Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • eCarla
  • /
  • 1

Opinie o eCarla

www.ecarla.pl

Rzeszów

Zakupy eCarla opinie
Asortyment
4.14
Dostawa
4.04
Łatwość zamawiania
4.23
Obsługa i reklamacje
3.89
Poziom cen
4.19

Średnia ocen

4.10

w skali od 1 do 5.

 

eCarla opinie eCarla
4.10 1555

Bożena / 2022-12-22

Nie polecam, towar zamówiony i opłacony 7 grudnia, do tej pory do mnie nie dotarł. Nie odpowiadają na maile i nie odbierają telefonu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mika / 2022-12-09

Nie polecam tego sklepu .Towar wystawiany na stronie a w rzeczywistości jego brak. Nie da się dodzwonić do sklepu. Nikt nie odbiera telefonu . Na maile też nikt nie odpowiada . Mam nadzieję że zwrócą pieniądze .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Julcik / 2022-12-08

Nie polecam sklepu ecarla . Wystawiają produkty które nie są dostępne. Utrudniony kontakt ze sklepem. Nie odbierają telefonu. Zamówienie złożone 25 listopad i do dzisiaj cisza. Zwrot pieniędzy brak.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2022-11-23

Polecam w 100 % sklep eCarla
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Żadnych

Extra informacje

Ania / 2022-11-21

Pierścionek bardzo ładnie prezentuje się na żywo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monia / 2022-11-20

Jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AAAA / 2022-11-20

OK ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bx / 2022-11-19

Wszystko na 5 gwiazdek jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-11-17

Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę. Mało zainteresowania ze strony sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Monia / 2022-11-16

Piękny naszyjnik, jakość wykonania super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2022-11-15

Wszystko OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klara / 2022-11-14

POLECAM SERDECZNIE!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joasia / 2022-11-13

Granatowa szkatułka jest wspaniała Moja mama zadowolona Wysyłka trwała 2 dni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko Szkatułka piękna

Wady

Extra informacje

Sonia / 2022-10-31

Nie polecam u nich zakupów 17.10 zamówiłam 2 pary okularów z czego jedne przyszly inne niż zamówiłam. Po tygodniu odpisali mi że wyślą w piątek te z zamówienia. Paczka oczywiście nie wysłana a kontakt z nimi zerowy .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Żadnych

Wady

Obsługa do kitu

Extra informacje

Ela / 2022-10-28

Wszystko OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylvia / 2022-10-25

Zamówiłam breloczki z tej strony na prezent dla przyjaciolek. Przesyłka była u mnie w 2 dni robocze. Prezenty bardzo się spodobały więcej wszystko na plus. Jak beda kolejne okazje skorzystam z pomyslow na prezent na tej stronie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgosia / 2022-09-20

Bardzo lubię zakupy w tym sklepie. Zawszę otrzymuje zamawiany towar. Przesyłka expresowa. Obsługa bardzo miła, konkretna i nakierowana satysfakcję klienta.Towar zgodny z opisem. W przypadku zwrotu towaru szybki przelew na konto, a w ramach reklamacji ! Otrzymałam nowy "towar" Bardzo miłe zaskoczenie ???????? Przystępne ceny Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Same zalety

Wady

Brak

Extra informacje

Anna / 2022-07-25

Dawno już nie spotkałam się z tak nieprofesjonalnym sklepem. Dostałam towar, którego nie zamówiłam, tańszy a na pytanie o reklamację nikt nie odpowiada. Oczywiście komentarze na instagramie są usuwane. Nie rozumiem po co wstawiać towar na sklep skoro go nie ma. Zamiast wrzucać codzienne nowe relacje na Instagram proponuję zająć się lepiej obsługą klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak towaru, ignorowanie klienta

Extra informacje

Ania / 2022-06-16

Polecam z całego serduszka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko piękne i tanie

Wady

Brak

Extra informacje

Marianna / 2022-05-27

Odwołuję poprzednią negatywną opinię, gdyż moja reklamacją została załatwiona pozytywnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Marianna / 2022-05-25

Przysyłają towar niezgodny z opisem i nie zwracają pieniędzy. Reklamacje są ignorowane???? OSTRZEGAM PRZED TYM SKLEPEM
Asortyment
1.00
Zalety

Zero

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Ola / 2022-03-03

Szyba i sprawna realizacja zamówienia a sama biżuteria przepiękna :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

anka / 2022-02-24

super sklep ze świetnym asortymentem, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zuzanna Prostak / 2022-02-24

