Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • sklep.matbud.pl
  • /
  • 1

Opinie o sklep.matbud.pl

Zakupy sklep.matbud.pl opinie
Asortyment
4.9
Dostawa
4.7
Łatwość zamawiania
4.62
Obsługa i reklamacje
4.75
Poziom cen
4.62

Średnia ocen

4.72

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

23

dodanych opinii

 

~agnieha82 / 2013-08-22

Dobrze zaopatrzony sklep budowlany, duży wybór towaru, niskie ceny oraz bardzo pomocna obsługa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Barbara / 2013-08-19

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, ceny atrakcyjne oraz wyszkolony personel. Miło robić zakupy w miejscu, gdzie każdego klienta traktuje się indywidualnie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny, ogromny wybór, miły personel

Wady

Extra informacje

~mała / 2013-08-18

Świetny sklep!! Przemiła i fachowa obsługa. Duży wybór towarów a zarazem niskie ceny. Polecam i pozdrawiam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Jarek / 2013-08-14

Polecam w 100%! Super obsługa, duży wybór. Ostatnio kupowałem też przez ich sklep internetowy - super sprawa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka obsługa, szybka wysyłka, niskie ceny, duży wybór

Wady

Extra informacje

~JG / 2013-05-24

towaru, choć dostępny na stronie internetowej, nie było w magazynie; trudno się dodzwonić i uzyskać jakiekolwiek informacje; zwrot przedpłaconych pieniędzy - po wielu monitach po 5 dniach
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00
Zalety

brak

Wady

beznadziejna obsługa

Extra informacje

~klient / 2012-05-20

Witam,niestety nie polecam tego sklepu. Obsługa nierzetelna- zmiana cen materiałów na porządku dziennym. Obiecują towary których potem nie umieją sprowadzić w obiecanym termienie. Narazaja klienta na straty finansowe. Nie polecam WadyBrak profesjonalizmu obsługi sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Brak profesjonalizmu obsługi sklepu.

Extra informacje

~patol / 2012-02-27

Fachowa i przemiła obsługa, z przyjemnością zaopatruje się w tymże sklepie. Ogromny wybór asortymentu, realizacja zamówień bez zarzutu. Polecam zarówno firmom, jak i osobom prywatnym ponieważ towar w Mat-Budzie jest wysokiej jakości w korzystnej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~iwoj / 2012-02-21

Naprawdę polecam!!!!Bardzo rzetelna i fachowa obsługa.Sklep bardzo dobrze zaopatrzony.Zamówienia są realizowane bardzo sprawnie.Niskie ceny.Atmosfera bardzo mila i ciepła.Sklep znajduje się w bardzo dobrym miejscu ,bardzo prosty dojazd.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

~iw / 2012-02-21

Polecam!!Bardzo bogaty oraz różnorodny asortyment.Szybka realizacja zamówień.Niskie ceny,a czasami nawet bardzo niskie.Fachowa obsługa,bardzo dobra lokalizacja.Szybko i sprawnie działający sklep internetowy,który gorąco polecam.

~lena / 2012-02-21

Bardzo fajna i pozytywnie nastawiona do klienta obsługa. Profesjonalny salon, duży wybór asortymentu. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Pablo / 2012-02-21

Szeroki asortyment, od fundamentów po wykończenie pozwala zakupić wszystko w jednym miejscu, co ważne szybka realizacja zamówień. Sprzedawcy proponują pomoc, rade w wyborze producenta w zależności od potrzeb klienta. Dostawy na czas, polecam szczególnie warto korzystać przy stałej współpracy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

~Ana / 2012-02-20

Sklep mat bud posiada bardzo szeroki asortyment, miłą i rzetelną obsługę, niskie ceny oraz szybką realizację zamówień; również posiada nowoczesny system zamawiania towaru przez sklep internetowy co jest dużą zaletą sklepu. Produkty zakupione w sklepie posiadają bardzo dobrą jakość i można liczyć na pomoc wykwalifikowanego personelu. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Bogdan / 2012-02-19

