Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • sterydy-sklep.online
  • /
  • 1

Opinie o sterydy-sklep.online

sterydy-sklep.online

Zakupy sterydy-sklep.online opinie
Asortyment
3.16
Dostawa
3.2
Łatwość zamawiania
3.4
Obsługa i reklamacje
3.17
Poziom cen
3.2

Średnia ocen

3.23

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

27

dodanych opinii

 

Essa / 2022-01-12

git tesc wlasnie przyszedl polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Legit

Wady

nie ma xd

Extra informacje

Lidia / 2022-01-12

Zamawiałam i zapłaciłam za Viregyt-K w dniu 31.12.2021r. do tej pory nie mam informacji ani zamówionego produktu. O informacje prosiłam 2 razy przesyłałam również dowód wpłaty . CISZA. Zatem nie wiem jak to ocenić. Nasuwa się jedno . Mam nadzieję ,że się mylę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

Z mojej strony przelew za produkt dokonany, produkt nie wysłany , brak informacji o terminie dostawy.

Extra informacje

Paweł / 2022-01-11

Zabawne są te negatywne opinie wystawiane przez konkurencje ;D to najuczciwsza strona jaką znam. Wszystko zgodnie zapowiedzią. Zapomnieli spakować jeden z produktów - w przeciągu tygodnia został dosłany na ich koszt. Wszystko działa jak trzeba. Z tego sklepu ciężko wyjść niezadowolonym, ponieważ obsługa dba o klienta. Zdecydowanie polecam sterydy-sklep.online
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt, suple, UCZCIWOŚĆ

Wady

Na tle konkurencji brak

Extra informacje

Mati / 2022-01-10

Sprzedawco, po nr przesyłki dotrzesz co to za zamowienie i sprostujesz zamowienie Nr kontaktowy był podany w zamowieniu

Mati / 2022-01-10

Zdecydowanie NIEPOLECAM !!! ZAMAWIALEM TESTOSTERON PROPIONAT 150 A DOSTALEM 100. DO WGLADU MOGE PDESLAC FOTO NR PRZESYLKI 523000015613124039760272
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

Wady

Extra informacje

Mój nr kontaktowy w celu sprostowania zamowienia

Piotr / 2021-12-17

Wszystko spoko godne polecenia w 2 dni u mnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt ze sprzedawcą, szybkość

Wady

Nie ma

Extra informacje

Marcin / 2021-12-14

Krótko i na temat - WIELKI POZYTYW!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt i tylko działające produkty

Wady

Nie ma

Extra informacje

Wysyłka zgodnie z zapowiedzią

Rose / 2021-11-30

Hye, What's going on? I will keep it simple and concise. I need to contribute a stunning guest post to your site. For that we simply need to go with 3 Easy Steps: 1. I will send you some new topics that will be tech-Oriented and in the news too. 2. You'll need to pick one out of those 3. I will then, at that point, send an excellent Well written article on that picked Topic for you to publish on your site with one do-follow connection to my site. Tell me how this sounds to you? Shall we begin with step 1? Best, Rose Emilie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia / 2021-11-29

Wszystko miło i bezproblemowo. Kontakt super, termin dotrzymany. Przypuszczam, że wszystkie negatywne opinie wystawione przez konkurencje. Na szczęście ten sklep broni się sam uczciwością i obsługą. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Poszkodowany / 2021-11-21

UWAGA !!! Ten koleś to oszust !!! Nie wysyła towaru po wpłacie pieniedzy ! Zgłoszone na policje. Dość takiego traktowania ludzi w sieci !!! Ja musiałem na swoje zapracować a oszust mi to odebrał !!! Jak można być bezczelnym i oszukać kogoś na 1900 zł ? Mam dowód wpłaty, po dokonaniu płatności kontakt sie urywa !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Oszust !!!

Zakupy sterydy-sklep.online opinie