Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • galeriajubilerska.pl
  • /
  • 1

Opinie o galeriajubilerska.pl

galeriajubilerska.pl

Bielsko-Biała

Zakupy galeriajubilerska.pl opinie
Asortyment
4.63
Dostawa
4.75
Łatwość zamawiania
4.77
Obsługa i reklamacje
4.54
Poziom cen
4.54

Średnia ocen

4.65

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

318

dodanych opinii

 

Agnieszka / 2022-07-01

Towar zgodny z opisem + miła niespodzianka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2022-07-01

bardzo duży wybór i atrakcyjne ceny, serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-07-01

przepiękne serduszko z idealnym grawerem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartosz / 2022-07-01

super kontakt, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-07-01

Super wykonanie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Juras / 2022-07-01

Towar zgodny z opisem . czas wysyłki i realizacja zlecenia do polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2022-07-01

Polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-07-01

ogromny wybór biżuterii. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-07-01

Wyrób bardzo ładny, zapakowany w pudełko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2022-07-01

błyskawiczna wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz / 2022-07-01

jestem zadowolony polecam zakupy na galeriajubilerska.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2022-07-01

Towar zgodny z opisem, a jakość wykonania świetna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-07-01

Napewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-07-01

Wysyłka błyskawiczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2022-07-01

Kolczyki na naprawdę śliczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-07-01

Polecam! Niedługo na pewno skorzystam ponownie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-07-01

przesyłka ekspresowa pięknie zapakowana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2022-07-01

szybka dostawa POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-07-01

szybka przesyłka i przyjemny kontakt z obsługą sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2022-07-01

Bardzo serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Włodek / 2022-07-01

Nie mam zastrzeżeń do sprzedawcy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2022-07-01

Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2022-07-01

Na pewno będę zaglądać i polecać innym ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2022-07-01

Zamówiony przedmiot przyszedł w ładnym pudełku ze wstążką.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2022-07-01

szybka realizacja zamówienia tak jak przy poprzednich moich zakupach, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daniel / 2022-07-01

Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

cezary / 2022-07-01

szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-07-01

jakość produktu wysoka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-07-01

Delikatny. I te czarne cyrkonie. Robią robotę. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid / 2022-07-01

sam produkt, wykonanie, zapakowanie, na wielki plus!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-07-01

Sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2022-07-01

super cena w promocji. Na pewno nie są to ostatnie zakupy w tym sklepie. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-07-01

DZIĘKUJĘ! Rocznica uratowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-07-01

szybka i bezproblemowa wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

agnieszka / 2022-07-01

Polecam, jestem mega zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2022-07-01

Realizacja super ekspres - następnego dnia od zamówienia miałem dostawę. Zdecydowanie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-07-01

Produkt jak na zdjęciach, szybka realizacja zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-07-01

Kupiłam bransoletkę i pierścionek, które są prześliczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-06-23

Polecam jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-06-23

Kupiłam bransoletkę z grawerem na dzień mamy, realizacja bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-06-23

Bardzo szybka odpowiedź na zapytanie oraz ekspresowy czas realizacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-06-23

Bardzo szybka odpowiedź na zapytanie oraz ekspresowy czas realizacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-06-23

Jestem zadowolona z zakupu i obsługi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikola / 2022-06-23

Pięknia biżuteria i bezproblemowa obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-23

Sklep w pełni profesjonalny. Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-23

DZIĘKUJĘ!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-06-23

Gorąco polecam! Jakość biżuterii na najwyższym poziomie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-06-23

Szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

katarzyna / 2022-06-23

To już moje drugie zakupy w Galerii Jubilerskiej. Dostawa 24 godzimy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-06-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-06-23

Bardzo dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-06-23

Polecam Galerię Jubilerską. Profesjonalna i szybka obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2022-06-23

przystępna cena.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-06-23

Bardzo szybka wysyłka, świetny kontakt ze sprzedawcą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid / 2022-06-23

Niskie ceny, duży wybór biżuterii na każdą okazję, szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-06-23

Zakupiony produkt ce***e się wysoka jakością wykonania przy jednocześnie atrakcyjnej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarosław / 2022-06-23

Wszystko super szybka i miła obsługa szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-06-23

Zakupy w Galerii Jubilerskiej to czysta przyjemność. Konkurencyjne ceny, przemiła obsługa, doskonały kontakt i ekspresowa wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-06-23

To mój kolejny zakup w Galerii.Wszystko zgodne z opisami na stronie
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2022-06-23

Szybka wysyłka, dobre ceny, olbrzymi wybór polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-23

Pierścionek zgodny z wyrobem pokazanym na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-06-23

Produkt bardzo ładny, zgodny z opisem, w przesyłce certyfikat autentyczności, paragon
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2022-06-23

Szybka dostawa,solidna firma ,towar idealny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-23

Witam, polecam sklep w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-23

Wspaniała obsługa sklepu! Zamówienie wysłane expresowo .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-06-23

Jestem bardzo zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-06-23

Produkt całkowicie zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Bardzo szybka dostaw.

