Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • nieprzeczytane
  • /
  • 1

Opinie o nieprzeczytane

www.nieprzeczytane.pl

Zakupy nieprzeczytane opinie
Asortyment
2.14
Dostawa
1.11
Łatwość zamawiania
2.12
Obsługa i reklamacje
1.22
Poziom cen
2.14

Średnia ocen

1.75

w skali od 1 do 5.

 

nieprzeczytane opinie nieprzeczytane
1.75 1541

Ela / 2022-02-08

Nie polecam, mają jakieś problemy z działalnością , od listopada nie wysyłają zamówień, a strona nadal funkcjonuje i kolejni ludzie się nacinają na ich działalność. Nie wysyłają zamówień, nie odpowiadają na maile i nie zwracają wpłaconych pieniędzy. Uważajcie na nich.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Edyta / 2022-02-03

Absolutnie nie polecam. Nieuczciwy sprzedawca. Na zamówienie czekałam 2 miesiące, po których zostało ono przeze mnie anulowane. Do dnia dzisiejszego NIE zwrócono mi środków. Całkowity brak kontaktu, telefon nie odpowiada, liczne maile pozostają bez odpowiedzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

liczne

Extra informacje

Agata / 2022-01-21

Jestem bardzo zawiedziona. Zamówienie z 25 listopada niezrealizowane, oczywiście opłacone. Kontakt mailowy utrudniony, odpisują wyrywkowo na zapytania o termin realizacji. W ostatnim meilu otrzymałam informacje że zamówienie powinno zostać zrealizowane w ciągu 14 dni. Oczywiście tak się nie stało. Obawiam się o anulowanie zamówienia, nie mam pewności czy otrzymam zwrot środków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Obecnie zadne

Wady

Nie terminowość w realizacji zamowienia

Extra informacje

Karolina / 2022-01-11

Zrobiłam zakupy 26 listopada, żeby doszły na święta. Jest styczeń, przesyłki brak, kontaktu brak.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak opłaconej przesyłki. Brak kontaktu

Extra informacje

Kasia / 2021-12-19

Złożyłam zamówienie 18.11 do dzisiaj cisza. Napisałam kilka maili i mam tylko automatyczną odpowiedź o zalaniu magazynu l
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Ada / 2021-12-13

Niestety coś złego stało się z tym sklepem. Wiele razy zamawiałam tam książki i fakt przychodziły z miesięcznym opóźnieniem ale przychodziły. Teraz zrezygnowałam z zamówienia po 2 miesiącach czekania. Napisałam reklamacje i otrzymałam zwrot pieniędzy. Trzeba tylko napisać na adres reklamacji a nie ten ogólny i nie robią problemów z oddaniem pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Aleksandra / 2021-12-13

zdecydowanie nie polecam...ta firma to kpina. zamówienie złożone 3 grudnia - mimo, iż książki widnieją jako dostępne od ręki to oni ciągle niby czekają na dostawę...żenada..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne!!!

Wady

wszystko

Extra informacje

Ola L. / 2021-12-09

Zamowienie z 26.11- brak jakiegokolwiek kontaktu, na stronie informacja, ze ciągle czekają na dostawę towaru, mimo iż przy zakupie była informacja ze książki dostępne w 36h. Nie polecam, to moje ostatnie zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Magda / 2021-12-08

19.11 zamówienie za 100 zł do dziś cisza. Wysłałam 3 maile- bez odzewu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

OSZUŚCI

Extra informacje

Simona / 2021-12-04

Nie polecam! Brak kontaktu, po zrealizowaniu płatności brak kontaktu, brak zamówienia !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Ewa / 2021-11-26

brak towaru- od 7 tygodni, brak odpowiedzi na maile, brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy. Sprawa do zgłoszenia na policję
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

wszystko

Extra informacje

A. / 2021-11-24

TRAGEDIA! Ponad miesiąc temu złożyłem zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak towaru, brak komunikacji, brak zwrotu pieniędzy (duża kwota)

