Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Meblarstwo
  • /
  • agata meble
  • /
  • 3

Opinie o agata meble

www.agatameble.pl

Katowice

Budownictwo agata meble opinie
Cena/Jakość
2.3
Obsługa klienta
2.18
Terminowość
2.38

Średnia ocen

2.29

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

562

dodanych opinii

 

Beata / 2020-12-17

Kupilam fotel obrotowy Smart,przyszedl polamany. W kartonie niezabezpieczony niczym,zadnym steropianem,ani niczym,samo krzeslo w kartonie latało. Karton porwany,slabo zabezpieczony. Nie reklamowalam,bo nie chcialo mi sie czekac miesiacami na reklamacje.Nie polecam kupowac w tym sklepie. Nie dbaja w ogole o nic.

Kicia / 2020-12-12

Meble zostaky zakupione 17 Wrzesnia termin realuzacji mial byc na koniec Pazdziernika po kilkunastu interwencjach meble zostaly przywiezione 9Grudnia. Pieniadze dobrze sie bierze za zakup a terminow sie nie dotrzymuje to był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie

Adam / 2020-12-09

Narożnik
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Ładny kolor i ogólny wygląd

Wady

po kilku dniach używania materiał obiciowy pofalował się

Extra informacje

nie uznano reklamacji

Barrrrrr / 2020-12-07

Zamówiłam zestaw mebli do pokoju. Dostawa nastąpiła miesiąc po terminie. Jedna część nie dotarła podobno na czas do magazynu i nikt nie potrafił powiedzięć mi co się dzieje .Nie pomogły telefony, e-maile. Kiedy wreszcie wszystko dotarło i zostało złożone przez odpowiednia ekipę, okazało się ,że jedna szuflada jest uszkodzona. Złożyłam telefonicznie reklamację, po 2 tygodniach dotarła szuflada na wymianę ale wymiary się nie zgadzały. Znów telefon z reklamacja i następne 2 tygodnie czekania. Mnóstwo nerwów, bałagan przez 3 m-ce, a to tylko jeden pokój. Mają w nosie klienta, nie ten to będzie inny. Nigdy więcej zakupów w salonie "AGATA".
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.33

Joanna / 2020-12-01

Obsługa magazynów na ul. Pałacowej w bramie 12 porażka. Przyjechałyśmy w dwie kobiety i byłyśmy zmuszone same zapakować kanapę ważąca 160 kg do samochodu. Pan magazynier z założonymi rękami na plecach stał i się przyglądał. Bardzo żałosne zachowanie....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Wady

Obsługa magazynów

Extra informacje

20 min na wydanie z magazynu

Mirek / 2020-11-30

Zakupilem dwa narozniki, stół i 6 krzeseł. Jedyny mebel który się sprawdza (użytkowanie od 4 miesięcy) to droższy narożnik 2400 zł. Ten kupiony za 1600- odchylają się wszystkie oparcia. Stół skrecony zgodnie ze sztuką giba się (był tani- 550 zł). Krzesła dostarczone skręcone, później dokrecone przeze mnie, bez dodatkowych wzmocnień nie wytrzymają roku. Sklepu nie polecam- słabe materiały i kiepskie elementy mocujace. Warto wydać więcej w innym sklepie.

Beata / 2020-11-30

Nie jestem zadowolona z zakupu garnków - towar 2 lub 3 gatunku dna uszkodzone i poobijane. Bardzo niska jakość towaru.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Towar bardzo niskiej jakości

Extra informacje

Z uwagi na niską jakość i uszkodzenie dwóch garnków pewnie długo z nich nie skorzystam.am

Czesława / 2020-11-26

Ostrzegam przed zakupem narożnika AVANTI. Na stronie internetowej piękny ciemny morski kolor, a dostarczają jasny popiel i twierdzą że to ten sam. Zrobiłam dwa zdjęcia tego z internetu i tego co mi dostarczono. Dziś złożyłam reklamację. Nigdy więcej zakupu w Agacie.

Małgosia / 2020-11-20

Ława Tina z litego drewna - kupiona 2 miesiące temu, może stać tylko jako mebel nie nadaje się do użytku, zwykłe wypicie kawy, nawet jeśli kubek z podkładką grozi odbarwieniem. Pisałam do producenta, szanowni państwo to co on zalecił zrobić (pokryć woskiem, zaolejować ławę, zeszlifować....) chyba przed sprzedażą to powinno być zrobione. Porażka zakup
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wygląd

Wady

bardzo trudna w utrzymaniu, nie nadaje się do domu, kawy się przy niej nie napijesz

Extra informacje

2 miesiące

Wioletta / 2020-11-19

Zamówiłam sofę Levi następnego dnia była u mnie w domu. Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Byłam na bieżąco informowana o realizacji zamówienia następnie o wysyłce. Sofa idealna jestem mega zadowolona z zakupu. Polecam na 100%
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Szybką relizacja zamówienia. Bardzo dobrze zabezpieczony towar. Sama Sofa naprawdę super

Wady

Nie ma

Extra informacje

marzena / 2020-11-19

Obsługa klienta to jakiś dramat. Kanapa bez możliwości przymocowania nóg. 2 tygodnie już to trwa. Pani w reklamacjach zasugerowała że "da się na niej siedzieć przecież".
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

brak

Wady

zakup przez 2 tygodnie bezużyteczny

Extra informacje

Beata / 2020-11-16

Nigdy więcej zakupów w Agata meble Wersalka tedla kupiona w listopadzie po jednej nocy poszedł stelaż do którego przykręcona była nóżka. Ogólnie pianka też jest innej twardości niż na meblu pokazowym. Reklamacja zgłoszona na drugi dzień. Cały czas czekamy na odzew z AM. Dostajemy tylko automatycznego smsa. Szkoda pieniędzy czasu i nerwów. Nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Koło

Wady

Stelaż kiepskiej jakości, inna twardość pianki niż w modelu expo.

Extra informacje

Rozleciała się po jednym dniu użytkowania

Ja / 2020-11-06

Co można powiedzieć jeśli zamówienie durnego fotela obrotowego wymaga oczekiwania miesiąca na realizację. Naprawdę tyle czasu potrzeba do przewiezienia byle mebla nawet z jednego końca Polski na drugi? A może sprzedają coś czego nie ma i trzeba to dopiero wyprodukować. Ale miesiąc na głupi fotel?
Zalety

brak

Wady

jak w opisie, dramat w realizacji zamówienia

Extra informacje

Anna / 2020-11-04

Wszystko w terminie kanapa super
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Iwona / 2020-10-28

Po przeczytaniu wszystkich komentarzy obawiałam się co będzie z zamówieniem na szczęście wszystko dotarło w terminie, kompletne. Uff mogę odetchnąć z ulgą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Michał / 2020-10-28

Kupilem online szafe w czwartek wieczorem, chcialem anulowac w piatek rano, ale nikt nie odbieral wiec wyslalem maila o 7 ze anuluje, o 8:30 dostalem smsa ze mebel wydali kurierowi. Jak zadzwonilem powiedzieli zebym czekal to oni zadzwonia do kuriearaz zeby zwrocil mebel. NIekt sie do mnie nie odezwal, mebel dostazono nastepnego tygodnia i oprocz 99 za transport musialem jeszcze zaplacic 161 za zwrot!!!! Zlodzieje i naciagacze!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Zero

Wady

Bajzel, brak chęci, bandyckie praktyki

Extra informacje

Urszula / 2020-10-26

Zakupy w AGACIE to nieporozumienie .Mojà reklamację odrzucono,tylko producent przysłał mi nowe elementy komody,a oni mieli czelność zadzwonić i pytać mnie czy dostałam te elementy od producenta .Żenada firma Agata do likwidacji .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
3.00
Zalety

Brak

Wady

Bezczelność działu reklamacji

Extra informacje

synek / 2020-10-24

Nie do wiary :) siedzisko sofy zakupionej w Agata meble się kiwa. Z jednej strony nóżka odstaje ponad 5 cm od podłogi. Do tego porysowany kufer na pościel, niepodokręcana część do spania i uszkodzona skóra. NIE POLECAM.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Firma transportowa DTS

Wady

Niedokładnie zmontowany, uszkodzona tapicerka. BUBEL

Extra informacje

1 godzina

Anna / 2020-10-23

Jestem w szoku kolejny raz coś tam kupuję i myślę że już ostatni, sprzedający nie znają wymiarów paczek a wydający na magazynie robja wielką łaskę że towar wogule wydają.Żenada!
Obsługa klienta
3.00

