Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • sterydy-anaboliczne.pl
  • /
  • 1

Opinie o sterydy-anaboliczne.pl

sterydy-anaboliczne.pl

net

Zakupy sterydy-anaboliczne.pl opinie
Asortyment
3.44
Dostawa
3.74
Łatwość zamawiania
3.21
Obsługa i reklamacje
3.73
Poziom cen
3.42

Średnia ocen

3.51

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

35

dodanych opinii

 

Matrix / 2022-11-06

Wszystko ok polecam chłopaków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

rancher / 2022-11-01

*** *** zamawiać u nich ani odzewu po płatności ani nic *** ci w *** pedale *** oby ci *** rodzina zdechła psie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

*** ci w ***

Wady

*** psie

Extra informacje

oby ci rodzina zdechła

Rafik / 2022-08-13

Jestem stałym klientem tego sklepu i nigdy się nie zawiodłem. Te komentarze niektóre co widzę to na pewno konkurencja pisze , której jest sporo i też nieraz brałem z innych stron z różnym skutkiem ale tu u chłopaków się nigdy nie zawiodłem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kingsize / 2022-07-26

HGH IMPERIAL bardzo dorby polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Wiruss / 2022-07-26

Dobra jakośći szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maroll / 2022-07-17

Jest OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Albert / 2022-07-16

zlodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
1.00
Zalety

Wady

oszusci

Extra informacje

Mordoor / 2022-07-06

Trochę lipa ze za pobraniem nie wysyłają. Zaryzykowałem paczka doszła :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Bombiarz / 2022-07-05

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Karoxxx / 2022-07-05

Ja nie wiem skąd te wasze opinie zamawiałem w poniedziałek pierwszy raz i właśnie odebrałem paczkę i wszystko jest wg ustaleń. Polecam można śmiało zamawiać nie ma wyjebki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Kachek / 2022-06-27

Oszust, po opłacie kontakt się urywa, uduś sie gnoju
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Cleoo / 2022-05-20

Czytam te wasze negatywne opinie i jestem zdziwiona bo zamówiłam tam ostatnio i nie moge miec zadnych zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Radulus / 2022-05-20

Wszystko zgodnie z ustaleniami. 2dni paczka u mnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Detox ator / 2022-05-18

Po wysłaniu pieniędzy kontakt się urywa te opinię pozytywne to chyba sam sobie pisał
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Karma wraca

Wady

Oszuści

Extra informacje

Uwaga Oszust

Karo987 / 2022-05-18

Jak dla mnie nr 1 jeszcze mnie nie zawiedli i wszystko co od nich dostaje klepie w 100% pare razy miałem zamieniane firmy np z Nandy na coś inne te firmy o których czytałem ze niby sa słabe okazały się dużo mocniejsze niż te apteki. POLECAM CHŁOPY ZNAJĄ SIĘ NA RZECZY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Piterr / 2022-05-03

Kupowałem na tej stronie nie jeden raz już i wszystko było ok. Towar w większości bardzo dobry. Dla niektórych może być ciężki sposób płacenia ale to pewnie dlatego że nie czytają instrukcji a później myślą że zostali oszukani a to tylko dlatego że samemu się coś zrobiło. Ale chłopaki ze strony pomagają w rozwiązaniu problemu lub naprawieniu błędu i wszystko finalnie się udaje bo raz też miałem problem z płatnością.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

łabad / 2022-04-25

Polecam w 2 dni paczka u mnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Krzychu88 / 2022-04-24

Spoko strona ,szybka realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

szybkość dostawy

Wady

Extra informacje

BigKar / 2022-04-24

Trochę bałem się wała z ich strony, wysyłka się przeciągła ze względu na kuriera tak wszystko ok kontakt prawie 24/7h co rzadko sie zdarza w tej branży bo przy weekendzie wszyscy maja wy.....bane. Płatność za pierwszym razem wydaje sie straszna pozniej idzie jak spłatka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

kontakt, obsługa, podejście zatowarowanie

Wady

Extra informacje

Martulka / 2022-04-20

Całkiem niezły wybór towaru. Nie raz mieli zamienniki zaufałam w ciemno i czasami efekt był lepszy po zamienniku niż po firmie którą docelowa chciałam. Ceny na przyzwoitym poziomie.Duży plus za szybki kontakt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

kontakt, obsługa,

Wady

Extra informacje

kupuje tam od jakis 2mcy

Mrts / 2022-04-20

Witam jak wiadomo żadna strona nie jest doskonała. A miałem do czyenienia z wieloma i zostałem na tej. Tu zawsze mam szybki kontakt i nawet w razie jakichś problemów z opłaceniem lub opóźnieniem w wysyłce mam pełne info przeważnie do godziny. Nie moge narzekać i szczerze Polecam. Fachowcy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Krzysiek N. / 2022-04-16

