Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • nju mobile
  • /
  • 1

Opinie o nju mobile

Telefonia nju mobile opinie
Cena/Jakość
3.65
Obsługa klienta
3.24
Oferta
3.84

Średnia ocen

3.58

w skali od 1 do 5.

 

nju mobile opinie nju mobile
3.58 1413

Dino / 2022-11-04

Byłem w nju trzy lata internet mobilny w pierwszym roku prędkość pobierania 40Mb/s ale potem coraz gorzej skończyło się na 0.18 Mb/s Obsługa klienta fatalna nie kompetentna. Każde zgłoszenie płatne.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Brak

Wady

Dorabianie na pobieraniu opłat za zgłoszenia np. o awarii

Extra informacje

anton / 2022-09-04

Dno. Panienka z bok wyłącza aktywny, opłacony numer bo tak sobie wymyśliła kontakt żaden. To jest dno
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tylko i wyłącznie

Extra informacje

7 lat

Wojtek / 2022-06-03

Porposiłem o kontakt z obsługą klineta i do dwóch dni miał się ktoś ze mną skontaktować, nikt tego nie zrobił. Doładowałem konto na 30 zł i automatycznie (bez mojej zgody) pieniądze te poszły na zakup pakietu, który miałem tylko przez 3 dni. Po jego wyłączeniu straciłem "przywileje" z tego pakietu natychmiast i naliczanie zostało włączone na standardowe bez informowania mnie o tym. Przy wyłączaniu pakietu była podana tylko informacja o jego deaktywacji, co można było zrozumieć jako wyłączenie automatycznego pobierania środków na zakup tego pakietu. Niekompetencja i nieuczciwość to jedyne słowa dla określenia tej pseudo firmy. Kolejny stracony klient i to za 29 zł. Brawo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

nieuczciwość i niekompetencja, chamstwo

Extra informacje

Mateusz / 2022-04-15

Korzystam od miesiąca i jak na razie wszystko działa bez zastrzeżeń.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Zasięg,internet,Oferta abonamentowa

Wady

Brak jak na razie

Extra informacje

Miesiąc

Aga / 2022-01-20

Słaby zasięg jest!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

Dobry internet

Wady

Słaby zasięg

Extra informacje

Cały czas

OszukanyprzezNJU / 2022-01-16

Typowa podfirma ORANGE, orange zawsze kombinowało jak oszukać klienta i w NJU robią to samo. Okradają tysiące ludzi na małe kwoty, bo przecież nikt nie założy sprawy sądowej gigantowi za 10zł. Mam taryfę 39zł + numer dodatkowy 9zł co daje łączny rachunek 48zł, wszystkie płatne numery i usługi poblokowane a faktury dostaję zawsze po 55-59zł. Był taki okres, że co miesiąc dzwoniłem do tych oszustów i wyjaśniałem dlaczego doliczali opłaty do zwykłych połączeń krajowych, zawsze konsultant ładnie przepraszał i korygował fakturę do kwoty 48zł po czym... doliczał 2-5zł za rozmowę z infoliną, bo infolinia nju mobile jest PŁATNA! Zdecydowanie nie polecam! Strona internetowa NJU zamula, aplikacja na androida jest całkowicie bezużyteczna, zamula strasznie, sprawia wrażenie napisanej przez amatora. Ludzie na infolinii całkowicie niekompetentni, 3 razy blokowałem płatne usługi przez infolinię i każdy obiecywał, że już zablokowane, aż w końcu sam zablokowałem przez internet. Konsultanci z NJU powiedzą wszystko co chcesz, ale niestety nie ma to pokrycia w rzeczywistości. Przechodzę do konkurencji.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

obietnice

Wady

zawyżanie rachunków, niekompetentna obsługa, oszukiwanie klientów

Extra informacje

używam nju około 4 lata

Tenjaku / 2021-11-30

Jestem w nju mobile od 2018 roku. Zakupiłem tylko pakiet internetowy, za 29 zł miesięcznie, całkiem sensowna liczba GB oraz na plus to, że można zrezygnować z umowy w każdym możliwym momencie. Na początku prędkość ok. 20-28 Mb/s, więc jak na internet mobilny - kompletnie niczego więcej nie oczekiwałem. Po jakichś 2-3 miesiącach prędkość tego internetu posypała się kompletnie. Było 10-12 Mb/s, teraz leci 3 rok i maksymalnie jestem w stanie ok. 6-8 Mb/s na speedteście uzyskać, ale takie typowe użytkowanie to skoki od 0,8 do 4,5 Mb/s, co jest po prostu masakrą. Aktualnie też potrafi mi kilka razy dziennie zrywać połączenie, na routerze pokazuje czerwoną diodę i nie ma internetu, czasami przez długi czas. To wszystko działo się jeszcze przed rozpoczęciem pandemii, gdzie każdy zaczął siedzieć w domu - kontaktowałem się w tej sprawie z operatorem, ale oczywiste jest, że nikogo to nie interesuje - otrzymałem tylko informację, że ludzie są na zdalnym i sieć jest przeciążona. No nie do końca, bo działo się tak już przed pandemią, testowałem w 3 różnych lokalizacjach, w których mieszkałem - Trójmiasto, później Warszawa, aktualnie Mazury i wszędzie jest dramat. Nie polecam, jedyny powód dla którego nie rezygnuję to fakt, że jest tanio i często potrzebuję mieć taki zapasowy internet.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