W Matbudzie kupuję od jakiegoś czasu, zajrzałem kiedyś jadąc ul Andersa przez przypadek ale teraz wiem że warto było bo przy tak dobrej lokalizacji nie można się mylić i nie wstąpić. W firmie dbają o klienta dobra fachowa obsługa miła kadra. Kiedy trzeba doradzą i polecą najlepsze rozwiązania.Warto sprawdzić u nich ceny płytek ceramicznych drzwi a mają szeroki wybór całej budowlanki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

fachowość, kompetentna obsługa, szybka realizacja zamówień

Wady

czasem przydałoby sie żeby otwierali o 7 :)

Extra informacje

~Jaro / 2012-02-19

Miła obsługa,fachowe doractwo,towar dostępny od reki.Gorąco polecam bo ceny są naprawdę niskie!!Magazyn jak i sklep ma naprawdę bogate zasoby i każdy klient jest obsługiwany szybko i w miłej atmosferze.Polecam!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Niskie ceny

Wady

takich nie ma

Extra informacje

długo za niską cene

~dami / 2012-02-19

Polecam sklep, dobrze zaopatrzony , fachowa pomoc w doborze materiałów i co najważniejsze przystępne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży asortyment, niskie ceny

Wady

Extra informacje

~Jan / 2012-02-17

Duzy wybór towarów. jak czegoś nie mają to można zamówić i szybko dostarczają, mnie przywieżli na trzeci dzień wprost do domu i dali fajnie niska cene. polecam ten sklep na pszczyńskiej kazdemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~zolza / 2012-02-16

Sklep godny polecenia ze wzgledu na duzy wybór towarów jak równiez fachowe doradztwo , ceny zdecydowaie nizsze niz u konkurencji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygoda i komfort zakupów

Wady

brak

Extra informacje

ponad 2 lata,

~KB24 / 2009-05-26

Zamowilem materialy i po 3 dniach mialem je juz w domu! Serdecznie moge polecic zakupy w matbudzie.
Zalety

Szybkosc

Wady

Maly wybor fug

Extra informacje

2miesiace, 950zl

~Mati / 2009-05-05

Szybka realizacja zamówienia internetowego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybkość dostarczenia zamówionego materiału.

Wady

Mogło by być troszkę taniej.

Extra informacje

~mth / 2009-05-05

Kupowałem w Matbudzie drzwi Gerdy typ Barcelona. Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Szybka dostawa i montaż.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Profesjonalny montaż, dobra dostawa.

Wady

Zamek ciężko chodzi.

Extra informacje

3msc. 1200zł

~Radim / 2009-03-24

Kupowałe mu nich grzejniki i jestem zadowolony. Bardzo profesjonalna obsługa oraz niskie ceny. Przesyłka dostarczona terminowo. Zdecydowanie polecem firme.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena,szybkosc dostawy,profesjonalizm

Wady

nie zauwazyłem

Extra informacje

10 dni

~rabek / 2009-02-09

BArdzo szeroki asortyment,zamówienie przyjete od razu,ciekawe formy płatności i atrakcyjne ceny. Ogólnie sjklep profesjonalny oi godny zaufania. Dostawa bezpieczna i ekspresowa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena,jakość towarów,terminowość,swietna obsługa

Wady

brak

Extra informacje

kupiłem za 325zł i mam g o juz 2 tygodnie

~budowlaniec / 2009-02-04

duże magazyny typowych materiałów budolanych.trochę zbyd długie terminy realizacji drzwi.ceny dużo niższe niz katalogowe.posiadają własny transport, również z dzwigiemreklamacje mnie omineły
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

duży wybór w niskich cenach

Wady

zamnięty w nocy

Extra informacje

współpracuję od 3 lat

Zakupy sklep.matbud.pl opinie