Urszula / 2020-10-23

Moim zdaniem w salonie ,,Agata,, najlepiej nie kupować mebli. Wyjaśnię dlaczego.otóż po pierwszym otwarciu szafki w komodzie wypadły drzwi ,zawias wyrwał się z boku komody.Oczywiście reklamacji nie uwzględniono ,wina klienta .Dwa lata temu po pierwszym rozłożeniu stołu wybrzuszyła się okleina na środku .Też wynik reklamacji był z winy klienta.W Agacie należy kupić i zapomnieć o reklamacjach ,a najlepiej niczego od nich nie wymagać.Producent tej mojej komody stanął na wysokości zadania i przysłał mi uszkodzone drzwi i bok komody.Mogę jedynie dziękować firmie CYPRYS.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
3.00
Zalety

BRAK

Wady

NIE RESPEKTUJĄ REKLAMACJI

Extra informacje

JEDEN DZIEŃ

Jarosław / 2020-10-23

Obsługa klienta i pomoc w rozwiązaniu sprawy to jest porażka. Nie polecam popełniać błędów, bo nic się później nie da po sprzedaży. :(:(
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Magdalena Atman / 2020-10-22

Realizacja zamówienia na czas , rogówka przepiękna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Urszula / 2020-10-20

Stanowczo nie polecam zakupu mebli na wymiar w Agata Meble. Za każdym razem albo czegoś brakowało albo było czegoś za dużo, blaty nie podocinane, zabudowa na lodówkę za krótka, bok zabudowy lodówki z jednej strony biały z drugiej szary... \r\nW sklepie wszystko pięknie, w rzeczywistości totalne przeciwieństwo.\r\nNIE POLECAM!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

szybkie wykonanie mebli

Wady

obsługa, przede wszystkim braki, niedociągnięcia

Extra informacje

Beata / 2020-10-20

Kanapa telda
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Design

Wady

Stelaż kiepskiej jakości, inna twardość pianki niż w modelu expo.

Extra informacje

Rozleciała się po jednym dniu użytkowania

Mirka / 2020-10-18

Po zamówieniu w sklepie online 2 kanap , przeczytałam opinie na temat sklepu i naprawdę się przeraziłam , już chciałam anulować moje zamówienie no ale na szczęście tego nie zrobiłam , zadzwoniłam dwukrotnie na infolinie , obsługa udzieliła mi wyczerpujących odpowiedzi na moje wszelakie pytania , kanapy przyjechały nawet jeden dzień przed czasem , bardzo porządnie zapakowane , nieuszkodzone i piękne , jestem bardzo zadowolona no i ja bardzo polecam Sklep Agata Meble
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Szybko , miło

Wady

Nie ma

Extra informacje

-

Przemysław / 2020-10-17

Sklep który dał na przeciwdzialanie z pandemia 1mln złotych i się tym chwalił kilka dni pozniej nie informując klientów zaprzestał dostaw do klientów do domu/mieszkania. Zostałem postawiony przed faktem gdy transport przyjechał pod dom. Miałem zostać z meble na ulicy w dobie pandemii. Taki nowy standard. Dobrze że z panami się "dogadalem". Mebel ostatecznie wniesiony. Z reklamacji dostałem parę groszy. Koszty reasumując były większe niż planowałem. Utrata zaufania do firmy pełna. Zamieszanie maksymalne. Przyznanie się do braku pełnej realizacji usługi kiepskie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Artykuł

Wady

Realizacja dostawy

Extra informacje

Cała sytuacja w marcu 2020

Mietek / 2020-10-16

Skuszony promocjami zakupiłem zestaw mebli. Był to pierwszy i ostatni raz !!!! Zacznę od nieponawircanych miejscach na śruby, niektórych nie pasujących nawierceniach oraz oszczędności w materiale na płytach do przybicia!!!Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd!!! Rozumiem ekonomię ale żeby takie gówno robić???
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67

Justyns / 2020-10-15

Ekipa od skladania mebli superowa . Numer zamówienia 2305493/3
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Chłopaki bardzo uprzejmi, dostosowali się do Covid-19 wyposażeni byli w maseczki .Ekipa godna polecenia

Wady

Extra informacje

Nadia / 2020-10-15

Tragedia ,nie polecam nikomu, zla jakosc tkanin ,zle wykonanie ,reklamacje nie sa uwzględniane.

Ada / 2020-10-09

Mega kolejki przy odbiorze zamówień, panowie bez maseczek i bardzo niemili

Przemysław / 2020-10-05

Rozumiem, że na taką ilość klientów jaka się przewija przez tą dużą sieć sklepów będzie procent niezadowolonych z obsługi czy z przebiegu reklamacji. Zdecydowałem się napisać swoją opinię gdyż 2 tygodnie temu kupiłem kanapę narożnikową z funkcją spania. Czas oczekiwania był taki jak powiedziano nam w dniu zakupu - 2 miesiące. Po tym czasie mebel był do odbioru. Transport był zorganizowany po mojej stronie jak i montaż. Mebel wydano nam sprawnie i szybko (ok 15min). Zapakowany był solidnie w folie i kartony. Po wniesieniu do domu i zmontowaniu okazalo się, że jeden element kanapy ma przetarcie na środku materialu leżanki...bardzo widoczne. Pomyślałem, po tym jak przeczytałem tutaj opinie o reklamacjach w tej firmie, że już przegrałem i nigdy nie udowodnię im, że to nie ja uszkodziłem mebel... Od razu wykonałem telefon na dział reklamacji po czym zostałem poproszony o przesłanie zdjęć na maila. Tak też zrobiłem. NASTĘPNEGO DNIA dostałem telefon od serwisanta czy termin wymiany elementu na nowy wolny od uszkodzenia może być za około 5 dni. Reasumując : Panowie przyjechali jak ustaliliśmy, wymienili elementn szkodzony na nowy na miejscu i po 2 godzinach miałem mebrl bez wady. Całość procesu reklamacji zajęła niecałe 7 dni. SZANUJĘ I DOCENIAM. Oby każda firma działała w takim tempie. Mebel był kupowany w Poznaniu jeżeli to cokoliwek zmienia.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Terminowość, zgosność towaru z opisem, bardzo sprawna i pozytywnie rozpatrzona reklamacja

Wady

Jak dotąd brak

Extra informacje

kanapę używam 2gi tydzień

marek / 2020-10-01

Sprzedając szafę to rozumiem że ona jest z wyposażeniem, a nie 4 deski skręcone w prostokąt i resztę dokupuj, transport też od kg, czy już nie wiem od czego za wszystko płacisz osobno, to jest dorabianie się detalami na kliencie, nie długo za wejście do sklepu trzeba będzie płacić, sprzedawajcie po desce przynajmniej będę wiedział że to nie szafa dopiero jak ją złożę to będzie szafa, wasi fachowcy też dzielą się na drobne począwszy od śrubki, następny raz piszcie szafa w częściach z osobnymi cenami i to jest rozbój w biały dzień.
Zalety

Żadnych

Wady

Nie znmiesczę ich opisać.

Extra informacje

To już nie wchodzi w rachubę

Kejt81 / 2020-09-27

Dramat!!!płyty wiórowe z których robią meble są bardzo delikatne
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

Wady

Mało wytrzymałe

Extra informacje

Ewa / 2020-09-26

Ostrzegam klientów Agata meble, że montażysta zostawia po sobie nieziemski brud choć ma ze sobą odkurzacz i mógłby docinać płyty bezpyłowo a potem odkurzyć wokół siebie. Mieszkanie po montażu mebli kuchennych wymaga generalnego sprzątania!!!!

Aj / 2020-09-17

Kupiłam łóżko w Agata Meble. Instrukcja montażu do kitu. Brak otworów do przykręcenia boków. Brak śrub. Kiedy zgłosiłam reklamację to Pani powiedziała, że to moje łóżko i mogę sobie sama robić co chce (czyli wywiercić sobie otwory). Nie polecam. A dodzwonić się do nich to koszmar. Więcej tam nie zrobię zakupów.

Dawid / 2020-09-10

Zamówiony podnóżek został dostarczony bez nóg ;D po otrzymaniu przesyłki została złożona reklamacja na podany przez producenta adres e-mail. Czas zarejestrowania zgłoszenia trwał tydzień, mija już miesiąc od złożenia reklamacji i nadal brak odpowiedzi. Na infolinii informują, że ponaglą sprawę
Zalety

Brak

Wady

Dostawa, obsługa klienta

Extra informacje

0

Alice / 2020-09-08

W ciagu dosłownie trzech tygodni zmienił sie system wydawania paczek - efekt: na wydanie paczki z magazynu czeka się godzinę
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Agnieszka / 2020-09-05

Jestem bardzo zawiedziona. Czekałam na zamówienie 6 tygodni, zgodnie z tym co usłyszałam i odbiór miał być 5 września. Niestety, 5 września dostałam wiadomość, że będzie opóźnienie. Zamówiłam meble do pokoju mojej córki: łóżko, komodę i dwie szafki nocne, a owego 5 września nie doszło nawet jedno z tych mebli, jedynie stelaże, które dostępne były od początku od ręki. No i teraz moją córeczkę czeka kolejny okres czekania, nieokreślony. Możliwe, że meble będą dobrej jakości, ale ten okres czekania zniechęca mnie do następnego zamówienia w tym sklepie.
Zalety

Miła obsługa.