- cena - elastyczność umowy

Wady

- fatalna prędkość łącza - fatalna obsługa klienta - przerwy w dostawie internetu

Extra informacje

Używam od 3 lat

Kamil / 2021-08-31

Uwaga oszuści! Podpisywałem umowę na 20zl 20GB i no limit rozmów i SMS, a rachunki przychodzą po około 40zł. Pani na infolinii twierdzi, że dzwonię na płatne numery, oraz że wysyłam SMS na stacjonarne numery (sic!). W moim telefonie nie mam zarejestrowanych żadnych z tych połączeń ani smsów w historii oraz numery podane na bilingach nie istnieją, a mimo to nju twierdzi, że ja kłamię. W umowie miałem też miesięczny okres wypowiedzenia, a w rzeczywistości wyznaczyli mi termin powyżej dwóch. Teraz z tego co czytam to są to typowe działania firmy. Oszuści!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Naciągacze i oszusci

Extra informacje

Po trzech fakturach miałem dość, ale przeciągnęli mnie do 5

michał / 2021-03-25

Nie radze nikomu oszuści za wymianę karty 25zł. winnych sieciach darmo tu dosyć że płacisz to jeszcze mas formalności i długo to trwa.Konsultanci chcą tylko wcisnąć na siłę jakąś ofertę,nie pomogą w rozwiązaniu problemu.Miałem kilka lat dobre do czasu.NIE POLECAM!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Wady

Ignorancja abonenta

Extra informacje

5 lat

Jacek / 2020-12-27

W NJU jestem od kilku lat, wczesniej Orange. Nie mam zastrzeżeń, internet stacjonarny czasami moze się wstydzić do oferty NJU ta mnie nigdy nie zawiodła.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Jerzy / 2020-10-09

Przeniesienie numeru drugiego, powoduje opłaty mimo że jeszcze z niego człowiek nie korzysta, jest w innej sieci a nju juz sobie nalicza!!! Oszuści! Tracicie niniejszym 3 osoby!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zasieg

Wady

ukryte opłaty

Extra informacje

Greg / 2018-03-16

Ja niestety nie jestem zadowolony z nju. Jestem tak w… że szkoda gadać. Złodziejstwo w czystej postaci bo inaczej tego nie można nazwać. Opiszę po kolei co i jak. Przeszedłem z abonamentu od innego operatora bo nie używać telefonu praktycznie wcale i stwierdziłem że czas najwyższy spróbować czegoś nowego. Po długich poszukiwaniach padło na nju miało najlepsze opinie. Pierwszy problem naliczanie wysyłania sms na zagraniczny numer, niby wysłanego 9.02.2018 na numer +44 kierunkowy. Tego dnia dostałem kartę od kuriera włożyłem ją do telefonu i aktywowałem, wyjąłem po chwili bo miałem jeszcze okres przejściowy u operatora i włożyłem ją dopiero 11.03.2018 wieczorem bo 12.03.2018 miał zostać przeniesiony numer. Smsy wysłane przechowuję w telefonie od 2014 roku i 9 stycznia nie wysyłałem żadnych smsów, w dodatku nikogo nie znam w UK!!! Mam aktywowaną ofertę 1,20zł max dziennie po wykorzystaniu 1,20zł reszta usług jest za free. 15.03.2018 użyłem mobilnego internetu dla testów, włączyłem radio na jakieś 30 minut po jakimś czasie przyszedł sms że przekroczyłem 1,20 i teraz mam włączone nielimitowane smsy, rozmowy i internet do 250MB. Tego samego dnia chwilę po 23 na jakieś 10 minut ponownie włączyłem dane mobilne bo musiałem coś przetestować, po testach (trwały z 5minut) włączyłem ponownie wifi. O godzinie 0:40 przyszedł sms że wykorzystałem 1,20zł 16.03.2018 chodź internet był wyłączony!!! Ewidentnie naliczyli dane z 15.03.2018 na 16.03.2018 Jakim cudem jak oferta jest ważna do 23:59:59 a tutaj zostało naliczone ewidentnie 2 x 1,20zł. Reklamacje zgłoszone ale zostały odrzucone, chodź w rachunkach ewidentnie widać że źle jest naliczane. Nie polecam i nikomu nie będę polecał tego operatora, szukam już nowego może nie okaże się oszustem. Nie zostawię tej tak tej sprawy, zostaje zgłoszenie do UKE bo widzę że to walka z wiatrakami.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Cena ale do czasu.

Wady

Ściągają smsy za graniczę których nie wysyłałem, naliczają dwa razy za tą samą usługę.

