Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • galeriajubilerska.pl
  • /
  • 1

Opinie o galeriajubilerska.pl

galeriajubilerska.pl

Bielsko-Biała

Zakupy galeriajubilerska.pl opinie
Asortyment
4.46
Dostawa
4.59
Łatwość zamawiania
4.62
Obsługa i reklamacje
4.35
Poziom cen
4.36

Średnia ocen

4.48

w skali od 1 do 5.

 

galeriajubilerska.pl opinie galeriajubilerska.pl
4.48 1865

NowyM / 2022-11-22

Jestem bardzo zadowolony, żona także. Pierścionek dokładnie wykonany, grawer super pomysł. Szybka realizacja. nie mam zastrzeżeń!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, dobra cena, super pomysł z grawerem

Wady

brak

Extra informacje

Kasia / 2022-11-16

NIE POLECAM ABSOLUTNIE!!!!!! Absolutnie nie polecam sklepu. Należy trzymać się od niego z daleka. Biżuteria przedstawiana na zdjęciach wygląda na okazałą, ta którą otrzymujesz jest miniaturowa. Zamówiłam złoty pierścionek z cyrkoniami. Okazało się, że trzeba użyć lupy z dużym powiększeniem, by cyrkonie dostrzec. Pierścionek okazał się drucikiem. Porażka. Nie dawajcie się nabierać na bezpłatne grawerowanie. Jest to pułapka, która uniemożliwia odstąpienie od umowy. Ani zamienić na inny. Okazało się, że trzeba użyć lupy z dużym powiększeniem, by cyrkonie dostrzec. Juz nie mówiąc o grawerów, którego nawet przez lupę nie widać Nie ma żadnej możliwości rozmowy z menadzerem czy kierowników. Ponad miesiac przerzuciłam się mailami...MASAKRA!!!!!! Omijać bo oszukują na potegę!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Martti / 2022-09-07

Bardzie z tragiczna obsługa
Zalety

Dużo wszystkiego

Wady

Obsługa jakoś produktu dramat

Extra informacje

Agnieszka / 2022-07-01

Towar zgodny z opisem + miła niespodzianka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2022-07-01

bardzo duży wybór i atrakcyjne ceny, serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-07-01

przepiękne serduszko z idealnym grawerem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartosz / 2022-07-01

super kontakt, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-07-01

Super wykonanie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Juras / 2022-07-01

Towar zgodny z opisem . czas wysyłki i realizacja zlecenia do polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2022-07-01

Polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-07-01

ogromny wybór biżuterii. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-07-01

Wyrób bardzo ładny, zapakowany w pudełko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2022-07-01

błyskawiczna wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz / 2022-07-01

jestem zadowolony polecam zakupy na galeriajubilerska.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2022-07-01

Towar zgodny z opisem, a jakość wykonania świetna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-07-01

Napewno jeszcze zrobię zakupy w tym sklepie. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-07-01

Wysyłka błyskawiczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2022-07-01

Kolczyki na naprawdę śliczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-07-01

Polecam! Niedługo na pewno skorzystam ponownie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-07-01

przesyłka ekspresowa pięknie zapakowana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2022-07-01

szybka dostawa POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-07-01

szybka przesyłka i przyjemny kontakt z obsługą sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2022-07-01

Bardzo serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Włodek / 2022-07-01

Nie mam zastrzeżeń do sprzedawcy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2022-07-01

Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2022-07-01

Na pewno będę zaglądać i polecać innym ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2022-07-01

Zamówiony przedmiot przyszedł w ładnym pudełku ze wstążką.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2022-07-01

szybka realizacja zamówienia tak jak przy poprzednich moich zakupach, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daniel / 2022-07-01

Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

cezary / 2022-07-01

szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-07-01

jakość produktu wysoka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-07-01

Delikatny. I te czarne cyrkonie. Robią robotę. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid / 2022-07-01

sam produkt, wykonanie, zapakowanie, na wielki plus!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-07-01

Sklep godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2022-07-01

super cena w promocji. Na pewno nie są to ostatnie zakupy w tym sklepie. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-07-01

DZIĘKUJĘ! Rocznica uratowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-07-01

szybka i bezproblemowa wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

agnieszka / 2022-07-01

Polecam, jestem mega zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2022-07-01

Realizacja super ekspres - następnego dnia od zamówienia miałem dostawę. Zdecydowanie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-07-01

Produkt jak na zdjęciach, szybka realizacja zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-07-01

Kupiłam bransoletkę i pierścionek, które są prześliczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-06-23

Polecam jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-06-23

Kupiłam bransoletkę z grawerem na dzień mamy, realizacja bardzo szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-06-23

Bardzo szybka odpowiedź na zapytanie oraz ekspresowy czas realizacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-06-23

