Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • dstreet.pl
  • /
  • 1

Opinie o dstreet.pl

dstreet.pl

Wieluń

Zakupy dstreet.pl opinie
Asortyment
3.78
Dostawa
3.89
Łatwość zamawiania
4.11
Obsługa i reklamacje
3.5
Poziom cen
3.63

Średnia ocen

3.78

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

Mario / 2022-11-24

Witam odradzam ten sklep rozmiarówka nie pasuje i problem ze zwrotem pomimo wysłanych zdjęć potwierdzenia zwrotu to już ponad miesiąc i pieniądze za dwoe kurtki ponad 500 zł nie zwrócone jeżeli w przyszłym tygodniu nie bd pieniędzy na koncie mojej żony to sprawę kieruje do adwokata bo widzę że nie tylko nas tak oszukujecie i dużo opini negatywnych jedno wielkie oszustwo do zobaczenia w Wieluń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Lidia / 2022-10-03

Masakra brak zwrotu pieniędzy za odesłany towar oszustwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Becia Becia / 2022-04-30

Butik na wysokim poziomie ???? Pełen profesjonalizm ???? Przemiła obsługa ???? Bardzo pomocne sprzedające więc kontakt rewelacyjny ???? Wysyłka tryb samolotowy ✈️ Ciuszki są OBŁĘDNE tak cudowne i piękne ???? wręcz Idealne ???? no i ceny sztos i petarda ponadto często są promocje ???? więc można u nich się ubrać modnie i efektownie za nie wielkie pieniążki ???? Jestem pod ogromnym wrażeniem tego bombastycznego butiku ???? Godny polecenia ???? bo ja do niego będę wracać ????????‍♀️ jeszcze nie raz ???? Polecam i polecać będę ???? Warto ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Całokształt THE BEST ❗

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

Marta / 2022-04-15

Pomimo to co czytałam na temat sklepu ja się nie zgadzam.Kurtka która kupiłam jest super zgodna z opisem. Wysyłka szybka. Bardzo polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Towar ok .Szybka dostawa.

Wady

Brak

Extra informacje

Locers / 2021-12-20

Nigdy więcej nie kupię z tego sklepu!! Dostałem poplamioną bluzę i tego samego dnia napisałem reklamację mailem wraz ze zdjeciami bo w profilu na stronie nie działała opcja reklamacji. Wiem już dlaczego! Na maila nikt nie odpowiedział chociaż napisałem na ten, który jest wymieniony na ich stronie jako mail reklamacji. Dwa dni później napisałem jeszcze raz i znowu cisza! Przez 1.5 tygodnia nikt się nie odezwał więc odesłałem jako zwrot. Maja obowiazek zareagowac na reklamacje, a tu do dzis cisza po ponad miesiacu. Ostrzegam przed ta firmą !! Zero obsługi klienta!! Sprzedać i zapomnieć o odpowiedzialności taka jest strategia tej firmy!! Nie współpracują z żadną stroną, która zbiera opinie klientów np. Opineo i juz wiadomo dlaczego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

ZERO obsługi klienta. Sprzedać i zapomnieć

Extra informacje

Tomeek / 2021-12-13

Całkiem spoko sklep. Kupiłem kurtkę i spodnie. Zamówienie szybko przyszło, takie jak chciałem (delikatnie inny odcień...). Na pewno jeszcze do nich wróce. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

duzy wybor, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

piegusek_inesss / 2021-04-02

Jak dla mnie sklep bomba...przemiła ekipa...ubrania dobrej jakości ...uwielbiam robić u Was zakupy ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetna organizacja i doskonały kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Karolina / 2020-12-22

Szybko tanio i zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wojownik820 / 2019-07-19

Szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy dstreet.pl opinie