Extra informacje

Mariusz / 2021-11-18

Kłamstwo goni kłamstwo. Po ponad miesiącu nadal nie otrzymałem towaru. Widzę, że jest więcej osób poszkodowanych. Jeżeli będzie trzeba założyć proces cywilny, warto się zjednoczyć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Obecnie: brak (dawniej była to solidna firma)

Wady

Brak towaru, brak sprawnej komunikacji, brak pieniędzy, które powinny wrócić na konto

Extra informacje

Maka / 2021-11-18

Uwaga, oszuści! Wysyłają jakieś bzdurne maile niemające nic wspólnego z rzeczywistością. Czekam na zamówienie 2 miesiące. Brak zamówionej książki i zwrotu środków, mimo że kilkakrotnie o to prosiłam. Nikt do tej pory mnie nie oszukał w zakupach internetowych. Tym razem musiałam zgłosić sprawę na policję.
Asortyment
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Wszystkie możliwe- oszustwo

Extra informacje

Agnieszka / 2021-10-14

Po informacji podobnej jak we wszystkich przypadkach-problemy logistyczne anulowałam zamówienie. Automatyczna odpowiedź brzmiała-zwrot środków do 14 dni. Dwa dni temu przypomniałam im, że własnie 15.10 mija termin przelewu środków na moje konto, zagroziłam, że zgłoszę sprawę na policję lub założę postępowanie cywilne w sądzie i dzisiaj otrzymałam wiadomość, że będą pieniądze na koncie. Ponad 200 zł odzyskane:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Niskie ceny.

Wady

Niestety ale książki dostępne tylko podczas składania zamówienia, bo rzeczywiście księgarnia ich nie posiada.

Extra informacje

Anna / 2021-10-11

Towar niby dostępny od ręki, ale po złożeniu zamówienia informacja o braku na magazynie. I oczywiście brak więcej informacji. Usunięty nr kontaktowy, ale na maila odpisali po długim czasie. Po anulacji i przypomnieniu się o braku zwrotu gotówki na konto dopiero kasa przyszła po ponad dwóch tygodniach. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Anna / 2021-10-05

Tragedia. To samo co u wszystkich. Brak książek, brak kontaktu, zmarnowane pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Oszusci

Extra informacje

VI / 2021-09-22

Bardzo dlugie oczekiwanie na książki, które podobno na stanie w magazynie. I z dwóch dni przesyłki robi się 2 tyg. Brak telefonu do kontaktu i odpowiedzi na e-maile. Ale suma sumarum w końcu po 2 tyg oczekiwania doszły pięknie zapakowane książki, gratis zakładki do książek oraz prezent w ramach rekompensaty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Tanie ceny

Wady

Długi czas oczekiwania

Extra informacje

Joanna / 2021-09-17

Od 01.09.2021 r. nie otrzymałam zakupionych książek. Najpierw dostałam informację, że nie mają niektórych zakupionych przeze mnie pozycji, a potem informację, że w końcu do mnie dotrą. I nadal czekam.... Mimo kontaktu przez formularz zgłoszeniowy, nie otrzymałam odpowiedzi co z moim zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

brak asortymentu w sklepie, za który się zapłaciło; brak szybkiego kontaktu; bardzo długi okres oczekiwania na przesyłkę, pomimo opłacenia kuriera

Extra informacje

Konrad / 2021-09-12

towar powinien być wysłany 14 dni temu Jedynie email że nie mają towaru. Brak kontaktu brak nr telefonu na stronie brak odpowiedzi na kontakt przez formularz. DO tej pory nie zwrócili pieniędzy ani nie wysłali towaru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

brak kontaktu, brak realizacji zamówienia, brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Monika Jaskulska / 2021-09-08

Zamówienie złożone i opłacone, niestety niezrealizowane. Nie miałam pojęcia, że podręczniki które zamawiam nie są fizycznie dostępne w ich magazynie. Kontakt niemożliwy, gdyż infolinia nie działa. Brak kontaktu, brak propozycji zwrotu pieniędzy. Nie polecam. Gdybym wiedziała, że nie mają towaru to zamówiłabym u konkurencji. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Brak realizacji zamówienia, brak kontaktu, nieczynna infolinia

Extra informacje

Marzul / 2021-09-03

Drugie zamowienie i drugie rozczarowanie. Nie polecam Nieprzeczytane.pl. Infor,acje na stronei towar dpstepny i po raz drugi informacja opoznienie bez podania terminu. Brak kontaktu z firma, telefon wylaczony. Nie polecam zakupow w nieprzeczytane.pl.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Brak towaru, brak kontaktu z firma.