Wady

Okres czekania.

Extra informacje

Marcin / 2020-09-02

Agata meble Opole wszystko bez zarzutów. Dostałem dokladnie to samo co oglądałem na sklepie. Pol roku temu lozko, teraz meble do salonu. W obu przypadkach nie czekałem nawet tydzień. Kurierzy z DTS-u wniesli wszystko na 4 pietro bez zadyszki w niecałe 5 minut. A blok z wielkiej płyty bez windy z wąską klatką.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Cena, jakosc, kontakt, zabezpieczenie transportu

Wady

Brak

Extra informacje

Kasia / 2020-08-24

Towar zamówiony pod koniec czerwca na Agatameble.pl, 06.08.20 informacja że towar na magazynie i w przeciągu 7 dni dojdzie na ustalony adres. Kontakt z infolinią nic nie wnosi mogą jedynie wystawić monit, zero informacji o możliwym terminie dostarczenia zamówienia. Brak szacunku dla klienta. Nie ma możliwości skontaktowania się z firmą po za infolinią która w żaden sposób nie pomaga. NIE POLECAM FIRMY
Zalety

brak zalet

Wady

nieterminowość, brak informacji, niekompetencja

Extra informacje

GreK / 2020-08-24

Zamówiłem stół w salonie we Wrocławiu. Termin odbioru był dość odległy - była informacja, że nie później niż za miesiąc stół trafi do magazynu. Jakie było moje zdziwienie, gdy po wyznaczonym terminie nikt się ze sklepu nie odzywa. Zadzwoniłem a pani w sklepie powiedziała, że to dopiero kilka dni po terminie. Nie umiała powiedzieć kiedy stół przyjedzie. Ostatecznie stół dotarł dwa tygodnie po terminie, bez słowa przepraszam.

Dorota / 2020-08-22

W dniu 18 sierpnia 2020 roku (wtorek) kupiłem rogówkę w Agata Meble w Łodzi. Przyjechałem do salonu o 19:20. Wybrałem mebel, załatwiłem raty w 10 minut, pani z obsługi bardzo miła. Salon czynny do 20:00, ja wyszedłem o 19:50 załatwiając wszystkie sprawy włącznie z transportem. Panowie przyjechali w czwartek, dokładnie za dwa dni, wnieśli mebel, złożyli, byli bardzo uprzejmi i kompetentni. Wszystko zgodne z zamówniem, sofa mega wygodna. Chyba miałem szczęście, czytając opinie, że mebel był w magazynie. Wszystkie meble w mieszkaniu mam z Agata Meble, naprawdę nie narzekam. Oby było tak dalej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Obsługa, szybkość załatwienia spraw w salonie w Łodzi, transport przyjechał o 10:20 (termin był 10:00-14:00). Wygodny mebel, miła obsługa w salonie.

Wady

Brak

Extra informacje

Użytkuję od kilku dni narożnik. Ponad 4 lata krzesła, stół i szafkę pod telewizor. Wszystko bez zarzutów.

Ewelina / 2020-08-22

Zamówiłem i opłaciłem kanapę akceptując podany w sklepie czas oczekiwania 35 dni. Po określonym czasie brak kontaktu ze strony sklepu. Po wizycie w sklepie poinformowano mnie ze mogę spodziewać się kontaktu w sprawie w okresie do 2 dni. Nadal nic. Udałem się ponownie i znów ta sama odpowiedz. \\r\\nZa 3 wizyta otrzymałem info ze kanapa będzie w przeciągu kilku dni na magazynie. Po dotarci na magazyn po 45 dniach umówiłem transport. Kanapa dojechała uszkodzona.\\r\\nOdradzam z uwagi na brak szacunku do klienta i nie wywiązywanie się z umowy. Kontakt z obsługa klienta- Brak.
Zalety

Brak

Wady

Odradzam z uwagi na brak szacunku do klienta i nie wywiązywanie się z umowy. Kontakt z obsługa klienta- Brak.

Extra informacje

Grażyna / 2020-08-19

NIe polecam. Meble tandeta. Jakość gorsza niż PRL...Pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Kupowałam przez internet więc kota w worku. Przyjechał mocno wylinialy...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

brak

Wady

Jakość masakra

Extra informacje

Adam / 2020-08-17

Dla mnie ta firma to oszuści. Problem z wystawieniem faktury.Bo kasjerka nie usłyszała i już na iła na paragon. Brak możliwości zwrócenia towaru jeśli karton powtarzam karton a nie zawartość jest choć troszkę naruszony. Nie kupuje więcej w tym sklepie. Proszę omijać szerokim łukiem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67

Krystyna / 2020-08-10

Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami na temat dostawy i obsługi klienta.Na meble czekałam 2 miesiące po czym zamówienie przyjechało niekompletne. Totalna ignorancja w stosunku do klienta, czekałam 10 dni na potwierdzenie przyjęcia reklamacji i teraz czekam dalej i proszę o towar za który już dawno zapłaciłam. Żałuję, że wogóle złożyłam zamówienie u nich i nie przeczytałam wcześniej opini o sklepie ale byłam przekonana, że tak reklamowany sklep w TV funkcjonuje dobrze, niestety nic z tych rzeczy.Jak to mówią \"mądry Polak po szkodzie\"więc to pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie, propnuję omijać go szerokim łukiem.
Zalety

Brak

Wady

Czas oczekiwania na zamówienie, towar niekompletny, brak odpowiedzi na wysyłane wiadomości, BOK kompletnie niepomocne

Extra informacje

GRZEGORZ / 2020-08-04

SKLEP PORAZKA CZEKANIE NA TOWAR PRAWIE 3 MIESIACE
Zalety

nie ma

Wady

dostawa trwa 3 miesiace

Extra informacje

Monika / 2020-08-04

Złożyłam duże zamówienia przez internet w Agata Meble. Miałam do całkowitego umeblowanania duże mieszkanie. Ogólnie jestem zadowolona z mebli, oświetlenia i akcesorii ale bardzo niezadowolony z firmy kurierskiej DTS. Obsługiwali mnie Sebastian i Oleksii. Przywieźli niekompletny towar bez wykazu co zawiera dostawa, żeby można było sprawdzić co faktycznie zostało dostarczone. Niestety nawet po interwencji wciąż brakuje mi drogich krzeseł do kompletu. Może kiedy się znajdą
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Ładne meble

Wady

Firma kurierska

Extra informacje

Krótko po montażu

Ewa / 2020-08-03

Pomimo wielu negatywny opinii, w moim przypadku zakupu internetowe na duży plus. Towar dostarczony bez jakichkolwiek rys - dobrze zabezpieczony, instrukcja poprawna, paczka zawierała wszystkie elementy Mimo informacji, że towar dostępny będzie w magazynie za półtora miesiąca, produkt otrzymałam po trzech.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Produkt dobrej jakości

Wady

Brak dokładnej informacji o godzinie przyjazdu kuriera

Extra informacje

krzysztof / 2020-08-01

Dzien dobry.Po uplywie gwarancji kosztownej sofy nastapilo scieranie się wadliwego materialu obiciowego, przy prawidłowej konserwacji mebla (delikatne mycie gąbeczką, odkurzanie),scieranie jak dżinsach, tragedia. Agata Meble nie chce uznac oczywistej reklamacji pogwarancyjnej,,nie chce ekspertyzy która by wszystko wyjasnila,jedynie ustaliłem ze importer materialu obiciowego uznal wade i chce dac nowy material,albo zwrocic pieniadze .A żeby było jeszcze ciekawiej to Pani od reklamacji postraszyla mnie prawnikami, ze jak napisze o tym co mi się przytrafilo, to oni się wezma za mnie. To kolejny dowod na to, ze jeśli zdecydujecie sie na zakup w Agata meble to wiaze sie to z dużym ryzykiem.A poza tym jak może scierac sie obicie kiedy mebel jest prawie wogole nieużywany? Pozdrawiam a importer materialu miał zupelnien inne nastawienie do reklamacji
Cena/Jakość
Terminowość
2.50
Zalety

na razie same wady

Wady

sciera sie material obiciowy

Extra informacje

Pawel / 2020-08-01

Jedna rzecz jest nienormalna,i dla mnie to jest chore..skoro elementy sa oddzielnie montowane,niech beda zapakowane osobno,ulatwia to samo wniesienie towaru,wage by dzwignac,a nie zrobienie chaldy,wszystko na kupe,a pozniej mowic ze sie nieda wniesc i sie niezmiesci.Jest to paranoja..t az taki problem?koszmar.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Monika69111 / 2020-07-31

