Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • butik la vie
  • /
  • 1

Opinie o butik la vie

Siemianowice Śląskie

Zakupy butik la vie opinie
Asortyment
3
Dostawa
3
Łatwość zamawiania
4
Obsługa i reklamacje
2
Poziom cen
4

Średnia ocen

3.20

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

Agnieszka / 2022-09-09

Myślę, że zawsze znajdzie się ktoś kto oceni negatywnie, jeśli coś się nie podoba to nie kupuję, nie jestem stałym klientem, ale od czasu do czasu jeśli czegoś potrzebuję to odwiedzam ten butik, nie zostawiam tam "mnóstwa pieniędzy", wybieram to co jest mi potrzebne, akurat w maju kupowałam komplet na komunię, o ile dobrze pamiętam imię p. Michalina była uprzejma i pomocna. Ubrania są różnej jakości, ale są też różnej ceny, nie możemy wymagać od swetra, który kosztuje 50zl żeby służył do końca życia. Zdarza się, że widziałam te same produkty, zawsze jednak w innym butiku były droższe. Jeśli chodzi o mnie 10 % czy 20% rabatu to nie jest coś co mogłoby wpłynąć na moją ocenę, jak sugeruje jedna z pań. Nigdy nie zwracałam, żadnej z rzeczy no nie było takiej koniecznosci, nie wypowiadam się co do dostawy bo zawsze odbieram w sklepie.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.50

Halina / 2022-08-30

Pozytywne opinie o sklepie są nieobiektywne. To efekt gorącej prośby właścicielki sklepu na fb o takie opinie. Pozytywna opinia = rabat w sklepie.

Marta / 2022-08-25

Zastanawiam się czy Panie powyżej piszą o tym samym butiku. Jakość ubrań jest bardzo dobra, materiały to w zdecydowanej większości bawełna, wiskoza. Dodatkowo kolekcje są komponowane tak, że ubrania mogą służyć latami - ponadczasowe kolory i fasony. Ze swojej strony zdecydowanie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Ponadczasowość, dobrze skomponowane kolekcje

Wady

Extra informacje

Weronika / 2022-07-25

Brak odzewu ze strony sklepu. Brak odpowiedzi na pytanie dotyczące zwrotu lub wymiany. Ogólnie olewactwo. Zasady nie do przyjęcia

Teresa / 2022-07-12

Podczas transmisji sprzedażowych na fb notorycznie łamany jest regulamin. A sprzedająca naiwnie naigrywa się z klientek nie zgadzających się ze sprzedażą poza kolejnością. Numerki ubrań są pomijane, każdy może kupić jak sprzedającej się spodoba w danej chwili. Brak zwrotów, a jeśli są to klientka musi się liczyć z tym że jej dane osobowe zostaną ogłoszone wszem i wobec. Ogólnie poziom sprzedaży z miejskiego targowiska.
Zalety

duża rożnorodność

Wady

klub wzajemnej adoracji

Extra informacje

Paulina / 2022-02-08

Ciuchy raczej tandetne. Rozmiarowo też nie najlepiej. Ubrania albo wiszą bo są za duże - niezgodne z noszoną przeze mnie rozmiarówką, albo są za ciasne. Kolory dziwnie definiowane przez sprzedające, nie do końca zgodne z rzeczywistością.
Zalety

Wady

Zbyt szybka sprzedaż na fb. Brak zwrotów

Extra informacje

Aleksandra / 2022-02-01

Nie polecam. Ubrania bazarkowej jakości. Brak zwrotów w sprzedaży on-line to nieporozumienie. W sklepie stacjonarnym bez rewelacji, sprzedająca mierzy klientki od wejścia, tylko niektóre zasługują na jej przychylną uwagę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Wiktoria / 2021-12-02

Ubrania raczej miernej jakości. Sztywne materiały, swetry szybko się zmechaciły, spodnie puściły w szwie. Kolory znacznie odbiegające od określonych w opisie. Nie polecam. Można kupić taniej w konkurencji. Brak zwrotów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

brak

Wady

drogo, niska jakość

Extra informacje

Zakupy butik la vie opinie