Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • neo24.pl
  • /
  • 1

Opinie o neo24.pl

Zakupy neo24.pl opinie
Asortyment
3.96
Dostawa
3.67
Łatwość zamawiania
3.85
Obsługa i reklamacje
3.38
Poziom cen
3.83

Średnia ocen

3.74

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

50

dodanych opinii

 

Mateusz / 2021-08-24

Jeżeli chodzi o gwarancje to tragedia. Telefon zgłosiłem 16 czerwca, a 18 czerwca dotarł do sklepu. 26 lipca dostałem maila z prośbą o kod odblokowujący zatem przez ponad 30 dni NIKT NIE RUSZYŁ tematu. Do dzisiaj nie mam ani pieniędzy ani telefonu. Każdemu kto spyta odradzę ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak realizacji reklamacji, nie mam ani zwrotu ani telefonu od ponad 2 miesięcy

Extra informacje

~Wanda / 2016-09-05

Wielokrotnie korzystałam z usług tego sklepu i nie miałam żadnych problemów. Obsługa i transport bez zarzutu. Zarówno sprzęt AGD jak i RTV. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

wiele

Wady

nie ma

Extra informacje

~jk1975 / 2014-09-19

ten sklep jest najlepszy ze sklepów z sprzętem agd,rtv ,uwielbiam robic unich zakupy zawsze mnie czyms nowym zaskocza .Ostatnio zakupiłem tv iskorzystałem z nowej usługi neoexpress z poczatku nie wierzyłem ze dowioza mi tv do domu w pare godzin od zamówienia ale byłem mile zaskoczony jak zapókał do mnie pan z tv przed 16 tego samego dnia.Dla mnie ten sklep to cos fajnego a zakupy robia sie coraz bardziej przyjemniejsze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duzo

Wady

brak

Extra informacje

2 dni ,2500

~Basia B. / 2014-09-16

Neo24 to mój najlepszy sklep internetowy, gdyż posiadają szeroki asortyment w atrakcyjnych cenach na każdą kieszeń i bardzo szybko dostarczają do domu zamówiony towar. Poza tym jest z nimi dobry i miły kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

uczciwość, szybkość

Wady

Extra informacje

~jan750820 / 2014-09-16

Zakupy w sklepie Neo24.pl to sama przyjemność,korzystam z ich usługi od lat.Zakupiłem większość wyposażenia do kuchni w dobrych cenach i znanych marek .A ostatnio skusiłem sie na TV 3D w dobrej cenie i przy okazji zakupu skorzystałem z nowej usługi neoexpress dostawa trwała dosłownie pare godzin .Panowie wnieśli mi tv do mieszkania i zabrali stary nie potrzebny.Dlamnie bomba taka usługa pare złoty i mam sprzet jeszcze tego samego dnia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

super obsługa ,duża perfekcja

Wady

brak

Extra informacje

3 dni, 3000zł

~mroczek / 2014-09-12

Zakupy w neo24.pl dla mie to sama przyjemnośc za kazdym razem jak zaglądam na ich stronę to coś kupie do swego mieszkania czy pupila .Ostatnio zakupiłem nowy expres do kawy i super sprzęt dobrej marki,dostawa szybka bez zadnych problemów.Aż sie chce robic w takim sklepie zakupy bez problemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super sklep

Wady

brak

Extra informacje

tydzień ,800zł,

~betty / 2014-09-12

Piszecie tu dużo dobrego o sklepie neo24.pl więc i ja dołączę swoje 3 grosze :) Nie wierzyłam w te ekspresowe dostawy dopóki sama z nich nie skorzystałam. Taka dostawa to ja rozumiem, na pewno jeszcze nieraz skorzystam z neoexpressu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

~as / 2014-09-08

Świetny sklep, duży wybór produktów, super ceny i częste promocje. Szybka dostawa. Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

PLUs duzo

Wady

nic

Extra informacje

3

~marcin / 2014-09-04

witam neo 24 bardzo pozytywny sklep czesto tam zagladam i juz nieraz robilem zakupy jestem bardzo zadowolony atrakcyjne ceny mila obsluga jak najbardziej polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena towar dstawa