Extra informacje

2 zamowienia

Paweł / 2021-08-04

Nie wysłali książek, nie odpowiadają na kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Barbara Borys / 2021-07-26

Czy ktoś zgłaszał już ta firmę na policję?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

tragedia

Greg / 2021-07-12

Omijać z daleka ten sklep! Jak poprzednicy piszą - niby książki na stanie a w rzeczywistości "kupa"! Po odstąpieniu od umowy kontakt ze sklepem się urywa, pieniądzy też nie chcą zwrócić! NIE POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

brak towaru, zerowy kontakt

Extra informacje

Abiss / 2021-06-30

Drugi raz zawiodłam się na tym sklepie :( Bardzo długi okres oczekiwania, brak towaru mimo informacji na stronie, że jest dostępny. Tym razem czekam już 19 dni na zwrot pieniędzy. Rezygnuję z zakupów w tym sklepie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Sabina / 2021-06-29

Od lat robię zakupy przez internet i pierwszy raz zostałam oszukana. Niby powazna strona, a to jakas fikcja. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Sklep to fikcja

Krzysiek / 2021-06-29

Dla tych państwa tylko kryminał i to nie w postaci książek. Oszuści i tyle!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotrek / 2021-06-29

Żenada żenada żenada i jeszcze raz żenada. Unikajcie szerokim łukiem. Dla mnie to zwykli oszuści z ładną stroną internetową
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

Michał / 2021-06-29

Niebawem zajmie się nimi policja. Sprawa oszustwa już zgłoszona. Człowiek płaci przelewem i na tym się kończy kontakt z nim. I towaru i kasy brak, policja do nim zapuka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anka / 2021-06-29

Unikajcie tego sklepu. Zwykli oszuści, ignoranci. Brak towaru, brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

cały sklep

Extra informacje

Kasia / 2021-06-29

Nie polecam !!! Ksiązki widnieją jako dostępne, potem okazuje się, że ich nie ma. Przelew zrobiony oczywiście i zero reakcji ze strony tego pseudo sklepu. Brak kontaktu telefonicznego, mailowego. OSZUŚCI !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

OSZUŚCI

Patrycja / 2021-06-29

Nie posiadają w magazynie produktów, które deklarują na swojej stronie. Czas realizacji zamówienia bardzo długi ponad 30 dni. Mimo, że w regulaminie zobowiązują się że na terenie Polski, zamówienie będzie realizowane maksymalnie do 30 dni. Słaby kontakt z Biurem Obsługi. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

czas realizacji zmówienia, kontakt

Extra informacje

JANUSZ / 2021-06-28

Zlozylem zamowienie 02.06.2021 r.-nr.zamowienia 060602663821. Do dnia dzisiejszego brak zamowionej ksiazki, brak odpowiedzi na maila,brak kontaktu telefonicznego. Zaluje, ze nie przeczytalem opinie na temat sklepu, co zazwyczaj robie, bo napewno bym nie zamowil. Kwota niewielka, ale czytajac opinie wnioskuje, ze firma zarabia w sposob karygodnie nieuczciwy. Warto chyba powiadomic odpowiednie organa.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Karolina / 2021-06-25

Złożyłam zamówienie 06.06.2021 do dziś nie mam paczki, która miała być wysłana w ciągu kilku dni. Poprzednie zamówienie to samo - również czekałam bardzo długo, aż wyślą paczke. Po 2 krotnym kontakcie telefonicznym i kilku tygodniach oczekiwania paczka została wysłana. Zawiodłam się strasznie i nie skorzystam więcej. Pomimo tego, że ciągle u nich zamawiałam i nigdy nie było takiego problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu z bok, podana informacja o terminie wysyłki do fikcja, czas oczekiwania na paczke