Jestem pozytywnie zaskoczona. Po ostatnim zamówieniu miałam już nic nie kupować z dostawą, jednak gdy pojechałam do sklepu stacjonarnego, okazało się, że na większość narożników i tak trzeba czekać około 4 tygodniu, niewiele było dostępnych od ręki, na drugi dzień rano zamówiłam narożnik, który oglądałam w sklepie - online. Była zmieszczona informacja, że narożnik jest w magazynie - czas dostawy 10 dni. Zamówiłam w dniu 22.07.2020 i ku mojemu zdziwieniu, dziś ,tj. 31.07.2020 o godzinie 8.30 kierowca był już u mnie. Paczka w stanie nienaruszonym, dobrze zabezpieczona, przewieziona na wózku, nie jak poprzednio ciągnięta po betonie. Firma DTS, inny niż poprzednio, przemiły Pan Krzysztof. Może faktycznie mieli przejściowe problemy w związku z COVID-19. Tym razem jestem bardzo zadowolona i mogę jak najbardziej polecić - zarówno sklep online Agata meble oraz firmę dostawczą DTS.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Brak

Extra informacje

Jarek / 2020-07-30

Drogo i Socha w reklamie.... nie chce.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Joanna / 2020-07-29

Sklep Agata we Wrocławiu godny polecenia,głównie dział z materacami,miła ,kompetentna obsługa,dostawa w terminie do Legnicy,wszystko super
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Oszukana / 2020-07-29

Nie polecam salonu Agata meble w Opolu!!! Sprzedawczyni pomyliła kolory narożnika i reklamacji nie uznali gdyż nie ma jak jej tego udowodnić!
Zalety

Wady

Obsługa

Extra informacje

Karolina / 2020-07-29

Na plus
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

Dostawa szybsza niż pisali,towar godny polecenia

Wady

Zbyt długo czeka się na infolinii

Extra informacje

Witam. Po przeczytaniu poniższych opinii byłam negatywne nastawiona do AM ,niestety zamówiłam już narożnik więc czekałam Wcześniej zamawialiśmy dwie komody,duże ,piękne niestety faktycznie drobne niespasowanie jest(drzwiczki) ale ogólnie na plus. Za narożnikiem czekaliśmy bardzo krótko 04.07 składane było zamówienie (sklep internetowy)a . bodajże od 23 .07 narożnik stoi u nas w salonie ;) Panowie dostawcy również bardzo mili,nie robili problemów. Jak najbardziej polecam !

Katarzyna / 2020-07-24

Rewelacyjna obsługa w Nowym Sącza w Agata meble. Nie tylko na dziale kuchennym, ale także na innych. Wszyscy pracownicy bardzo mili,, chętni do pomocy, fachowa porada. Takiej obsługi jeszcze na nigdy nie miałam. Meble bardzo dobrej jakości + promocje! Serdecznie dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Wysokie kompetencje pracowników.

Wady

Brak

Extra informacje

Brawo!

Marika / 2020-07-21

Nie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Żadne

Wady

Wszystko

Extra informacje

Wszystko do reklamacji. Meble źle wymierzone na zawiasy, albo reklamacja albo poprawka samemu. Masakra

Oszuści / 2020-07-18

Nie kupować u nich
Zalety

Ha ha ha

Wady

Wiedzą o swojej marności produktów więc z góry mówią ,że tylko Sąd

Extra informacje

katarzyna / 2020-07-13

Nigdy już nic nie kupię w tej firmie ani nie polecę tej firmy!!! Masakra. Kupiłam szafę w której były złe otwory / trudno zdarza się/ , ale problemy dopiero się zaczęły jak złożyłam reklamacje z tytułu rękojmi. Zero kontaktu, zero chęci rozwiązania problemu w jakimś przyzwoitym terminie, nic!! Klient złapany , pieniądze na koncie się zgadzają to niech sobie czeka / odsyłając klienta do przestudiowania kodeksu ile mają czasu na rozwiązanie problemu/. Totalne lekceważenie . \r\nPotencjalnym klientom mogę dać jedną radę - zastanówcie się dwa razy czy na pewno chcecie kupić cokolwiek w tej firmie.

Niezadowolony / 2020-07-09

Ostrzegam przed zakupem mebli tapicerowanych w Mebla Agata :Kanapy wzorcowe są robione z innych materiałów niż to co otrzymujemy .Reklamacji nie uwzględniają kwitując słowem : materiał tak ma lub skóra .
Zalety

Brak

Wady

Niezgodny towar z opisem

Extra informacje

Gaika / 2020-07-03

Wersalka zamówiona 15 maja, dostarczona 03 lipca. Firma kurierska DTS dostarczyła i wniosła na drugie piętro bez problemu. Towar nie uszkodzony z czego się cieszę.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Dariusz / 2020-07-02

Ten sklep to kompletne dno i porażka, nie powinien w ogóle istnieć. Nie wolno w nim kupować czegokolwiek. Towar zamówiłem i opłaciłem 05.07.2020r maksymalny czas dostawy opisany na stronie tego produktu wynosił 4 tygodnie plus 4 dni na dostawę. Towar otrzymałem dopiero 30.06.2020r. Jedyny kontakt ze sklepem to infolinia i mail. Dzwoniąc na infolinie nie ma z kim rozmawiać, panie wypowiadają te same oklepane formułki i kłamią. Tak samo jest z mailem, odpisują te same bzdety w kółko. Klienta maja za nic. Epidemia nie ma nic do rzeczy ponieważ nieterminowość w tym sklepie jest od zawsze i nic się nie zmienia. Nigdy więcej nic nie kupie w tej firmie. Zachęcam do nie zamawiania w tym sklepie czegokolwiek.
Zalety

Brak

Wady

Niedotrzymanie terminu dostawy, nieokreślone godziny dostawy, okłamywanie klienta

Extra informacje

Joanna / 2020-07-01

Terminowość ok gorzej jeżeli towar jest uszkodzony lub ma wadę fabryczną wtedy zostajesz z towarem niepełnowartościowym i czekasz aż serwis naprawi nowo nabyty mebel lub zabierają musisz złożyć reklamację i czekasz 14 dni . Śpisz wtedy na podłodze bo sprzedawca nie wymienia sprzętu od ręki tylko ma czas 14 dni a że przywiózł ci coś co mu fabryka dostarcza źle wykonane to problem kupującego bo to on jest właścicielem mebla.Kupujac coś co ma być nowe możesz dostać bubel.Oprucz zwykłego sprzedawcy który przejął się moja sytuacja potraktowana zostałam olewajaco no bo byłam jakaś dziwna bo wydawało mi się że mam coś nowego s tu bubel do reklamacji i mam spać 14 dni na podłodze.Uznano mnie że nie rozumie procedur bo nie mogłam zrozumieć dlaczego mam reklamować coś co miało być nowe i sprawne za co zapłaciłam.Powiem nie polecam kupujesz płacisz zresztą to problem twój czekaj grzecznie i śpij na podłodze

Gwrd / 2020-06-28

Narożnik. Podczas zamawiania informacja towar w magazynie dostawa do 10 dni roboczych. Po 4 dniach mail z informacją że dostawa się wydłuży i towar zostanie dostarczony do 10 dni od dostarczenia maila czyli czas wzrósł do 14 dni roboczych. Po upływie 9 dni zadzwoniłem na infolinie a tam info że w systemie widnieje zapis o dostawie po 21 dniach. I tu zaskoczenie 13 dnia towar został dostarczony. Generalnie wszystko ok, jednak wydaje mi się że system teleinformatyczny muszą przebudować bo nie nadąża za ilością zamówień. Co do jakości się nie wypowiem bo to nie był zakup w ciemno. Nastąpiły oględziny w sklepie stacjonarnym. Zdecydowałem się na zakup przez internet że względu na dwukrotnie czas dostawy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33

Klaudia / 2020-06-25

Strasznie nie polecam.Zamówienie złożone 20 maja jest początek lipca, a oni dalej każą mi czekać 2 tygodnie na swoje zamówienie. Po prostu porażka. Ludzie zamawiają meble płacą za nie, a okazuje się że będą czekać 3 miesiące na dostawę.