Wady

nie ma

Extra informacje

3 lata

~jan / 2014-09-03

Ja często robie w tym sklepie zakupy ,a to jakiś drobny sprzęt do kuchni czy do pokoju ,a ostatnio kupowałem troszke większy Tv i trwało chwile jak wszystko załatwiłem umówiłem się z sprzedawca na kiedy mi to dostarcza,wszystko trwało chwile i poszło sprawnie ,dobry kontakt i super obsługa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

duzo

Wady

brak

Extra informacje

tydzien ,2500zł

~gregor / 2014-09-03

Często kupuje na neo24 też chętnie korzystam z ich usług teraz dali tą nową usługę neoexpress jak uruchomią ją w moim mieście to na pewno z niej skorzystam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny

Wady

jeszcze nie wszedzie usługa jest dostępna

Extra informacje

hmm

~marcin81200 / 2014-09-03

witam kupuje w neo 24 i jestem zadowolony a teraz jeszcze mam zamowiony towar tego samego dnia w domu super sprawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa cena

Wady

nie zauwazylem

Extra informacje

rok 1760 zl

~xyzzz / 2014-09-02

Słyszałem o sklepie neo24, nieraz robiłem w nim zakupy. By nie biegać po sklepach z wywieszonymi językami ostatnio zamówiliśmy z żoną wyprawki szkolne dla naszych chłopców. Dwa dni później całą gromadą odbieraliśmy zakupy z wybranym przez nas kiosku. To naprawdę świetny sklep nastawiony pozytywnie na klienta, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

~Heniek / 2014-09-01

Sklep internetowy neo24 jest całkiem przyzwoity, ma szeroką ofertę zarówno dzieci jak i dla kobiet i mężczyzn. Jeśli masz w domu psa czy rybki też tam dla nich kupisz wszystko czego potrzebujesz. Naprawdę świetny sklep, polecam wszystkim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~Bartek / 2014-08-29

Korzystam często z zakupów w Neo24, bo dla mnie to najlepszy sklep, sprawdzony i śmiało go mogę polecić innym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szeroki asortyment, niskie ceny, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

wiele lat

~Grzegorz / 2014-08-28

Kupiłem rodzicom na rocznicę ślubu robot kuchenny przez usługę neoexpress , szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

trafiona usługa

Wady

-

Extra informacje

2 dni , 208zł

~Gosia / 2014-08-25

Jestem stałą klientką Neo24 i będąc u koleżanki we Wrocławiu, skorzystałam z nowej usługi Neoexpress. Zamówiłam laptop i za niewielką opłatą, miałam go tego samego dnia. Super oferta, bo chyba nikt nie lubi czekać długo na przesyłkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość

Wady

Extra informacje

~Piotr / 2014-08-20

Zamówienie nr. 30259096 zostało złożone 05.07 i od razu opłacone, tego samego dnia otrzymałem informację o dostępności towaru. W poniedziałek 07.07 o 12:10 dostałem potwierdzenie, że pieniądze zostały zaksięgowane na koncie. W związku z deklaracją sklepu o wysyłce tego towaru w 48h powinien być wysłany najpóźniej 09.07 o 12:10 - tego dnia po południu wykonałem pierwszy telefon do NEO24 z pytaniem czy towar został wysłany i wtedy zostałem pierwszy raz okłamany przez obsługę, ponieważ powiedzieli że na 100% tego dnia paczka zostanie przekazana kurierowi. Codziennie (oprócz niedzieli 13.07) dzwoniłem do sklepu po parę razy i za każdym razem słyszałem, że "dziś" towar zostanie wysłany. Za każdym razem prosiłem konsultanta o kontakt zwrotny tego samego dnia z potwierdzeniem statusu przesyłki - na kilkanaście telefonów raz się doczekałem informacji zwrotnej. Na maile też konsultanci nie raczyli odpisywać, a jak już im się to zdarzyło to i tak nie udzielali żadnej konkretnej ani wiarygodnej informacji. Zamówiony towar został wysłany dopiero 15.07 i dostarczony 17.07 - powinien być zgodnie z deklaracją sprzedawcy i jego ofertą najpóźniej 11.07. W międzyczasie informowali, że przesyłka będzie 15.07 o 7:001-11:00 i w związku z tym wziąłem dzień wolny w pracy żeby odebrać lodówkę - efekt to zmarnowany urlop. Jedyne co uzyskałem od sklepu to rabat za dostawę - 118zł (wartość zamówienia 2103,93zł) - niestety nie rekompensuje to w żaden sposób kosztów jakie poniosłem - połączenia telefoniczne, zmarnowany urlop, zmarnowany czas itp. Stanowczo nie polecam tego sklepu - nieuczciwi i niewiarygodni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak zalet

