Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • galeriajubilerska.pl
  • /
  • 1

Opinie o galeriajubilerska.pl

galeriajubilerska.pl

Bielsko-Biała

Zakupy galeriajubilerska.pl opinie
Asortyment
4.74
Dostawa
4.8
Łatwość zamawiania
4.81
Obsługa i reklamacje
4.68
Poziom cen
4.69

Średnia ocen

4.74

w skali od 1 do 5.

 

Piotr Falenta / 2024-03-01

Obsługa na najwyższym poziomie. Profesjonalizm pod każdym względem. Zaczynając najważniejsze od produktu, opakowania, dostawy i zabezpieczenia przesyłki, kończąc na doskonałej obsłudze klienta. Z pewnością wrócę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalizm pod każdym względem

Wady

Extra informacje

Maciej Pustelnik / 2024-03-01

Wszystko w najlepszym porządku. Zakup bardzo udany. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, bardzo dobra jakość

Wady

Extra informacje

Konsuela Grzelak / 2024-02-29

Polecam serdecznie. Zakupiłam obrączki ślubne. Trochę miałam obawy przez internet, ale wszystko wyszło super! Rozmiar idealny, obrączki piękne, grawer bardzo dobrze wykonany, czytelny, ładne opakowanie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Extra informacje

Kazimierz E. / 2024-02-29

Bardzo szybka dostawa, dobre zabezpieczenie przedmiotu, dobry kontakt- wszystko ok Uczciwy sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, dobre zabezpieczenie przedmiotu, dobry kontakt

Wady

Extra informacje

Wiesław Korzeń / 2024-02-29

Zakup zgodny z opisem na stronie. Misternie wykonany. Kontakt z jubilerem ok. Polecam . W przyszłości złożymy nowe zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko w porządku

Wady

Extra informacje

Piotr Malański / 2024-02-29

Sygnet srebrny. Polecam z czystym sumieniem. Sprawnie i szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sprawnie i szybko.

Wady

Extra informacje

Krzysztof Walc / 2024-02-28

Fajne wykonany sygnet, grawer wyszedł super. Jestem bardzo zadowolony, na pewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość, super grawer, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Kasia Królicka / 2024-02-28

Dziękuję za miłą obsługę. Fantastyczny sklep, polecam każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa, piękna biżuteria

Wady

Extra informacje

Werka M. / 2024-02-28

Wszystko w porządku, ekspresowa dostawa. Przepiękny pierścionek, idealny!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ekspresowa dostawa, przepiękny pierścionek

Wady

Extra informacje

Gracjan / 2024-02-14

Naszyjnik zamawiany 2 tygodnie temu do tej pory nie wysłany :).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Małgorzata / 2024-02-01

Polecam! Pierścionek jest piękny, delikatny właśnie taki jaki chciałam. Grawer bardzo wyrazisty. Miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktoria J / 2024-02-01

Zamówiłam pierścionek, z którego jestem na prawdę zadowolona. Bardzo mi się podoba na żywo. Jest delikatny, ale wcale nie za cienki i nie za mały. Szczerze polecam. Z obsługi też jestem zadowolona, wszystko poszło sprawnie. Myślę, że gdy będę jeszcze czegoś potrzebować, to zrobię kolejne zakupy w tej galerii
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanna / 2024-01-31

Zamówiłam bransoletkę złotą z górami na sznurku. Przepiękna, ślicznie się błyszczy, piękny, symboliczny i dobrze czytelny grawer. sznureczek czerwony na szczęście wygląda na bardzo trwały, pięknie się błyszczy. Polecam i sama na pewno wrócę na zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sam pozytyw

Wady

Extra informacje

Marcin / 2024-01-31

Wszystko ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał Skrajny / 2024-01-31

Polecam sklep. Szeroki asortyment. Mailowo uzyskałem wszystkie informację odnośnie zamówienia. Dość szybka dostawa jak na producenta biżuterii i za to wielki plus, bo bardzo zależało mi na czasie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja, info na temat zamówienia, bardzo dobra jakość

Wady

Extra informacje

Monika Wilekopolska / 2024-01-31

Bardzo łany pierścionek. Delikatny, idealny na drobne palce. Jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa do paczkomatu, ładny pierścionek

Wady

Extra informacje

Wiktor Maslak / 2024-01-30

Dostawa do paczkomatu, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Jestem zadowolony z pierścionka dla żony i grawera.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobrze zabezpieczona przesyłka, ladny pierścionek i grawer

Wady

Extra informacje

Mateusz Skowron / 2024-01-30

Konkurencyjne ceny. Polecam, bardzo dobre wykonanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Konkurencyjne ceny. Polecam, bardzo dobre wykonanie.

Wady

Extra informacje

Mila Koloczek / 2024-01-30

Fajny sklep. Bardzo duży wybór. Dobrze mi doradzili, bo miałam kłopot z wyborem długości naszyjnika, ale wyszło idealnie! Będę polecać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo duży wybór, piękna bżuteria

Wady

Extra informacje

Sabina Walczak / 2024-01-29

Śliczny pierścionek. Wygląda i błyszczy zdecydowanie lepiej niż pokazany jest na stronie. Przepiękny!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldemar / 2024-01-29

Wszystko w najlepszym porządku! Bardzo dobrze wykonany łańcuszek. Znakowanie inicjałami, bardzo dobrze widoczne na zapięciu. Szybka dostawa, dobrze zapakowana przesyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz Markowiak / 2024-01-26

Bardzo ładny wisiorek z grawerem! Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony! Gratuluję firmie takiej dokładności.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dokładność, grawer, dostawa

Wady

Extra informacje

Marika Lenowska / 2024-01-26

Bardzo dobre wykonanie, widać dbają o każdy szczegół. Piękne opakowanie, certyfikat, dobrze zabezpieczona przesyłka. Wszystko na plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobre wykonanie, certyfikat, dobrze zabezpieczona przesyłka.