Andrzej / 2020-06-24

Same plusy. Narożnik zamówiłem, zapłaciłem oczywiście całą kwotę. Pieniążki sobie poleżakowały w Agata Meble prawie dwa miesiące. Anulowałem zamówienie. Pieniążki wróciły do mnie spowrotem. Żonie odechciało się nowego narożnika , kasa jest na koncie, same plusy. Dzięki Agata Meble, zaoszczędziłem dzięki wam.????
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Andrze / 2020-06-21

Tragedia jeszcze raz tragedia odradzam zakup terminy podawane 14 dni czyli 10 dni plus 4 dni dostawa po dwóch miesiącach towar nadal nie wysłany leży w magazynie i za każdym telefonem okazuje się że termin sie wydłużył. KŁAMIĄ Z TERMINAMI DOSTAW TOWAR ZDĄŻY SIĘ ZESTARZEĆ A NADAL NIE BĘDZIE WYSŁANY. ODRADZAM JAKI KOLWIEK ZAKUP KUPUJACY PAMIĘTAJCIE JESLI TOWAR ZOSTANIE WAM DOSTARCZONY Z OPUŻNIENIEM MACIE PRAWO REKĄPESATY ZA KAŻDY DZIEŃ OPUŻNIENIA. AGATA WAS NIE POINFORMUJE O TYM PO OTRZYMANIU TOWARU TRZEBA NAPISAĆ @ DO NICH O ZWROT Z NUMEREM ZAMUWIENIA MUSZĄ WTEDY ZWRUCIC PIENIĄDZE ZA KAŻDY DZIEŃ OPUZNIENIA U MNIE JUZ JEST 32 dni opuznienia i nadal nie wysłany towar
Zalety

ZERO PLUSÓW

Wady

ZERO INFORMACJI O TERMINIE DOSTAWY

Extra informacje

NIE ZNANA BO NIEDOSTARCZONA PONAD DWA MIESIĄCE

Ojciec DUPUSIA / 2020-06-20

CIEKAWE CZY MAŁGOSIA SOCHA WIE JAKĄ FIRMĘ REKLAMUJE??????? BO JEŻELI TAK TO KATASTROFA!!!!!!!!!!!

Prezes Agata Meble SA / 2020-06-19

Drodzy Klienci, proszę nie marudzić i nie stękać. Pieniążki proszę przelewać i czekać grzecznie hehe furkę nową trzeba spłacić a ze swoich przecie nie będę sypał jak mam frajerów w necie .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00
Zalety

brak

Wady

brak

Extra informacje

Małgorzata / 2020-06-17

Chciałam zamawiać, ale po tych wszystkich komentarzach to się przeraziłam i odpuszczę , brak opcji płatności za pobraniem...dlatego tak jest z terminowością
Zalety

Wady

Extra informacje

z tego co czytam nabijanie klienta w pustą butelkę

IWONA / 2020-06-16

NIE SOLIDNI ŻADNEJ INFORMACJI O DOSTAWIE, DOSTAWA DO 35 DNI A JA CZEKAM JUŻ OD 5 MAJA I NIKT NIE WIE KIEDY BEDZIE DOSTAWA A DZIŚ UZYSKAŁAM INFORMACJE NA INFOLINII ZE DO KOŃCA CZERWCA MOŻE ŁASKAWIE PRZYWIOZĄ ŁÓŻKO I KOMODĘ.
Cena/Jakość
3.00

Gosc / 2020-06-13

Kanapa aneto
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Ładny wygląd wygodna do siedzenia

Wady

Uszkodzona

Extra informacje

1 miesiac

Dariusz / 2020-06-12

Totalna porażka.Zamówienie opłacone z 9 Maja jeszcze nie dotarło.Miało być 15 dni +2 dostawa.Minęło już 5 tygodni i Pani powiedziała, że około 24.06-jak dobrze pójdzie. Biuro obsługi powinno się przemianować na biuro niekompetencji - jedyna ich odpowiedz to że "sprawa przekazana do odpowiedniego działu" na pytanie jaki to dział pani już nie potrafiła się wysłowić. Z pieniędzy klientów zrobili sobie linię kredytową. Jakoś nie kwapią się aby uruchomić płatność przy odbiorze.Polecam omijać szerokim łukiem.Prośba do przekierowania rozmowy, do osoby kompetentnej skończyło się podaniem e-mail,na stronie bo nie ma takich Osób.XXI wiek nie w tej Firmie.W ocenie obsługi klienta zabrakło -5

Dariusz / 2020-06-12

Totalna porażka.Zamówienie opłacone z 9 Maja jeszcze nie dotarło.Miało być 15 dni +2 dostawa.Minęło już 5 tygodni i Pani powiedziała, że około 24.06-jak dobrze pójdzie. Biuro obsługi powinno się przemianować na biuro niekompetencji - jedyna ich odpowiedz to że "sprawa przekazana do odpowiedniego działu" na pytanie jaki to dział pani już nie potrafiła się wysłowić. Z pieniędzy klientów zrobili sobie linię kredytową. Jakoś nie kwapią się aby uruchomić płatność przy odbiorze.Polecam omijać szerokim łukiem.Prośba do przekierowania rozmowy, do osoby kompetentnej skończyło się podaniem e-mail,na stronie bo nie ma takich Osób.XXI wiek nie w tej Firmie.W ocenie obsługi klienta zabrakło -5

Dariusz / 2020-06-12

Totalna porażka.Zamówienie opłacone z 9 Maja jeszcze nie dotarło.Miało być 15 dni +2 dostawa.Minęło już 5 tygodni i Pani powiedziała, że około 24.06-jak dobrze pójdzie. Biuro obsługi powinno się przemianować na biuro niekompetencji - jedyna ich odpowiedz to że "sprawa przekazana do odpowiedniego działu" na pytanie jaki to dział pani już nie potrafiła się wysłowić. Z pieniędzy klientów zrobili sobie linię kredytową. Jakoś nie kwapią się aby uruchomić płatność przy odbiorze.Polecam omijać szerokim łukiem.Prośba do przekierowania rozmowy, do osoby kompetentnej skończyło się podaniem e-mail,na stronie bo nie ma takich Osób.XXI wiek nie w tej Firmie.W ocenie obsługi klienta zabrakło -5

Justyna / 2020-06-10

Zamówiliśmy łóżko kontynentalne w sklepie stacjonarnym. Towar był gotowy przed zapowiedzianym terminem, co nas miło zaskoczyło. Jednak towar uszkodzony!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Wady

Towar uszkodzony

Extra informacje

Ola / 2020-06-09

Zamówiony przeze mnie 11 maja stół Nea był dostarczony w terminie podanym na stronie - 14 dni roboczych od dnia następującego po zapłacie drugiej części, czyli 90% wartości. To już moje drugie zamówienie z Agatameble i jestem zadowolona z każdego. Paczkę otworzyliśmy w obecności kuriera DTS. Żadnych wad nie było zauważono. Z działem obsługą klienta polecam kontakt mailowy. Ja wysłałam mail mniej więcej w połowie terminu oczekiwania na wysyłkę mojego zamówienia, z zapytaniem, czy towar zostanie wysłany na czas. Odpowiedź otrzymałam zaledwie po kilku godzinach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Karolina / 2020-06-09

4 maja złożyłam zamówienie i do tej pory mebli nie ma. W końcu zrezygnowałam i czekam na zwrot pieniędzy. Mówią że mają na to 14 dni ale się obawiam że nie dotrzymają słowa. Myślę że tę firmę pasowałoby pozwać do sądu za oszustwa. Nigdy więcej do tego sklepu. Szkoda że wcześniej nie przeczytałam opinii. Myślę że pieniądze powinni zwracać max do trzech dni i jeszcze przeprosić.
Zalety

zero

Wady

jak dostaną pieniądze to już mają w dupie klienta

Extra informacje

Ja / 2020-06-09

Zakupy koszmarne, beda mi snily po nocach, zwrot pieniedzy tylko na karte podarunkowa, ale towaru takiego jak chcialam nie ma, cale mieszkanie przygotowane pod konkretny kolor naroznika , trzeba czekac , jest tylko na zamowienie, czas oczekiwania najmniej 30 dni, zostaje do spania dywan. Kupilam w koncu na karte inny, kompletnie niepasujacy kolorem. Reklamuje ponownie, bo mial dwa rozdarcia i peknieta skrzynie. Koszt dodatkowy, bo zeby pasowalo musi byc wymiana dywanu, obic na krzeslach, zaslon, lampy,czeka mnie jeszcze zmiana koloru tapety, razem okolo 2500zl. Prosilam o gotowke, bo gotowka placilam zeby kupic w innym miejscu/ caly czas chodzi o kolor/ ale takiej mozliwosci nie ma. Personel mily, ale nic nie moze podobno bo ma takie zalecenia odgorne. Moje ostatnie zakupy w tym sklepie, przestrzegam wszystkich, jak kupujecie to tylko na raty, bo kredyt wypowiedziec mozna po zwrocie towaru , placenie gotowka sprawia, ze jestescie zmuszeni do zakupu w Agacie a towaru takiego jak wam pasuje brak.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

BRAK

Wady

karta podarunkowa

Extra informacje

Kuba / 2020-06-09

Myślę że to najgorszy sklep w Polsce nie będę pisał o szczegółach bo zaczyna się drugi miesiąc czekania na dostawę.OMIJAĆ Z DALEKA TEN PSEUDOSKLEP!!!!!!!!!