Wady

oszuści

Extra informacje

miesiąc

~janek / 2014-08-14

Uwielbiam ten sklep bardzo szybka dostawa od kiedy wprowadzili nowa usługe neoexpress .Zamawiałem unich w piątek lodówke bo stara odmówiła posłuszeństwa,dopłaciłem parę złoty i po południu już lodóweczke miałem w domu ,panowie wniesli i zabrali stara i pozbyłem się problemu gdzie ja odstawic. Bomba dla mnie ta usługa:-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dużo

Wady

brak

Extra informacje

od środy za pare złoty

~necik / 2014-04-11

kupiłem TV LG 42LN570S w neo24 jestem zadowolony z zakupu bo telewizor fajny a cena niska polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny

Wady

nie widze

Extra informacje

tydzień 1678.00 zł

~neo / 2014-04-09

sklep neo24 mam w zakładkach mojej przeglądarki internetowej i jak coś mam kupić z RTV, AGD, lub dla dziecka to szybko wchodzę na stronę szukam i kupuje polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny,miła obsługa i szybka dostawa

Wady

Extra informacje

~pepe / 2014-04-08

kupione rzeczy w neo24 są bardzo dobrej jakości ja kupiłem 2 lata temu TV LG i nadal działa bez zarzutu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

niskie ceny

Wady

-

Extra informacje

2 lata

~gregor / 2014-04-07

ludzie kupujcie w neo24 bo warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

***

Wady

---

Extra informacje

~inter / 2014-04-04

czytałem opinie negatywne na temat neo24 i jestem zaskoczony że ludzie tak psioczą na ten sklep ja tam kupuje i nie narzekam polecam neo24.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

ceny atrakcyjne, obsługa miła, szybka dostawa

Wady

...

Extra informacje

...

~olo / 2014-04-02

ok jest
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

+

Wady

-

Extra informacje

?

~Kaśka / 2014-02-21

Polecam!! Jak przyjdzie wszystko ok, to spoko. Dobra cena, dobra obsługa. Wszystko na wysokim poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji

Wady

brak

Extra informacje

pół roku, za 500zł

~antonina / 2014-02-20

Często robię zakupy przez Internet, również w tym przypadku. Muszę przyznać pełne zadowolenie, mimo stresu przed wydaniem dużej sumy na wybrane produkty, okazało się, że warto zaufać i zaryzykować. Pełne zadowolenie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt

Wady

brak wad

Extra informacje

rok, za 1000zł

~flunk / 2014-02-17

Kontakt ze sklepem i zakupy przez stronę przebiegły jak najbardziej znakomicie. Wysyłane mi były powiadomienia drogą sms'ową i mailowe, wiedziałem kiedy spodziewać się mogę przesyłki. Mogę polecić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt

Wady

brak wad

Extra informacje

~neonista / 2014-02-07

neo24 to moim zdaniem świetny sklep, tanio sprzedaje, często w nim zamawiam i jak dotąd wszystko bezproblemowo, polecam