Extra informacje

Małgorzata / 2021-06-24

W związku z lekceważącym podejściem do klienta ( w tym dzieci) żądam natychmiastowego zwrotu pieniędzy. W przeciwnym razie podejmuję się powiadomienia odpowiednich służb, które sprawdzą działalność tej firmy.
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Bozena / 2021-06-24

Jestem ogromnie zawiedziona. Termin realizacji - dramat. Miesiąc temu zlozylam zamówienie i wciąż czekam na paczkę. Ostatni mail od księgarni otrzymany 10 dni temu z informacją, że paczka jest spakowana i czeka na wysyłkę lecz w aplikacji i post ani śladu tej paczki. Kontakt z księgarnią - dramat. Automatyczna sekretarka odsyła do kontaktu mailowego podając jedynie gdzie ten adres można znaleźć na ich stronie a strona nie działa. Mistrzostwo nieprofesjonalizmu! W życiu nie trafiłam na tak złą obsługę. I wciąż nie wiem czy i kiedy doczekam się paczki.. Właśnie dostałam informację na messengerze że mają kłopoty techniczne z wysyłką inpostem i proponują fedex. Czy naprawdę klient musi się upominać o coś za co zapłacił? Czy ktoś z biura obsługi nie może zadzwonić i zaproponować zmianę jeśli są problemy? Mam wrażenie że dla tej ksiegarni klient to zło konieczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Może ceny

Wady

Opieszałość, brak kontaktu

Extra informacje

Mariusz / 2021-06-23

Od dwóch miesięcy czekam na realizację zamówienia. Ograniczyli się jedynie do informacji, zaraz po zamówieniu, że jest opóźnienie. Potem cisza. Jak nazwać coś takiego? Zdecydowanie nie polecam tej księgarni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

Zdecydowanie niesolidna firma, same wady.

Extra informacje

Adam / 2021-06-23

Problem z zamówieniem. Zamówiony towar nie był dostępny od ręki. Dzień po złożeniu zamowienizostałem o tym poinformowany. Ale mijają tygodnie... Chciałem zadzwonić i zapytać ale pod telefonem jest tylko bot zachęcający do kontaktu mailowego. Napisałem zatem mail'a z pytaniem jak długo będę jeszcze czekał. Zero odpowiedzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Do tej pory wszystko było ok

Wady

Brak kontaktu z obsługą, brak towaru, zamówienie opłacone a od 3 tygodni nie zrealizowane

Extra informacje

Poli / 2021-06-21

W moim przypadku czekam już dwa tygodnie od momentu płatności i żadnych konkretów co do daty wysłania. Zwłokę tłumaczą trudnościami po stronie dostawcy, choć wszystkie pozycje, które zamówiłem mają obecnie na stronie status: 36h. Czyli jak rozumiem sklep ciągle deklaruje wysyłkę w ciągu 36 godzin. To rozmija się ze stanem faktycznym. Na maile mi odpowiadają, ale bez konkretów. Kiedyś było dużo lepiej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Aga / 2021-06-21

Niestety. Swego czasu to była solidna firma. A teraz... brak odpowiedzi na maile, kontakt telefoniczny niemożliwy, Książki dostępne chyba tylko teoretycznie. Na temat zamówienia sprzed kilkunastu dni wciąż cisza. Ocena "1" wydaję się być mocno zawyżona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Elwira / 2021-06-21

Odradzam wszystkim korzystanie z tej księgarni, to jakaś kpina. Po raz trzeci spóźniają się z zamówieniem, nie odpisują na maile, nie otrzymałam zwrotu płatności. Czekam na wysłanie książek już 21 dni, pomimo 5 maili nikt nie odpisuje. Nie powinno się prowadzić biznesu jeśli nie ma się asortymentu na stanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Brak realizacji zamówienia, brak odpowiedzi na maile

