Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • mks-meble
  • /
  • 1

Opinie o mks-meble

mks-meble.pl

Kępno

Zakupy mks-meble opinie
Asortyment
4.84
Dostawa
4.79
Łatwość zamawiania
4.83
Obsługa i reklamacje
4.78
Poziom cen
4.81

Średnia ocen

4.81

w skali od 1 do 5.

 

OLA / 2023-03-02

Materac Activ to najlepszy materac, na którym spałam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2023-03-02

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zamówienie zgodnie z opisem. Polecam !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2023-03-02

Kupiłem na stronie MKS narożnik SALTE, mebel wygląda lekko i nie przytłacza pomieszczenia. Dodatkowo jest bardzo dokładnie wykonany. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wykonanie, wygląd

Wady

brak

Extra informacje

Edziu4587 / 2023-03-02

Zamówione krzesła i stół bardzo gustowne, jak na stronie. Szybka dostawa, dobry kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2023-03-01

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Zamówienie zgodnie z opisem. Polecam serdecznie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2023-03-01

Super firma, cieszę się że był taki duży wybór tkanin, mogłam spokojnie dopasować do foteli które mam już w domu. Do tego narożnik Astra jest wygodny, równiez do spania. Miałam możliwość wyboru koloru nóżek oraz cieszymy się, że wybraliśmy opcję Automatu ułatwiającego rozkładania bo narożnik służy również do spania. Bardzo pomocna funkcja w tym narożniku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2023-02-28

Kupiłam komodę HEVELIO wykonaną z białego szkła. Mebel po złożeniu robi naprawdę spore wrażenie. Jest porządnie wykonany. Dostawa była terminowa a kontakt z obsługą klienta szybki i przyjemny. Mają spory wybór więc myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Gorąco polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygląd, jakość, czas realizacji, kontakt ze sprzedającym

Wady

brak

Extra informacje

Lidka / 2023-02-28

Świetne meble do salonu -polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natasza / 2023-02-28

Meble bardzo dobre jakościowo. Duży plus za możliwość wybrania próbek tkanin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ana Pias / 2023-02-28

Meble do małej łazienki idealne. Kontakt i obsługa super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2023-02-28

Super profesjonalna firma, świetny kontakt, darmowe próbki tkanin które pomogły rozwiać moje wątpliwości. Wybraliśmy narożnik skandynawski który są wygodną i pojemnością spełnił nasze oczekiwania. Wykonany bardzo fachowo, warto było poczekać 2 tygodnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-02-27

Meble piękne, Pani z działu obsługi doradziła tkaninę łatwą w czyszczeniu, problem brudnych mebli przy dzieciach zażegnany !! Polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygoda, wykonanie

Wady

Extra informacje

Leon / 2023-02-27

Łóżko sypialniane GOLD - bardzo się cieszę, że złożyłem zamówienie właśnie na nie. Dzięki uprzejmości Pań z infolinii, pomogły mi dobrać odpowiednie materace, z których jestem bardzo zadowolony. Bardzo wygodny i dobrze wyglądające łóżko to na pewno GOLD 5, a led w łóżku daje super efekt w nocy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dodatkowy rabat

Wady

Extra informacje

Julka32 / 2023-02-27

Meble do małej łazienki idealne. Kontakt i obsługa super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2023-02-24

Skorzystałem z promocji na stronie i kupiłem łóżko kontynentalne GOLD. Podświetlane wezgłowie robi ogromne wrażenie a bez poleconego mi podczas rozmowy z konsultantem materaca multipocket premium nie wyobrażam już sobie spania. Komfort snu jest nieporównywalnie lepszy niż w przypadku poprzedniego, który posiadałem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, czas realizacji, podświetlane wezgłowie, wygodny materac

Wady

brak

Extra informacje

Miska333 / 2023-02-24

Wszystko sprawnie i zgodnie z planem. :) Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2023-02-24