Popereta / 2020-06-05

Jutro będzie miesiąc jak czekam na meble to jest najgorsza firma w Polsce jeżeli chodzi o wysyłkę mebli. Tylko Polak mądry po szkodzie nikt nie czytał wcześniej komentarzy.Dobra aktorka reklamuje ten sklep w Tv wszyscy się daliśmy nabrać na darmową wysyłkę.LUDZIIE OMIJAĆ AGATA MEBLE Z DALEKA!!!!!!!!!! Bo potem będziecie się wkurwiac miesiącami.
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

aga / 2020-06-05

Porażka również czekam na meble prawie miesiac i nic. Na infolini usłyszałam że na każdym etapie można jeszcze zrezygnować z zamówienia. Mają 14 dni na zwrot pieniędzy. Tylko trudno w to uwierzyć skoro meble też miały być do dwóch tygodni. NIE POLECAM

Elżbieta / 2020-06-05

Zamówienie z 06 maja nadal niezrealizowane już prawie miesiąc czekam. Dostałam mailem informację że towar już?? W magazynie od tygodnia. I co nadal nic. Czuję się jak frajer. Szkoda że wcześniej nie widziałam tych opinii. Już nic tam nie zamówię. Zwłaszcza online.

Anna / 2020-06-04

Nie polecam zakupów w sklepie online Agata.Na zwrot środków pieniężnych za uszkodzony towar nadal czekam a już to trwa dwa miesiące. Owszem obsługa telefoniczna i internetowa jest ok.,konsultanci są mili i uprzejmi ale to nie idzie w parze z lojalnością sklepu co do zwrotu pieniążków. NIE POLECAM TEGO SKLEPU
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Wady

Opieszałość w zwrocie środków pieniężnych

Extra informacje

Poirytowana / 2020-06-03

Masakra. Odradzam zamawiania tam czegokolwiek. Dzwonisz i za każdym razem słyszysz coś innego i tak prawie od miesiąca i dalej nic.
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje

Małgorzata / 2020-06-02

DINARO SOFA 3 DL Z FUNKCJĄ TKANINA ALFA17/DĄB SONOMA Czas wysyłki był określony na 14 dni i firma się z tego wywiązała. Sofę otrzymałam na drugi dzień po wydaniu firmie kurierskiej w godzinach popołudniowych. Była dobrze zabezpieczona i nie miałam najmniejszych problemów ze złożeniem jej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Jest śliczna i pięknie komponuje się z niewielkim pomieszczeniem

Wady

Nie dostrzegam

Extra informacje

Anulka / 2020-06-02

Przepracowalam tam niecale 3 lata, nie cierpię tego sklepu , nigdy go nie lubiłam , dupowłazy zawsze mają chody u dyrekcji , kablowanie na porządku dziennym, dytekcja przechodzi samych siebie w wynakdywaniu zmian , nowi dyrektorzy ZAWSZE chcąc zabłysnąć swoją wiedzą i umiejętnosciami wymyślali nam pracownikom różne problemy ! Absolutnie odradzam tam pracę !!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Niektórzy pracownicy bardzo w porządku

Wady

Zmieniający się co roku dyrektor coraz to gorszy -nie liczą się z pracownikami -absolutni e , bardzo trudna do wspołpracy firma ! Odradzam jako miejsce pracy !!!,

Extra informacje

Krzysiek / 2020-06-01

Z tego co widzę to wszyscy kupujący są wkręcani w ten wydłużony czas oczekiwania. Nie może tak być że mówi się o 14 dniach oczekiwania , a czeka się miesiącami.Jednak czytając opinie z poprzedniego roku kiedy nie było tej pandemii sytuacja ta była tez na porządku dziennym. Opóźnienia to raczej brak właściwej organizacji pracy i nieudolność pracowników.
Zalety

Zero

Wady

pod kazdym wzgledem.

Extra informacje

MMM / 2020-05-26

Witam, zamówiłam 25 marca komplet mebli, czas dostawy do miesiąca- tylko 2 dniowe opóźnienie.Meble wykonane soildnie, kolor w rzeczywistości taki jak na zdjęciu, firma kurierska spoko- dostarczono w stanie nienaruszonym.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

przystępna cena, zgodność towaru na zdjęciu z przysłanymi rzeczami

Wady

opóźnienia w dostawie

Extra informacje

Artur / 2020-05-23

Zamówiona sofa BONARI spełnia w pełni oczekiwania. Wysyłka w terminie. Firma kurierska dostarczyła w ekspresowym czasie. Wszystko zgodnie z umową. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

cena, darmowa dostawa, zgodność z umową, dobry kontakt

Wady

Extra informacje

Dominika / 2020-05-22

Ten sklep istnieje chyba tylko dlatego iż mają duży wybór, ale klient musi obsłużyć się sam. Pani którą poprosiłam o pomoc w wyborze łóżka była wielce oburzona tym iż musi przerwać rozmowę z innymi współpracownikami o tym jak minął wszystkim weekend. Na pytania odpowiadała jedynie " tak", "nie"i nic nie potrafiła zaproponować. Jak zawsze zakupy skończyły się w salonie Witek Home gdzie obsługa jest nienaganna.
Zalety

Duży wybór

Wady

Obsługa, a raczej jej brak

Extra informacje

Piotr / 2020-05-21

Nie wiem co się stało w tym sklepie ale sprzedawcy niechętnie doradzają... zapytałem kobiety czy można zmienić wymiar mebla o 5 cm to dostałem odpowiedź w jednym z salonów w rumi, że jak mi się nie podoba mogę iść do Ikei albo brw. Na innym dziale zapytałem się czym się różnią materiału z palety kolorów to chłopak mi powiedział, że żyjemy w czasach gdzie jest Google i można wszysko przeczytać... w styczniu jak kupowałem mebel inaczej sprzedawcy podchodzili do klienta....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Fajne aranżacje

Wady

Obsługa tragedia...

Extra informacje

Kasia / 2020-05-20

W piątek o 20 dotarła zakupiona we wlosclawskim salonie sofa, niestety miała wadę, spisaliśmy protokół reklamacji. W sobotę rano o 10 telefon w w/ sprawie dot. przyjęcia reklamacji. W poniedzialek rano telefon w sprawie umówienoa serwisanta... na środę rano. Sroda rano punktualnie Pan z częscią sofy do wymiany. Szok. Wszystko bardzo sprawnie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Sprawna obsluga w sklepie, telefoniczna i serwisowa

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

Robert S / 2020-05-12

Na wstępie zaznaczę, że rozumiem mało pozytywne doświadczenia innych Klientów. Ostatnio sam kupiłem w sklepie on-line sofę. Dostawa zaczęła się mocno opóźniać, a odpowiedzi na moje pytania zadawane do obsługi klienta na email [email protected] były niedotrzymywaniem obietnic i zwodzeniem. Wówczas postanowiłem porozmawiać z innymi osobami z Firmy. Uzyskanie kontaktów było wyzwaniem, ale udało się. I co mnie spotkało? Zrozumienie, logiczne i wiarygodne wytłumaczenie, pomoc w miarę możliwości, mówiąc krótko trafiłem na profesjonalistów. Oczywiście na początku usłyszałem ludzkie i szczere „przepraszam”. Po zamknięciu sklepów stacjonarnych cały ruch zakupów został przekierowany na kanał e-commerce i sprawdzony oraz godny zaufania do tej pory sklep przestał się „wyrabiać”. Rozumiem, szanuje i poczekałem. Życzliwi pracownicy Agata Meble pomogli trochę przyspieszyć dostawę i towar otrzymałem. Jakość zakupionej sofy (Elsa 3DL jasnoszara) rewelacja. Wykonanie i materiał SUPER. Wygoda i funkcjonalność REWELACJA. Złożenie (przygotowanie do użytkowania) oczywiście bez narzędzi i bez problemów. Dostawa zrealizowana przez kurierów DTS na czas i Panowie bez łaski zanieśli wszystko we wskazane miejsce szybko i sprawnie. POLECAM zakupy w AGATA MEBLE.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

Jakość, cena

Wady

Czas realizacji

Extra informacje

Martyna / 2020-05-12

Tragedia! Towar zamówiłam ponad 2 tygodnie temu, zero kontaktu mailowego z ich strony, dziś cudem udało się dodzwonić na infolinię i zostałam poinformowała że firma transportowa ma 15 dni jeszcze na odbiór towaru... Nic nie zgadza się z informacjami na stronie.. Nie polecam i ostatni raz coś w tym sklepie zamówiłam..