Wady

Extra informacje

Jakub Wieliczek / 2024-01-26

Wszystko super. Fajny sklep. Ogromny wybór.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko super. Fajny sklep. Ogromny wybór.

Wady

Extra informacje

Kamil Pustelnik / 2024-01-25

Zamawiałem online, czas oczekiwania na wysyłkę w podanym terminie, małżonce prezent bardzo się spodobał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Extra informacje

Paweł Gierlański / 2024-01-25

Szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Towar piękny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pawel Gaura

Wady

Extra informacje

Katarzyna Basara / 2024-01-25

Pierścionek piękny! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Błyskawiczna wysyłka. Polecam z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą

Wady

Extra informacje

Ewa Gołębiowska / 2024-01-25

Bardzo dobra jakość. Konkurencyjne ceny. Świetna i pomocna obsługa. Dobrze zabezpieczona przesyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobra jakość. Konkurencyjne ceny. Świetna i pomocna obsługa. Dobrze zabezpieczona przesyłka.

Wady

Extra informacje

Szymon / 2024-01-24

Bardzo piękny medalik do tego z grawerem wyszedł rewelacyjnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piękny medalik, grawer, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Szymon Jakim / 2024-01-24

Cena korzystna i bardzo dobra jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena korzystna i bardzo dobra jakość

Wady

Extra informacje

Marcin Szyszkowski / 2024-01-24

Wszystko zgodne z zamówieniem. Pełen profesjonalizm.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z zamówieniem. Pełen profesjonalizm.

Wady

Extra informacje

Krzysztof Kozioł / 2024-01-24

Kolejny zakup szybko i sprawnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

Weronika Kielc / 2024-01-24

Produkt zgodny z zamówieniem. Wisiorek bardzo się spodobał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zgodne z zamówieniem

Wady

Extra informacje

Mikołaj Piątek / 2024-01-24

Super firma, kupuję już 2 raz, żona bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetni i pomocni konsultanci, bardzo dobra jakość.

Wady

Extra informacje

Wiolla Kiełka / 2024-01-12

Wszystko w porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, dobry produkt, paczka dostarczona do paczkomatu

Wady

Extra informacje

Krzysiek Kilece / 2024-01-12

Wszystko zgodne z zamówieniem. Szeroki asortyment. Bardzo dobre wykonanie. Szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szeroki asortyment. Bardzo dobre wykonanie. Szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Karolina Koloczek / 2024-01-12

Super obsługa, bardzo pomocna! Produkt zgodny z zamówieniem. Dziękuję i polecam sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super obsługa, super produkty

Wady

Extra informacje

Michał Zgłos / 2024-01-10

Produkt zgodny z opisem, bardzo dobrze wykonany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkt zgodny z opisem, bardzo dobrze wykonany.

Wady

Extra informacje

Marika Lewandowska / 2024-01-10

Polecam sklep, to już moje kolejne zakupy nie zawiodłam się.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękna biżuteria. Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Wika Milonia / 2024-01-10

Wszystko w porządku. Produkt bardzo dobra jakość. Dołączone ładne pudełko. Paczka dobrze zabezpieczona. Dostarczona do paczkomatu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkt bardzo dobra jakość. Dołączone ładne pudełko. Paczka dobrze zabezpieczona

Wady

Extra informacje

Norbert / 2024-01-08

Pierścionek bardzo ładny narzeczonej się spodobał
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Niko Kadamin / 2024-01-05

Super obsługa. Sklep pomógł mi zrealizować specjalne zamówienie. Bardzo dobra jakość wykonania i grawer. Polecam zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobra jakość, genialna obsługa, bezpieczna przesyłka

Wady

Extra informacje

Mariola / 2024-01-05

Wszystko super. Bardzo polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, wysyłka, obsługa

Wady

Extra informacje

Michał Głogowski / 2023-12-28

Trochę wydłużony czas dostawy, ale spodziewałem się tego w okresie przedświątecznym. na szczęście idealnie dostarczone przed Świętami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobre wykonanie, fajny grawer, ładne pudełko

Wady

Extra informacje

Matylda / 2023-12-28

Prezent na Święta bardzo udany. Wisiorków mają taki wybór, jak nikt na rynku. Bardzo dobre wykonanie. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór, dobre wykonanie

Wady

Extra informacje

WaldekKK / 2023-12-28

Wszystko super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa na czas, fajne opakowanie, zabezpieczona przesyłka

Wady

Extra informacje

Wojtek Migdał / 2023-12-28

Jestem bardzo zadowolony! Nadchodzi Sylwester, a ja mam już pierścionek i plan na zaręczyny! Dzięki Galeriajubilerska za pomoc!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Terminowa dostawa, pomoc w zamówieniu i super pierścionek

Wady

Extra informacje

Wojtek Migdał / 2023-12-28

Jestem bardzo zadowolony! Nadchodzi Sylwester, a ja mam już pierścionek i plan na zaręczyny! Dzięki Galeriajubilerska za pomoc!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Terminowa dostawa, pomoc w zamówieniu i super pierścionek