~cimel / 2013-01-17

WitamSklep niby duży, wszechstronny, solidny a tu okazuje się, że to, co maja na stronie to nie jest to samo, co mogą sprzedać. Próbowałem coś kupić, zamówiłem, dostałem informacje na maila, a tu następnego dnia telefon, że niestety towaru nie maja i nie są w stanie zrealizować zamówienia. Sporo kupuje w Internecie, ale taka akcja to pierwszy raz, od prywatnych sprzedawców na allegro to można się tego spodziewać, ale w NEO24.pl – kpina. Moja opinia o tym sklepie jest zdecydowanie negatywna, odradzam korzystanie z ich usług.Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

nie odkryłem

Wady

oferują na stronie towary których nie mogą dostarczyć

Extra informacje

nie dotyczy, zamówienia nie zrealizowano

~ewa / 2011-10-19

Sklep nie wywiązuje się z opcji realizacji gwarancyjnej.Od 12 września nie wiadomo co dzieje się z moim dyskiem.Odpowiedź, że jest w serwisie , to trochę mało jak dla mnie. Ponad miesiąc czekam na spełnienia reklamacji przezNEO24. Liczne mail'e nic nie pomagają. ZAANGAŻOWANYCH W SPRAWĘ ZOSTAŁO KILKA OSÓB - BEZ EFEKTÓW.Informacja"Gwarancja za pośrednictwem sprzedawcy" - jeżeli skorzystacie Państwo zpośrednictwa NEO24.PL znacząco wydłuży to czas naprawy gdyż firma NEO24.PL jest jedynie pośrednikiem który przekaże sprzęt do autoryzowanego serwisu producenta lub dystrybutora przez co znacząco wydłuży to czas naprawy nawetdo kilku tygodni.Nie jest chyba już wytłumaczeniem.Wadyfatalna realizacja gwarancyjna1 rok
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

fatalna realizacja gwarancyjna

Extra informacje

1 rok

~rafal / 2011-09-28

Ślimacze tempo załatwiania1. Kupujesz .Zamawiasz na stronie2. Za dzień lub nawet kilka godzin jeśli to jest w czasie pracy sklepu otrzymujesz mailem potwierdzenie ze zamówienie zostało przyjęte i masz czekac na mail z numerem konta na jaki wpłacić należność za zamówienie3. Mija następny dzień otrzymujesz maila z numerem konta i informacją że w kolejnym mailu poinformują o zaksięgowaniu wpłaty i przekazaniu zamówienia do wysyłki. Wpłacasz oczywiście błyskawicznie bo zależy ci na jak najszybszej dostawie.4. Mija następny dzień. NIC5. Mija następny dzień. Mail ze wpłata została zaksięgowana. I miała być informacja o przekazaniu zamówienia do wysyłki - ALE NIE MA !6. Mija następny dzień - NIC7. Mija następny dzień. Dzwonie. Uprzejmy dupowłaz informuje mnie ze nie wie czemu do tej pory nie przekazano towaru do wysyłki i ze to sprawdzi. Tu mój kontakt i moja cierpliwość sie kończą - rezygnuje z zamówienia.PYTANIE!ILE DNI POTRZEBA ZWYKŁEMU SMIERTELNIKOWI OD MOMENTU OTRZYMANIA WPŁATY DO WYSYŁKI TOWARU?W sklepie N E O 2 4. P L potrzeba zgodnie zresztą z regulaminem jak mnie informował ów uprzejmy dupowłaz min. 48h. z tego wniosek jeden - duzy sklep, niskie ceny = nie kupuj tam bo nie dbaja o klienta. W dupach im sie poprzewracało maja dosyc zamowien a ty zamawiajac jestes ich nastepnym problemem a nie klientem. Mnie nie potrzeba nadmiernie uprzejmego tonu w ktorym pierdza przez telefon konsultanci tylko S Z Y B K I E J obsługi J A K N A J S Z Y B S Z E J, a nie cytowania frazesów wyjętych z regulaminu pisanego 4-ką czcionką na 10-ciu stronach, gdzie zawarte są wszystkie możliwe dupochrony i bełkot prawniczy którego 90% zamawiających nie czyta bo i tak nie ma wyjścia. Chcesz kupić to akceptuj coś w stylu pseudo zasad według ktorch będzie odbywac się transakcja. Ale tak naprawde to jest podkladka dla sprzedawcy żeby czasem na czyms się nie poślizgnąć i nie przejechac no i zapewnic sobie maksymalnie dlugi czas obsługi – bo przecież mimo iż zapewniano cie ze towar jest doastepny to jednak nie powiedziano ze jest na stanie w magazynie tylko jest dostępny. Jaka firma ma teraz magazyny ? Chyba tylko producenci na pewno nie handlarze. Dlatego czas 48 godzin, bo może klient nie będzie natarczywy jak 90% Polaków bo to uczciwi ludzie niekonfliktowi, na czym zeruja wlasnie takie hieny.Tak wiec za 48 godzin to towar ze Szczecina na Sląsk do Wrocławia na pewno dojedzie, a poznie z Wrocaławia do klienta nastepne 48 godzin lub dłużej jeśli klient nienatarczywy. I tak suszarka do wlosów okrąża 2xpolskę zanim trafi do odbiorcy końcowego. Świat zaczyna stawać na głowie, ale na temat… Tak się spraw nie załatwia. Jeżeli komuś zależy na szybkiej obsłudze to zdecydowanie NIE POLECAM ZDECYDOWANIE O D R A D Z A M . Czytasz tylko kolejne maile ze pan do pana z za biurka przesłał twoje zamowienie dalej a co z nim dalej to on juz nie wie bo przesłał koledze....ludzie opamiętajcie się komplikujecie proste sprawy. No ale tak to jest w przerośniętych biurokracją firmach. Pan mietek z all...go mieszkajacy gdzieś na totalnym zadupiu szybciej wywiąże się z zmówienia, (bo to porządny, uczciwy i HONOROWY chop), niż milo pierdzacy pan który w imieniu duzego poważanego sklepu słodko pierdzi ci do ucha tylko nie o tym co cie najbardziej interesuje. Duże sklepy/firmy=maksymalne rozdrobnienie zadań do wykonania czyli duża liczebnie przerośnięta kadra i ilość pracowników. Dużo pracowników = totalna anonimowość i brak personalnej odpowiedzialności. A brak odpowiedzialności = klient w głębokim poważaniu. Jeśli sam sie nie upomnisz o swoje to czekaj az ktos w koncu zauwazy towoje zamowienie posród setek takich samych naiwniaków jak ty. A najgorsze w tym jest to ze właściciel takiej firmy nawet nie wie jak klient ocenia usługi które świadczy jego firma. ZDECYDOWANIE ODRADZAM na „dwóch/trzech” złotych taniej nie ma co oszczędzać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