Zamówiłam narożnik Gustaw i jestem miło zaskoczona wykonaniem. Wygoda i jakość na najwyższym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

daria / 2023-02-24

Kanapa Wesa zrobiła na mnie duże wrażanie, wygodna i funkcjonalna. Idealna do spania, wygodna i elegancka. Dziękuję za super kanapę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hania / 2023-02-23

Zakupiłam szafę WALENCJA, jest świetnie wykonana, dodatkowy plus za możliwość dokupienia półek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, możliwość dodania dodatkowych elementów

Wady

brak

Extra informacje

Wioleta / 2023-02-23

Kupiłam meble Abano do nowego mieszkania i nie spodziewałam się tak dobrej jakości. SUPER!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Moniczka003 / 2023-02-23

Polecam. Zakupiłam zestaw narożnik Gustaw. Prezentuje się świetnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antonina / 2023-02-22

Kupiłam szafę ABRA. Montaż nie sprawiał trudności. Mebel prezentuje się bardzo ładnie, dokładnie tak jak na zdjęciach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygląd, wykonanie

Wady

Brak

Extra informacje

Kornel77 / 2023-02-22

Polecam. Profesjonalna realizacja zamówienia. Nie mam zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-02-22

Polecam. Obsługa bardzo kompetentna i pomocna . Jestem zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zofia / 2023-02-22

Zamówiłam meblościankę i wygląda świetnie, idealnie pasuje do mojego salonu.\r\n
Zalety

wykonanie

Wady

Extra informacje

Klara / 2023-02-22

Według mnie meble są w bardzo dobrej cenie i bardzo dobrej jakości. Na pewno zdecyduję się ponownie na zakupy w tym sklepie. Otrzymałam narożnik który przerósł moje oczekiwania - wygoda, styl i funkcjonalność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2023-02-21

Polecam! Kupiłam meble kuchenne, solidny blat i łatwe w montażu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antonina / 2023-02-21

Kupiłam u MKS Meble łóżko kontynentalne LUKA w tkanie Casablanca 2301. Miałam obawy czy jasna tkanina będzie możliwa do utrzymania w czystości ale teraz już wiem, że tak. Ten rodzaj materiału wydaje się być bardzo dobrej jakości. Mogę polecić również według mnie najlepszy materac jaki do tej pory miałam Multipocket premium.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygoda, jakość tkaniny, wykonanie mebla, czas realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

Marta / 2023-02-21

Zamówiłam zestaw mebli do salonu i jestem bardzo zadowolona, wykonanie Super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygoda, wykonanie

Wady

Extra informacje

Meggi / 2023-02-21

Polecam kontakt ze sprzedawcą oraz zestaw Pirs. Świetnie się prezentują. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioleta / 2023-02-21

Sofa 3 osobowa i fotel z podnóżkiem prezentują się wspaniale! Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy, cieszę się że mogłam wcześniej zamówić próbki tkanin, a później mogłam spokojnie zamówić sofę i fotel. Bardzo wygodna a po pracy odpoczywam w fotelu z podnóżkiem. Wygląd i wygoda, na pewno posłuży mi wiele lat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anastazja / 2023-02-20

Zdecydowałam się na zestaw mebli do salonu TULLE. Dzięki opcji LED meble prezentują się bardzo nowocześnie i elegancko. Również jakość nie budzi żadnych zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, wygląd, obsługa telefoniczna

Wady

brak

Extra informacje

Darek / 2023-02-20

Doświadczenia z firmą jak najbardziej tylko pozytywne. Dobry kontakt, wszystkie informacje o zamówieniu zawsze dostępne, czas realizacji szybciej niż się spodziewałem. Cieszę się, że trafiłem na tak rzetelnego sprzedawcę. Narożnik spełnia w 100% funkcję w salonie. Od razu widać jak starannie został wykonany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2023-02-17

Polecam. Obsługa bardzo pomocna. Jestem zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janek / 2023-02-17