Extra informacje

~Staszek / 2017-09-04

Amatorszczyzna!!! Przez około rok czasu miałem u tych cieniasów umowę na 2 nr tel. Po roku zrezygnowałem z jednego nr tel a drugi chciałem zostawić - WYŁĄCZYLI OBYDWA!!! Z tydzień byłem nieosiągalny. Jak "wyprostowali" sprawę to znowu przywrócili dwa numery... Rozwiązałem z nimi umowę a te cwele przysyłają mi rachunki za numer który już za pierwszym razem był rozwiązany!!!Wadytylko wady!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

tylko wady!!!

Extra informacje

~ino / 2017-08-24

Byłem w plusie, byłem w play teraz od 1,5 roku w nju. Jest tanio zasięg satysfakcjonujący. Tydzień pobytu w Niemczech z wypadem do Holandii rooming darmowy jak na internet tak i rozmowy. Korzystam z oferty drugi za 9 zł. Taką samą ofertę wybrałem dla dzieci czyli za 2 numery płace 38 chyba, że się zadzwoni na stacjonarny to trochę więcej w każdym bądź razie nie da się we dwójkę przekroczyć kwotę 48 zł miesięcznie, zwykle mi wychodzi max 42 bo jednak na stacjonarne się dzwoni :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Tanio, dobry zasięg

Wady

Płatna infolinia korzystałem raz ponad rok temu.

Extra informacje

~Porazka / 2017-07-05

Porażka w obsłudze i promocjach. Zdecydowanie nie polecam. Przeniosłem dwa nr tel, miałem otrzymać gadżet. Po spełnieniu wszystkich warunków, wymianie korespondencji bez rezultatu. Mija miesiąc i nic. Wymiana e maili i zero reakcji. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

BRAK

Wady

OBSŁUGA

Extra informacje

3 miesiące

~czajkotom / 2017-07-03

Wszystko śmiga że aż miło nie wiem skąd takie dziwne opinie. Nawet wifi Calling na Iphonie dział be problemu net ok i nie narzekam jak dotąd a obsługa klienta naprawdę dobra sprawa z zawyżoną fakturą załatwiona z 1 dzień polecam nie powiem złego słowa jak niektórzy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Dobra jakość rozmów i netuWifi Calling Iphone działa jużObsługa klienta suppernowe taryfy i wiecej netu

Wady

Płatne obsługa klienta ale liczę że poprawicie się

Extra informacje

~Laon / 2017-06-29

Oferta tylko na papierze wyglada dobrze. Bledy w fakturach to u nich codziennosc. Jak nie sprawdzisz to jestes w plecy. Obsluga to naprawde klasa znacznie ponizej sredniej. Maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem, przerzucaja sie odpowiedzialnoscia i cytuja wyuczone schematy. Predkosc neta jest znacznie nizsza od tej w Play do tego w rzeczywistosci, nigdzie za granica (Hiszpania, Anglia, Dania) nie moglem sie laczyc z netem w Nju. Pomimo, ze sciagalem ustawienia nie tylko w telefonie ale nawet z ich strony!!! Zmiana karty na angielska Three i... wszystko smigalo od razu! Po drugie naliczaja numery stacjonarne jako komorkowe bo "takie maja dane od angielskiego operatora". Ciekawe ze na billingu z Three te numery to LANDLINE... Do tego te rozmowy miedzynarodowe... Dzownisz z Polski do Anglii za 2zl... Dzwonisz z numeru Nju do Anglii bedac w Dani za 19gr... Czy to nie oszustwo? Sztucznie nabijaja te ceny biorac min. 90% ceny polaczenia dla siebie!! Leoiej jest troche doplacic ale miec swiety spokoj.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

niska cena

Wady

FATALNA obslugawolny internetinternet prawie nie dziala za granicacennik polaczen miedzynarodowychinfolinie liczone sa dodatkowo

Extra informacje

6 miesiecy

~bartek0731 / 2017-06-05

Używam od 2 lat i jestem bardzo zadowolony. Umowa na czas nieokreślony to błogosławieństwo które zapewnia wysoki standard obsługi! Abonament za 29 zł i po 2 latach 30 GB neta to całkiem nieźle. Działa na sieci Orange więc jest też VoLTE i WiFicalling! Gorąco polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