Extra informacje

Baśka / 2021-06-14

Też żałuję, że nie przeczytałam opinii przed złożeniem zamówienia. Przesyłki nie ma. Na telefon odpowiada automat. Na maila też. Wystąpiłam o zwrot kosztów, ale nie robię sobie zbyt wielkich nadziei. Totalne lekceważenie klienta.
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

brak

Wady

brak przesyłki , brak kontaktu

Extra informacje

Oliwia / 2021-06-14

Absolutnie nie polecam tego sklepu. Na swoje zamówienie czekam już grubo ponad miesiąc. Kontaktu ze sklepem brak. Telefon nie wiem po co w ogóle jest podany na stronie skoro nie można z niego skorzystać. Na maile nie odpisują od kilku tygodni. Ponad miesiąc temu odpisali mi na maila, że czekają na zamówione pozycje ALE! Paczka miesiąca to nawet z zagranicy nie idzie! W tym momencie pieniądze przepadły a paczki nie ma. Tragedia ten sklep. Pierwszy raz mam do czynienia z takim ignoranctwem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

-czas oczekiwania, kontakt

Extra informacje

Hanna / 2021-06-11

Całkowicie zgadzam się z innymi opiniami..czekam na zamówienie ponad 2 tygodnie, pomimo faktu że wszystkie zamówione pozycje są na ich stronie dostępne 24h.. kiedyś to była moja ulubiona księgarnia. wszystko szybko, zawsze w dobrych cenach, mieli wszystko. Mieli, i była. Myślę że to moje ostatnie zamówienie w tej księgarni. Nawet nie można się dodzwonić-włącza się nagranie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

brak

Wady

czas oczekiwania: nieskończoność,

Extra informacje

ALICJA / 2021-06-08

Tak jak inni ...czekam na zamówienie od 07.05.2021 i dalej nic , zero kontaktu na maila ,brak możliwości dodzwonienia , pachnie mi to oszustwem /tyle osób czeka na dostawę/. Jestem właściwie,, byłam'' ich klientką od 2016 r , ale czegoś takiego nie jeszcze nie było , dlatego rozważam zgłoszenie POLICJI.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nieee ma i nie będzie zalet ,plusów

Wady

Brak kontaktu, przeciąganie dostawy

Extra informacje

pwl / 2021-05-25

Nie dodam nic nowego niż poprzednicy. Ceny może i niskie, ale co z tego skoro zamówienia nie są realizowane pomimo, że na stronie widnieje informacja "dostępne" i "wysyłka w 24h". Jedyny plus, że udało się odzyskać pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewarut / 2021-05-24

Nie wiem dlaczego nie poczytałam opini o księgarni od 11.05 czekam na podręcznik. Nie polecam,kontakt tylko drogą elektroniczną, i powrotny mail z automatu ,że przepraszają ale żadnych konkretów. Dzisiaj pisałam kolejnego maila i ten sam zwrotny nic nie wyjaśniający
10.04 zamówiłam książki które miały czas realizacji 24h, dopiero po upływie 3 dni dostałam wiadomość że czas realizacji się opóźni lecz bez żadnej konkretnej daty. Dziś jest 22.04 i wciąż moje zamówienie jest "realizowane", a na stronie owe brakujące pozycje widnieją jako "dostępne w ciągu 24h"...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Krzysiek / 2021-04-21

Tragedia. Ksiazki zamówiłem dwa tygodnie temu. Dalej przesyłka nie doszła. Wszystkie były na stronie dostępne w 24h. Oszuści! Nigdy nie polecenia tego sklepu. A nazwa sklepu mowi az nad to o całej tej sytuacji. Nieprzeczytane...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Same

Extra informacje

Wojciech / 2021-04-20

Nie polecam jeżeli zależy komuś na czasie. Przez tydzień z powodu opóźnienia nie było nowej informacji. Po przesłaniu maila otrzymałem odpowiedz że nadal są problemy i potrawa to do 2 tygodni
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

minus

Wady

Extra informacje

ania / 2021-04-19

totalna ignorancja, kontakt niemożliwy można dzwonić przez cały dzień jak do urzędu pracy. Na stronie termin dostawy to dzień lub dwa, po zamówieniu okazuje sie że towar nie wiadomo kiedy będzie bo sklep czeka na dostawę. Gorszego bałaganu nie widziałam nigdzie. Omijajcie szerokim łukiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu, niedziałająca infolinia, nieprawdziwe informacje o dostępnosci towaru