Kupiłem na stronie MKS Meble zestaw mebli łazienkowych AMAIA. Produkty dotarły do mnie ekspresowo, bo w ciągu 2 dni. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do wykonania i jakości płyt meblowych. Meble wydają się solidne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, kontakt ze sprzedającym, czas realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

Ala / 2023-02-17

Bardzo szybki termin realizacji zamówienia. Otrzymana sofa Klara jest bardzo wygodna do codziennego spania. Wszystkim polecamy MKS Meble :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grażyna / 2023-02-17

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, dostałam zamówienie przed terminem, bardzo dobrze zapakowane zamówienie ale najważniejsze że kanapa jest wygodna i pięknie się prezentuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2023-02-16

Niedawno dotarł do mnie zestaw mebli do salonu ARONA. Jest świetnie wykonany a dodatkowo opcja oświetlenia LED podkreśla nowoczesne bryły mebli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość materiałów, wykonanie, termin realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

AREK / 2023-02-16

Polecam sklep oraz kontakt z działem obsługi klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hania 6489 / 2023-02-16

Zakupiłam w MKS Meble kanapę Wenus. Świetnie sprawdza się na co dzień, a jej dodatkowa funkcja spania jest wprost idealna, kiedy przyjmuje gości. Miałam problem z wyborem tkaniny, zamówiłam darmowe próbki, które zaoferowała mi Pani na infolinii, dzięki czemu mogłam sprawdzić jakość materiału oraz opcje kolorystyczne, które mnie interesowały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygodna

Wady

Extra informacje

Michał / 2023-02-15

Posiadam szafę GRECJA. To najlepiej wykonana szafa jaką do tej pory zamawiałem (u innych sprzedawców). Myślę, że będę z niej korzystał przez długi czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, jakość wykonania, czas realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

Sabina / 2023-02-15

szybka dostawa przed oczekiwanym terminem, narożnik wygodny i starannie wykonany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania12 / 2023-02-14

Bardzo polecam sprzedającego! Kupiłam jakiś czas temu kanapę WESA. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zainwestowałam w sprężyny premium polecane przez konsultantkę bo kanapa służy do codziennego spania i nie zawiodłam się, jest wygodniej niż na niejednym materacu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czas realizacji, kontakt ze sprzedającym, jakość wykonania

Wady

Brak

Extra informacje

Ewelina / 2023-02-14

Kolejne zamówienie w MKS i kolejna trafiona decyzja, świetne wykonanie łóżka tapicerowanego, szybka realizacji i świetny kontakt przed dostawą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2023-02-14

Kolejne zamówienie w MKS i kolejna trafiona decyzja, świetne wykonanie łóżka tapicerowanego, szybka realizacji i świetny kontakt przed dostawą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

olka / 2023-02-13

Fajna sofa, super materiał i bardzo wygodna, panie pomogły dobrać materiał
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja, dobry kontakt mailowy i telfoniczny

Wady

Extra informacje

ALAN / 2023-02-10

Pani z obsługi klienta poleciła mi materac Active. Jest to najwygodniejszy materac, na którym spałem ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anetka / 2023-02-10

Zamówiłam sofę na stronie MKS. Pani z obsługi klienta proponowała skorzystanie z darmowych próbek tkanin, których nie zdecydowałam się zamówić, mimo to materiał i jego kolor okazał się piękniejszy niż na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2023-02-10

Super ze jest możliwość wniesienia mebli, sam narożnik wykonany bardzo starannie, wygodny i bardzo duży wybór tkanin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2023-02-09

Szybka realizacja, szafa łatwa w złożeniu, bardzo pojemna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antek / 2023-02-09

Komplet mebli do salonu bardzo dobrze wykonany i w dobrej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zuzanna / 2023-02-09

Niska cena w dodatku załapaliśmy się na promocje, meble do salonu super wykonane, łatwy montaż
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2023-02-08

piękne i wygodne łóżko do sypialni, domówiłam również szafę która jest bardzo pojemna i dobrze wykonana. Super sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2023-02-07