-Cena -Zasięg-czas umowy- elastyczność pakietów

Wady

Extra informacje

2 lata, Szczecin

~wnuczka / 2017-03-31

Chciałam krótko opisać sytuację, w której znalazła się moja babcia (71-letnia osoba).7.03.2017 roku wykonała telefon w sprawie zamówienia umowy ok godz. 16.30, która miała przyjść w ciągu 3-5 dni.13.03. 2017 roku ok 16.00 konsultant powiedział, że jeszcze jest czas, należy zaczekać.15.03.2017 roku ok 18.00-19.00 nowa konsultantka prosiła żeby wysłać maila z opisem sytuacji (71-letnią babcię, która na szczęście ma jeszcze wnuki). Maila wysłano w tym samym dniu, a w odpowiedzi na drugi dzień poproszono o numer telefonu (który znajdował się już w mailu. widocznie Pani nie doczytała). Tego samego maila wysłano od razu jeszcze raz, z wytłuszczeniem i podkreśleniem numeru telefonu. Na tego już nikt nie odpowiedział ani nie oddzwonił.16.03.2017 roku ok 16.00-16.30 kolejna osoba obiecała, że sprawdzi i w ciągu 48h odezwie się. Nie oddzwoniła i nic nie zrobiła.18.03.2017 roku 19.00-20.00 znowu kolejny konsultant i kolejna rozmowa. Ten jednak pchnął sprawę, wycofał starą umowę i zadzwonił 24.03.2017 roku z propozycją nowej umowy.I tak oto po 3 tygodniach użerania się z konsultantami i tłumaczeniem sytuacji za każdym razem od nowa 28.03.2017 roku babcia dostała nową umowę.Dobrze, że babcia nie jest skazana na siebie, bo mogłaby nie dać sobie z tym rady, a niestety nikt nie był chętny do pomocy. Musiała za każdym razem doładowywać się jakimiś drobnymi kwotami żeby w razie czego móc się jeszcze kontaktować z innymi. Kolejni konsultanci tylko zwalali na siebie odpowiedzialność za ruszenie sprawy (a potem będziecie zdziwieni, że zaczynają nas zastępować komputery a ludzie wolą rozwiązywać problemy przez internet. Tutaj nikt się nie wyprze, że problem nie był poruszany. )Babcia za te zmagania nie dostała od Was kompletnie NIC poza umową, którą na jej miejscu już bym nie podpisała.Pozdrawiam,wnuczka
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00

~Darek / 2017-02-14

Kartę prepaid nju mam jako drugą w telefonie . Oferta wszystko komórkowe 10GB neta i darmowe rozmowy i SMS (nie dotyczy stacjonarnych). Za te 30 zł to dobra oferta, czasami telefon ustawiam jako modem Wi-Fi i korzystam na kompie. Po przekroczeniu transferu jest lejek prędkości ale net nadal działa. Ja polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

- cena 30 zł za 10gb i darmowe rozmowy- zasięg

Wady

- obsługa klienta

Extra informacje

- 3 miesiace

~as66 / 2017-01-18

Skandaliczny kontakt: dostęp do obsługi tylko dla klientów. Dla innych tylko chat ze sklepem: gdy kupisz usługę - spadaj. Przeniesienie numeru powoduje wyłączenie usług u poprzedniej firmy i ... nie włączenie w nju.Aby zgłosić problem nie działania numeru przeniesionego trzeba założyć konto. Aby założyć konto trzeba mieć sms... Ewentualnie można sobie "posłuchać muzyczki" za kilka złociszy.Nigdy więcej takich "firm". Dobrze, że jeszcze mogę odstąpić od umowy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

cena

Wady

kontaktobsługa (brak jej)30 dni na realizację zgłoszenia(!)

Extra informacje

przeniesienie numeru, konto za 29PLN

~andre / 2017-01-08

Na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony z nju.Oferte posiadam już ponad rok i zero problemów.Na początku miałem nju na karte a w październiku zmieniłem na nju z rachunkiem i jest super.Tak miesięcznie place od 19 do 25 złotych.Poprzednio byłem w play,było tragicznie.Polecam gorąco nju,jak na razie najlepsza oferta jaka miałem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Bardzo fajna oferta i przedewszystkim tania.

Wady

Extra informacje

ofertę posiadam już ponad rok,kupiłem ją przez internet

~imię_nick / 2016-12-28

zmieniłem Play na nju bo jest taniej a 40GB miesięcznie mi wystarczy ale od początku mam jakieś ograniczenie prędkości, co ciekawe na 3G uzyskuję lepsze prędkości niż na LTE, a prędkość uploadu mam prawie 10 razy większą niż download- sprawdzane na kilku stronach typu „speedtest” . O stabilności internetu to już szkoda mówić, chyba wrócę do Play , tak ludzie narzekają na ich zasięg a u mnie działał o wiele lepiej niż nju, pomimo że siła sygnału pokazywana przez modem jest taka sama. Dobrze, że z nju mogę bez poroblemu zrezygnować.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

tanio

Wady

prędkość, (nie)stabilność internetu- często przerywa pomimo bardzo dobrej jakości sygnału(5 kresek na modemmie)

Extra informacje

1 miesiąc, 29zł

~Bea / 2016-12-14

Super sieć abonament 39 zł nieograniczone rozmowy sms-y oraz 39 GB internetu. Numer dodatkowy za 9 zł dla córki na którym ma to samo co ja tylko internet do podziału, ale to nie problem bo obie zużywamy max 10 GB Wwięc dużo jeszcze przepada. 2 mumery za 48 zł i wszystkiego do bólu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Możliwość przesunięcia terminu płatności faktury. Błyskawiczne załatwianie spraw w BOA.

Wady

Extra informacje

Ponad 3 lata.