~coconec / 2011-04-13

Błyskawiczny kontakt z pracownikiem sklepu. Duży wybór asortymentu - znalazłam lodówkę, zmywarkę i płytę, które sobie wcześniej upatrzyłam w internecie. Przesyłka również błyskawiczna. Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybko, miło i tanio

Wady

Extra informacje

~aania14 / 2010-12-21

Towar zamówiony i zapłacony 8 grudnia, potwierdzone sms zamówienie, wszystko ok tylko po 7 dniach okazuje się info mailowo że 1 artykułu brak. Od tego momentu już tragedia, wymieniam towar na inny, przesyłka ma być następnego dnia, po kolejnych 2 okazuje się że tym razem nie ma towaru, który telefonicznie polecił mi konsultant jako dostępnmy od zaraz zeby nie wstrzymywać wysyłki...21 grudnia nadal kontakt tylko jak zadzwonię i odczekam 15 min jako 25 w kolejce, nadal informacja że zamówienie wstrzymane bo 1 artykułu z 4 brak....KOSZMAR NIE POLECAM WYSTRZEGAJCIE SIĘ TEGO SKLEPU JAK OGNIA!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

żadnych

Wady

same, zero kontaktu, bark mozliwości połączenia z osobą kompetentną6

Extra informacje

nie mam nie dostałam

~adydan / 2010-12-18

Probowalem kupic suszarke odwiedzilem punkt sprzedazy, zaden pracownik nie mial czasu, zaden nie wiedzial czy jest w ofercie i zostalem odeslany na strone. Tu nie zrozumialem swojego bledu i zlozylem zamowienie na inny produkt przez strone internetowa.Na zamowienie oczekiwalem 3 tygodnie, w statusie sprzetu opis dostawa w 48 h.Coś niesamowitego jak mozna tyle czekac, przygotowanie sprzetu trwalo okolo tygodnia(telefon kom.), wydanie z magazynu okolo 1,5 tygodnia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