Wady

Extra informacje

Joanna / 2022-06-23

Dostawa bardzo szybka i sprawna, pierścionki ładnie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystyna / 2022-06-23

Zamówiony pierścionek otrzymałam w tempie expressowym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-23

błyskawiczna wysyłka, bardzo miła i kompetentna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-23

Zamówienie zgodne z oczekiwaniami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2022-06-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-06-23

Perfekcyjnie wykonane, dobra jakość, solidnie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-06-23

Pierścionek bardzo ładny, jak na zdjęciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-06-23

Bardzo pozytywnie oceniam kontakt i obsługę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-06-23

Polecam! Zamówienie, kontakt oraz przesyłka - wzorowo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-06-23

Polecam! Bardzo szybka wysyłka, grawer zrobiony błyskawicznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-23

Szybka realizacja, produkt bardzo dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-23

Przesyłka dotarła bardzo szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-06-23

Porządna firma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2022-06-23

Noszę już jakiś czas złote kolczyki i jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2022-06-23

Bardzo ładna biżuteria, szybka obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-06-23

Kolejne udane zakupy ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-06-23

Kontakt ze sprzedającym, realizacja zamówienia jak i sam artykuł to strzał w dziesiątkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-06-23

Kolczyki bardzo piękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorian / 2022-06-23

Obsługa zamówienia szybka, produkt z certyfikatem wysokiej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-06-23

dostawa błyskawiczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KAMILA / 2022-06-23

Zamawiałam pierścionek wszystko na najwyzszym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-06-23

Bardzo polecam!Solidna firma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2022-06-23

ekstra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maksymilian / 2022-06-23

Profesjonalne doradztwo, miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, duży wybór
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Józef / 2022-06-23

Duży wybór, dobrej jakości biżuteria i szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

graweru

Wady

Extra informacje

Aleksandra / 2022-06-22

Kupiłam pierścionek którym jestem zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-22

Jestem bardzo zadowolona z zakupu,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2022-06-22

Polecam zakupy w Galerii Jubilerskiej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-06-22

Jak zawsze szybko, sprawnie i przyjemnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2022-06-22

Pierścionek piękny, może faktycznie na stronie wyglądał na bardziej masywny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-22

Bardzo szybka i rzetelna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2022-06-22

Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2022-06-22

Towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2022-06-22

Łańcuszek wysokiej klasy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hania / 2022-06-22

Zamówienie zgodne z opisem i ze zdjęciem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartosz / 2022-06-22

Niestety musiałem zwrócić zakupiony towar, wszystko poszło sprawnie a pieniądze były po 5 dniach na koncie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2022-06-22

Polecam w 100%, zamówienie zawsze gotowe na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-22

Oceniam Sprzedawcę, sklep i kupiony towar bardzo dobrze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-06-22

Zakupiony pierścionek okazał się jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

aleksandra / 2022-06-22

Dokonałam zakupu dwóch pierścionków, z obu jestem bardzo zadowolona,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-06-22

Biżuteria przyjechała błyskawicznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-06-22

Polecam. Żona az sie popłakała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2022-06-22

Zakupilam piekna zlota bransoletke.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Firma jest na tyle rzetelna i profesjonalna, ze jest mozliwy grawer

Wady

Extra informacje

Bogdan / 2022-06-22

Szybko i solidnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Błyskawiczna wysyłka .

Wady

Extra informacje

Justyna / 2022-06-22

Z zakupu jestem bardzo zadowolona, zamówienie zostało zrealizowane szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2022-06-22

Udane zakupy, świetny kontakt ze sklepem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-22

Super polecam dobra jakość szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-22

Szybka realizacja zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2022-06-22

Polecam z całego serca!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2022-06-22

Zamówienie zrealizowane w krótkim czasie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2022-06-22

Sklep galeriajubilerska.pl udowadnia, że Bielsko-Biała to nie tylko świetne trasy rowerowe,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysokiej klasy złotnictwo.

