Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • bimago
  • /
  • 1

Opinie o bimago

www.bimago.pl

Wrocław

Zakupy bimago opinie
Asortyment
2.45
Dostawa
3.48
Łatwość zamawiania
3.7
Obsługa i reklamacje
2.91
Poziom cen
2.61

Średnia ocen

3.03

w skali od 1 do 5.

 

bimago opinie bimago
3.03 1441

Sudi / 2022-11-08

Nie polecam za taka cenę można kupić coś o wiele lepszego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Cienka wady

Extra informacje

Nat / 2022-08-30

Kupilam obraz do malowania po numerach, drzewo dżungli. Farbki bardzo wodniste. Gęstość różni się w zależności od koloru. Niekiedy musialam nakładać 4 warstwy by numerek się nie przebijał. Bywają też błędy w numeracji pól- 2 numerki w obrębie jednego pola. Ostatecznie na szczescie obraz wyszedł ładnie ale nie ma co się sugerować zdjeciami zbliżeniowymi u sprzedawcy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Lucyna / 2022-05-09

Otrzymałam parawan i okazał się fantastyczny - zgodnie z oczekiwaniem. Bardzo dobra jakość.. szybka dostawa. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt z firmą bimago i wysokiej jakości towar.

Wady

Extra informacje

Lucyna / 2022-05-09

Otrzymałam parawan i okazał się fantastyczny - zgodnie z oczekiwaniem. Bardzo dobra jakość.. szybka dostawa. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry kontakt z firmą bimago i wysokiej jakości towar.

Wady

Extra informacje

Gość / 2022-02-22

Żenada roku i najgorzej zainwestowane pieniadze. Fototapeta doszla po ponad 2 tygodniach. Brak kontaktu ze strony bimago. Fototapeta ma wyblakle kolory, rozni sie od zdjecia prezentowanego na stronie. Dodatkowo Ma bardzo cienka strukture. Zdecydowanie Odradzam wspolprace z ta firma. BRAK MOZLIWOSCI ZWROTU , nie odpisuja na maile reklamacyjne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Wada jest istnienie tej firmy ma rynku

Extra informacje

Krystiann / 2022-02-19

Tapeta bardzo bardzo zlej jalosci. Zastanowcie sie czy warto wydac pieniadze na ten shit!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Cienka tapeta

Extra informacje

Anna P / 2022-02-18

Przestrzegam przed kupnem fotorapet z tej firmy!! Jakosc dno i 100 metrow mułu!! Fototapeta bardzo slaba i cienka, cala sciana nadaje sie do naprawy po zdarciu. Szkoda pieniedzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero zalet, mniej niz zero

Wady

Cala ta firma jest jedna wielka wadą

Extra informacje

jolanta / 2022-01-04

Piekny na zdjeciu wzor bali 3D. Przesylka do Anglii bardzo szybka. Tapeta jednak rozczarowala strasznie. Po pierwsze wzor blyszczy sie czego nie bylo widac na zdjeciach, blyszczace stare belki wygladaja beznadziejnie, po drugie wzor wydrukowany chyba na papierze toaletowym, bardzo cienka tapeta, widac kazde laczenie, naciaga sie. Jestem bardzo niezadowolona, jakosc nie warta ceny. Nie polecam.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.67
Zalety

ladny wzor

Wady

zbyt cienka i blyszczaca

Extra informacje

Agnieszka / 2021-12-22

Wystawilam poniższa opinię na temat zakupionej fototapety "Ciemne skrzyżowanie" (złej jakosci produktu). Jestem bardzo mile zaskoczona profesjonalnym podejściem serwisu reklamacyjnego do tematu. Po napisanej wiadomosci mailowej ekspresowa odpowiedź i propozycja rozwiązania problemu. Pozytywne zakończenie sprawy. Bardzo dobry kontakt i otwartość na potrzeby klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Agnieszka / 2021-12-19

Jesteśmy świeżo po założeniu zakupionej fototapety Bimago "Ciemne skrzyżowanie" nr 64745. Jedno wielkie nieporozumienie!!! To co się działo w trakcie zakładania- DRAMAT!!! Potwierdzam i zgadzam się w 100% z wczesniej wystawioną opinią na temat tego produktu. Pomimo iż zakładał profesjonalista i na bardzo równej powierzchni to na fototapecie uwidocznily się skazy. Widać każde łączenie, najmniejszy ruch wałkiem powodował uszkodzenia tapety. Dawno się nie spotkałam z tak słabej jakości produktem. Mamy kilka fototapet flizelinowych założonych w domu, z ktorymi nie bylo najmniejszego problemu, ale czegoś takiego to ja jeszcze w życiu nie widziałam!!! Nie polecam!!! Duże pieniądze wyrzucone w błoto, nie wspomnę o włożonej pracy i straconych nerwach. Jeden wielki koszmar!!! Nadaje się tylko i wyłącznie do zdarcia!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Żadne.

Wady

Same minusy.