produkt zgodny z opisem

Wady

czas dostawy, obsluga klienta

Extra informacje

1 tydzien, ponad 200 zł

~Marcin / 2010-11-30

Niestety doświadczenie beznadziejne! Po dwóch tygodniach zostałem poinformowany, że takiego modelu jak zamówiłem nie mają. Zaoferowano mi zamiennik gorszy i tańszy, ale w cenie poprzedniego modelu!! Dodać należy, że w rozmowie z tzw. doradcami, każdy z nich mówił coś innego! Po dwóch tygodniach straciłem cierpliwość i anulowałem zamówienie. Nawet nie usłyszałem słowa „przepraszam”!Drugie zamówienie - po czterech dniach przyznano, że część zamówienia nie może być zrealizowana, bo nie posiadają towaru (!). Od dwóch dni z nadzieją oczekuję na zwrot pieniędzy!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

wogóle go nie mam

~luk / 2010-10-06

Opisy towaru niezgodne z rzeczywistością. Laptop - hdd 250gb zamiast 500gb, 2gb ram zamiast 3gb, procesor celeron t3300 zamiast i3-330m. To samo mówi za siebie. Propozycja sklepu - obniżka ceny o 130zł. Niestety laptop był potrzebny dosłownie na wczoraj... Ja chciałem obniżki o 280zl na dodatkowy ram i myszkę, które chciałem by mi za te pieniądze dosłali.... Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

kontakt z klientem

Extra informacje

~ryszard / 2010-09-13

Dostawa w ciągu 48 godzin zgodnie z umową,wybór towaru w tej kategorii o dużej rozpiętości cenowej.Dostawa do punktu odbioru szybka i sprawna.Jestem zadowolony z obsługi,pracownicy Neo24 są kontaktowi o dużej kulturze osobistej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka i sprawna obsługa,towar b.dobry gatunkowo

Wady

Extra informacje

~martin75 / 2010-07-02

przestrzegam przed zakupami w Neo24;jeśli będziecie mieć pecha i traficie na towar niezgodny z umową - niedziałający, zobaczycie jak sklep słuchający swoich klientów, słucha ich naprawdę - totalna ignorancja!!!! 24 czerwca zakupiłem tv samsung ue55c6000; transakcja przebiegła sprawnie - 2 dni od zamówienia towar dostarczony wraz z innymi akcesoriami typu blu ray i hdd do punktu wydań w Poznaniu na Katowickiej; płatność gotówką więc nie ma o czym mówić; chwilę po podłączeniu tv stracił obraz; 26- reklamacja drogą internetową - żądanie wymiany na nowy; 30- kurier f-my Schenker odbiera tv i wiezie do Wrocławia - 100km szybkiej drogi :); 02 lipca - rozmowa z infolinią - nie wiedzą, czy tv dotarł do nich????? wiem, że Neo24 trzyma się póki co przepisów prawa ale mam to w d....; pierwszy raz zdecydowałem się na większy zakup w necie i ostatni.....; 3 lata wcześniej miałem problem z matrycą w innym lcd, zakupionym w tradycyjnym sklepie; problem pojawił się po 3msc od użytkowania - czas załatwienia reklamacji - 1 dzień; 2 msc temu kolego w Londynie zakupił ten sam model tv - 46 cali- podobna awaria- czas załatwienia reklamacji - 1h;brak słów.........
Asortyment
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.33
Zalety

brak

Wady

reklamacje - tragedia

Extra informacje

4h, 7499

~ryszard / 2010-05-14

Przez tydzień, zamówienie w realizacji, kompletny brak kontaktu. NEO.24 z powodu braku uszczelek za 33,00 zł nie wydało drugiej pozycji zamówienia za 250,00 zł (uszczelki właśnie do tego produktu).Przez tydziń czasu neo.24 nie kontaktuje się z zamawiającym nie określa wstępnego terminu realizacji, nie pyta czy z powodu braku uszczelek można zrealizować drugą część zamówienia.Po przyjeżdzie do punktu odbioru (chciałem zakupić podstawowy produkt zamówienia skoro brak było uszczelek) zostałem potraktowany odmownie, wyjątkowo brzydko i nie profesjonalnie.RADA: Jeżelinie chcesz czekać w nieskończoność kiedy otrzymasz zamówiony towar, omijaj szerokim łukiem NEO.24. Wadysposób traktowania klientaNiestety nie sprzedano mi produktu rzekomo będącego przygotowanym do realizacji zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

sposób traktowania klienta

Extra informacje

Niestety nie sprzedano mi produktu rzekomo będącego przygotowanym do realizacji zamówienia.

