Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Medycyna i zdrowie
  • /
  • Działalność ekspercka
  • /
  • md.sklep.pl
  • /
  • 1

Opinie o md.sklep.pl

www.md.sklep.pl

kraków

Medycyna i zdrowie md.sklep.pl opinie
Poziom obsługi
1.91
Rzetelność
1.91
Skuteczność leczenia
2.05

Średnia ocen

1.96

w skali od 1 do 5.

 

md.sklep.pl opinie md.sklep.pl
1.96 1565

Kinga / 2022-02-25

Zamowilam test i nie przyszedl ti sa oszusci
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00

Marek / 2021-09-13

Nie polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

ANDRZEJ / 2021-01-27

Nie polecam zakupów od tego sprzedawcy. Otrzymałem uszkodzony odkurzacz za ponad tysiąc złotych i mimo natychmiastowego zgloszenia do dziś nie otrzymałem nowej części.
Poziom obsługi
Rzetelność
1.00

Xxx / 2020-11-30

Prosze osoby ktore nie otrzymaly towaru kontakt ze mna pod mail [email protected] w sprawie zgloszeenia na policje firmy
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00

Niezadowolona Klienta / 2020-10-08

Odradzam zamawianie w tym Sklepie. W sierpniu 2020 zamówiłam termometr, do chwili obecnej (8 października) nie otrzymałam dostawy, pomimo zadeklarowanego terminu realizacji w przeciągu 2 dni. Fatalny kontakt ze Sprzedawcą, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na mejle. Mam duży problem z odzyskaniem 186 złotych
Poziom obsługi
Rzetelność
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Pomimo

Extra informacje

Jarek / 2020-10-04

Fatalny sklep. Zamówienie słożyłem na początku czerwa. Towar otrzymałem mniej więcej miesiąc po złożeniu zamówienia. Faktury nie otrzymałem do dziś. Telefonów nie odbierają, na maile nie odpisują. Nie polecam
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wyjątkowo nierzetelni.

Extra informacje

Omijajcie z daleka

Łukasz / 2020-09-29

Oszuści
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Jacek / 2020-09-28

Brak kontaktu i brak realizacji zamówienia. Sprawę zgłosiłem na Policję

Erra / 2020-08-19

Sklep nie przyslal towaru brak mozliwosci kontaktu oszusci
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Sklep widmo

Extra informacje

Andrzej / 2020-08-06

Wszystko ok.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

szybka wysyła

Wady

brak

Extra informacje

Jfjf / 2020-06-16

Sklep nie odpowiada na maile nie wiadomo co z zamowieniem
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00

Xxyy / 2020-06-11

Brak kontaktu . Bede zglaszala na policje .
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Inez / 2020-06-07

Ludzie nie robcie tu zakupow. To sklep widmo. Brak kontaktu itd
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ann / 2020-06-04

Brak kontaktu ze strony sklepu. Olewaja klientow . Nie odpowiadaja na maile. Nie mozna dowiedziec sie co z zamowieniem
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

lidka / 2020-05-21

Niestety tez zakupiłam termometr 10 maja i nic nie otrzymałam. Żadnej reakcji na maile, telefonu nikt nie odbiera, skrzynka głosowa zapchana (pewnie przez podobnych klientów jak ja).Na stronie sklepu stwierdziłam za to spory wzrost ceny termometru.Zdecydowanie nie polecam zakupów w tej firmie.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00

NIE POLECAM FIRMY MD.SKLEP.PL / 2020-05-19

W dniu 06. maja br. w firmie MD.SKLEP.PL zamówiłem termometr bezdotykowy.\r\nOtrzymałem go w dniu 08. maja br. \r\nNiestety dostarczony termometr jest uszkodzony, nie działa.\r\n\r\nPróbowałem się z firmą MD.SKLEP.PL wielokrotnie skontaktować telefonicznie, mailowo, sms.\r\nNiestety bez powodzenia.\r\n\r\nodesłałem zakupiony termometr bezprzewodowy i zwróciłem się prośbą o zwrot środków za jego zakup na nasze konto.\r\nczekam na reakcję ze strony sklepu.\r\n\r\nUważam, że brak jakiejkolwiek odpowiedzi/reakcji ze stody MD.SKLEP.PL na próby kontaktu z mojej strony za bardzo słabe i świadczące o lekceważącym podejściu do Klient.\r\n\r\npomijam już fakt, że kupowałem termometr w cenie 199,00.- a po ni całym tygodniu jego cena wzrosła do .. 340,00.-\r\nrozumiem, że duże zainteresowaniem na dany towar w danym czasie wpływa na wzrost ceny, ale są pewne granice..\r\n\r\nNIE POLECAM FIRMY MD.SKLEP.PL !!!
Zalety

BRAK

Wady

Extra informacje

Andrzej Topolski / 2020-05-15

Termometr otrzymałem 72h od złożenia zamówienia
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Michal / 2020-05-05

Towar wysłany w ciągu 48h. Szybka obsługa
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

szybka wysyła

Wady

brak

Extra informacje

Lek / 2019-10-26

Towar otrzymałem 2 mies od zapłaty - po wielu interwencjach, nowy ale niepełny - bez futerału, instrukcji i oprogramowania - mimo dziesiątek telefonów do firmy. Strata nerwów, czasu no i kasy, bo musiałem brakujące rzeczy dokupić, mimo iż miały być na wyposażeniu
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.33
Zalety

Wady

nierzetelni

Extra informacje

Arek / 2019-10-14

Brak zamówionego towaru. Podobnie jak u innych informacja o wysyłce i o przesłaniu potwierdzenia na adres e-mail, oczywiście żadnego maila nie dostałem. Później brak kontaktu telefonicznego. Arek
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

paulina / 2019-08-19

polecam!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Darmowa wysylka

Wady

Extra informacje

Karolina / 2019-08-18

Zakupiłam na stronie me.sklep.pl monitor oddechu. Dotarł do mnie następnego dnia. Kontakt okej, duża zaleta jest możliwość płatności online.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

Płatność online, darmowa wysyłka kurierem

Wady

Extra informacje

wieczorek / 2019-08-16

Zakupiłem ponad miesiąc temu urządzenie checkme pro ze strony md.sklep.pl. Jestem bardzo zadowolony, została również wysłana do mnie aplikacja w języku polskim stworzona przez instytut do monitorowania parametrów. Same plusy
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
5.00
Zalety

szybka wysyłka, kontakt telefoniczny, pomoc w konfiguracji sprzętu

Wady

Brak

Extra informacje

1 msc

Codee / 2018-12-07

Uwaga na oszusta! Nikt z tego sklepu nic nie dostał!
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Brak

Wady

Uwaga na złodzieja

Extra informacje

Agnieszka / 2018-11-10

Zamówienie z 8 października, natomiast dzisiaj jest 9 listopada i do teraz nie otrzymałam tego za co zapłaciłam. Brak jakiejkolwiek informacji co z moim zamówieniem, brak kontaktu zwrotnego, obietnice że niby już wysłane, że potwierdzenie dostałam na maila itp. itd. Już wiem dlaczego nie ma płatności za pobraniem. PRZESTRZEGAM, TEN SKLEP TO OSZUSTWO.
Poziom obsługi
Rzetelność
Skuteczność leczenia
1.00
Zalety

Ani jednej...

Wady

Mimo zapłaty brak przesyłki od miesiąca, brak kontaktu zwrotnego, kłamią że wysłali maila z potwierdzeniem

Extra informacje

RADZĘ U NICH NIE KUPOWAĆ!

Medycyna i zdrowie md.sklep.pl opinie