Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • magmac
  • /
  • 1

Opinie o magmac

magmac.pl

Kobylnica

Zakupy magmac opinie
Asortyment
2.16
Dostawa
2.91
Łatwość zamawiania
3.33
Obsługa i reklamacje
2.17
Poziom cen
3

Średnia ocen

2.71

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

37

dodanych opinii

 

Kasia / 2021-11-29

Dzisiaj odbierałam paczkę z Mag Mac. Zamówiłam 3 bluzki prążkowane.\r\nWszystko jest okay.\r\nAle niestety materiał jest cieńszy niż myślałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Roksana / 2021-11-25

Kontakt z firmą jest fatalny. Zamówiłam dwie rzeczy, przyszły w miarę szybko. Odesłałam w ten sam dzień sweterek, gdyż był słabej jakości, oczywiście inny niż na zdjęciach.. Paczkę odesłałam według ich instrukcji na stronie. 20 dni czekałam na wiadomość od nich. Napisałam im 4 emaile, na żaden nie odpisali. Nie dostałam żadnej wiadomości również, że paczka dotarła. W końcu odpisali mi na messengerze. Żadnych słów wytłumaczenia, powiedzieli tylko ze mam im napisać co odsyłam i nr konta. Który i tak mieli napisany w paczce zwrotnej.. Gdybym nie zainterweniowała o pieniądzach mogłabym zapomnieć. To się nazywa lekceważenie klienta. Więcej tam nie kupię. Szkoda nerwów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Obsługa klienta na fatalnym poziomie, słaba jakość ubrań - ale za to niskie ceny

Extra informacje

Magda / 2021-11-23

Zamówiłam sukienkę z wycięciem na brzuch i sweterek, jakość poniżej dna.. Sukienka nie opina się tak ładnie jak na zdjęciach i materiał który jest przy wycięciu na brzuch po prostu wisi. Natomiast sweter nie dość że ma bardzo brzydki zapach to jest taki sztuczny w dotyku i nieprzyjemny, a do tego ma wystające nitki. Odsyłam i więcej już nie zamawiam z tego sklepu. Rzeczy gorsze niż z aliexpress
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Karola / 2021-11-13

Zamówiłam gruby sweterek. Byl strasznie pozaciągany. Wyglądał okropnie. Zwróciłam i więcej tam nie zamowie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Elżbieta / 2021-11-08

Kochani naczytałam się złych opinii o tym sklepie ale zaryzykowałam i zamówiłam 2 bluzeczki i wełniana sukienkę towar przyszedł szybko bluzeczki bardzo ładne i takie jak w opisie sukienka gruba fajna towar zgodny z opisem obsługa super nie wiem o co chodzi z tymi negatywnymi opiniami polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Anonim / 2021-10-28

Jakość swetrów fatalna, dostałam sweterek z dziurką a z drugiego odpadały guziki zanim go przymierzyłam, skusiłam sie ceną ale niestety, lepiej juz zamawiać z ali
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybkość dostawy

Wady

Jakość ubrań

Extra informacje

Kasia / 2021-10-25

Zamówiłam w sklepie dres jest śliczny, potem skusiłam się na bordową kurteczkę za 120 zł, kurtka masakra, przyszła kolor ognista czerwień, materiał cerata masakra, kurtka nie ma nic wspólnego z tą co jest w sklepie ma zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Mmmm / 2021-10-22

Zakupuje towar a później piszą, że nie ma na stanie albo kilka rzeczy ma jakieś wady ale w normalnej cenie są te ubrania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Kstarzyna / 2021-10-16

Zamówienie zrealizowane dość szybko ale jakość produktów okropna i to mało powiedziane. Wszystko odesłałam. NIGDY WIĘCEJ NIC TU NIE ZAMOWIE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.00
Zalety

Szybkość realizacji

Wady

Jakość jakość jakość

Extra informacje

Abc / 2021-10-14

Zamówione swetry w dużej mierze odbiegają od tych pokazanych na zdjęciach. Jakoś FATALNA! Na pewno już nigdy nic od nich nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy magmac opinie