Złożyłem zamówienie na cały zestaw mebli do salonu oraz narożnik. Meble się ładnie prezentują a narożnik z funkcją spania na pewno będzie długo służył.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2023-02-06

Łóżko kontynentalne bardzo dobrze wykonane, wygodne materace i bardzo dobrej jakości materiał obicia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2023-02-03

Tkanina przyjemna w dotyku, bardzo wygodna, bardzo się cieszę że zdecydowałam się na zamówienie w tej firmie. Bardzo rzetelni oraz zawsze udzielą informacji o realizacji zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2023-02-03

Meble do salonu bardzo ładne. Wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2023-02-02

Bardzo ładne meble łazienkowe- polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zbyszek / 2023-02-02

Narożnik bardzo wygodny oraz bardzo duża powierzchnia spania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michal / 2023-02-02

Super sklep i obsługa. To na pewno nie były ostatnie zakupy u nich
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edyta / 2023-02-01

super komplet kanapa i fotele. bardzo wygodne, cieszę się że wybrałam tą firmę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2023-01-31

łóżka do sypialni są świetnej jakości, materac który został mi polecony jest naprawdę dobrej jakości, wygodny i o odpowiedniej twardości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Asia / 2023-01-30

Fajna meblościanka, do tego dokupiłam narożnik, super zestaw
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALAN / 2023-01-27

Narożnik Scandi pięknie wygląda w butelkowej zieleni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grazyna / 2023-01-27

Stół solidny! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2023-01-27

Narożnik super. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz / 2023-01-27

Kanapa wygodna i do spania i do siedzenia, duży pojemnik na pościel i wygodne poduszki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2023-01-26

polecam! Duża piękna szafa, za nieduże pieniądze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AREK / 2023-01-26

Narożnik bardzo solidny! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2023-01-26

Wygodne fotele i dobrze wykonane, wybór tkanin był dużo łatwiejszy gdy dostaliśmy próbki tkanin. Te fotele będą służyć nam bardzo długo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna1990 / 2023-01-26

Jestem bardzo zadowolona z dostawy, lepszego narożnika nie mogłam zakupić do swojego domu. Realizacja zgodna z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2023-01-25

dobrej jakości sofa, panie poleciły mi bardzo dobrą tkaninę i nie żałuję zakupu przez Internet. Wszystkie informacje są dobrze opisane na stronie. Sofa pięknie wygląda a co najważniejsze jest wygodna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Błażej / 2023-01-24

z łatwością sam złożyłem meblościankę, dobra jakoś, polecam z oświetleniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Aleksandra / 2023-01-23

bardzo szybka realizacja, o wszystkim byłam informowana, na jakim etapie jest zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2023-01-20

Materace które zostały nam polecone są naprawdę najwyższej jakości, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka realizacja

Foka / 2023-01-19

Meble super - polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2023-01-19

Szybka wysyłka, bardzo wygodna kanapa i fotel.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda14 / 2023-01-18

Kanapa taka jak na zdjęciu. Sklep zawsze służył pomocą. Nie mam żadnych uwag
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

oliwia / 2023-01-18

super meble dla dzieci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, dobry kontakt

Wady

Extra informacje

Alicja / 2023-01-17

meble lazienkowe na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nina19850815 / 2023-01-17

Obsługa, sposób realizacji zamówienia, jakość mebli, wszystko jak najbardziej na tak, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

OlgaTar3 / 2023-01-16

Zamówiłam szafę, przyszła cała oraz przyszła w czasie, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kasia / 2023-01-16

szybka realizacja, dobre wykonanie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz K. / 2023-01-13

Meble się świetnie prezentują, bardzo polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Ulcia4Mak / 2023-01-13

Polecam! Wszystko jak najbardziej na tak!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lei / 2023-01-13

Meble łazienkowe super polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip. W. / 2023-01-12

Świetny sklep, bardzo profesjonalna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olgaa / 2023-01-12