Extra informacje

Nie mam nic więcej do powiedzenia jak : oszuści. Nie dajcie się nabrać na to, że towar będzie po 24h. Liczcie raczej na 24 dni...po przeczytaniu wszystkich opinii mam nadzieję, że ta księgarnia zbankrutuje i nie będzie więcej oszukiwać ludzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2021-04-08

Współpraca z tą firma to istna porażka. Jawnie oszukują klienta. Wiedzą, że nie maja książek na stanie ale na stronie widnieją jako dostępne. Z mojego zamówienia 22 książek po 4 dniach mieli 4. Pani na infolinii nie jest w stanie udzielić żadnych informacji. Zamówiłam w innej księgarni bez problemu i to o 40zl taniej. Nie wiem dlaczego wcześniej nie przeczytałam opinii o nieprzeczytane.pl. Teraz widzę ilu jest niezadowolonych klientów. Na pewno nic więcej nigdy tam nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Wojciech / 2021-03-23

14 marca 2021 wpłaciłem pieniądze za książkę pt. Dzieje Morza Czarnego. Do 23 marca 2021 r. książka nie została wysłana przez sprzedawcę mimo telefonów i e-maila. Przestrzegam wszystkich przed zakupem w tej księgarni.

Paweł / 2021-03-13

Czekam już 3 tydzień na książki a sklep nie ma ich jeszcze nawet w magazynie. Na stronie sklepu dostępne 24-36 godzin. Zero informacji ze strony sklepu że jest opóźnienie albo kłopoty. Z podobnej księgarni książki po 3 dniach były u mnie w domu. Nie zdziwi mnie jak w końcu ktoś tej księgarni wlepi karę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Niskie ceny, szeroki asortyment

Wady

Możesz czekać ruski miesiąc na dostawę

Extra informacje

Łukasz / 2021-03-12

Towar 24h - oznacza w sumie realizacja w ciągu 5 dni.. Towar 36h - oznacza realizację w ciągu 36 dni.. albo i dłużej.. TRAGEDIA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

brak

Wady

Czas dostawy

Extra informacje

Mik / 2021-03-12

Ksiazki zamowione i zaplacone ponad 2 tygodnie temu. Do dzisiaj nie dostarczone. Sprzedją towar którego nie mają na stanie.Mimo że na stronie podaja realizacje 36h. Kpina. Nigdy więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Kupujacy / 2021-02-15

Sprzedawca oferuje książki, których fizycznie nie posiada. Po upływie terminu realizacji nie jest w stanie nawet podać kiedy dostarczy zamówioną pozycję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak oferowanego towaru, bardzo długi czas wysyłki

Extra informacje

Malwa / 2021-02-04

Paczka przyszła szybko. Nie było większych problemów. Natomiast paczka była źle zapakowana, książka przyszła uszkodzona. Nigdy więcej nie zamówię książki od tej firmy i szczerze ich nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

Brak

Wady

Źle zapakowana paczka

Extra informacje

Kasia / 2021-01-11

Tragedia!!! Nigdy więcej. Zamówiłam ponad 20 książek i czekałam na nie ponad miesiąc, tylko dlatego że wzięłam opcję za pobraniem, ale dzieci nie doczekały prezentu na urodziny, Mikołaja i pod choinkę. Oszuści i nigdy więcej nie zamówię tam. Polecam księgarnię czytam.pl. A tych niepoczytalnych.pl nie polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

Zero toralne

Agnieszka / 2020-12-17

Jestem kolejną rozczarowaną klientką. Księgarnia umieszcza informacje, "wysyłamy w 24/ 48 h". Po tygodniu brak informacji i brak przesyłki. Dzwonię, okazuje się, że nastąpi opóźnienie, ponieważ czekają na książkę, której nie mają w magazynie. Rezygnuję z tej pojedynczej książki, reszta przychodzi po tygodniu. Niestety nie była to jednostkowa sytuacja. Księgarnia sprzedaje towar, którego po prostu nie posiada. Nieuczciwy sprzedawca!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

duże opóźnienia w realizacji zamówienia, brak informacji na temat konkretnej daty otrzymania przesyłki, problemy w kontrakcie ze sklepem