Polecam serdecznie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarosław / 2022-02-09

Katastrofa .Po pół roku fotel zakupiony w tej firmie uległ awarii ,.W ramach gwarancji fotel nie został nawet poddany oględzinom .Na podstawie zdjęć odmówiono naprawy lub wymiany i na tym kontakt się urwał .Nie polecam , taką firmę omijać jak najdalej .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

brak gwarancji

Extra informacje

6 miesięcy

Dorota Brożek / 2021-12-29

Polecam serdecznie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-11-02

Zamówiłam 2 pary kolczyków 14.10.2021 i do dnia dzisiejszego tj 02.11.2021 nie otrzymałam kolczyków ani zwrotu pięniedzy.Za każdym razem jestem proszona o nr konta,na który mają zostać zwrócone pieniądze ale bezskutecznie.Skoro nie macie Państwo towaru na stanie to po co widnieje na stronie?Jak dla mnie to oszustwo i te ponad 70zł nie odpuszczę i przestrzegam przed zakupami w e.carla!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Towar którego nie mają na stanie a sprzedają..

Extra informacje

Czekam na zwrot pieniędzy,inaczej zgłoszę do Rzecznika Praw Konsumenta.

Melania / 2021-10-14

Super bizuteria!! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2021-10-14

Rewelacyjne szklanki, bardzo długo utrzymują ciepło jesiennej herbatki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-10-13

Kupiłam zielona szkatułkę z myślą już o prezentach grudniowych Jest piękna i polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogusia / 2021-09-29

Polecam z całego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MUSZYNSKA / 2021-08-25

POLECAM TEN SKLEP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SAME ZALETY

Wady

ZADNYCH WAD

Extra informacje

MagdaZ / 2021-08-25

Mam od nich kupione wianki na Panieński i byłam zadowolona z zakupu . Zamówienie zgodne z opisem na stronie , a kolory jeszcze ładniejsze na żywo .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Helena / 2021-08-25

zamowilam kolczyki dla siebie oraz dla mojej corki. obydwie jestesmy bardzo zadowolone, kolczyki sa bardzo sliczne!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, wygląd, szybka dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Bartosz / 2021-08-25

Kupiłem żonie szklanki z ich stronki . Pani z infolinii bardzo miła , a towar dotarł w całości i szybko .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2021-08-25

świetny fotel gamingowy. od razu lepiej się gra w moje ulubione gierki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

EwaXXXD / 2021-08-25

Mają bardzo fajne produkty na stronie , skusiłam się i zamówiłam . Paczka przyszła mi jeszcze przed wyjazdem. Myślę, że jeszcze do was wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2021-08-25

Kupiłam fotel dla syna jest nim zachwycony ! Polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-08-25

Bardzo fajny sklep, w końcu znalazłam coś dla siebie ! Szybko i sprawnie :) POLECAM !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka i miłą obsługa

Wady

Extra informacje

Sabaxxx / 2021-08-25

Wszystko ok. Produkty mi się bardzo podobają. Wystawiam pozytywną opinię bo paczkę otrzymałam w ekspresowym tempie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2021-08-17

W związku z pomyślnym i natychmiastowym załatwieniem sprawy, o której pisałam w mojej opinii z dnia 16.08 21 r. anuluję jej treść
Obsługa i reklamacje
4.00

Barbara / 2021-08-16

zamówiłam towar ,który mi odpowiadał. Przy końcówce transakcji pojawiła się na stronie informacja,że po zwiekszeniu łącznego zakupu o 2 zł,dołączony zostanie gratis. Oczywiście kupiłam dodatkowo opaskę za prawie 10 zł do mojego głównego zakupu w cenie 239 zł. Oczywiście żaden gratis nie dotarł. Napisałam do nich, od dwóch tygodni nie raczą odpowiedzieć. Zwiększają sprzedaż podstępnie .Żałosne. Nie przywykłam do tego,że ktoś mnie w tem sposób oszukuje
Obsługa i reklamacje
1.00

Dorota / 2021-08-10

Super sklep!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-08-10

Polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

marcjanna / 2021-08-03

najlepszy sklep w jakim przyszło mi robić zakupy. dobrej jakości towar, wspaniała obsługa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zoja / 2021-08-03

