Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • edmix
  • /
  • 1

Opinie o edmix

www.lazienki-online.pl

Legionowo

Zakupy edmix opinie
Asortyment
4.98
Dostawa
4.88
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
4.98
Poziom cen
4.88

Średnia ocen

4.94

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

42

dodanych opinii

 

Andrzej / 2019-12-26

Towar zgodny z opisem. Tania i ekspresowa dostawa. Opakowanie wysłanego towaru profesjonalne, bardzo dobrze zabezpieczające przed jego uszkodzeniem. Oferowany towar bardzo dobrze opisany na stronach sklepu, brak jakichkolwiek problemów z jego doborem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super sprzedawca

Wady

Brak

Extra informacje

Czeslaw / 2019-12-19

Kupowałem akcesoria do ceramiki łazienkowej, do starszego modelu firmy Roca. Wszystko odbyło się sprawnie i bez żadnych problemów. Dostawa szybka. Towar dobrze zapakowany. Same plusy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór, łatwe zamówienie i płatność, szybka dostawa.

Wady

Brak

Extra informacje

Sławek / 2019-12-18

Miła obsługa, dobry kontakt telefoniczny, towar wysłany zgodny z opisem i szybko. Jednym słowem POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towar oryginalny

Wady

Extra informacje

Jankiel / 2019-12-12

Wszystko jak w najlepszym porządku. ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2019-10-30

Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie. Zakupiliśmy kabinę prysznicową Sanplast, dostawa GRATIS, kontakt bardzo miły. Na pewno wrócimy. Zdecydowanie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko, profesjonalnie, miło, solidnie.

Wady

--------------------------

Extra informacje

Katarzyna / 2019-10-24

Bardzo jestem zadowolona z zakupow w sklepie www.lazienki-online.pl Projesjonalna obsługa, bardzo dobry jakościowo towar.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leszek / 2019-10-23

To już kolejne moje zakupy, przesyłka expresowa, dobry kontakt ze sprzedawcą wraz z fachowym doradztwem. Zdecydowanie polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2019-10-21

Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2019-10-21

Super kontakt, fachowe doradztwo, w 100 % polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żaneta / 2019-09-18

Solidna firma. Wanna zgodna z opisem, błyskawicznie dostarczona w nienaruszonym stanie, bez zarysowań.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zgodnośc towaru z opisem, szybka dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Zakupy edmix opinie