Zamówiony narożnik jest bardzo wygodny i śliczny. Zamówienie zrealizowane w terminie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natii / 2023-01-09

Super podejście do klienta. Towar zgodny z opisem Polecam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nasta / 2023-01-05

Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście do obsługi klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk W / 2023-01-05

Zamówienie zrealizowane w terminie. Towar zgodny z opisem a także materiał, który polecała Pani z obsługi naprawdę świetny. Wszystko na plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa, szybka realizacja, towar zgodny z opisem

Wady

Extra informacje

Katarzyna Stan / 2022-12-27

Świetny kontakt ze sprzedającym, szafa z lustrem dostarczona bardzo szybko na dodatek bardzo prosta w złożeniu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikita2846 / 2022-12-27

Super mebelki, nowy stół z tej firmy idealnie sprawdził się na wigilię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Katarzyna Los / 2022-12-22

Bardzo ładny stylowy narożnik loft. Tkanina na bardzo wysokim poziomie + piękne ogromne, wygodne poduszki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALEX / 2022-12-16

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2022-12-15

bardzo fajna,nareszcie wszystkie drobiazgi są pochowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

PAWEŁ / 2022-12-15

Kanapa Prato bardzo wygodna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert W. / 2022-12-09

Pomimo długiego czasu na stronie, zamówienie dotarło bardzo szybko, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Witek / 2022-12-09

wszystko ok, polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hania / 2022-12-08

Szafa dotarła w całości .Zgodna z opisem. Super wkomponowała się w pokój córki. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANTEK / 2022-12-08

Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pawlo / 2022-12-02

Sprawny kontakt ze sprzedającym, zgłoszone trudności z dostawą zostały pomyślnie rozwiązane. Szafa z lustrem dostarczona w całości, lustro fajne frezowane, nie można się przypadkiem zaciąć. Z powodu przesuwnych drzwi należy się liczyć, że półki są nieco płytsze niż całkowita głębokość szafy. Bardzo zgrabna szafa idealnie pasuje do małej sypialni."
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nela / 2022-12-01

Zamówiłam łóżko kontynentalne ERNI King w pięknej tkaninie casablanca bardzo dobrze wykonane. Polecam wszystkim!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jagoda / 2022-12-01

wszystko zgodnie z opisem gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justa1989 / 2022-11-28

Szafa zamówiona u sprzedawcy jest godna polecenia. Bardzo duża i solidna z cichym domykiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa, szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Cecylia / 2022-11-25

Mebelki super, kierowca bardzo uprzejmy, wszystko na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IWONA / 2022-11-25

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip1 / 2022-11-24

Wszystko super, wysoka jakość przesyłka bardzo dobrze spakowana, polecam sprzedawcę i pozdrawiam za szybką dostawę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miśka765 / 2022-11-24

Polecam sklep MKS Meble. Mebelki bardzo ładne. Obsługa sklepu bardzo miła i pomocna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja, b dobry kontakt, wygląd mebla

Wady

Extra informacje

Pola I. / 2022-11-24

Bardzo miła, pomocna obsługa. Szybki czas reazliacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DOMA / 2022-11-24

Mimo długiego czasu realizacji, zamówienie dotarło dużo szybciej. POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek883 / 2022-11-24

POLECAM SUPER PRODUKT ZGODNY Z OPISEM... BARDZO MILA OBSŁUGA TELEFONICZNA JAK I E-MAIL
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JAREK / 2022-11-19

Bardzo szybka dostawa, polecam ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji

Wady

Extra informacje

Renoma / 2022-11-17

POLECAM SUPER PRODUKT ZGODNY Z OPISEM... BARDZO MILA OBSŁUGA TELEFONICZNA JAK I E-MAIL
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALEX / 2022-11-17

Sprzedawca godny zaufania POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

andzelika / 2022-11-10

Sofa wygodna materiał mięciutki pięknie się prezentuje. Polecam i super cena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arek / 2022-11-04