~rys / 2010-05-12

fatalna obsługa, realizacja zamówienia - pkt. -5.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

~paniep / 2009-12-07

jeśli chcesz coś u nich kupić NIE RÓB TEGO. Absolutnie nie radza saobie w sytuacjach problematycznych. Zamiast pełnowartościowego sprzętu wysłali mi połamany złom i według nich wszystko jest OK. Ponad miesiąc staram się dostać to za co zapłaciłem - kasy oczywiscie nie oddali. Dział reklamacji obsługiwany jest przez boty, które nawet nie czytają mejli klientów. Ich podejście do obowiązujących przepisów jest jak w filmach Barei . Wszystkim odradzam j - est wiele innych naprawdę rzetelnych sklepów a na tych oszustów szkoda czasu i pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

niezauważalne

Wady

całkowite lekceważenie klienta i prawa

Extra informacje

nie mam

~ania-sz-n / 2009-06-08

Korzystałam z usług sklepu 2 razy i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Ceny konkurencyjne, towar sprawny i zgodny z opisem. Osobiście polecam i na pewno skorzystam z usług sklepu Neo24 ponownie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Miły i szybki kontakt jeśli chodzi o dostępność towaru i jego odbiór.

Wady

Extra informacje

pralka - 4 miesiace, patelnia - 1 miesiac

~Tomek / 2009-06-04

Ogólnie odradzam ten sklep.Dwa i pół miesiąca temu kupiłem u nich telewizor, który od razu okazał się uszkodzony i do tej pory trwają czynności reklamacyjne.Przez ten czas ten sam model w tym samym sklepie zdążył już potanieć 240zł, a ja do tej pory nie mam ani telewizora ani pieniędzy.Klienta po prostu mają głęboko w d... . Nie odpowiadają na e-mail i nie odbierają telefonów.Myślę,że sprawą zajmie się sąd bo moja cierpliwość się już wyczerpała.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.75
Zalety

tylko szybka dostawa

Wady

Klienta szanują do momentu, w którym odbierze towar i zapłaci. Później klient to po prostu dla nich powietrze

Extra informacje

Zakupiłem produkt za ponad 2,5 tyś zł, dwa i pół miesiąca temu, a nie mam go do tej pory

~Kolejny zadowolony klient / 2009-04-08

Zamówiłem towar reklamowany na witrynie sklepu i poprzez listę mailingową. Towary z tej grupy są dostępne wyłącznie "wirtualnie", gdyż czekam już 3 tydzień na dostawę gwarantowaną w ciągu 9 dni.DRAMAT!!! KŁAMIĄ W ŻYWE OCZY!!!Jutro wypowiadam umowę z bankiem o kredyt (swoją drogą dziwię się, że jeszcze jakiś bank chce z nimi współpracować) i nie mogę się już doczekać, gdy zadzwonię do tych oszustów z "dobrą nowiną".NIE KUPUJCIE NIGDY NIC W TEJ JARMARCZNEJ BUDZIE!!!KOMPLETNA PORAŻKA!!! Nie wiem skąd biorą się te wszystkie pozytywne komentarze... pewnie pracownicy sklepu/magazynu z braku innych zajęć cerują prujący się jak stare skarpetki PR.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

UWAGA NA OSZUSTÓW!!!