Wady

Extra informacje

Maciej / 2022-06-22

Super sklep. Towar ślicznie zapakowany z certyfikatem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-06-22

Pierścionek piękny ,starannie wykonany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartlomiej / 2022-06-22

Sygnet śliczny, pierwszy przyszedł z lekkim uszkodzeniem, ale bezproblemowo został wymieniony na nowy, jestem zadowolony,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-06-22

Zakupiony produkt wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Witold / 2022-06-22

Polecam. Szybko, sprawnie i towar super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2022-06-22

Polecam firmę, biżuteria dotarła ekspresowo, jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-22

Polecam zakupy w Galerii Jubilerskiej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioletta / 2022-06-22

Zakupiłam już kolejny pierścionek w tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa super

Wady

Extra informacje

Ola / 2022-06-22

Bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji zamówienia błyskawiczny.

Wady

Extra informacje

Joanna / 2022-06-22

Obrączka idealna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

realizacja zamówienia i dostawa szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

Aleksandra / 2022-06-22

Serdecznie polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-06-22

bardzo ładne obrączki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja zamówień

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2022-06-22

W zestawie dostałam śliczne pudełeczko i torbę papierową.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Wady

Extra informacje

Ksenia / 2022-06-22

Przeczytałam negatywne opinie, ale nic złego się nie działo w moim przypadku, problem został naprawiony w ciągu 2/3 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2022-06-22

Super biżuteria. Bardzo szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Jacek / 2022-06-22

Wszystko w najlepszym porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

michał / 2022-06-22

zamówienia i obsługa była na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny konkurencyjne

Wady

Extra informacje

wladek / 2022-06-22

wyroby jubilerskie są super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

dedykacja grawerowana na pierścionku jest tak mikroskopijna

Extra informacje

Magda / 2022-06-22

Dobry kontakt ze sprzedającym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-21

Nie polecam, dostałam bransoletke z grawerem pomylona data ze strony jubilera. Miałam zrobione screeny składanego zamówienia z taką data o jaką prosiłam , po czym wpierano mi że ja źle wpisałam w zamówienie datę. Za Zmianę daty miałam jeszcze ja ponieść koszta i nie chcieli dokonać zwrotu bransoletki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Ładna

Wady

Wielki blad

Extra informacje

Robert / 2022-06-21

Zakupiony produkt wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Witold / 2022-06-21

Polecam. Szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2022-06-21

Bardzo dobre wykonanie,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-06-21

Super sklep z bardzo dużym wyborem biżuterii
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wladek / 2022-06-21

Wszystkie zamówione wyroby jubilerskie są super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-06-21

Jestem zadowolona z otrzymanych produktów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2022-06-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupów produkt w 100 % zgadzał się z opisem,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2022-06-21

Polecam firmę,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

biżuteria dotarła ekspresowo,

Wady

Extra informacje

Marta / 2022-06-21

Polecam zakupy w Galerii Jubilerskiej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Biżuteria przepięknie zapakowana,

Wady

Extra informacje

Wioletta / 2022-06-21

Zakupiłam już kolejny pierścionek w tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa super, wybór ogromny,

Wady

Extra informacje

Ola / 2022-06-21

Czas realizacji zamówienia błyskawiczny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo polecam!

Wady

Extra informacje

Joanna / 2022-06-21

Obrączka idealna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-06-21

Serdecznie polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mają przepiękną biżuterię

Wady

Extra informacje

Alicja / 2022-06-21

Przede wszystkim: bardzo miła obsługa telefoniczna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Strona jest intuicyjna

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-06-21

Szybką realizacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontakt pierścionek ładnie wykonany

Wady

Extra informacje

Hanna / 2022-06-21

Przesyłka bardzo bezpiecznie zapakowana i szybko wysłana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2022-06-21

Bardzo szybka realizacja spersonalizowanego zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Konkurencyjna cena

Wady

Extra informacje

Daniel / 2022-06-21

Polecam, a moja ocena to 11/1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-06-21

Szybka realizacja zamówień
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo ładne obrączki

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2022-06-21

Bardzo szybka realizacja zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-21

Kolejne udane zakupy w GJ!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam :)

Wady

Extra informacje

Ksenia / 2022-06-21

Bardzo miła i pomocna obsługa sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko odpowiada

Wady

Extra informacje

Elżbieta / 2022-06-21

Super biżuteria
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2022-06-21

Ekspresowa przesyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetna obsługa

Wady

Extra informacje

Jacek / 2022-06-21

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

michal / 2022-06-21

Zamówiłem kilka lat temu bransoletkę a ostatnio sygnet ,zawsze zamówienia i obsługa była na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny konkurencyjne

Wady

Extra informacje

Szymon / 2022-06-21

Sama bransoletka bardzo cieniutka i skromna,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ida / 2022-06-21

Szybka realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Prosta obsługa strony.