Dobrej jakości meble i szybka realizacja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bigel / 2022-11-03

bardzo fajna prosta w złożeniu tylko należy zapoznać się z instrukcją
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Manio / 2022-10-28

Super wykonanie i bardzo ładnie opisany krok po kroku montaż. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANA / 2022-10-21

transakcja przebiegła pomyślnie. szybko i sprawnie. polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALA / 2022-10-20

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Brus / 2022-10-20

Dobrze wyglada, pojemny, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pazi / 2022-10-17

Bardzo dobry i konkretny kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bigi / 2022-10-08

Polecam. Bardzo profesjonalnie zapakowane meble. Jakość bardzo dobra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

RADZIO / 2022-10-06

Polecam! Kupiłem meble kuchenne, solidny blat i łatwe w montażu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

TOMEK / 2022-09-30

Bardzo ładne meble łazienkowe, dobra cena i jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman62 / 2022-09-29

Obsługa super! Wszystko zgodnie z terminami, jestem zadowolony, bo mi doradzono i wysłano szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, tanio , dobra jakosc

Wady

Extra informacje

AMELIA / 2022-09-23

Bardzo dobre meble i szybka dostawa polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa

Wady

Extra informacje

Grzegorz / 2022-09-22

Ten sklep to banda oszustów i naciągaczy. Uważajcie, omijajcie z daleka. Na szafę czekałem blisko miesiąc. Infolinie i IVR nie odpowiadają. Dziaisaj przysłali szafę. Nie świadczą usług wnoszenia (nie mówiąć o montażu). Zatrudniłem ekipę, żeby wniosła na 7 piętro elementy szafy (175 kg) ale uważajcie teraz! Na opakowaniach napisane CZARNA/grafit... więc już się cieszę bo mam tę, którą zamawiałem. Otwieram ogromne kartony a w środku BIAŁA szafa. To DNO jeśli chodzi o obsługę. Ten sklep to wydmuszka, pośredniak, który nawet nie sprawdza co zamawia u producenta a co wysyła do klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

infolinia i ivr nie działają, bardzo długi czas oczekiwania, brak usługi wniesienia i montażu,

Extra informacje

Maciej / 2022-09-19

Kupiłem kanapę, czekałem miesiąc, kierowca przywiózł zupełnie coś innego niż zamówiłem!!!! nie chciał zabrać tego odrazu z powrotem, musiałem to kilka tygodni magazynować. Kierowca który miał to odebrać nie mógł zlokalizować Gniezna na mapie, przerosło go to wiec musiałem zapakować zwrot na auto i dowieźć mu. Kontakt z firma śladowy. Finalnie po łącznie prawie 2 miesiącach odzyskałem pieniądze. Nie polecam!!!! Szkoda nerwów i czasu!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

ULA / 2022-09-16

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Włodzimierz / 2022-09-16

Serdecznie dziękuje za otrzymany mebel (sofa). Wykonanie bez zastrzeżeń. Obsługa w osobie Pani Darii na najwyższym poziomie. Polecam innym zakupy W MKS Meble.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zgodny z opisem

Wady

Bez wad

Extra informacje

Czas wykonania zgodny z terminem.

MIŁOSZ / 2022-09-15

Polecam. Bardzo miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Maciej / 2022-09-13

Zakupiłem u nich kanape, po miesiacu dostałem zupełnie inny mebel, nie zgadzał się kolor, wielkość, ani nawet kształt. Zareklamowałem towar, czekałem kolejne 2 tygodnie na odbiór. Do dnia dzisiejszego nie dostałem zwrotu pieniędzy. Kontakt ze sklepem się urwał! Straciłem czas i pieniądze. Sprawę mam zamiar zgłosić na policje. NIE POLECAM!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

niekompetencja, opieszałość, oszustwo

Extra informacje

Skobel / 2022-09-13

Bardzo dobre meble i szybka dostawa polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2022-08-30