Wady

Extra informacje

Weronika / 2023-12-28

Zamówienie dostarczone na czas, mimo okresu przedświątecznego wywiązali się z terminu. Polecam. Naszyjnik piękny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa terminowa, piękny naszyjnik

Wady

Extra informacje

Anna / 2023-12-18

Proszę uważać na zakup w sklepie internetowym, ponieważ przed zakupem jest dobry kontakt a w momencie zwrotu towaru kontakt jest ograniczony. Czekam już 18 dni i nadal czekam na zwrot zapłaty za zwrócony towar. Dzwoniąc dowiedziałam się że zwroty i reklamacje rozpatrywane są wyłącznie drogą e-mail.
Obsługa i reklamacje
1.00

Weronika Wieluń / 2023-12-01

Profesjonalne podejście do klienta, pomoc na każdym etapie. Ekspresowa obsługa, jakość na najwyższym poziomie. Polecam zakupy w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ekspresowa obsługa, jakość na najwyższym poziomie

Wady

Extra informacje

Kazimierz Lewandowski / 2023-12-01

Bardzo przyjemny sklep, dużo produktów do wyboru, dobrze zabezpieczona, szybka przesyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dużo produktów do wyboru, dobrze zabezpieczona, szybka przesyłka

Wady

Extra informacje

Monika Hawliczek / 2023-12-01

Przesyłka dostarczona ekspresowo zgodnie z zamówieniem. Polecam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Przesyłka dostarczona ekspresowo zgodnie z zamówieniem.

Wady

Extra informacje

Arkadiusz Koczur / 2023-12-01

Bardzo miła i kompetentna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko w porządku

Wady

Extra informacje

Mariusz Lankomy / 2023-11-30

Szybka wysyłka. Bardzo doba jakość. Podoba mi się też wykonany grawer.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, dobra jakość

Wady

Extra informacje

tomasz tomaszewski / 2023-11-30

Rewelacja polecam stronę, szybko pewnie i bezpiecznie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko pewnie i bezpiecznie

Wady

Extra informacje

Agnieszka Marczuk / 2023-11-30

Ślicznie wykonany pierścionek wszystko zgodnie z zamówieniem, grawer wedle prośby wykonany polecam serdecznie firmę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ślicznie wykonany pierścionek wszystko zgodnie z zamówieniem, grawer wedle prośby wykonany polecam serdecznie firmę

Wady

Extra informacje

Anna Kwiecień / 2023-11-30

Piękna i precyzyjnie wykonana biżuteria.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękna i precyzyjnie wykonana biżuteria.

Wady

Extra informacje

BEATA PUZION / 2023-11-28

POLECAM BARDZO ŁADNA BIŻUTERIA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

WSZYTSKO OK

Wady

Extra informacje

Nikodem Kielecki / 2023-11-28

Wszystko zgodnie z opisem. Biżuteria bardzo dobrze wykonana. Dostawa na trzeci dzień, więc szybko. Cenowo bardzo przystępnie. Same zalety w sumie, więc polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Przystępne ceny, szybka dostawa, bardzo dobra jakość

Wady

Extra informacje

Damian Makowski / 2023-11-28

Super sprzedawca. Polecam każdemu, pierścionek pięknie wykonany. Szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa i idealnie wykonany pierścionek

Wady

Extra informacje

Grzegorz Durlik / 2023-11-28

Wszystko super dokładnie tak jak w zamówieniu, sprawie i szybko super polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Lukasz Stasiuk / 2023-11-28

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Marlena K / 2023-11-24

Wszystko super. Dziękuję za szybką dostawę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko i super bizuteria

Wady

Extra informacje

Joanna Kocjanowska / 2023-11-23

Zamówiłam dla męża bransoletę z firmy Baraka. Tylko w tym sklepie w Polsce znalazłam tą ekskluzywną markę. Mają spory wybór i dobre ceny. Mąż zadowolony. Jeśli ktoś szuka nietuzinkowej i ekskluzywnej biżuterii to ten sklep jest do polecenia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór ekskluzywnej biżuterii

Wady

Extra informacje

Jan Jarocha / 2023-11-23

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Bardzo dobre doradztwo. Biżuteria bardzo fachowo wykonana. Na ten moment dla mnie sklep z biżuterią nr 1.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fachowość, doradztwo, realizacja

Wady

Extra informacje

Agnieszka Helniak / 2023-11-23

Wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Zbigniew Czerkas / 2023-11-23

Bardzo dobra biżuteria. Szybka dostawa. Jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra biżuteria. Szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Urszula Słomka / 2023-11-22

Wszystko super. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Tymon Gruszecki / 2023-11-22

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Zamówiłem złote spinki do mankietów z grawerem. Jestem bardzo zadowolony, wykonanie nie budzi żadnych zastrzeżeń. Grawer czytelny i staranny. Paczka zapakowana w solidne pudełko. Kurier dotarł na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Solidne wykonanie, szybka dostawa, staranny grawer

Wady

Extra informacje

Klaudia Lewandowska / 2023-11-22

Jestem zachwycona. Przepiękny naszyjnik! Bardzo szybka dostawa. Paczka dobrze zabezpieczona, zwłaszcza, że dostawa do paczkomatu. Polecam sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piekna biżuteria, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Szymon Gałka / 2023-11-22

Polecam sprzedawcę. Wisiorek pięknie wykonany. Błyskawiczna wysyłka i solidnie zabezpieczona paczka. Na pewno to nie będzie mój ostatni zakup.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Błyskawiczna wysyłka i solidnie zabezpieczona paczka. Wisiorek pięknie wykonany.