Zamówiłam opaskę na wesele!! Przepiękna! i w dobrej cenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra cena/ piękne produkty

Wady

Extra informacje

Natalia / 2021-07-28

Zamówiłam kolczyki z nowej kolekcji z kolorowymi cyrkoniami. Jedne podarowałam mamie i obie jesteśmy bardzo zadowolone Czekam na kolejne nowe kolekcje aby zrobić zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne produkty

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2021-07-16

Pierwszy i ostatni raz zamawiałam na tej stronie. Zamówiony produkt okazał się całkiem inny niż zamawiałam. Brak chęci doprowadzenia do końca sprawy pomyłki w moim zamówieniu. Ja rozumiem że każdemu może się to zdarzyć lecz spodziewałam się informacji o tym że nie ma czegoś cena stanie lub wykazanie chęci do naprawienia pomyłki. Niestety nie polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Magda / 2021-07-14

Super obsługa i sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daniela / 2021-06-20

Okulary że tego sklepu noszę już kilka miesięcy i je uwielbiam Wysyłka sprawna Zamawiałam kurierem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fajny towar

Wady

Extra informacje

Ok 3 miesiące

Dorotka / 2021-06-18

To mój kolejny zakup w tym sklepie, i na pewno nie ostatni. Koleżanki z pracy które pytają o kolczyki, nie dowierzają, że nie są one z prawdziwego złota! Rewelacja!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lena / 2021-06-18

Uwielbiam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2021-06-18

duży asortyment, towar bardzo fajnej jakości. polecam serdecznie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

dwa miesiące

Zuzanna / 2021-06-18

Polecam goraco!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gryzelda / 2021-06-18

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, jakość towaru

Wady

Extra informacje

Klientka / 2021-06-11

Komunikacja z obsługa katastroficzna. Paczki po numerze wysyłki znaleźć nie można, okazuje się wcale nie była nadana. Jedne kolczyki zepsute ! Nigdy więcej nie zamówię z tego sklepu a już na pewno dalej nie polecę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Sebastian / 2021-05-27

Brak kontaktu ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu

Extra informacje

Edyta / 2021-05-26

Szybko sprawnie bezproblemoeo .polecsm
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Martyna / 2021-05-14

Czas oczekiwania to jakas kpina nijak sie ma do tego co napisane jest na stronie. DODATKOWO OKULARY to zwykle tandetne g*wno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Weronika / 2021-05-12

bardzo szybki czas realizacji zamówień, towar dużo piękniejszy niz na zdjeciach. Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wyjątkowa biżuteria

Wady

BRAK

Extra informacje

Marta / 2021-05-09

Zamówienie zrobione dnia 27 kwietnia do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówienia.... O dziwo udało się dodzwonić Pani powiedziała, że wyślą do 6 maja i cisza zero kontaktu telefonu już nie odbierają na maile nie odpisują Kpina po prostu a nie sklep...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Joanna / 2021-05-09

Polecam goraca! Szybka sprawna wysyłka! Produkty piękne w przystępnych cenach!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2021-05-08

Bardzo fajne fotele super zapakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakosc niska cena

Wady

brak

Extra informacje

FilipxxD / 2021-05-07

Polecam fotele w ecarli, bardzo wygodne i cena tez przystępna. Paczka szybko do mnie dotarła. Wielogodzinne rozgrywki przed kompem nie są juz tak męczące dla kręgosłupa. Wygoda na plus !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2021-05-07

Serdecznie polecam ten sklep . Bardzo fajnie zapakowana biżuteria , paczuszkę miałam idealnie na wyjazd majówkowy . Na pewno jeszcze do Was wrócę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka i miłą obsługa

Wady

Extra informacje

Asia / 2021-05-07

Produkty wysokiej jakości, sprzedający bardzo pomocny i rzeczowy. Chetnie ponownie dokonam zakupów w sklepie ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja zamówienia

Wady

Extra informacje

Anna / 2021-05-07

Zaskakująco szybka realizacja zamówienia. Świetny sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, cena, obsługa sklepu

Wady

brak

Extra informacje

Ewa / 2021-05-07

Bardzo duży wybór produktów. Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt ze sprzedającym. Zdecydowanie POLECAM !!! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Fiorella / 2021-05-07

Super sklep! Polecam w 100 %. Szybka dostawa i dobry kontakt .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, dobry kontakt