Agata / 2020-05-11

Kupilam stół do jadalni w sklepie w Komornikach,lecz jeszcze jak żyję takiego G.... nie miałam okazało się że stołu nie wyciera się mokrą ściereczką ponieważ jest malowany olejem i poprostu się to wyciera.Mam ogromny żal do pani która obsługiwała mnie w sklepie że nie poinformowała mnie o tym fakcie,widocznie była dobra prowizja ze sprzedaży.Gdybym wiedziała że to takie G... w życiu bym go nie kupiła!!!!!Zostałam brzydko mówiąc spławiona podczas reklamacji i 2600 do tyłu.Tak więc NIE POLECAM I NAPEWNO TAM NIE WRÓCĘ. .Reklamacja nie została uwzgledniona

Alicja / 2020-05-05

Zakupiłam kanapę przed wybuchem epidemii. Kanapa miała jechać za granicę. Niestety z oczywistych przyczyn nie mogłam jej zabrać. Nie było problemu przetrzymano mi ją ponad 5 tygodni. Bardzo dobry kontakt z biurem obsługi klienta. Kanapa prosta w złożeniu. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Bardzo dobrze zapakowana co było dla mnie ważne z uwagi na to ze musiałam ją transportować dość daleko. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Miła obsługa, terminowe przygotowanie produktu. Pomoc w wyjątkowej sytuacji

Wady

Extra informacje

Joanna / 2020-04-30

Zakupiłam pościel z perkalu 199 zł. Miała być ekskluzywna....na zdjęciach czarne tło w rzeczywistości grafitowe. To nie problem...problemem jest szycie.....tragedia z targowiska....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00

Barbara / 2020-04-23

Zakupilam lozko w salonie stacjonarnym. Dostarczone przed terminem - super :) Niestety okazalo sie, ze czesc lozka jest niedopasowana. Zlozylam reklamacje tego samego dnia. Na stronie internetowej napisane - 14dni na rozpatrzenie wniosku. W miedzy czasie zero odzewu. Na szczescie lozko mozna bylo uzywac bez danej czesci, gdyz na dostawe zareklamowanej czesci czekalam ponad miesiac! Dzwonilam na infolinie wiele razy - Panie mile i sluzace pomoca, co nie zmienia faktu, ze okres oczekiwania byl zdecydowanie za dlugi. W koncu przyszla zareklamowana czesc, ale zniszczona! Szczerze juz nie mam ochoty czekac kolejny miesiac na nowa, byc moze znowu zniszczona czesc, wiec ja przykrecilam do lozka, przymykajac oko na defekty. Mam nadzieje, ze bedzie trwala. Niestety, bardzo slabo oceniam zakupy w salonie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

mila obsluga

Wady

czas oczekiwania, zniszczone i niepasujace czesci towaru

Extra informacje

Nicko / 2020-04-04

Kurde ludzie. Ile czasu można mieć skompletowany towar do wysyłki i czekać na kuriera? Paczka nie duża i wg Agaty już czeka na kuriera... To gdzie wy tego kuriera zamawiacie? Z bieguna? Nikt nie chce paczki odebrać? Żałosne. Inne paczki realizowane są z dnia na dzień. Nie ośmieszajcie się takimi tekstami że paczka już oczekuje na kuriera.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Wady

Czas wysyłki towaru i oszukiwanie że towar oczekuje na kuriera.

Extra informacje

Marta / 2020-04-03

Kupiłam biurko Biurko JOY 1D1S 120. Instrukcja montażu bardzo nieczytelna. Nieprawidłowo odmierzone otwory na prowadnice szuflad w skutek czego szuflada się nie domykała. Musieliśmy sami odmierzyć nowe otwory. Słaba jakość.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Beata / 2020-04-02

Niejednokrotnie kupowałam meble w salonie Agata i zawsze jestem z nich zadowolona Polecam Salon Agata Meble wszystkim. Zamówiony towar dostarczono w terminie.Bardzo miła obsługa w sklepie. Jeśli kiedykolwiek zdecyduję się na wymianę mebli to tylko w salonie Agata Meble.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Terminowość, bardzo dobra jakość towaru, miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Pracownik / 2020-04-01

Mam pytanie do wszystkich pracowników salonów w Polsce. Ilu osobom niepoprzedłużano umów? Piszę tutaj bo na go work usuwają posty normalnych ludzi. Milion dany pod publikę a swoich pracowników za śmieci. Taka jest ta firma

Wojciech / 2020-03-27

Kurwa nie polecam tej firmy,brak dokładnej instrukcji co do montażu mebli,Ikea wszystko ma opisane jak montować , już nic więcej nie kupię od tych oszołomów,z Agaty

Jarek / 2020-03-10

Jestem bardzo zadowolony z obslugi sklepu Kielce, Pani doradziła mi i obsłużyła jak się należy. Do tego narożnik już użytkowany, sprawuje się świetnie. Przyszedł w terminie który był podany i dostałem SMS że już jest do odbioru. Pani zna się świetnie na tym co sprzedaje, potrafi doradzić i poświęca czas swój. Odbiór bez zastrzeżeń. Panowie mi pomogli włożyć narożnik na samochód. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Profesjonalne podejście do klienta

Wady

Brak

Extra informacje

2 miesiące

Aga / 2020-03-09

zakup wersalki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

żadne

Wady

inny kolor, twarda jak diabli

Extra informacje

Wiki / 2020-03-03

Bardzo profesjonalna obsługa, sprzedawcy pomocni, zaangażowani w obsługę, klient może poczuć się "ważny". Narożnik który zakupiliśmy z mężem naprawdę ekstra :) jesteśmy bardzo zadowoleni.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Profesjonalne podejście do klienta

Wady

Brak

Extra informacje

6 miesięcy

Saphire88 / 2020-03-03

To jest jakaś tragedia! Stół z krzesłami został zamówiony miesiąc przed dostawą do domu, ta dostawa miała mieć miejsce w ostatnim tygodniu lutego br. oczywiście zero kontaktu ze strony salonu i dopiero po interwencji okazało się, że....będzie opóźnienie z jakiś tam ich powodu bla, bla bla... Jutro mija ostateczny termin dostawy i podczas rozmowy dzisiejszej rozmowy telefonicznej okazało się, że mają tam taki burdel w swoich systemach, że nie mogą namierzyć zamówienia... Dodam tylko, że meble zostały opłacone w całości przy składaniu zamówienia!!!!! Porażka!!!! NIE POLECAM!
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Monika / 2020-03-01

Kupiłam 3 łóżka do nowego mieszkania.Meble bardzo krótko użytkowane,materiał juz sie rozchodzi na szyciach.Tandeta jakich mało.Nie polecam.Piszę ku przestrodze.Pierwszy i ostatni mój zakup w tym sklepie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67

Radosław / 2020-02-26

Jestem bardzo zadowony z obslugi pracownikow. Zamawiałem narożnik lotos z Kielc do Poznania, staly kontakt mailowy i telefoniczny, miła obsługa, zostałem poinformowany o możliwościach sposobu odbioru mebla i przede wszystkim informowany o wszystkim telefonicznie. Nie odebrałem w terminie podanym, został wykonany telefon do mnie czy coś się stało kiedy się pojawię. Świetne podejście. Polecam! Narożnik nowy, ale posiadałem kilka lat inny tego producenta i bylem zadowony, stąd ponowny wybor w tym miejscu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

pomocna obsluga, profesjonalizm, staly kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Zenek / 2020-02-26

Towar najgorszej jakości nie polecam absolutnie, poza tym kłamstwo i klienci wprowadzani są w błąd pod względem dostawy i montażu totalne dno
Zalety

Wady

Towar nagannej jakosci

Extra informacje

Najgorsza firma

Karbulot / 2020-02-22

Kupiłem w Agacie trzy meble. Sofę skórzaną, biurko i ławę. Każdy mebel to jakiś bubel. Sofa uszkodzona, biurko uszkodzone, do ławy brak ważnego okucia. Do samego sklepu nie mam zastrzeżeń, ale producenci mebli to jakaś porażka.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Dobra i terminowa obsługa

Wady

Meble uszkodzone już od producenta

Extra informacje

Ice / 2020-02-16

Kupilem caly zestaw mebli jeden z najdroższych w salonie z myślą że mi to posłuży długo. Dodatkowo dwa rozkladane łóżka z eko skóry. Meble pokryte laminatem wszystko się odkleja po 2-3latach peka przy tym zamiast pieknych białych mebli czuje sie we wlasnym domu jak u meneli.Eko skóra to samo prosze sobie wyobrazic jak wygladaja lozka po zejsciu skóry...Która praktycznie sama odpada ...Pofatygowalem sie do orginalnych salonów i teraz rozumiem ze wydałem pieniądze w błoto ze względu na to ze konstrukcyjnie ich produkty sa krótko terminowe.Szkoda ze nie mozna tu wstawic zdjęć. Bylo to najglupiej wydane 10tys w moim życiu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Wow mam meble