Wady

Extra informacje

Dorota Wojnar / 2023-11-22

Zamówiony pierścionek dostarczono bardzo szybko. W rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. Polecam serdecznie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

W rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu

Wady

Extra informacje

Damian Raspan / 2023-11-20

Bez problemów. Musiałem dokonać zwrotu, bo jednak nie trafiłem z prezentem, bez kłopotu zrealizowali zwrot i to od razu po dostarczeniu do nich przesyłki, jestem mega zaskoczony, że tak szybko. Zakupiłem od razu coś innego i też wysyłka ekspresowa. Dlatego polecam, bo sklep na 5+!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ekspresowa realizacja, szybki zwrot, bardzo dobra jakość

Wady

Extra informacje

Aleksander Narloch / 2023-11-20

Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Pierścionek w odpowiednim rozmiarze, dziewczyna zadowolona. Dostawa do paczkomatu w sumie w 2 dni, więc szybciutko. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, zgodne zamówienie ze zdjęciem.

Wady

Extra informacje

Zuzia Walczak / 2023-11-20

Śliczny łańcuszek! Polecam sklep, na pewno jeszcze wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobre ceny, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Waldemar Kluczka / 2023-11-20

Bardzo dobra jakość wykonania. Ekspresowa wysyłka. Bardzo dobry kontakt z obsługą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, kontakt, wysyłka

Wady

Extra informacje

Anna Stawska / 2023-11-20

Pierścionek jest przepiękny. Zamawiałam z wysyłką. Bardzo dobra komunikacja. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobra komunikacja.

Wady

Extra informacje

Weronika Zych / 2023-11-17

Piękna biżuteria! Jestem zachwycona. Zamówiłam naszyjnik i kolczyki. Teraz wypatruje pierścionka. Polecam sklep z całego serca!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękna biżuteria, szybka dostawa, ładne opakowanie, dobrze zabezpieczona paczka

Wady

Extra informacje

Sebastian Gajda / 2023-11-17

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Termin szybki wraz z dostawa, więc super. Ładne pudełko, certyfikat. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

termin szybki wraz z dostawą, ładne pudełko, certyfikat

Wady

Extra informacje

Michał Wyszomirski / 2023-11-17

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Extra informacje

Jessie Tiger / 2023-11-17

Jestem zadowolona z zakupu ,w rzeczywistości wyjątkowo piekny pierścionek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wyjątkowo piekny pierścionek.

Wady

Extra informacje

Monika Malikowska / 2023-11-17

Piękny pierścionek, dostałam od męża polecamy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękny pierścionek

Wady

Extra informacje

Aleksandra Kwiek / 2023-11-15

Bardzo dobry kontakt, pięknie zapakowane, a pierścionek zachwycający, artystyczna praca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, pierścionek zachwycający

Wady

Extra informacje

Artur Kowalczyk / 2023-11-15

Firma solidna. Duży wybór. Dobre wykonanie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór. Dobre wykonanie.

Wady

Extra informacje

Marlena / 2023-11-15

Bardzo jestem zadowolona. Piękny naszyjnik z imieniem. Piękny szmaragd umieszczony w literce dodaje uroku. Zamówienie odebrałam z Żabki, bo tam przekierowałam sobie dostawę. Na pewno jeszcze coś w tym sklepie zamówie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybciutka dostawa. Piękny naszyjnik.

Wady

Extra informacje

Anna Wołyniec / 2023-11-15

Polecam. Wszystko zgodnie z ustaleniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zgodny termin realizacji i dostawa, dobry produkt

Wady

Extra informacje

Weronika Leśniak / 2023-11-14

Śliczna biżuteria. Złożyłam już kilka zamówień w sklepie i zawsze jestem zadowolona. Wystawiam komentarz, bo myślę, że firma zasługuje na polecenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękna biżuteria. Szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Zygmunt Jaskrawiec / 2023-11-14

Zamówiłem sygnet złoty z orłem. Produkt jest wykonany perfekcyjnie! Na moje życzenie firma wykonała grawer moich inicjałów i daty urodzenia wewnątrz. Jestem bardzo zadowolony! Wrócę na pewno i będę polecał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkt wykonany perfekcyjnie

Wady

Extra informacje

Małgorzata Affelska / 2023-11-13

Produkt pięknie zapakowany zgodny z oczekiwaniami. Cały proces dotyczący zamówienia przebiegał ekspresowo. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Produkt pięknie zapakowany zgodny z oczekiwaniami.

Wady

Extra informacje

filip rudy / 2023-11-13

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Extra informacje

Zuza Kołodziejczyk / 2023-11-13

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Zuza Kołodziejczyk / 2023-11-13

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Joanna Kielcz / 2023-11-13

Bardzo sprawna realizacja. Zamówiłam obrączki i termin realizacji 5 dni, więc super! Obrączki są piękne, lśniące. Grawer bardzo staranny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan Górski / 2023-11-13

Ekspresowa realizacja. Produkt doskonale zrobiony. Fajny grawer gratis. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zofia / 2023-11-13

Wszystko w porządku. Bardzo duży wybór biżuterii. Dostawa na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zuzia Kryczkowska / 2023-11-08

Zamówiłam naszyjnik z odbiorem osobistym w siedzibie, bo mieszkam niedaleko. Poinformowano mnie już kolejnego dnia o możliwości odbioru! Biżuteria piękna! Polecam wszystkim!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękny naszyjnik, szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Zenon Konior / 2023-11-08

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena Nycz / 2023-11-08

Zamówiłam wisiorem ze znakiem zodiaku. Bardzo ładny! idealnie się układa. Pięknie zapakowane. Jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, piękny wisiorek

Wady

Extra informacje

Arkadiusz Wrzoł / 2023-11-08

Wszystko ok. Szybka dostawa, bardzo dobre wykończenie, dobry kontakt z obsługą. Opakowanie w komplecie. Dostawa kurierem pod wskazany adres. Wszystko zgodnie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojciech Skoczylas / 2023-11-07

Jeśli ktoś szuka czegoś niestandardowego, to polecam ten sklep. Mają ogromny wybór np spinek do mankietów, chyba nie spotkałem się nigdzie z taką ilością. Wykonanie perfekcyjne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja. Dobry kontakt z obsługą.