Wady

Extra informacje

Adam / 2022-06-21

Asortyment jaki mają widać na www
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wspaniała i profesjonalna obsługa

Wady

Extra informacje

Magda / 2022-06-21

Kolczyki piękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2022-06-21

Zamawiałam kolczyk do pępka złoty, mają piękne wzory
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2022-06-21

Duży wybór biżuterii, ładne wzory
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-06-21

Jestem bardzo zadowolony z zakupu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-06-21

Obsługę sklepu oceniam dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybki zwrot gotówki

Wady

Extra informacje

Beata / 2022-06-21

Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-06-21

Polecam zakupy w galeriajubilerska!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-06-21

Biżuteria tak piękna jak na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Maria / 2022-06-21

Krzyżyk, który otrzymałam spełnił moje oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piekny

Wady

Extra informacje

Marcin / 2022-06-21

Kolejny zakup bez żadnego problemu,
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halina / 2022-06-21

Profesjonalna i szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

iżuteria zgodna z ofertą

Wady

Extra informacje

Marcin / 2022-06-21

Polecam, szybka realizacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-06-21

Przepiękna biżuteria,bardzo duży wybór
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka błyskawiczna

Wady

Extra informacje

Bozena / 2022-06-21

bardzo duży wybór pięknej biżuterii
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Bozena / 2022-06-21

bardzo duży wybór pięknej biżuterii
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Martyna / 2022-06-21

Pierścionek bardzo ładny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roma / 2022-06-21

jestem mega zadowolony, żona też
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

grawery super

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-06-21

Zamówiłam z siostrami pierścionek dla Mamy. Przepiękny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Piotr / 2022-06-21

Pierścionek dotarł wcześniej niż sądziłem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość w porządku, opakowanie bez zarzutu.

Wady

Extra informacje

KaSm / 2022-06-21

Bardzo fajny sklep, ogromny wybór asortymentu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

błyskawiczne wykonanie i przesyłka

Wady

Extra informacje

Anx / 2022-06-21

Pierścionek bardzo ładny z pięknym oczkiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa bardzo miła,

Wady

Extra informacje

Veronica / 2022-06-21

Wspaniała obsługa klienta,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bransoletka z grawerem naszą prośbę przyszła już na drugi dzień

Wady

Extra informacje

Monia / 2022-06-21

Pierścionek jest bardzo delikatny, ale przepiękny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Grawer zgodny z zamówieniem

Wady

Extra informacje

Anna / 2022-06-21

Kupilam dla mamy zloty pierścionek jest bardzo ładny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo ciekawy wzor

Wady

Extra informacje

Zbigniew / 2022-06-21

Zakup zgodny z oczekiwaniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pelna radosc z prezentu

Wady

Extra informacje

Martyna / 2022-06-21

Pierścionek jest prześliczny, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-06-21

Produkty bardzo wysokiej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2022-06-21

Moja ukochana była zachwycona Państwa pierścionkiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-21

Kolczyki prezentują się bardzo elegancko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Przemek / 2022-06-21

Kupiłem pierścionek narzeczonej i była zachwycona :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Na żywo wyglądał jeszcze lepiej

Wady

Extra informacje

Szymon / 2022-06-21

Kilkukrotnie już zamawiałem z tego sklepu i każdorazowo byłem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bogata oferta

Wady

Extra informacje

Gosia / 2022-06-21

Zamówienie zrealizowane tuż przed świętami zgodnie z umową
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

komplet biżuterii przepiękny

Wady

Extra informacje

Anna / 2022-06-21

W Galerii Jubilerskiej dwukrotnie dokonywałam zakupów.Za każdym razem był to bardzo udany zakup
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Gorąco polecam.

Wady

Extra informacje

Zakupy galeriajubilerska.pl opinie