Bardzo szybka odpowiedź na zapytanie oraz ekspresowy czas realizacji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-06-23

Jestem zadowolona z zakupu i obsługi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikola / 2022-06-23

Pięknia biżuteria i bezproblemowa obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-23

Sklep w pełni profesjonalny. Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-23

DZIĘKUJĘ!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-06-23

Gorąco polecam! Jakość biżuterii na najwyższym poziomie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-06-23

Szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

katarzyna / 2022-06-23

To już moje drugie zakupy w Galerii Jubilerskiej. Dostawa 24 godzimy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-06-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-06-23

Bardzo dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-06-23

Polecam Galerię Jubilerską. Profesjonalna i szybka obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2022-06-23

przystępna cena.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2022-06-23

Bardzo szybka wysyłka, świetny kontakt ze sprzedawcą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid / 2022-06-23

Niskie ceny, duży wybór biżuterii na każdą okazję, szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-06-23

Zakupiony produkt ce***e się wysoka jakością wykonania przy jednocześnie atrakcyjnej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarosław / 2022-06-23

Wszystko super szybka i miła obsługa szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-06-23

Zakupy w Galerii Jubilerskiej to czysta przyjemność. Konkurencyjne ceny, przemiła obsługa, doskonały kontakt i ekspresowa wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-06-23

To mój kolejny zakup w Galerii.Wszystko zgodne z opisami na stronie
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2022-06-23

Szybka wysyłka, dobre ceny, olbrzymi wybór polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-23

Pierścionek zgodny z wyrobem pokazanym na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-06-23

Produkt bardzo ładny, zgodny z opisem, w przesyłce certyfikat autentyczności, paragon
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2022-06-23

Szybka dostawa,solidna firma ,towar idealny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-23

Witam, polecam sklep w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-23

Wspaniała obsługa sklepu! Zamówienie wysłane expresowo .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-06-23

Jestem bardzo zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-06-23

Produkt całkowicie zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Bardzo szybka dostaw.

Wady

Extra informacje

Joanna / 2022-06-23

Dostawa bardzo szybka i sprawna, pierścionki ładnie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystyna / 2022-06-23

Zamówiony pierścionek otrzymałam w tempie expressowym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-23

błyskawiczna wysyłka, bardzo miła i kompetentna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-23

Zamówienie zgodne z oczekiwaniami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2022-06-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-06-23

Perfekcyjnie wykonane, dobra jakość, solidnie zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-06-23

Pierścionek bardzo ładny, jak na zdjęciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-06-23

Bardzo pozytywnie oceniam kontakt i obsługę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-06-23

Polecam! Zamówienie, kontakt oraz przesyłka - wzorowo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-06-23

Polecam! Bardzo szybka wysyłka, grawer zrobiony błyskawicznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-23

Szybka realizacja, produkt bardzo dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-23

Przesyłka dotarła bardzo szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-06-23

Porządna firma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2022-06-23

Noszę już jakiś czas złote kolczyki i jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2022-06-23

Bardzo ładna biżuteria, szybka obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-06-23

Kolejne udane zakupy ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-06-23

Kontakt ze sprzedającym, realizacja zamówienia jak i sam artykuł to strzał w dziesiątkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-06-23

Kolczyki bardzo piękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorian / 2022-06-23

Obsługa zamówienia szybka, produkt z certyfikatem wysokiej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-06-23

dostawa błyskawiczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KAMILA / 2022-06-23

Zamawiałam pierścionek wszystko na najwyzszym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-06-23

Bardzo polecam!Solidna firma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2022-06-23

ekstra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maksymilian / 2022-06-23

Profesjonalne doradztwo, miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, duży wybór
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Józef / 2022-06-23

Duży wybór, dobrej jakości biżuteria i szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

graweru

Wady

Extra informacje

Aleksandra / 2022-06-22

Kupiłam pierścionek którym jestem zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-22

Jestem bardzo zadowolona z zakupu,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2022-06-22

Polecam zakupy w Galerii Jubilerskiej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-06-22

Jak zawsze szybko, sprawnie i przyjemnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2022-06-22

Pierścionek piękny, może faktycznie na stronie wyglądał na bardziej masywny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-22

Bardzo szybka i rzetelna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2022-06-22

Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2022-06-22

Towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2022-06-22

Łańcuszek wysokiej klasy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hania / 2022-06-22

Zamówienie zgodne z opisem i ze zdjęciem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartosz / 2022-06-22

Niestety musiałem zwrócić zakupiony towar, wszystko poszło sprawnie a pieniądze były po 5 dniach na koncie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2022-06-22

Polecam w 100%, zamówienie zawsze gotowe na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-22

Oceniam Sprzedawcę, sklep i kupiony towar bardzo dobrze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-06-22

Zakupiony pierścionek okazał się jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

aleksandra / 2022-06-22

Dokonałam zakupu dwóch pierścionków, z obu jestem bardzo zadowolona,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-06-22

Biżuteria przyjechała błyskawicznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-06-22

Polecam. Żona az sie popłakała.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2022-06-22

Zakupilam piekna zlota bransoletke.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Firma jest na tyle rzetelna i profesjonalna, ze jest mozliwy grawer

Wady

Extra informacje

Bogdan / 2022-06-22

Szybko i solidnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Błyskawiczna wysyłka .