Wady

Extra informacje

Władysław Sztok / 2023-11-07

Sygnet został wykonany dokładnie jak na zdjęciu. Idealnie dopracowany. Do tego znakowanie moim imieniem i nazwiskiem wewnątrz sygnetu robi robotę. Wrócę z kolejnym zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Precyzja. szybka dostaw. grawer

Wady

Extra informacje

Dominik Zak / 2023-11-07

Przesyłkę dostałam błyskawicznie. Pierścionek bardzo ładny, moim zdaniem piękniejszy niż na zdjęciu. Błysk i fachowość wykonania widać gołym okiem. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pięknie, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Veronica / 2023-11-07

Dbałość i podejście w najdrobniejszych szczegółach, profesjonalna obsługa, o każdym etapie informowano mnie drogą mailową. Zamówienie dostarczone do Niemiec. Oby więcej takich sklepów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękną ibżuteria

Wady

Extra informacje

Jan z Lublina / 2023-11-06

Profesjonalizm, doskonałe wykonanie wyrobów. Transakcja przeprowadzona sprawnie. Bardzo szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia Z / 2023-11-06

Gorąco polecam sklep. Profesjonalna obsługa i bezproblemowa realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt, profesjonalnie wykonanie, świetna jakość produktu

Wady

Extra informacje

Weronika / 2023-11-06

Moje drugie zamówienie w tym sklepie i znów jestem bardzo zadowolona. Bardzo ładny łańcuszek i szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj Markiewicz / 2023-11-06

Jestem bardzo zadowolony! Ekspresowa realizacja zamówienia, profesjonalne podejście do klienta. Wszystko tak jak powinno być.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał Wierzbiński / 2023-11-06

Wszystko bardzo ok Zamówiony pierścionek na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Polecam i to bardzo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz Kaczmarczyk / 2023-11-03

Pierścionek z brylantami i szafirem. Poprosiłem sklep o możliwość wyboru szafiru, przesłali mi zdjęcia kamieni do wyboru. Jestem zachwycony takim podejściem do Klienta. Dzięki temu wybrałem to, na czym najbardziej mi zależało, a narzeczona jest zachwycona! Wrócę po obrączki :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt i podejście do Klienta

Wady

Extra informacje

Monaliza / 2023-11-03

Piękna biżuteria! Takiego wyboru nie widziałam nigdzie! Dostarczony produkt jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

mega wybór, piękna biżuteria, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Eugeniusz z Katowic / 2023-11-03

Miałem problemy z firmą kurierską. Ale po interwencji sklepu, paczkę mi dostarczono. Produkt bez zarzutów. Fajnie wygląda grawer. Sklep polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek Będzin / 2023-11-03

Wszystko ok. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anastasia / 2023-11-03

Wszystko zgodne z opisem. Zamówiłam imię złote. Pięknie się prezentuje, duży napis, bardzo ładny błyszczący łańcuszek. Pudełko piękne. Do tego certyfikat. Dobrze zapakowane pudełko, dostarczone do paczkomatu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela Musiał / 2023-11-02

Bardzo dobry kontakt, ceny bardzo konkurencyjne i informacja o każdym etapie realizacji zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

precyzyjne wykonanie, dobra jakość w dobrej cenie.

Wady

Extra informacje

Irena Paśniewska / 2023-11-02

Jestem mega zadowolona polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz Kulon / 2023-11-02

Bardzo szybka i sprawna wysylka zakupionego towaru Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosława Jabłońska / 2023-11-02

WSZYSTKO SUPER PROFESJONALNIE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Artur Lopata / 2023-11-02

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bozena Krupop / 2023-11-02

Firma godna polecenia. To już kolejne moje zakupy i zawsze przebiegają bez niemiłych niespodzianek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina Kieczka / 2023-10-31

Zamówiłam wisiorek z górami. Grawer z tyłu ważnej dla mnie daty wykonali gratis. Wisiorek jest śliczny. Wysyłka właściwie w 24h dobrze zabezpieczona, dostawa do paczkomatu nienaganna. Polecam zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zajda / 2023-10-31

Wszystko ok. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Seba / 2023-10-31

Wszystko sprawnie, szybko i profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

sprawnie, szybko i profesjonalnie

Wady

Extra informacje

Robert Gawron / 2023-10-31

Wszystko szybko i sprawnie, wyrób najwyższej jakości. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, szybka wysyłka, dobra cena

Wady

Extra informacje

Zofia Siódmak / 2023-10-31

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Miałam kilka dodatkowych pytań, obsługa rzetelnie odpowiada i doradza. Prezent trafiony idealnie. Szybka realizacja. Zapłaciłam kurierowi przy odbiorze. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2023-10-31

Zamówiłam kolczyki gwiazdeczki. Pięknie się błyszczą i pasują idealnie! Polecam sklep z pewnością wrócę po kolejne cudeńka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek Giegorczyk / 2023-10-31

Dostarczono na czas. Wyrób wykończony perfekcyjnie, bardzo starannie zapakowany. Informacja mailowa o etapach realizacji. Sklep na 5!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2023-10-30

Pierścionek jest piękny, nawet ładniejszy niż na zdjęciu! Jestem absolutnie zadowolona!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rzetelna , solidna i fachowa obsługa

Wady

Extra informacje

Michał Wawrzyniak / 2023-10-30

Profesjonalna firma, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt i oczywiście co najważniejsze - świetny pierścionek!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalna firma!