Extra informacje

Lucyna / 2020-09-16

ODRADZAM! Zamówiłam w sklepie kilka gier planszowych i książkę. Wszystkie pozycje były dostępne 24h lub 48h. Po kilku dniach otrzymałam informację, że sklep ma opóźnienie. Zaniepokoił mnie fakt braku informacji jak duże jest to opóźnienie, ale poczekałam kolejne parę dni. Zniecierpliwiona czekaniem, postanowiłam skontaktować się z niePrzeczytane mailowo. Otrzymałam automatyczną zwrotkę, że odpowiedź może im zająć 48h albo i więcej bo jest dużo zamówień itp. Postanowiłam więc skontaktować się telefonicznie. Niestety okazało się, że jestem 12-ta w kolejce więc zrezygnowałam nie chcąc marnować swojego czasu i pieniędzy. Zajrzałam na profil FB księgarni i wysłałam wiadomość prywatną, po czym zapoznałam się z komentarzami innych zniecierpliwionych klientów. To co zobaczyłam przeraziło mnie. Sytuacji jak moja było mnóstwo, niektórzy czekali nawet kilka tygodni nie uzyskując żadnych informacji. Przerażona, że to jakieś oszustwo sama dodałam komentarz uzyskując dość szybką odpowiedź sklepu, że mam czekać. Nie dowiedziałam się jednak nadal ile mam czekać. Wiadomości prywatnej po dobie nie przeczytali. Postanowiłam anulować zamówienie, ale na stronie sklepu nie było takiej możliwości więc znów postanowiłam się skontaktować z księgarnią wszelkimi możliwymi sposobami. Tym razem zareagowali dość szybko i anulowali zamówienie. Obecnie czekam na zwrot pieniędzy, a zamówienie złożyłam w innym sklepie (AM76 - POLECAM!) i tego samego dnia paczka została wysłana i jutro będzie u mnie. NiePrzeczytane zawodzi na każdym kroku, nie ma sensu marnować czasu, nerwów i pieniędzy na ten sklep. Stanowczo odradzam każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

opóźnienie bez nawet przybliżonego terminu dostawy, brak kontaktu z BOK, kłamstwa na stronie o dostępności towaru w momencie gdy nie jest dostępny

Extra informacje

Aleksandra / 2020-06-30

Dołączam kolejną negatywną opinię. Księgarnia sprzedaje produkty, których nie posiada. Złożyłam dość spore zamówienie rzeczy, które miały być przeznaczone na nagrody rzeczowe dla dzieci kończących rok szkolny. Niestety wszyscy obeszliśmy się smakiem... Zamówienie dotarło do mnie po prawie dwóch tygodniach...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Jacek / 2020-05-26

Sklep NIEPRZECZYTANE.PL nazwę swoją wziął chyba od sposobu obsługi klientów. Nie czytają wiadomości e-mail (słanych do sklepu), a klient nie może przeczytać książek, które zamówił, bo paczka nie dociera. Zamówiłem kilka pozycji w ich sklepie, wszystkie miały informację, że są na stanie a wysyłka w ciągu 24h. Książki, wg informacji po złożeniu zamówienia, powinny być u mnie w ciągu 3 dni roboczych. Minął drugi tydzień. Odpowiedzi na zapytania e-mail nie doczekałem się, ostatecznie udało mi się dodzwonić wczoraj. Pani powiedziała, że "paczka już jest skompletowana i dziś wyjdzie do pana". Do dziś nie mam informacji z firmy kurierskiej o nadaniu paczki. Zadzwoniłem ponownie, by zrezygnować z zamówienia i prosić o zwrot pieniędzy. Dowiedziałem się od mężczyzny, który nie chciał się przedstawić, że nie ma możliwości anulowania zamówienia, bo jest już skompletowane i czeka na wysyłkę. Kłamstwa, kłamstwa, kłamstwa. Nie wiem kiedy paczka zostanie nadana, nie mogę odzyskać pieniędzy, rozbój w biały dzień...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

niskie ceny (ale nie można z nich skorzystać)

Wady

Nie można doczekać się na przesyłkę (chyba dopiero po złożeniu zamówienia przez klienta, ściągaj towar od producentów)