Extra informacje

2 dni po założeniu i do zdarcia bo nie można patrzeć na nia

Adrian / 2021-12-13

Zamówiłem fototapetę z sklepu internetowego Bimago ,,Ciemne skrzyżowanie" i gorzej zawieźć się nie mogłem pomijając fakt ,że tapeta od początku miała małe uszkodzenia to po odrzuceniu uszkodzonego paska pozostałe w miarę nadające się do wykorzystania skrawki zacząłem aplikować na ścianie i dopiero wtedy zaczął się koszmar.Przy każdym delikatnym wygięciu kolor się łamał i pozostawały wielkie skazy .Tapeta fizelinowa niszczy się od byle dotknięcia. Ogólnie nie polecam kupowania czegokolwiek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Extra informacje

Początek

Radek / 2021-06-05

Bimago
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Fototapeta, która zamawiałem zgodna z opisem. Syn zadowolony dzieki

Alice / 2021-05-15

Zakupiłam obraz Edwarda Hoppera do malowania po numerach. Fatalna jakość płótna - wg mnie to papier. Farbki kiepskie i bardzo wodniste - numerki przebijają. Mam wrażenie, że dostałam inne kolory niż na wzorniku - miało być dużo czarnego a jest masa zielonego. Stanowczo nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

Emilia / 2021-05-06

Niestety jestem bardzo rozczarowana zakupem obrazu "Budda w cieniu". Płótno jest słabej jakości i jak dłużej jeździ się po nim ręką podczas malowania robi się brzydkie i się mechaci. Zamówiony obraz wymaga dużo czarnego koloru, a jednak otrzymałam go najmniej. Faktycznie były dwa pojemniczki, ale praktycznie puste. Część z farbek jest bardzo sucha i wygląda jak piasek. Po dodaniu wody można "malować", a właściwie nakładać mokre drobinki i czekać aż wyschnie, ale niestety bardzo to odstaje od pozostałej części obrazu. Cześć farbek jest z połyskiem, a część matowych. Ma się to nijak do tego jakie elementy twarzy mogłyby być w ten sposób rozjaśnione. Dodatkowo płótno jest bardzo słabo naciągnięte. Zapłaciłam za obraz 130 zł. Cena do jakości jest bardzo nieadekwatna. Wcześniej zamawiałam obrazy z innych stron i były nieporównywalnie lepszej jakości i dużo tańsze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Jakość, cena, brak wystarczającej ilości farbek, brak zawieszek,

Extra informacje

Stanisław / 2021-04-22

W Bimago zakupiłem, "fioletową łaczkę" i "jesienne niebo". W ofercie, oba obrazy miały "rozświetlać wnętrze twojego mieszkania". Te które mi dostarczono to "smutasy" i daleko im do tych żywych kolorów z reklamy. Zamiast "rozświetlać" przypominały półmrok. Do obrazów firma nie dołącza zawieszek, jak podano mi w mail'u, - "trzeba pojść do sklepu", albo " zawiesić na gwoździu"
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

nie polecam

Wady

kolory obrazów rozmijają się z tymi z oferty, brak zawieszek

Extra informacje

Anna / 2021-03-29

Niemalże tydzień czasu usiłuję zrealizować zamówienie, w przypadku którego termin realizacji miał zająć 2-4 dni roboczych. W tym czasie maile, na które nikt z Bimago nie udzielał informacji zwrotnej. Wcześniej udało się ubłagać ekipę na montaż przedmiotowej tapety. Wobec powyższej sytuacji ( w rozmowie telefonicznej, bo na odp mailową nie mogłam liczyć) prośby o odbiór osobisty, nadanie własnego kuriera lub adnotacja do firmy kurierskiej z prośbą o kontakt, aby móc zdążyć z odbiorem tapety do umówionego terminu montażu z montażystami - na wszystko odpowiedź NIE. Zero jakiejkolwiek intencji, żeby pomóc klientowi, który znalazł się w niezręcznej sytuacji, nie ze swojej winy... ODRADZAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

JestemnaNIE / 2021-03-18

Zamówiłam fototapetę za niemałe pieniądze, podczas nakładania farba zaczęła się kruszyć i nieestetycznie wyglądać , reklamacji nie uwzględnili. Fototapeta nie warta swojej ceny wykonana z najgorszej jakości produktu. Nie polecam zakupów na tej stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Beznadziejna jakość fototapety

Extra informacje

Józefa / 2021-03-12

Fototapeta "Korytarz dianentów" Bardzo szybka dostawa, błyskawiczna... Rzeczywistość przeszła nasze oczekiwania, fototapeta jest piękna, wspaniale widoczne 3 D.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobry gatunek, nie naciaga się, idealnie dopasowuje się wzór.

Wady

Nie ma wad.

Extra informacje

1 dzień po przyklejeniu

Agnieszka / 2021-02-16

Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Cena, słabe wykonanie.

Extra informacje

Tydzień

Emma / 2020-10-20

Firma słaba,obrazy gorsze niż w Supermarkecie budowlanym,bardzo kiepskie krosna,wypaczone.Brak chęci rozpatrzenia reklamacji. Za taką cenę można się przyłożyć do ram(krosna) .Lepsze są płótna ale to nie wszystko .Żeby uznali reklamację to trzeba stracić dużo czasu,a i tak ignorują Klienta.Lepiej odpuścić taką firmę.NIE POLECAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Dostawa

Wady

Jakość

Extra informacje

Ewa z Kalisza / 2020-10-18

Obraz "Wschód słońca "105x70 . Rama wypaczona .Trageia , nie idzie powiesić na ścianie.Kiepska firma.Ocena bardzo negatywna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Dostawa.

Wady

Jakość obrazu.

Extra informacje

Od nowości nie do pokazania....

Alicja / 2020-05-28

Bardzo profesjonalne i szybkie podejście do klienta. Propozycja wymiany lub zwrot kosztów. Reklamacja załatwiona błyskawicznie. Mimo wady polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiesław / 2019-11-29

Obraz na płótnie.To już mój drugi zakup.Równie piękne wykonanie. Widać dbałość o każdy szczegół.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super wykonanie.Jakość [email protected] klasa

Wady

Brak

Extra informacje

julka / 2018-09-08

Przepiękne obrazy, szczególnie w kwiaty, wyglądają idealnie na świeżo pomalowanej ścianie w ulubionym przez nas kolorze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy bimago opinie