Extra informacje

BRAK DOSTAWY

~hubert / 2009-02-04

W październiku 2008 kupiliśmy sprzęt w NEO24 - do dzisiaj nie otrzymaliśmy faktury zakupu. Kilkakrotnie kontaktowaliśmy sie ze sklepem, raz nawet cudem udało nam się dodzwonić (!) i niestety dalej nie mamy dokumentu na zakup. Jak ktoś prowadzi firmę z pełna księgowością, to wie, że taki zakup to tylko kłopot. ZDECYDOWANIE PRZESTRZEGAM i ODRADZAM przed zakupami w NEO24. Ceny może i dobre,ale obsługa fatalna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

w miarę przystępna cena

Wady

bardzo utrudniony kontakt

Extra informacje

4 miesiące, 1000pln

~andrzej / 2009-02-03

Duży wybór. Długo nie mogłem się zdecydować który model wybrać. Zamówienie składa się w dosyć prosty sposób. Ceny dosyć konkurencyjne. Realizacja bardzo szybko. Kontakt z obsługą bardzo dobry. Polecam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży wybór towaru, ceny przystępne, szybka dostawa

Wady

nic takiego nie zauważyłem

Extra informacje

kilka dni

~nikita / 2009-01-29

Obsługa klienta poniżej wszelkiej krytyki. Proponują towar, przyjmują zamówienie, po czym klient czeka 3 tygodnie, próbując skontaktować się ze sklepem. W końcu dowiaduje się, że zamówienie zostało anulowane, ale o owym anulowani nikt nie informuje. Numery telefonu nie wiem po co podane, gdyż albo zajęte albo nikt nie odbiera. Licząc na wszelkie wyjaśnienia sklepu są śmieszne, nierzeczowe. Nie polecam sklepu. Brak profesjonalizmu, kontaktu z klientem, towaru. Strata czasu.
Zalety

niestety nie ma, początkowo przyciąga cena, ale cóż z tego jak proponują towar, którego nie ma

Wady

brak kontaktu z klientem, brak realizacji przyjętego zamówienia, brak towaru

Extra informacje

~NIE DLA NEO24.PL / 2008-09-02

Witam. Zamówiłem torbę na laptopa. Pieniądze przelałem od razu bo mi na czasie zależało. W odstępie pół godziny zamówiłem jeszcze myszkę w mobilworld.pl i inną torbę na notka w morele.net oraz dwa laptopy w primakomp.pl. Wszędzie pieniadze przelałem od razu i co? WSZYSCY OPRÓCZ NEO24 DOSTARCZYLI MI JUŻ MOJE SPRZĘTY!!! U nich cisza. było to w w połowie zeszłego tygodnia. I w końcu dzisiaj dostaję maila że towar jest gotowy do wysyłki. DOPIERO TERAZ! Nie odpisują na maile. Nie można się do nich dodzwonić, bo ciągle zajęte. Normalnie koszmar. I w końcu przed chwilą się dodzwoniłem i facet mi mówi że jutro towar POWINIEN (czyli nic pewnego) dotrzeć. A ja dzisiaj wieczorem wyjeżdżam służbowo na długi okres czasu i mi wisi już ta torba. Będzie leżeć w domu do czasu aż wrócę, chyba że żona wcześniej napali ją w kominku, albo da psu. ZGROZA I NIE POLECAM SKLEPU!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

ŻADNE

Wady

DDDŁŁŁUUUGGGAAA WYSYŁKA I NIEMOŻLIWY KONTAKT TEL I MAILOWY Z TYM SKLEPEM.

Extra informacje

~pestka / 2008-07-18

Zamowilem SANDISK CompactFlash ExtremeIV 4GB we wtorek o 18.00;od razu przelalem kase.W piatek otrzymalem e-mail z informacja ze wlasnie zatwierdzili i wyslali zamowienie;Zadzwonilem do neo24 z pytaniem, czemu tak dlugo?.Okazalo sie ze wszystko w porzadku i tak ma byc bo zgodnie z regulaminem, a przesylki mam sie spodziewac na drugi tydzien poniedzialek - wtorek.Swietnie, miec dobry regulamin to jest to, szkoda tylko ze w konsekwencji przesylka wielkosci polowy pudelka od zapalek jest niesiona pieszo az tydzien (no bo chyba nie samochodem?).Dla porownania w sklepie ram.net.pl zamowienie zlozone w poniedzialek o 21.00, dostawa w srode o 10.00, no i to jest ok!!!.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

prawie wszystko

Wady

czas realizacji zamowienia i dostawy

Extra informacje

Zakupy neo24.pl opinie