~tom / 2016-11-24

Z Nju na abonament jestem zadowolony do tego stopnia, że przeniosłem tam również numer żony oraz numery rodziców. LTE ładnie śmiga. Jedyne co mnie irytuje to SMS o wysłanej fakturze 3 dni po przesłaniu faktury na maila i jej natychmiastowej zapłacie (konto mam w tym samym banku co oni). Zgłaszałem to do eboku, twierdzili że wyłączyli a to dalej przychodzi. Po przejściach z Plusem Nju to malina.Jestem w nju prawie 2 lata
Zalety

Wady

Extra informacje

Jestem w nju prawie 2 lata

~Sadam / 2016-11-03

Złodzieje kradną pieniądze z konta za smsy specjalne, których nie wysyłałem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Mnustwo

Extra informacje

~J.K. / 2016-10-26

Po pierwsze - Nju kradnie pieniądze.Regularnie, co miesiąc, znikały wszystkie środki, dopiero po interwencyjnych - je przywracali.Po drugie, Nju - podsłuchu rozmowy! Rozmowy z konsultantami (zwłaszcza w nocy), nie są nagrywane, komunikat taki, to ściema!Kiedy znikały pieniądze, telefon przestawał działać, dzwoniłam z drugiego telefonu, aby zwrócili środki i włączyli usługi - to rozmowa z tzw "konsultantem", pracownikiem Nju - wyglądała, jak serwis randkowy, a nie merytoryczna rozmowa. Pytania, w rodzaju: "A dużo Pani ma kolegów, do których Pani dzwoni", były co najmniej dziwne...Później,kiedy telefon znowu działał, podczas rozmów, słychać było jakies komentarze w tle, dogaduszki, śmiechy (dodam, że były słyszalne, zarówno przeze mnie, jak i przez moich rozmówchów)...Po trzecie - znikają GB. Osobiście - NIE POLECAM NJU, W ŻADNYM WYPADKU!
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Zalet - brak.

Wady

Nju, to jedna, Wielka WADA i nieporozumienie!

Extra informacje

Już nie korzystam.

~alicja / 2016-09-26

Nie wysyłają faktur a potem naliczają kary. Czem prędzej wróciłam do orange i nikt mnie już nie namówi.
Cena/Jakość
1.00

~Maciek / 2016-08-17

uwaga na oszustow nju mobile! Za internet w roamingu przyszło mi zapłacic 300 PLN mimo ze mialem wykupiony pakiet! nie wysylaja smsa o tymm ze pakiet sie skonczyl jak w innych sieciach. nie polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Irek / 2016-08-12

Mam NJU internetowy jako domowy od niedawna. Wcześniej miałem Polsat-Plus. Jeśli chodzi o prędkość NJU bije na głowę Polsat /nadajnik na tym samym maszcie/. Po jakimś czasie przekonałem się , że nie jest to tak piękne. Przy takim samym użytkowaniu internetu i dwukrotnie większym limitem, internet skończył się po 20 dniach, Później problemy nawet z przejrzeniem poczty /tak wolny/. W Polsacie rzadko sprawdzałem limit bo zawsze starczał, czasami go przekroczyłem, lejka nie włączano. O obsłudze w NJU lepiej nie wspominać, to jakby rozmowa ze ścianą. Poziom odpowiedzi zerowy, typu, nie zawracaj głowy.
Zalety

Szybkość transferu danych

Wady

po wykorzystaniu limitu internet praktycznie nie działa

Extra informacje

~Jumbel / 2016-08-01

W ciągu dwóch ostatnich miesięcy doładowałem konto synowi za 50zł. Ponieważ coś mi nie pasowało, zbyt szybko pieniądze znikały z konta, sprawdziłem historię połączeń na stronie www i przeżyłem szok. Otóż według zestawienia mój syn wydał 11,56 zł Co się stało zatem z 39 zł? Zadzwoniłem do biura obsługi i dowiedziałem się, że wysyłane były smsy premium po kilka złotych za sztukę. Pytam pana jak to możliwe, bo w zestawieniu tego nie ma, pan mówi, że on takie smsy widzi. Horoskop i wróżki... Mój syn ma 9 lat, mam zupełną kontrolę nad jego telefonem i nie ma tam takich smsów, nie ma ich na stronie internetowej. Pan nie potrafi wytłumaczyć co się stało. Reklamacja zostanie rozpatrzona w ciągu 30 dni. Wiadomo jaka będzie odpowiedź, więc już dzisiaj przenoszę numer do innego operatora, ale im tego nie odpuszczę. Nawet gdyby reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, to co, mam znowu doładować konto synowi i czekać jak pieniądze zaczną znikać? Telefon:MICROSOFT Lumia 640 Dual SIM
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~nic / 2016-07-18

