Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ikody.pl
  • /
  • 1

Opinie o ikody.pl

www.ikody.pl

Zakupy ikody.pl opinie
Asortyment
2.6
Dostawa
1.6
Łatwość zamawiania
2.6
Obsługa i reklamacje
1
Poziom cen
1.8

Średnia ocen

1.92

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

5

dodanych opinii

 

ep130 / 2022-02-20

W dniu 17.02.22 zakupiłem kody do Tidal 90. Do dnia 20.02.22 nie otrzymałem zamówienia. Cena za zakup w sklepie to 9,90 zł a przelew opiewał na 13,90zł . Na złożoną reklamacje brak odpowiedzi. Ten sklep to jakaś ściema i oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Brak towaru, cena inna w sklepie niż faktyczną płatność

Extra informacje

xavi / 2022-02-14

Przestrzegam wszystkich przed wpłacaniem jakichkolwiek pieniędzy tym oszustom. Szkoda zarówno kasy jak i nerwów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszustwo

Extra informacje

Paweł / 2022-02-10

Witam, ikody.pl to banda oszustów. W grudniu zakupiłem pakiet Netflix 365 dni plus gratisy. Kod otrzymałem dopiero po trzech dniach i tylko na Netflix, po mimo złożenia reklamacji gratisów nie dali, nawet nie próbowali odpisać na reklamację. Netflix miał działać 365 dni a działał nie cały miesiąc. 6 lutego zakupiłem N30 mineło 5 dni i nic. Pisze ale oczywiście zero reakcji z ich strony, pieniądze wyrzucone w błoto. IKody to banda oszustów. OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Krzysztof / 2022-02-03

Dnia 01.10.2021r zakupiłem Netflix 365 dni za 49,99zł wraz z gratisami 1. HBOGO 365 Dni 2. CDA 365 Dni 3. SPOTIFY 365 Dni od sprzedawcy ikody.pl pierwszy kod który otrzymałem to Login: [email protected] Hasło: 111111 profil: 1 bez gratisów po gratisy trzeba było pisać na [email protected] które działały tylko 28 dni a miały działać 30 dni czyli reklamacje i pisanie o nowe loginy do gratisów miało być realizowane co 30 dni a otrzymałem tylko dwa loginy w odstepach co 30 dni sama realizacja o nowe loginy trwały 14 dni na dostanie nowego loginu i hasła potem już nie odpowiadał na dalsze reklamacje dotyczace gratisów które wysyłałem na [email protected] Login: [email protected] Hasło: 111111 profil: 1 który otrzymałem od złodzieja i oszusta działał tylko 22 dni Reklamację o nowy login i hasło napisałem w dniu 22.10.2021r który otrzymałem w dniu 28.10.2021r godz. 11:00 Login: [email protected] Hasło: 111111 który działał do dnia 27.10.2021r. W dniu 27.10.21r dokonałem kolejnej reklamacji dotyczącej Netfliksa 365 dni ale już nie otrzymałem nowego loginu i hasła aż do dnia dzisiejszego. Złodziej i oszust to zwykły haker nie dotrzymał umowy dotyczącego sprzedaży netfliksa 365 dni wraz z gratisami nie przestrzega własnego fikcyjnego regulaminu kyóry stworzył jest bezwartosciowy sprzedaje współdzielone używane konta netfliks dziesiątkom klientom którzy zakupują kody czyli loginy wraz z hasłami przy logowaniu mogą oglądac tylko czterech użytkowników netfliks wystarczy że zaloguje się piąta osoba to wyloguje jednego z czterech użytkowników którzy ogladają o jednym czasie netfliks.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

cena

Wady

konta Netflixs działały to 26 dni

Extra informacje

konto Netflix 365 dni które zamówiłem nie działał przez cały okres tylko przez 26 dni potem trzeba było dokonywać reklamacji

Marek / 2022-02-03

Wykupiłem w promocji dostęp do Netflixa na 365 dni razem z gratisami. Gratisów nie dostałem, a po 45 dniach przestał działać Netflix. Zero kontaktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

cena

Wady

nie działa

Extra informacje

Zakupy ikody.pl opinie