Wady

Extra informacje

Monika Kielce / 2023-10-30

Jestem mile zaskoczona czasem realizacji zamówienia oraz jakością produktu. Na pewno jeszcze skorzystam jeszcze z Państwa usług.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość i czas realizacji

Wady

Extra informacje

Weronika Kieczka / 2023-10-30

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i sprawnie, zapakowane w eleganckie pudełeczka, to chyba jest jedyny sklep, w którym są wszystkie rozmiary pierścionków!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ogromny wybór i każdy rozmiar pierścionka!

Wady

Extra informacje

Zbigniew Cielewski / 2023-10-30

Profesjonalna i miła obsługa, wszystko przebiega sprawnie, możliwość podglądu przebiegu zamówienia, jeżeli chodzi o produkty, jest ich ogromny wybór. Firma godna polecenia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ogromny wybór produktów. Profesjonalna obsługa.

Wady

Extra informacje

Wioletta / 2023-10-27

Zamówienie zrealizowane wzorowo, szmaragd idealny! Nigdzie nie ma takiego wyboru biżuterii z kamieniami naturalnymi. Na pewno będzie to mój sklep nr 1!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ogromny wybór, biżuteria idealna

Wady

Extra informacje

Tomasz / 2023-10-27

Wszystko na najwyższym poziomie. Zamówiłem z odbiorem osobistym w siedzibie. Poinformowano mnie drogą mailową o możliwości odbioru już następnego dnia! Wszystko super. Naszyjnik piękny!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybki termin realizacji

Wady

Extra informacje

Anastazja Lech / 2023-10-27

Piękny pierścionek! Przesyłka dotarła szybciej niż się spodziewałam. Polecam i przesyłam pozdrowienia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękny pierścionek

Wady

Extra informacje

Leszek z Warszawy / 2023-10-27

Towar wykonany perfekcyjnie, zgodnie z zamówieniem i terminem. Szybko i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zbigniew Kozioł / 2023-10-27

Profesjonalna obsługa klienta i fachowe podejście do zamówienia od początku do końca. Zakup w firmie to czysta przyjemność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalizm!

Wady

Extra informacje

Mateusz Tarnawa / 2023-10-26

Bardzo precyzyjnie wykonany wisior. Jestem bardzo zadowolony z transakcji. Ponadto ekspresowa obsługa i bardzo dobry kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ekspresowa obsługa i bardzo dobry kontakt.

Wady

Extra informacje

MagdalenaZ / 2023-10-26

Bardzo szybkie i rzeczowe odpowiedzi na każde zadane przeze mnie pytanie odnośnie wyrobów czy wysyłki, podgląd stanu realizacji zamówienia. Pierścionek jest idealny. Piękne pudełko, certyfikat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta Wielońska / 2023-10-26

Realizacja zamówienia odbyła się w terminie i bez jakichkolwiek problemów. Kontakt ze sklepem doskonały, a biżuteria piękna. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł Nawara / 2023-10-25

Wysoka jakość zakupionej biżuterii, dobry kontakt z obsługą. Sklep posiada czat, na którym wysłano mi zdjęcia danego modelu na palcu. Dzięki temu łatwiej było mi podjąć decyzję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalna obsługa, Wysoka jakość biżuterii

Wady

Extra informacje

Łukasz Pawlak / 2023-10-25

Opinia jak najbardziej pozytywna. Zamówienie szybko i sprawnie zrealizowane. Jestem bardzo zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

Justyna Nikiel / 2023-10-25

Pierścionek przeszedł moje najśmielsze oczekiwania - wygląda obłędnie na palcu. Do tego aktualizowane etapy zamówienia, starannie zabezpieczona przesyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profesjonalna obsługa

Wady

Extra informacje

Dawid Plątała / 2023-10-25

Rzetelna i naprawdę miła obsługa, dbająca o każdy szczegół. Jestem bardzo zadowolony i z pewnością będę wracał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rzetelna obsługa, bardzo dobre wykonanie

Wady

Extra informacje

Maria / 2023-10-25

Juz dwa razy zamawialam bizuterie i jestem bardzo zadowolona. Dokladnie otrzymalam takie wyroby jak zamowilam. Zaznaczam, ze nie mieszkam w Polsce i mimo to otrzymalam zamowienia dokladnie tak jak zagwarantowano.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękna biżuteria, dostawa za granicę

Wady

Extra informacje

Jakub Praus / 2023-10-23

Przepiękne obrączki, szybki czas realizacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Przepiękne obrączki, szybki czas realizacji.