Wady

Extra informacje

Justyna / 2022-06-22

Z zakupu jestem bardzo zadowolona, zamówienie zostało zrealizowane szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2022-06-22

Udane zakupy, świetny kontakt ze sklepem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-22

Super polecam dobra jakość szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-22

Szybka realizacja zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2022-06-22

Polecam z całego serca!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2022-06-22

Zamówienie zrealizowane w krótkim czasie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2022-06-22

Sklep galeriajubilerska.pl udowadnia, że Bielsko-Biała to nie tylko świetne trasy rowerowe,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysokiej klasy złotnictwo.

Wady

Extra informacje

Maciej / 2022-06-22

Super sklep. Towar ślicznie zapakowany z certyfikatem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-06-22

Pierścionek piękny ,starannie wykonany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartlomiej / 2022-06-22

Sygnet śliczny, pierwszy przyszedł z lekkim uszkodzeniem, ale bezproblemowo został wymieniony na nowy, jestem zadowolony,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-06-22

Zakupiony produkt wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Witold / 2022-06-22

Polecam. Szybko, sprawnie i towar super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2022-06-22

Polecam firmę, biżuteria dotarła ekspresowo, jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-22

Polecam zakupy w Galerii Jubilerskiej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wioletta / 2022-06-22

Zakupiłam już kolejny pierścionek w tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa super

Wady

Extra informacje

Ola / 2022-06-22

Bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji zamówienia błyskawiczny.

Wady

Extra informacje

Joanna / 2022-06-22

Obrączka idealna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

realizacja zamówienia i dostawa szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

Aleksandra / 2022-06-22

Serdecznie polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-06-22

bardzo ładne obrączki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja zamówień

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2022-06-22

W zestawie dostałam śliczne pudełeczko i torbę papierową.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

Wady

Extra informacje

Ksenia / 2022-06-22

Przeczytałam negatywne opinie, ale nic złego się nie działo w moim przypadku, problem został naprawiony w ciągu 2/3 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2022-06-22

Super biżuteria. Bardzo szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Jacek / 2022-06-22

Wszystko w najlepszym porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

michał / 2022-06-22

zamówienia i obsługa była na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny konkurencyjne

Wady

Extra informacje

wladek / 2022-06-22

wyroby jubilerskie są super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

dedykacja grawerowana na pierścionku jest tak mikroskopijna

Extra informacje

Magda / 2022-06-22

Dobry kontakt ze sprzedającym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-21

Nie polecam, dostałam bransoletke z grawerem pomylona data ze strony jubilera. Miałam zrobione screeny składanego zamówienia z taką data o jaką prosiłam , po czym wpierano mi że ja źle wpisałam w zamówienie datę. Za Zmianę daty miałam jeszcze ja ponieść koszta i nie chcieli dokonać zwrotu bransoletki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Ładna

Wady

Wielki blad

Extra informacje

Robert / 2022-06-21

Zakupiony produkt wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Witold / 2022-06-21

Polecam. Szybko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2022-06-21

Bardzo dobre wykonanie,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-06-21

Super sklep z bardzo dużym wyborem biżuterii
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wladek / 2022-06-21

Wszystkie zamówione wyroby jubilerskie są super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-06-21

Jestem zadowolona z otrzymanych produktów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2022-06-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupów produkt w 100 % zgadzał się z opisem,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2022-06-21

Polecam firmę,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

biżuteria dotarła ekspresowo,

Wady

Extra informacje

Marta / 2022-06-21

Polecam zakupy w Galerii Jubilerskiej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Biżuteria przepięknie zapakowana,

Wady

Extra informacje

Wioletta / 2022-06-21

Zakupiłam już kolejny pierścionek w tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa super, wybór ogromny,

Wady

Extra informacje

Ola / 2022-06-21

Czas realizacji zamówienia błyskawiczny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo polecam!