Wady

Extra informacje

Klara / 2021-05-07

Ja jestem zadowolona z zakupów. Produkty takie jak na zdjęciach. Super się noszą kolczyki ze stali szlachetnej. Śpię w nich i się kąpie i nic się z nimi nie dzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne produkty - u mnie wysyłka trwała 3 dni z dniem zakupu

Wady

Extra informacje

Nowa / 2021-05-06

Zdecydowanie nie polecam. Brak kontaktu ze sklepem. Wysyłka trwa strasznie długo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Kontakt ze sklepem, czas oczekiwania na wysyłkę i dostawę

Extra informacje

Sara / 2021-05-06

Ten sklep to nieporozumienie.. odczytują wiadomości i nie odpisują.. mają gdzieś dobro klienta.. na wysyłkę produkty trzeba czekać niewiadomo ile..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Zero

Wady

Wszystko

Extra informacje

Star / 2021-04-27

Zdecydowanie nie polecam. Od 5 dni czekam na wysłanie towaru. Telefonu nikt nie odbiera. Na email odpisali po 3 dniach że już wysyłają i dalej nie wysłali.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszukują

Extra informacje

Kupująca / 2021-04-21

Towar nie został wysłany od 6 dni od złożenia zamowienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Cena, duży wybór

Wady

czas dostawy

Extra informacje

Ania / 2021-04-12

Najgorszy sklep na jaki trafiłam. Bezczelna obsługa. Pisałam o zwrot pieniędzy, ponieważ produktu nie otrzymałam. Napisali, że przepraszają i wysyłają produkt. Jednak produkt nie dotarł, a sklep nie odpowiada. Nie polecam. Czytałam opinie o nim i nie mają dobrej, wiele osób nie otrzymało produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Nie otrzymanie produktu, nie odpisywanie na maile, kłamstwa

Extra informacje

Mon / 2021-04-07

Nie polecam, zamówiłam kilka opasek , jedna przyszła w fatalnym stanie, reklamacja niby pozytywnie rozpatrzona 3,5 tyg temu a do tej pory ani zwrotu pieniędzy ani wysyłki zgodnego towaru ! Sklep przestał odpisywać na maile których już kilka wysłałam z zapytaniem o opaskę lub zwrot środków !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Dosyć tanie ceny

Wady

Słaba jakość towaru i brak kontaktu ze sklepem

Extra informacje

Madzia / 2020-10-08

Jestem zachwycona! Towar zgodny z opisem, pięknie zapakowany. Transakcja bez zarzutu i super ceny. Na pewno zamówię jeszcze nie raz☺️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2020-10-06

Zamawiałam ostatnio kolczyki pozłacane na prezent. Zamówienie zrobione we wtorek - w czwartek miałam towar w Paczkomacie. Kolczyki cudowne - identyczne jak na zdjęciu Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko na plus

Wady

Extra informacje

joanna / 2020-08-16

sklep w lublinie super ,obie Panie bardzo pomocnie i taktowne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

plusy tylko dla sklepu w Lublinie hurtownia dno !!!

Wady

nigdy nie wiesz czy dostaniesz to zamawiasz

Extra informacje

średnia jakość

JOLANTA / 2020-08-12

No niestety bardzo się zawiodłam, zero kontaktu, pieniądze wysłane, towaru brak. Nie odpowiadają na e-maila, telefon albo milczy, albo ktoś z drugiej strony się rozłącza, jak tylko pytam się co z moją zakupioną przesyłką. Są nie uczciwi. Nie polecam

Justyna / 2020-06-09

Sklep internetowy należy omijać szeroko. Po zakupie nie wiesz czy dostaniesz zamówienie. Telefon nie odpowiada, na maile czasem ktoś raczy napisać: przesyłka będzie jutro wysłana... Przesyłają linki do śledzenia przesyłek które nie istnieją. Żenada i zwykł oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

ładne na zdjęciach poza tym nie wiem bo nie dostałam zakupionych rzeczy

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Ola / 2020-05-24

Bez paragonu i bez kontaktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Irena / 2020-02-03

Super .Zamówienie zrealizowano w ciągu dwóch dni..Towar ekstra. Zakupy zrobiłam drugi raz ale nie ostatni.Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybkość w dostawie no i fajne gadżety w przyzwoitych cenach..

Wady

Extra informacje

konrad / 2018-12-30

Polecam za pomoc przy wyborze pierścionka na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy eCarla opinie