Wady

Extra informacje

Anita / 2023-10-23

Jestem bardzo zadowolona z realizacji złożonych zamówień. Towary bardzo dobrze wykonane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

doskonały kontakt , dużo cierpliwości , ogromna życzliwość

Wady

Extra informacje

Waldemar Sienkiewicz / 2023-10-23

Od kilku lat zlecam realizacje GJ swoich jubilerskich fantazji. Za każdym razem wykonane są z największa starannością. Dziękuję za profesjonalizm!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Dariusz Pękala / 2023-10-23

Nie mamy z narzeczoną żadnych zastrzeżeń do wykonania, bądź obsługi. Z pewnością możemy polecić wykonywanie obrączek w tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Nie mam zastrzeżeń

Wady

Extra informacje

Kasia / 2023-10-23

Bardzo dobry kontakt z klientem, biżuteria zgodna z opisem, precyzyjne wykonanie, dobra jakość w dobrej cenie. Solidnie zapakowana i szybko dostarczona przesyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

precyzyjne wykonanie, solidnie zapakowana i szybka przesyłka

Wady

Extra informacje

Honorata / 2023-10-23

Polecam. Pięknie i precyzyjnie wykonana biżuteria. Konkurencyjne ceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Konkurencyjne ceny

Wady

Extra informacje

Arek Leśniak / 2023-10-23

Jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu. Pierścionek dotarł idealny. Przy zmianie rozmiaru firma zachowała się perfekcyjnie. Polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pierścionek idealny

Wady

Extra informacje

Andrew Rembarczyk / 2023-10-23

Piekne wykonanie. Szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piekne wykonanie. Szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

Irena Paśniewska / 2023-10-23

Jestem mega zadowolona polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MonikaZ / 2023-10-18

Zakupiłam złotą bransoletę i jest ona zrobiona z naprawdę dobrej jakości złota. Mąż zadowolony z prezentu. Do tego poprosiłam o grawer daty na zapięciu i bez problemu się zgodzili i bezpłatnie wykonali datę. Będę tu robić zakupy ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2023-10-18

Pani na infolinii bardzo się stara aby doradzić profesjonalnie. Dziękuję za pomoc w znalezieniu prezentu idealnego. Pozdrawiam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra cena, bardzo dobra jakość, szyba dostawa

Wady

Extra informacje

Joanna Wiewióra / 2023-10-18

Fantastyczny wybór, nietuzinkowe wzory, świetna i profesjonalna obsługa plus szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Perfekcja! Polecam ten sklep

Wady

Extra informacje

Wiola / 2023-10-18

Zamówiłam kolczyki i przyszły do mnie już następnego dnia. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kolczyki super!

Wady

Extra informacje

Waldemar Kieczka / 2023-10-18

Niska cena w porównaniu do konkurencji + dobra jakość zakupionych kolczyków Biżuteria przyszła zapakowana w bardzo ładne pudełeczko, idealna na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko zgodnie z opisem, nie rozczarowałem się

Wady

Extra informacje

Piotr Walczak / 2023-10-18

Biżuteria piękna. Dziękuje za porady oraz perfekcyjną obsługę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Extra informacje

Krzysiek / 2023-10-17

Przesyłka odebrana z paczkomatu, zabezpieczona prawidłowo. Grawer wykonany bardzo dobrze, czytelnie. Jestem zadowolony z realizacji. Polecam tego jubilera.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko zgodne

Wady

Extra informacje

Wojciech / 2023-10-17

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JurekK / 2023-10-17

Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Solidna firma!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Solidna firma

Wady

Extra informacje

Leonia / 2023-10-17

Profesjonalna obsługa. Wszystko zgodne z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalna obsługa

Wady

Extra informacje

ZuzannaG / 2023-10-17

Wielokrotnie robiłam zakupy i wrócę ponownie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymon Polański / 2023-10-17

Fajny sklep. Wszystko w najlepszym porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela Michalak / 2023-10-17

Pierścionek jest pięknie wykonany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pierścionek jest pięknie wykonany

Wady

Extra informacje

Werka / 2023-10-16

Zamówiłam bransoletkę na sznureczku. Jest prześliczna, do tego grawer imion moich dzieci, wykonanie po prostu pierwsza klasa! Sznureczek wygląda na bardzo solidny. Do tego mają szeroki wybór kolorów tego sznurka. Bardzo polecam ten sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór, piękny grawer!

Wady

Extra informacje

Ka_ka / 2023-10-16

Wszystko super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Zenon / 2023-10-16

Realizowali dla mnie nietypowe zlecenie. Dostałem przed zamówieniem projekt wraz z wyceną. Byłem zaskoczony szybkim terminem realizacji. Wszystko się zgadza. Produkt perfect!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiola / 2023-10-16

Niesamowity wybór, ciężko się zdecydować ;) Jakość wysoka, szybka realizacji jak na sklep internetowy. Polecam szczerze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, olbrzymi wybór

Wady

Extra informacje

Marek Jakolek / 2023-10-16

Super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DagmaraK / 2023-10-16

Zamówiłam pierścionek- obrączkę, szeroka z cyrkoniami. Jest po prostu tak imponująca, nawet nie sądziłam, że będzie taki efekt. Jestem zachwycona! Dziękuje galeriajubilerska.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Przepiękny pierścionek

Wady

Extra informacje

MobRat / 2023-10-12

Zamówiłem wisiorek i jestem mega zadowolony. Piękne wykonanie i żadnych problemów podczas transakcji. Serdecznie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna Stopińska / 2023-10-12

Szybka wysyłka, miła obsługa, paczka dobrze zabezpieczona. Łańcuszek solidnie wykonany wysłany wraz z atestem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, miła obsługa, paczka dobrze zabezpieczona.