Wady

Extra informacje

Joanna / 2022-06-21

Obrączka idealna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-06-21

Serdecznie polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mają przepiękną biżuterię

Wady

Extra informacje

Alicja / 2022-06-21

Przede wszystkim: bardzo miła obsługa telefoniczna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Strona jest intuicyjna

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-06-21

Szybką realizacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontakt pierścionek ładnie wykonany

Wady

Extra informacje

Hanna / 2022-06-21

Przesyłka bardzo bezpiecznie zapakowana i szybko wysłana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2022-06-21

Bardzo szybka realizacja spersonalizowanego zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Konkurencyjna cena

Wady

Extra informacje

Daniel / 2022-06-21

Polecam, a moja ocena to 11/1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-06-21

Szybka realizacja zamówień
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo ładne obrączki

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2022-06-21

Bardzo szybka realizacja zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-06-21

Kolejne udane zakupy w GJ!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam :)

Wady

Extra informacje

Ksenia / 2022-06-21

Bardzo miła i pomocna obsługa sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko odpowiada

Wady

Extra informacje

Elżbieta / 2022-06-21

Super biżuteria
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2022-06-21

Ekspresowa przesyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świetna obsługa

Wady

Extra informacje

Jacek / 2022-06-21

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z oczekiwaniami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

michal / 2022-06-21

Zamówiłem kilka lat temu bransoletkę a ostatnio sygnet ,zawsze zamówienia i obsługa była na najwyższym poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny konkurencyjne

Wady

Extra informacje

Szymon / 2022-06-21

Sama bransoletka bardzo cieniutka i skromna,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ida / 2022-06-21

Szybka realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Prosta obsługa strony.

Wady

Extra informacje

Adam / 2022-06-21

Asortyment jaki mają widać na www
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wspaniała i profesjonalna obsługa

Wady

Extra informacje

Magda / 2022-06-21

Kolczyki piękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2022-06-21

Zamawiałam kolczyk do pępka złoty, mają piękne wzory
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2022-06-21

Duży wybór biżuterii, ładne wzory
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-06-21

Jestem bardzo zadowolony z zakupu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-06-21

Obsługę sklepu oceniam dobrze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybki zwrot gotówki

Wady

Extra informacje

Beata / 2022-06-21

Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-06-21

Polecam zakupy w galeriajubilerska!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-06-21

Biżuteria tak piękna jak na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Maria / 2022-06-21

Krzyżyk, który otrzymałam spełnił moje oczekiwania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piekny

Wady

Extra informacje

Marcin / 2022-06-21

Kolejny zakup bez żadnego problemu,
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halina / 2022-06-21

Profesjonalna i szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

iżuteria zgodna z ofertą

Wady

Extra informacje

Marcin / 2022-06-21

Polecam, szybka realizacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-06-21

Przepiękna biżuteria,bardzo duży wybór
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka błyskawiczna

Wady

Extra informacje

Bozena / 2022-06-21

bardzo duży wybór pięknej biżuterii
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Bozena / 2022-06-21

bardzo duży wybór pięknej biżuterii
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Martyna / 2022-06-21

Pierścionek bardzo ładny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roma / 2022-06-21

jestem mega zadowolony, żona też
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

grawery super

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-06-21

Zamówiłam z siostrami pierścionek dla Mamy. Przepiękny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Piotr / 2022-06-21

Pierścionek dotarł wcześniej niż sądziłem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość w porządku, opakowanie bez zarzutu.

Wady

Extra informacje

KaSm / 2022-06-21

Bardzo fajny sklep, ogromny wybór asortymentu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

błyskawiczne wykonanie i przesyłka

Wady

Extra informacje

Anx / 2022-06-21

Pierścionek bardzo ładny z pięknym oczkiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa bardzo miła,

Wady

Extra informacje

Veronica / 2022-06-21

Wspaniała obsługa klienta,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bransoletka z grawerem naszą prośbę przyszła już na drugi dzień

Wady

Extra informacje

Monia / 2022-06-21

Pierścionek jest bardzo delikatny, ale przepiękny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Grawer zgodny z zamówieniem

Wady

Extra informacje

Anna / 2022-06-21

Kupilam dla mamy zloty pierścionek jest bardzo ładny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo ciekawy wzor

Wady

Extra informacje

Zbigniew / 2022-06-21

Zakup zgodny z oczekiwaniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pelna radosc z prezentu

Wady

Extra informacje

Martyna / 2022-06-21

Pierścionek jest prześliczny, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-06-21

Produkty bardzo wysokiej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2022-06-21

Moja ukochana była zachwycona Państwa pierścionkiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2022-06-21

Kolczyki prezentują się bardzo elegancko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Przemek / 2022-06-21

Kupiłem pierścionek narzeczonej i była zachwycona :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Na żywo wyglądał jeszcze lepiej

Wady

Extra informacje

Zakupy galeriajubilerska.pl opinie