Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • pieknewlosyonline
  • /
  • 1

Opinie o pieknewlosyonline

www.pieknewlosyonline.pl

Warszawa

Zakupy pieknewlosyonline opinie
Asortyment
5
Dostawa
5
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
5
Poziom cen
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

Małgorzata / 2023-02-28

Pomocna obsługa, fenomenalna jakość, bardzo szybka wysyłka, ceny według mnie stosunkowo niskie. W pełni zasłużyliście na 5 *. Skorzystam znowu na bank. Cieszę się, że taka firma działa w moim mieście.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Celina / 2023-02-11

Z początku nie byłam pewna, jednak ostatecznie zachęciły mnie wypowiedzi innych klientów - nie tylko te na tej stronie, ale także w social mediach. Cały proces obsługi przebiegł niezwykle sprawnie. Dużym plusem było to, że w przypadku jakichkolwiek pytań mogłam liczyć na pomoc pracowników firmy. Ceny wg mnie naprawdę niskie. W 100% mogę polecić, bardzo dziękuję i zostawiam komplet *****.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michalina / 2022-09-26

Jak produkty do włosów to wyłącznie ten sklep. Korzystam tylko wyłącznie z tego miejsca. Po prostu cenię sobie jakość. Cena ok. POLECAM!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Nina / 2022-07-12

Kosmetyki do włosów z tego sklepu są przede wszystkim wydajne. Nigdy się na nich nie zawiodłam. no i wiem, że jest to sklep sprawdzony. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Jagoda / 2019-07-25

Polecam! Koleżanka poleciła mi ten sklep i nie żałuję! Korzystam z niego już z pół roku. Kosmetyki bardzo wydajne, pięknie pachną i są profesjonalne. Działają na dany problem i spełniają swoją funkcję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Marlena / 2018-10-29

Polecam sklep za dbałość o klienta,obsługa jest bardzo miła.Szybka wysyłka to jest to na co zawsze mogę liczyć.Produkty spełniają moje oczekiwania i zawsze mogę liczyć na wyczerpujące informacje o produktach podczas rozmowy telefonicznej.Jestem zadowolona z ich usług.Kupuję tam keratynę i tabletki na wypadanie włosów.Działają rewelacyjnie!!! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zawsze można liczyć na fachową obsługę.

Wady

Extra informacje

Iza / 2018-05-19

Miła obsługa,szybka wysyłka i produkty True Keratin,które są nieocenione jeśli chodzi o pielęgnacje moich blondów:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2018-05-19

Miła obsługa,szybka wysyłka i produkty True Keratin,które są nieocenione jeśli chodzi o pielęgnacje moich blondów:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy pieknewlosyonline opinie