Przepraszam za zaniżenie średniej wcześniejszymi opiniami. Nie dotarło do sklepu potwierdzenie opłacenia vouchera. Po przesłaniu go kolejny raz w ciągu 2 dni paczka dotarła do mnie z wszystkimi zamówionymi rzeczami. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Xxx / 2022-04-14

Wszystko wporzadku szybko kontakt Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko

Wady

Niema

Extra informacje

Krzysiek N. / 2022-04-12

Również zamierzam zgłosić sprawę na policję!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krzysiek N. / 2022-04-12

Oszuści i złodzieje! Uważajcie na te stronę złożyłem, zamówienie na 500 zł, był kontakt e-mailowy, lecz jak zapłaciłem to kontakt się urwał A zamówienie nie dotarło. Gorąco odradzam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje

Extra informacje

przemyslaw / 2022-03-18

jak dla mnie wszystko ok nie bylo jednego produktu ktory zamowilem,ale dali zamiennik i pasuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Marcin / 2022-03-16

Polecam. Wszystko ok. Szybka wysyłka, towar już u mnie. Będę korzystał częściej. Uczciwa firma.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybkość dostaw.

Wady

Extra informacje

Dragon722 / 2021-12-14

Piszę sprostowanie wcześniekszej opini od dragon722. Otrzmałem informację że był problem z ludźmi. Koniec końców otrzmałem zamówiony towar w raz z dotkowymi gratisami. Polecam zamówienie ze stony sterydy-anaboliczne.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

wiking / 2021-12-06

Witam z czystym sumieniem moge polecic ten sklep zamawialem z tamtad nieraz i zawsze wszystko OK. Przetestowałem pare sklepów i zostałem przy tym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

SZYBKI KONTAKT

Wady

nie ma kazda tego typu strona dziala podonie

Extra informacje

Piotrek / 2021-12-06

Jak dla mnie wszystko ok, zamówiłem produkty za 3 stówki. Wszystko przyszło po 2 dniach. Co prawda jeden produkt nie był taki sam jaki chciałem, ale został zamieniony na inny zamiennik z tego co widziałem to ciut droższy, więc jest spoko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Sprawnie dość szybko

Wady

jedna rzecz zamieniona na inna

Extra informacje

Poszkodowany / 2021-11-21

UWAGA !!! Ten koleś to oszust !!! Nie wysyła towaru po wpłacie pieniedzy ! Zgłoszone na policje. Dość takiego traktowania ludzi w sieci !!! Ja musiałem na swoje zapracować a oszust mi to odebrał !!! Jak można być bezczelnym i oszukać kogoś na 1700 zł ? Mam dowód wpłaty, po dokonaniu płatności kontakt sie urywa !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Oszust !!!

Dragon722 / 2021-11-20

Zakupy zrobione na https://sterydy-anaboliczne.pl/ po zakupie dostałem link z emali od [email protected] oraz instrukcją przedpłaty vochera i podania kodu do wypłaty. Po przesłaniu kodu otrzymałem informację że paczka zostanie wysłana we wskazany przezemnie paczkomat a kod odbioru przyjdzie na wskazany przezemnie adres. Paczka nawet została wysłana ale został podany celowo inny adres email abym nie dostał kodu odbioru. Sprzedawca upierał się że podał prawidłowy więc wyjaśniłem sprawę z inpostem potwierdzili że wskazany jest inny email i nie odbiorę paczki, jednak sprzedawca mam możliwość przesłać mi ponownie kod na dowolnie inny adres. Oczywiści sprzedawca powiedział że tego nie zrobi i tyle. Paczka oczywiści została odesłana do nadawcy. Ogólnie poziom rozmowy ze sprzedaeca jest na poziome szczeniaka i całkowitemu braku zrozumienie co się do niego pisze jak by edukacje zakończył na poziomie podstawówki. Wszystkie rozmowy ze sprzedawcą udostępnię każdemu chętnemu jak się do mnie zgłosi ne emali [email protected], również mam zdjęcia rozmów z inpostu gdzie jasno wskazali że numer paczki który otrzymałem nie jest wysłane na mój email. Wszystko udokumentowane czarno na białym. Przestrzegam sklep sterydy anaboliczne to oszuści. Nie jest to post konkurencji i nic podobnego. Zapraszam po czyste dowody na email każdy może sam to ocenić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Fikcyjny sklep

Extra informacje

Mariusz / 2021-10-11

Sklep bierze kasę z góry i nie wysyła towaru , oszustwo nie kupować
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

niema

Wady

Nie wysyłają opłaconego zamówienia

Extra informacje

Tomasz / 2021-10-11

Również nie dostałem przesyłki
Zalety

Brak

Wady

Brak zamówienia

Extra informacje

Oszukany / 2021-10-11

Zwykli oszuści , zamówienie opłacone , miesiąc czasu i przesyłki brak !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Zakupy sterydy-anaboliczne.pl opinie