Zdecydowanie odradzam zamawianie w MKS Meble. Łóżko zamówione 1 sierpnia z terminem dostawy 10 dni roboczych plus max 5 dni transport. Realizacja oczywiście opóźniona. Gdy zostałam o tym poinformowana, poprosiłam o zmianę tkaniny, skoro łóżko i tak nie jest jeszcze gotowe. Firma nie wychodzi "frontem do klienta", bo ma swoje procedury. Przecież o wiele łatwiej jest odesłać mi pieniądze, na co mają 14 dni, i kazać złożyć zupełnie nowe zamówienie, niż podmienić w zamówieniu tkaninę, skoro łóżko i tak nie jest jeszcze gotowe. Firma dbająca o kienta po pierwsze wywiązuje się z terminów, a jeśli już "zawala" to chociaż wykazuje się elastycznością w ramach rekompensaty za niedotrzymanie umowy. W MKS Meble brakuje obu tych rzeczy. Mogę mieć tylko nadzieję, że pieniądze otrzymam w terminie, co jest również wątpliwe jak wynika ze starszych komentarzy.... Nie polecam.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alabama / 2022-08-26

Błyskawiczna wysyłka, produkt zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ŁUKASZ / 2022-08-25

Wszystko super polecam sklep . Wywiązali się z terminu dostawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Muskala / 2022-08-23

Jak za te pieniądze to wszystko ok:))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANKA / 2022-08-23

Super sofa, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Andrzej / 2022-08-22

NIGY WIĘCEJ ZARABIAJĄ NA TO IE 90% LEPIEJ POSZUKAJ DOKŁADNIE GDZIE INDZIEJ W MOIM PRZYPADKU STÓŁ KOSZTOWAŁ MNIE 1000 ZL A ZNALAZŁEM PO FAKCIE ZA 500ZL NO I NAJGORSZE CZEKAŁEM 6 TYGODNI A W UMOWIE USTNEJ BYLO 3 TYGODNIE. MAM NAUCZKE ŻEBY TAKIE FIRMY OMIJAC
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

JAREK / 2022-08-19

Szybka dostawa. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hrabi / 2022-08-02

Wypoczynek piękny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-08-02

Szafa super. Ogólnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

edorota / 2022-08-01

wszystko ok. produkt starannie zapakowany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALA / 2022-08-01

Produkt zgodny z opisem. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gina / 2022-07-22

Świetne meble łazienkowe -polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-07-22

Miła obsługa, szybka realizacja :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwonka / 2022-07-21

Polecam. Bardzo miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-07-21

Obsługa infolinii pomogła mi w złożeniu zamówienia, omówiła ze mną tkaniny i wyjaśniła mechanizm rozkładania narożnika, stąd ocena kontaktu ze sklepem oceniam na bardzo dobry.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-07-20

Kanapa bardzo wygodna i fuknkcjonalna. Solidne wykonanie oraz szybka dostawa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusz / 2022-07-19

Szafa Walencja, polecam ! :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gdańsk / 2022-07-16

Nie polecam. Kupiłam naroznik za ponad 5 tyś a jakość koszmarna (odchodzące nitki, niechlujnie przymocowana tapicerka, plastikowe nóżki, brak śrub). Odstąpiłam od umowy i mimo upływu 2 tygodni nie mam zwrotu środków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Krystian / 2022-07-15

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Zamówienie zgodnie z opisem. Polecam serdecznie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-07-11

Wszystko ok. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leon / 2022-07-08

Przesyłka szybka, mebel wysokiej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALICJA / 2022-07-07

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANIA / 2022-07-05

Szybka dostawa, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ali / 2022-07-04

Wszystko ok. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-07-04

Narożnik Scandi butelkowa zieleń świetnej jakości. Szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radzyn / 2022-07-01

Super produkt, jak na cenę naprawdę jakość w porządku, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JACEK / 2022-07-01