Extra informacje

NIE POLECAM

Damian / 2020-05-16

Książkę i grę karcianą zamówiłem 15 kwietnia 2020. Na stronie widniała informacja, że towar jest dostępny 24h/48h. Doliczając czas kuriera liczyłem na maksymalnie tydzień oczekiwania (taka też była informacja na mailu). Paczka dotarła dopiero dzisiaj tj. 15.05 nie z winy kuriera tylko wewnętrznego problemu sklepu. Utrudniony kontakt telefoniczny, dzwoniłem dwa razy na infolinię i czekałem +25min na połączenie, natomiast na maile nie dostawałem odpowiedzi. Ogólnie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Utrudniony kontakt z obsługą, miesiąc czekania na paczkę,

Extra informacje

jp / 2020-05-12

Nigdy więcej - prawie miesiąc oczekiwania, mamienie o przejściowych kłopotach, informacje o kolejnych brakach pozycji z zamówienia, w końcu w koszyku został tylko gratis za 1 grosz. Normalnie ludzie omijajcie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

żadnych

Wady

oferowanie towaru, którego nie posiadają, prawie miesiąc oczekiwania na dostawę, dodzwonienie się graniczy z cudem, rzesze oszukanych i wkurzonych ludzi blokują infolinię

Extra informacje

Barbara / 2020-05-08

Sklep nie realizuje zamówienia, nie odbiera telefonu. Na maile odpowiada automat tym samym tekstem. Oszuści.
Dostawa
1.00

mark5 / 2020-05-04

to brzydko pachnie.znam takie historie,kobieta miała sklep internetowy.dużo zamówień i zero realizacji.oszukała masę ludzi,w tym rodziców małych dzieci.był b.szybki pozew zbiorowy. za pół roku wychodzi.. po 8-śmiu latach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zero

Wady

same

Extra informacje

Anna / 2020-04-27

Nie polecam nikomu! 16 kwietnia zamawiałam córce lekturę do tej pory zero towaru ,zero odzewu na maile, dodzwonić się czekając 30-sta w kolejce prawie nie możliwe. Dziecko rozpacza że książkę będą omawiać po majówce a jej na oczy nie widziała. Zamówiłam tylko dlatego że była dostępna o na ich ręki a do tej pory ani towaru ani pieniędzy. Niestety Polak mądry po szkodzie. Tragedia banda oszustów! !!! Komentarz dodany dla osób które jednak czytają opinie i uczą się na cudzych błędach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie ma towaru ani pieniędzy, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile

Extra informacje

Michał / 2020-04-23

Niekompetentni pracownicy brak realizacji zamówienia od tygodnia, pomimo tego, że na stronie widnieje informacja o dostępności produktu w ciągu 48h.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Brak kompetentnych pracowników i rzeczowej odpowiedzi

Extra informacje

Zbyszek / 2020-04-22

Nie polecam. Oszukują z czasem dostawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

cena

Wady

oszustwo w czasie dostawy, obsługa klienta

Extra informacje

Wojciech / 2020-01-22

ZŁODZIEJE I OSZUŚCI. Omijać ich szerokim łukiem zamawiasz książkę a dostajesz płytę mp3 ponieważ właściciel Janusz nakupił płyt i nikt tego zamawiać nie chce. złodziejstwo . Liczą na to że ludziom nie będzie się chciało odsyłać dla kilkunastu złotych i jeszcze koszta przesyłki i zmarnowany czas. Cygany złodzieje i oszuści a to już 2 raz jak zamawiałem 3 nie zrobię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Maja / 2019-09-24

Na początku września zamówiłam książkę. Na następny dzień po południu okazało się że jej nie mają w magazynie. Anulowali zamówienie. Na pieniądze czekam do tej pory a mamy 25 wrzesień. Uważam, że są nie uczciwi wobec klientów. Ponad 14 dni czekać na zwrot pieniędzy i to jeszcze z ich winy. To nie ja anulowalam zamówienie tylko oni. Nigdy już u nich nie zamówię. I dalej walczę o zwrot pieniędzy.

Rost / 2019-05-15

Zakupy w tej księgarni to przyjemność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Zakupy nieprzeczytane opinie