Mam wrażenie, że wszystkie komentarze piszą osoby powiązane z NJU. Z tego co się wiem nie jest aż tak pięknie. Obsługa klienta, zgłaszanie awarii, roszczeń, na pewno jest na najniższym poziomie w stosunku do konkurencji. Są wady, są zalety.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

możliwość zerwania umowy

Wady

kosztowna i niefachowa pomoc - zbywanie abonenta

Extra informacje

~jacek / 2016-07-04

Na temat obsługi klienta nie mogę się wypowiedzieć bo nie miałem żadnych problemów. Jeśli chodzi o ofertę to nic lepszego nie mogę znaleźć. Za abonament bez limitów dla mnie i żony płacę około 40zł, do tego dostałem do podziału 25GB. Kolejna duża zaleta - dostałem "świeży" numer, wyłączyłem wszystkie zgody marketingowe i wróżka Zofia nie pisze mi SMSów o 4 w nocy jak to miało miejsce w Tmobile (mimo wyłączenia wszystkich reklam)Umowa na czas nieokreślony więc z miesiąca na miesiąc mogę zrezygnować. Tylko po co ?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

wszystko

Wady

Brak. No chyba że ktoś jeszcze oczekuje telefonu w zestawie.

Extra informacje

Będzie już ze 3 lata

~Jurgen / 2016-05-22

Świetna sieć. Bardzo dużo korzystam z internetu i w końcu nie muszę nawet kontrolować zużycia, bo jeszcze nigdy nie zużyłem limitu jaki mi przysługuje.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Dużo netu za małe pieniądze

Wady

Nie da się dostać faktury na firmę, byłoby jeszcze taniej

Extra informacje

~jdvvrvrv / 2016-05-19

Wsyztko ok, tak powinien działać każdy oparator!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

tanio i uczciwie

Wady

Nie znalazłem

Extra informacje

~Izabella / 2016-05-12

Wszystko jest jak powinno, nie mam problemów z zasięgiem, koszty sa tak niskie ze ich nie zauważam. Tak ma być, telefonia marzeń.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

~Gerf / 2016-05-05

Działa jak wszystkie inne sieci, zawsze mam zasięg (no chyba że gdzies głęboko w górach), mam wszystkie usługi jakie chcę i to wszystko za połowę ceny. Jak "zwykły proszek" w reklamach. Działa tak samo, więc po co przepłacać?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wszystko co jest mi potrzebne za połowę ceny

Wady

Extra informacje

2 lata

~Artoo / 2016-04-29

W Nju jestem od początku istnienia tej sieci, to już chyba kilka lat. Nie wiem w sumie dokładnie ile, bo przecież nie podpisuje cyrografu co dwa lata. Wszystko działa poprawnie, w całej mojej historii z tym operatorem miałem raz przygodę taka, że nie mógł sie telefon połączyć z siecią, ale potem się okazało że to chyba jednak wina telefonu. Tanie oferty, chyba najtańsze na rynku i coraz fajniejsze promocje. Na początku było bez limitu za 49zł, teraz taka oferta z całkiem sporym pakietem internetu kosztuje 29 zł. Tyle właśnie płacę.W Nju od początku, czyli gdzieś od 2013 roku.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Wady

Extra informacje

W Nju od początku, czyli gdzieś od 2013 roku.

~mmkps1122 / 2016-04-28

Moim skromnym zdaniem to jedna z lepszych opcji bez telefonu Wcześniej korzystałem już ze wszystkich możliwych sieci.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Cena Jakość , brak umów terminowych Zasięg nawet pod wodą :)

Wady

Nie zauważyłem

Extra informacje

Korzystam chyba od początku

~szool / 2016-04-19

Ostatnio dzwonie więcej, więc sama karta przestała być ekonomiczna. W innej sieci musiałbym wykupywać abonament i pordpisać umowę na 12 miesięcy. W NJU sobie po prostu aktywuję pakiet, a kiedy nie bedę musiał już tyle dzwonić, to nie będe pałcił za pakiet. Super rozwiązanie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

- brak długich umów a pakiety bez limitu są

Wady

Extra informacje

Jestem w sieci od dwóch lat, płace od 9 do 29 zł miesięcznie

~Bru / 2016-04-15

Wszystko bangla jak trzeba. Jest tanio. Jedyny problem to płatna infolinia. Naczekałem się ostatnio nieźle i ściągnęło mi z konta prawie 4 zł.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

Tanio, prosto, tak jak ma być

Wady

Płatna infolinia lub tygodnie czekania na odpowiedź na maila.

