dodanych opinii

 

Body Fat / 2021-06-11

Sterydów u nich nie kupiłem, ale cykl i odblok za darmo ułożyli :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

jaca / 2021-06-07

Zawsze brałem odnich Euro-Pharmacies i cykle szły przednio. Dodatkowo dobra cena ep! Ze sklepem zawsze było OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kam / 2021-06-06

Wszystko bylo zawsze ok. Aleeee sprobowalem 30.deki 30tescia enan i 300metki firmy Merck Genetiks. Lipa, cos tam poszlo ale slabo musialem dokupic. 20 deki i 20 testia z EP i ruszylo jak z procy. Troche szkoda 3 miechy w plecy. Nie polecam tej firmy. Sklep byl zawsze w pozadku pozdro
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

DO RYSZARD / 2021-05-31

RYSZARD ZNÓW MYLISZ SKLEPY!!! WIELKAMASA JEST NIECZYNNY OD JAKIEGOŚ CZASU I NIE JEST ZWIĄZANY Z ŻADNYM INNYM SKLEPEM KTÓRY MA OPINIE TUTAJ!!! NIE ODPOWIADAMY ZA INNE WITRYNY! SKLEP WIELKAMASA JEST NIECZYNNY DO ODWOŁANIA, JEŚLI CZUJESZ SIĘ OSZUKANY, CHOCIAŻ NIE WIEM Z JAKIEGO POWODU TU WYSTAWIASZ OPINIĘ TO PROSZĘ O KONTAKT NA : [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-05-31

Zakupy robiłam w lutym i wszystko było wporządku Helios i Tiromel T3 trafiły do mnie. Sklep od Marca nie działa, także nie ma możliwości aby kogoś oszukano.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2021-05-30

Uwaga. Złodziej wystawia sam sobie komentarze żeby podnieść średnią i żeby na pierwszych stronach były same pozytywne. To jest zwykły złodziej!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotr / 2021-05-23

Zapraszam do normalnego uczciwego sklepu, na www.sterydy-anaboliczne.com Mail kontaktowy: [email protected] Na mojej stronie się nie zawiedziesz, a ceny zawsze są do dogadania. P.S. Wielkamasa.pl to był uczciwy dobry sklep. Pozdro
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwość, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

kacper G / 2021-05-21

widzę że i tutaj piszę gość o innych stronach :) co najlepsze oczernia wszystkich jak leci, polecam odwiedzić profil euro-sterydy.pl Pozdrawiam Wielką Mase!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek Wolny / 2021-05-20

Jest Parę Sklepów Z Którymi Działam Od Lat i Ten Zawsze Był LEGIT - mam nadzieję że pojawi się niebawem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DO Klovek / 2021-05-20

Czemu piszesz na stronie innego sklepu?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy wielkamasa.pl - Sklep ze sterydami anabolicznymi online opinie