Wady

Extra informacje

Nina Jankowska / 2023-10-12

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z oczekiwaniami. Wszystko w najlepszym porządku. Obsługa klienta sprawiała wrażenie, że zależy im na moim zadowoleniu i bym otrzymała przesyłkę jak najszybciej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, zgodne zamówienie, dobrze zapakowane, obsługa klienta bardzo dobra!

Wady

Extra informacje

Agnieszka Kozak / 2023-10-12

Polecam firmę, biżuteria dotarła ekspresowo, jestem bardzo zadowolona i z pewnością jeszcze skorzystam z zakupów w sklepie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Stefan Brucki / 2023-10-12

Sklep na bardzo wysokim poziomie. Ceny dużo lepsze niż w sieciówkach. Ekspresowa wysyłka, personalizacja, certyfikat. Chyba wszystko się zgadza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny bardzo konkurencyjne

Wady

Extra informacje

Mikołaj Szpak / 2023-10-12

Zawsze zamówienia i obsługa jest na najwyższym poziomie a ceny konkurencyjne, dostawa szybka oraz duży wybór produktów i możliwość ich spersonalizowania. Z pewnością jeszcze wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz Gościński / 2023-10-12

Jak zawsze perfekcja. Dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

perfekcja

Wady

Extra informacje

Wlodzimierz Topczewski / 2023-10-12

Zakup bardzo udany. Nie mam zastrzeżeń do sprzedawcy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga Jaworska / 2023-10-12

Bardzo dobra jakość produktu i szybka obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra jakość produktu , szybka obsługa.

Wady

Extra informacje

Maria Radziszewska / 2023-10-12

Bardzo dobre wykonanie, piękna biżuteria, szybka realizacja, dobrze zabezpieczona przesyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piękna biżuteria, szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Agnieszka Nowocin / 2023-10-12

Bardzo profesjonalna obsługa, szybka realizacja, polecam gorąco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profesjonalna obsługa, szybka realizacja

Wady

Extra informacje

JakubS / 2023-10-12

Wykonanie zamówienia według wstępnych wytycznych - wszystko zgodnie z moją wizją. Szybkość realizacji - mocno zadowalająca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo sprawna obsługa i świetny kontakt.

Wady

Extra informacje

Katarzyna macuga / 2023-10-12

Wielokrotnie robiłam zakupy i wrócę ponownie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janek / 2023-10-11

Kilka razy kupowałem i nigdy nie było problemów. Jedyny sklep internetowy z tak dużym wyborem produktów. Ceny nie są wygórowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt ze sklepem

Wady

Extra informacje

Bea P / 2023-10-11

Szanowni Państwo bardzo, bardzo dziękuję. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i szybkości realizacji zamówienia. Pięknie i fachowo wykonane zgodnie z życzeniem i zajęło to raptem 24h.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profesjonalizm, szybkości realizacji zamówienia

Wady

Extra informacje

Marcin Smorzewski / 2023-10-11

Kolejne udane zakupy ;) bardzo szybkie działanie, pomocne informacje dotyczące zamówienia i łatwy kontakt. Realizacji 2 dni z dostawą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia Kaczkowska / 2023-10-11

Produkt bardzo dobrej jakości, szybka i bezproblemowa wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorian Sawa / 2023-10-11

Obsługa zamówienia szybka, produkt z certyfikatem wysokiej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

produkt z certyfikatem wysokiej jakości.

Wady

Extra informacje

Natalia / 2023-10-11

Zamówiłam naszyjnik imienny z białego złota + brylancik. Jestem bardzo zadowolona! Zarówno z terminu realizacji, jakości produktu (prawdę mówiąc w rzeczywistości jest ładniejszy niż na zdjęciach) oraz ceny, która była znacznie atrakcyjniejsza niż u konkurencji, a przy tym miałam problem ze znalezieniem takiego produktu w białym złocie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szeroki wybór, piękny naszyjnik, cena bardzo konkurencyjna

Wady

Extra informacje

ZbigniewR / 2023-10-11

Super kontakt i doradztwo, bezproblemowy ładny grawer w cenie, pierścionki i sygnet który kupiłem bardzo ładnie wykonane i elegancko zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko na tak!

Wady

Extra informacje

Ewa Ork / 2023-10-11

Obsługa z galerii jubilerskiej pomogła mi z zamówieniem. Realizacja trwała niecałe dwa dni. To były moje trzecie zakupy. Na pewno tam wrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

pomocna obsługa

Wady

Extra informacje

Agnieszka Komorkowska / 2023-10-11

błyskawiczna wysyłka, bardzo miła i kompetentna obsługa, pierścionek śliczny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

błyskawiczna wysyłka, bardzo miła i kompetentna obsługa

Wady

Extra informacje

Domi Kłos / 2023-10-11

Sklep godny polecenia...nam się udało w piątek zamówić naszyjnik + grawer, a poniedziałek mogliśmy spokojnie wręczyć prezent.
Zalety

Szybko, piękna bizuteria

Wady

Extra informacje

Marcel Kokon / 2023-10-11

Żona zachwycona. Delikatny. I te czarne cyrkonie. Robią robotę. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janina Nowaczek / 2023-10-11

Kolejne udane zakupy w GJ! Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysiek Zabel / 2023-10-10

Sklep rewelacja. Przesympatyczna obsługa, przyspieszyła moje zamówienie, bo termin zaręczyn wyskoczył niespodziewanie :) Dziekuje wam jesteście super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, rewelacyjna obsługa

Wady

Extra informacje

Hajdo / 2023-10-10

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy galeriajubilerska.pl opinie