Extra informacje

~Renata / 2016-04-13

Ziemniak jest super. Płacę 9zł miesięcznie jak miesiąc jest spokojny. Czasem jednak mam duzo pracy i sporo dzwonie. Kiedyś wydawałam nawet i 150zł miesięcznie na doładowania. Teraz włączam sobie pakiety na połączenia bez limitu, internety itd i płacę maksymalnie 29zł. Raz zapłaciłam więcej bo dokupiłam internetu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

- płacę wtedy kiedy używam, jeśli nie - tylko 9zł

Wady

Extra informacje

~Żbik / 2016-04-12

Wcześniej miałem abonament, chyba w każdej dużej sieci. Era, Orange, Plus, Play. Zawsze czułem się oszukiwany i karany za to, że jestem lojalny. Dlatego nie byłem i przenosiłem się do innej sieci co 2-3 lata. Ponad rok temu zrezygnowałem z abonamentu, bo i po co mi on skoro telefonu fajnego w normalnej cenie od operatora nie dostane? Jestem bardzo zadowolony. W końcu się magicznie nie włączają dodatkowe usługi, nie kończą się kresy promocyjne po których abonament rośnie do 120zł, nie widzwania do mnie co tydzień konsultant próbując sprzedać mi super wypaśny niepotrzebny tablet i jeszcze jeden abonament za grosze. Uff, spokój. - prosta oferta - niezawodnośćW sieci od stycznia 2015, 29zł miesięcznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

- dobre ceny - prosta oferta - niezawodność

Wady

Extra informacje

W sieci od stycznia 2015, 29zł miesięcznie.

~Bert / 2016-04-11

Nju jest super! Najtańsza lub jedna z najtańszych ofert na rynku, zasieg sieci Orange, łatwe do zrozumienia i przeliczenia pakiety, brak kruczków w umowach. Nie rozumiem po co ludzie mają abonamenty w dużych sieciach.W nju od 3 miesięcy, szkoda że tak późno.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

W nju od 3 miesięcy, szkoda że tak późno.

~blade / 2016-04-04

Moim skromnym zdaniem jedna z najlepszych usług na rynkukorzystam z usługi 28 miesięcy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

korzystam z usługi 28 miesięcy

~Tad / 2016-04-03

Świetna oferta, najlepsza na rynku według mnie. Gadam do woli, internetu mam mnóstwo, bo po roku w sieci pakiet został mi podwojony. Oferta jest PROSTA JAK DRUT i nie ma gdzie się naciąć. Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Prosta i tania oferta

Wady

Extra informacje

~gumol / 2016-04-03

Chyba jedyna obecnie sieć tak konkretna,rzetelna i oferująca usługi dobre i tanie,i to bez zbędnych oraz pogmatwanych trików.Polecam wszystkim stawiającym na jakość usług przy naprawdę niskich kosztach.Nie ma na naszym rynku tańszej opcji (nju z rachunkiem),sprawdzone na własnej skórze na przestrzeni 2 lat,przenoosłem do nju wielu znajomych i rodzinę i wszyscy są mega zadowoleni.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Bardzo niskie rachunki,brak zbędnych sms-ów reklamowych jak i połączeń tego typu,nie muszę się bać jaki rachunek przyjdzie,bo zasady są proste i czytelne.

Wady

Extra informacje

2 lata w nju z rachunkiem,po roku podwojona ilość internetu w tej samej kwocie,rachunki na poziomie 15-27zł

~Ada / 2016-04-02

Oferta jest super. Jest prosto, wszystko wiadomo, nigdy mnie rachunek nie zaskoczył, bo dokładnie wiem ile zapłacę. Z obsługi klienta nie miałem okazji korzystać, bo po co? Cenę do jakości oceniam bardzo wysoko, bo dostaje takie same usługi jak wcześniej w Plusie, tylko za mniej niż połowę ceny i bez loterii co też za kwiatek będzie w następnej fakturze albo jakież to usługi się "przez błąd systemu" włączą tym razem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Tanio i prosto, tak ma być, to usługa telekomunikacyjna a nie kredyt hipoteczny.

Wady

Jeszcze ich nie znalazłem

Extra informacje

Z oferty Nju korzystam już chyba ponad rok

~dari / 2016-04-02

Jestem bardzo zadowolony. Ciągle jakies promocje i okazje by płacić mniej albo dostać więcej w tej samej cenie. Na przykład drugi numer za 9zł z którym dzielę zużycie internetu (reszta be limitu). Od razu zrobiliśmy przesiadke mojej dziewczymy i płacimy za telefon jakieś śmieszne pieniądze. telefon w nju mam ponad rok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

telefon w nju mam ponad rok.

~Slawek / 2016-03-30

Bardzo dobra oferta. Płacisz tylko za to co zużyjesz. Łączone oferty, duże pakiety internetowe. Wszystko załatwiasz online. Jakość sieci bardzo dobra. Wszędzie zasięg, jakość internetu najlepsza, szybki transfer danych. Oferta perepaid super, za jedno doładowanie korzystasz ile chcesz, nie musisz doładowywać cyklicznie nawet gdy masz jeszcze środki na koncie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Cena, jakość sieci.

Wady

Brak

Extra informacje

Korzystam chyba ze 2 lata, rachunki od 9 do 15 zł, mc.

