Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • modini
  • /
  • 1

Opinie o modini

modini.pl

Bydgoszcz

Zakupy modini opinie
Asortyment
4.86
Dostawa
5
Łatwość zamawiania
4.93
Obsługa i reklamacje
5
Poziom cen
4.79

Średnia ocen

4.91

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

14

dodanych opinii

 

Anna / 2022-08-23

Jestem bardzo zadowolona, s,ybka dostawa, bezproblemowy zwrot, miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Duży wybór w nadrozmiarach

Wady

Brak

Extra informacje

Krzysztof / 2022-08-09

Sprawnie i szybko. Towar dobry jakościowo, zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusz / 2022-06-21

Sklep na 6+. Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym i rewelacyjna obsługa klienta .Polecam na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2022-06-06

Szybko,spranie,KOSZULE EXTRA,polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Dwa tygodnie

Paweł / 2022-03-26

Korzystałem po raz pierwszy i jestem zadowolony! Mają fajny asortyment, dobre ceny, no i jakość jest świetna. Każdy tutaj znajdzie coś dla siebie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-03-26

Świetny sklep! No i przede wszystkim rewelacyjna obsługa klienta! Jestem zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-03-20

Sklep ma bardzo fajną ofertę, świetny asortyment, no i rewelacyjne ceny! Jestem zadowolona, więc polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czas wysyłki, jakość

Wady

brak

Extra informacje

NICOL / 2022-03-14

Polecam, extra firma.Terminowa, dobre produkty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Jacek / 2022-01-31

Witam pplecam firmę w 100 %????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2022-01-21

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-12-25

Sklep na szóstkę. Produkty wysokiej jakości, koszule męskie przepiękne, wyjątkowe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość

Wady

Brak

Extra informacje

Grzegorz / 2021-06-21

Towar zgodny z opisem, dostarczony szybko. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50

wiesio416 / 2021-06-12

"Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony. Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt z Sprzedającym. Zdecydowanie polecam!"
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Viola / 2019-05-24

Otrzymany produkt jest elegancki, taki jak na zdjęciu i zgodny z opisem.Szybka dostawa paczki. Na pewno skorzystam ponownie. Polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy modini opinie