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hary / 2022-06-30

Ekspresowa wysyłka!Fotel pięknie się prezentuje i jest bardzo wygodny:)Polecamy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata Lorenc / 2022-06-30

Narożnik Gustaw na pierwszy rzut oka dopracowany w każdym szczególe, sprężyny faliste, ale w porównaniu z narożnikiem BRW Lone gdzie są niby bonel to niebo a ziemia, na plus dla MKS meble i Gustawa. Obym zawsze była tak zadowolona z niego jak w dniu dostawy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Wszystko

Wady

Trochę zamieszania z paragonami po zmianie sprężyn na premium

Extra informacje

Polecam MKS meble i narożnik Gustaw

ARTUR / 2022-06-30

Fajne mebelki, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALA / 2022-06-29

Super sklep, polecam ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ROBERT / 2022-06-23

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AŚKA / 2022-06-22

Polecam sklep. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna89 / 2022-06-20

Czytałam opinie negatywne, zaryzykowałam i się opłacało! :) Mebelki pierwsza klasa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MIKI / 2022-06-18

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JACEK / 2022-06-17

Szybka dostawa, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JAREK / 2022-06-15

Szafa SONEO świetnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2022-06-14

Nie polecam. Czas oczekiwania za reklamacja jak i dostawą bardzo długi. Meble zabezpieczone na czas dostawy słabo. Dostalismy peknieta szybę od szafy oraz za duży stelaż (na kartonie wymiary byly prawidlowe) i inny niż zamawialiśmy materac..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Reklamacja

Extra informacje

Karolina / 2022-06-14

Polecam sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ZUZA / 2022-06-13

Łóżko kontynentalne świetnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kiko23 / 2022-06-13

Super sklep, fajni ludzie, a kanapa extra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek337 / 2022-06-12

Nawet nicka nikt tu nie sprawdza. Czemu Bartek dodałeś 337 ?. Pozytynwe opinie nie zweryfikowane zakupem wystawiane w godzinach miedzy 7-16 stą pon-pt a w weekendy to nikt nie skalda mebli ? Szok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Kłamstwo

Wady

Szczerość

Extra informacje

Ula68 / 2022-06-10

POLECAM !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IZA / 2022-06-10

Bardzo szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ADRIAN / 2022-06-09

Kanapa Prato bardzo wygodna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-06-08

Materac do łóżka bardzo wygody, polecam newade! Rewelacja!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

PIOTR / 2022-06-07

Polecam kanape Wesa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bazylek / 2022-06-06

Dostawa szybka i sprawna. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MILA / 2022-06-06

Bardzo szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MARCIN / 2022-06-03

Fajne mebelki, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-02

Szafa zgodna z opisem. Wszystkie elementy dostarczono w należytym porządku,nic nie uszkodzone. Plus za większą ilość drobiazgów tzn śrubek itd.nie jest wyliczone do jednej. Łatwa w montażu. Polecam wygląda super !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IGA / 2022-06-01

Mebelki świetne, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iga / 2022-05-31

świetnie wykonane meble łazienkowe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irena / 2022-05-31

Świetny kontakt, wspaniały produkt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irek / 2022-05-31

Polecam! Kupiłem meble kuchenne, solidny blat i łatwe w montażu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ŁUKASZ / 2022-05-30

Meble łazienkowe CORINO świetnej jakości. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alf / 2022-05-30

Prosty montaż, spełnienia swoje zadanie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zenon33 / 2022-05-27

Meble łazienkowe bardzo ładne. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AREK / 2022-05-27

Miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2022-05-26

Sprzedawca godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2022-05-26

Sprzedawca godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

WOJTEK / 2022-05-26

Szybka dostawa, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mirek / 2022-05-26

meble ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2022-05-25

Mimo że nie doczytałam szczegółów i okazało się że kupiłam nie to co chciałam, bezproblemowy zwrot. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

LUCYNA / 2022-05-25

Miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy mks-meble opinie