~fifi / 2016-03-27

Z lenistwa byłam wcześniej w jednej z sieci wielkiej czwórki. Po prostu nie chciało mi się sprawdzić lepszych ofert. Jednak właściwie jednocześnie 3 moich znajomych zmieniło operatora na Nju. Przyglądnęłam się ofercie z każdej strony i postanowiłam wypróbować. Wypróbować jest łatwo, bo nie podpisuje się umowy na wiele miesięcy. Okres wypowiedzenia to jeden pełny cykl rozliczeniowy, czyli miesiąc. A jeśli w tym czasie nie będziesz z numeru korzystać, to rachunek wyniesie tylko 9 zł. Wypróbowałam i już zostałam. usługi na dobrym poziomie, zupełnie nie gorszym niż wcześniej, prosta oferta, fajna obsługa klienta i to wszystko za mniej niż połowę ceny mojego poprzedniego abonamentu!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Dobra usługa w rewelacyjnej cenie, prosta oferta

Wady

Jeszcze nie znalazłam

Extra informacje

Korzystam z Nju od 10 miesięcy

~fueriga / 2016-03-26

Oferta i ceny sa bardzo dobre. Problem, jeśli coś pójdzie nie tak. W moim przypadku - mimo że cały czas byłam w Polsce nagle zaczęło mi ni stąd ni z owąd naliczać jakieś opłaty roamingowe. Zorientowałam sie całkiem szybko i nie chcąc płacić za infolinię wysłałam maila z reklamacją. Przez dobrych kilkanaście dni bez odzewu. Musiałam w końcu zadzwonić i wtedy wszystko szybko poszło.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00
Zalety

Dobra oferta

Wady

Infolinia jest płatna, by na nią nie dzwonić, więc dobrze by było by Nju poprawił obsługę klienta przez inne kanały, na przykład szybko odpisywać na maile.

Extra informacje

~Stasiu / 2016-03-25

Nju jest OK. Wszystko działa po prostu tak jak należy, wiem dokładnie ile zapace. Często jeżdzę po Polsce i nie mam problemów z zasięgiem jakichś duzych, a wcześniej w Play było pod tym względem tragicznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

cena, dobry zasięg i szybkośc internetu, przejrzysta oferta

Wady

póki co nei znalazłem

Extra informacje

~Krzysztof / 2016-03-24

Za nielimitowane rozmowy, smsy i 2GB internetu na dwóch telefonach - moim i żony - płacę 38zł, czyli po 19zł za numer. A teraz przez 3 miesiące internetu jest nawet 10GB do podziału. Super oferta, nigdy nie wróce do abonamentów z umowami na dwa lata.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

tanio, tanio, tanio, tanio

Wady

raz miałem problem z błędami na fakturze, z godzine straciłem na pisaniu maili i czatowaniu zanim się udało wszystko wyprostować.

Extra informacje

Korzystam 3 miesiące, płaciłem 29zł. Przekonałem zonę i teraz oboje płacimy po 19 zł!

~adam / 2016-03-24

Usługa ok, telefon jak telefon, internet nawet działa. Problem z fakturą - nie mogą wystawić takiej na firmę, tylko na osobe prywatną, a ja nie potrafię przekonać księgowej że da się to zaksięgować.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

dobra i tania usługa

Wady

faktura tylko dla osób prywatnych

Extra informacje

Telefon mam w tej sieci od roku, płace teraz 29zł

~tadek / 2016-03-21

Wszystko w porządku, zasięg jak w Orange, bo to te same nadalniki i generalnie jakość usługi jest bardzo OK. Ceny - naprawdę OK! Spróbujcie kiedyś porównać ceny Nju z cenami jakichs abonamentów w DE lub UK, tyłki wam pourywa że u nas tak tanioszkowo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

tanio, taniej, nju

Wady

strasznie brzydka strona internetowa

Extra informacje

Jestem w sieci ponad rok. Czasami płacę tylko 9zł miesięcznie.

~Patryk / 2016-03-20

Najlepsza sieć w jakiej byłem. Super tanio, nie ma dziwnych zakretów w ofercie, nie ma dziwnych usług które się magicznie włączają i kosztuja dodatkowe 10zł na miesiąc. Jedyna wada to płatna infolinia, ale w sumie raz do nich dzwonić po coś musiałem, więc ujdzie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

cena, prostota oferty

Wady

płatna infolinia

Extra informacje

W sieci od 6 miesiecy, czasami płace tylko 9zł na miesiąc.

~Marysia / 2016-03-19

Jestem zachwycona. Na dzień dobry dostałam 5GB transferu, limit ten cały czas rośnie sobie bez zmieniania się ceny - każde pół roku to dodatkowe 2,5GB transferu. Do tego darmowe rozmowy i SMSy. Całość za - uwaga - 39 zł brutto!!! Mało? Tylko miesiąc wypowiedzenia! nju to firma - córka Orange, więc jest niezły zasięg właściwie wszędzie. Jedyna niewielka wada to troche gimnastyki by zaksięgować fakturę, bo jest wystawiona na moje nazwisko, a nie na firmę, ale jak się dobrze pogrzebie to da się ogarnąć.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

kupa transferu, darmowe gadanie i sms, stała, niska cena.

Wady

Gimnastyka z fakturą.

Extra informacje

W nju ponad rok, płacę 39zł miesięcznie.

Telefonia nju mobile opinie