Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • litevouch.com opinie
  • /
  • 1

Opinie o litevouch.com opinie

www.litevouch.com

Zakupy litevouch.com opinie opinie
Asortyment
1.88
Dostawa
2.38
Łatwość zamawiania
2.13
Obsługa i reklamacje
1.88
Poziom cen
1.75

Średnia ocen

2.00

w skali od 1 do 5.

 

Damian / 2022-10-26

Zlodzieje Nie można zrealizować kodu Pokazuje że zły kod itd. Oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zlodzieje

Wady

Zlodzieje

Extra informacje

Wpisuję kod i pokazuje że jest błędny

Mateusz / 2022-10-14

pewien obaw zdecydowałem się kupić voucher/kod transakcja przebiegła pomyślnie choć były obawy że mogą być problemy, jednak wszystko poszło sprawnie debiut udany w przyszłości ponownie nich kupię ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

niższe ceny....

Wady

transakcja wymaga cierpliwości

Extra informacje

mogę polecić....

Maciek / 2022-10-04

Wykonałem płątność i miałem otrzymać kod, kod aktywacyjny dotarł, lecz nie działa w weeb.tv, wyskakuje komunikat, że jest błędny. niestety 25 zeta przepadło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Patryk / 2022-09-18

Kupiłem voucher loguje się na stronę z tv internetowa okazuje się że kod jest błędny nigdy więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

Dominik / 2022-08-02

Nie polecam, przelałem pieniądze ze strony TransferGo lecz powiedzieli ze nie przyjmują pieniędzy od pośredników i pieniądze zostaną odesłane. Skontaktowałem się ze strona TransferGo lecz nie otrzymali żadnej wpłaty na konto. Po czyn skontaktowałem się z livevouch i przesłałem im wiadomości z TransferGo o tym ze nie otrzymali wpłaty. Kontakt się urwał i nie otrzymałem pieniędzy spowrotem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Słaby kontakt, nie otrzymanie pieniędzy

Extra informacje

Marcin / 2022-04-20

Na pierwszy rzut oka wyglada straszne... Chwila moment zaplacone ..coraz częściej spotykam takie płatności w internecie. Zrobilem mase przelwow w ten sposób pare razy byly drobne opoznienia po napisaniu do obsługi praktycznje w pare min sprawa była załatwiona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Adam / 2021-09-27

miałem z nimi to samo.... małe kwoty zdają się przechodzić bez problemu, ale przy większych kwotach zawijają kase i liczą że nikt nie zgłosi. Zgłaszać na Policje od razu. nie polecam litevouch.com opinie już mają z tego co widze zjechaną
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

litevouch.com opinie złodzieje / 2021-09-06

UWAGA LUDZIE NIE WPŁACAJCIE TAM NIC!!! zostałem okradziony przez tych złodziei na 570zł... ich support odpowedział po 3 dniach że nie dostali płatności od operatora cashbill.pl a po napisaniu do cashbill oni piszą że kase wysłali i że mam ją na koncie, a transakcja pod linkiem nadal wisi że oczekuje. Obydwa supporty przerzucają się odpowiedzialnością i nie chcą oddać pieniędzy! To zwykli złodzieje, zgłaszajcie od razu sprawe na Policje!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

złodzieje

Wady

złodzieje

Extra informacje

złodzieje

Zakupy litevouch.com opinie opinie