Wady

Wow po dwoch latach mam śmieci

Extra informacje

Czy to ważne? / 2020-02-11

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w Agacie nowym sklepie w Kielcach. Udzielono mi wszelkich informacji o narożniku, otrzymałam profesjonalna obsługę i piękny, porządny narożnik jakiego szukałam Vermont. Polecam wszystkim. Informowani mnie na bieżąco o tym co się dzieje z zamówieniem. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Terminowość, Bardzo miła i pomocna obsluga

Wady

Brak

Extra informacje

2 miesiące

Jebać Agata meble / 2020-01-29

3 razy odesłałem pierdolony mebel i nadal jest rozjebany
Zalety

Wady

Nie umieją zadbać o klientów

Extra informacje

Kris / 2020-01-27

Zakupiłem stół z transportem do domu po trzech dniach. Z przyczyn osobistych musiałem następnego dnia zrezygnować z towaru ( którego zaznaczam jeszcze nie otrzymałem). Sprzedawca przyjął rezygnację ale nie chciał zwrócić mi pieniędzy jedynie założył kartę podarunkową z pieniędzmi do wykorzystania w ciągu 2 lat. Po tym czasie moja gotówka przepada. Jakim prawem sklep blokuje mi moje pieniądze i zmusza do zakupów? . Kpina z klienta, obsługa w kasach pracuje jak za karę. Co tam sie dzieje.
Zalety

Wady

Brak zwrotu gotówki za zwrócony towar, nie miła obsług. słaba jakość produktówa

Extra informacje

Stanisław / 2020-01-18

zakupiłem w sklepie internetowym Agata łózko Recover - okleina meblowa nie doklejona do płyty , brak istotnych elementów do montażu łóżka ( siłowniki , zawiasy , śruby , kołki ) .Salon powinien eleminować niesolidnych dostawców .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

brak

Wady

słaba jakość wykonania , długi okres na dostawę

Extra informacje

Natalia / 2020-01-18

Ostatnio zamówiłam kanapę która przyszła nie w kolorze który zamówiłam, panie są bardzo miłe ale jak jakaś się pomyli to nie można nic zrobić:(
Zalety

Przyszła dosyć szybko

Wady

Nie była w kolorze w którym chciałam

Extra informacje

IWONA / 2020-01-18

Zakupiłam krzesła w promocji świątecznej która była dostawa gratis wraz z wniesieniem. Dokładnie ta sama co jest teraz. I okazało się że kurier firmy DHL przywiozl kartony, wypakował i odjechał. Ja z mężem zostałam z tym sama. Na 3 piętro mąż targal je sam bo dla mnie okazały się za ciężkie.Zadzwonilam więc na infolinię a pani powiedziała że przesyłka została nadana firma kurierska która nie świadczy usług wnoszenia tylko dowozu, a w tym przypadku mam przynajmniej przesyłkę za darmo. Żadna laska skoro robią takie promocje i naciagaja naiwnych ludzi m.in takich jak ja,i oferują dowóz i wniesienie to powinni wysłać takiego kuriera który świadczy też usługę wnoszenia. Co by było gdybym była sama? Kto by to wniósł?Ja jestem po operacji kręgosłupa i nie mogę dźwigać i takie moze dla nich mało istotne szczegóły nie są znaczące ale dla nie których ludzi i dla mnie niestety są!!! Dodam że kupiłam wcześniej biurko i za dostawę z wniesieniem zaplacilam, i panowie wnieśli to na górę a było bardzo ciężkie. Więc wychodzi na to że wprowadzają ludzi w błąd i kłamią żeby tylko pozbyć się jak najwięcej towaru w takiej promocji bo ktoś jak jest sam będzie zwracał uwagę na takie szczegóły.No i oczywiście oferta niby gratis to już nie trzeba się tego trzymać co innego jak zapłacisz to wyniosą i wniosą wszystko Proponuję przed takim zakupem upewnić się dzwoniąc na infolinie czy aby napewno ta promocja jest kompletna. Krzesła za to są REWELACJA. Jedyny plus. Pozdrawiam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00
Zalety

Piękne krzesła, super jakość

Wady

Promocja pt dostawa z wniesieniem nie kompletna ponieważ wniesienia brak

Extra informacje

Masztal / 2020-01-08

Kupiłem szafkę rtv i komodę.Okleina odpadła po 3latach.Porażka.Nigdy więcej.Agata Rybnik.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Ładny wygląd

Wady

Krótki termin przydatnosci

Extra informacje

Kaja / 2020-01-06

Posiadam kuchnię z Agaty Meble, którą zakupiłam w 2013 roku. Niestety bardzo żałuję, że nie przeczytałam żadnych opinii o sklepie, ponieważ teraz widzę, że oceny są bardzo adekwatne do ich produktów, więcej tego błędu nie popełnię. Problem z kuchnią jest taki, iż meble nadają się jedynie aby "wyglądały", czyli nie są do użytku. Wszystkie drzwiczki mają okleinę, na górze jest biała lakierowana na dole brązowa.... od wszystkich drzwiczek okleina się odkleja, tak odkleja. Próbowałam reklamować, ale produkt jest objęty dwuletnią gwarancją. Myślę, że to jest wada produktu i nie powinna być rozpatrywana w ramach reklamacji. Nie polecam zakupu kuchni w Agata Meble, kuchnię kupujemy na dłużej niż na 5 czy 7 lat. Nie lubię wystawiać opinii, jednak bardzo boli fakt, iż będę zmuszona do wymiany drzwiczek, chociaż wydawałoby się, że takie rzeczy nie powinny mieć miejsca.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

brak

Wady

odklejająca się okleina z drzwiczek, łamiąca się półka w narożnikowej szafce

Extra informacje

6,5 roku

Zdzichu / 2019-12-28

Stół dotarł szybko i dobrze zapakowany. Jednak zostało w brzydki sposób zaszpachlowane wiele uszkodzonych brzegowow. Niektóre ponad 2 cm. Jako kontakt i termin nie mam nic do zarzucenia, nawet polecę, dogadalem swoje i szybciej otrzymałem niż wspomnieli, jednak jakość to tragedia...element blatu luźny, lata, po dolozeniu blatu dodatkowego nie jest równo.. najgorsze jednak te zatuszowane uszkodzenia. Jest ich z 10. Duże i brzydkie. Celowo spakowane takie i wysłane.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Kontakt/terminowość/pomoc/dobrze i solidnie spakowane

Wady

Łatanie blatu/cena/brak równości blatu

Extra informacje

Nicol / 2019-12-19

Kupiłam meble za dużą kwote. szafa ok, warta ceny. Mebloscianka tragedia.....w sensie opisu , jeśli chodzi o składanie....nie oznaczone elementy....źle nawiercone dziury....Jedynie narożnik ładny i solidnie wykonany
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00
Zalety

szybka , terminowa dostawa

Wady

nie wystarczajace instrukcje monatżu

Extra informacje

Dorota / 2019-12-19

Może to i dobry sklep, ale co mi po nim skoro nie mogę do niego wjechać? Jeżdżę na wózku inwalidzkim.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.00

Agnieszka / 2019-12-13

Meble słabej jakości i brakuje sporo elementów .Nie polecam nikomu mebli
Zalety

Wady

Brakujące elementy

Extra informacje

Jarek / 2019-12-09

Nie polecam ..przy zamówieniu mówią jak najkrótsze terminy aby zamówić a w rzeczywistości chyba rzadko przestrzegane . I oto tym sposobem ładują nas na minę .
Zalety

Wady

Nie przestrzeganie terminów

Extra informacje

Sash75 / 2019-12-06

W poniedziałek przez Internet zamówiłem fotel biurowy. Czas dostawy 2-3 dni. Po telefonie w piątek dowiedziałem się, że to jest 5-6 dni.... Bez komentarza. Zdecydowanie nie polecam!

Wojtekl / 2019-11-23

Zamowilem meble, gdy przywiezli brakowalo 1 srubki do zawiasu, niby mala rzecz, ale zawiasu nie mozna zamontowac, reklamowalem sprawe do Agata, po 3 tygodniach bez odzewu zadzwonilem, podobno reklamacja zostala uwzgledniona, ale mija kolejne 3 tygodnie i glupiej srubki nadal nie mam, fatalna firma!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

w miare tanio

Wady

brak odzewu na reklamacje

Extra informacje

Ania / 2019-11-22

Nie polecam. Meble, które zakupiłam są odrapane i nie warte swojej ceny. Kupiłam w tym sklepie dębową komodę, która przyszła do mnie z wyrwanym zawiasem. Wygląda to tak, jakby ktoś otworzył drzwiczki i kopnął w nie specjalnie, aby spowodować uszkodzenie. Czekam na rozpatrzenie reklamacji już ponad 2 tygodnie.. Pozostałe meble mają drobne uszkodzenia, ale widoczne.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67

Dorota / 2019-11-21

Sofa po pół roku "rozklekotała się" przy wysòwaniu funkcji spania.Reklamacja na nic się zdała.W punkcie klienta ,przy poròwnaniu z IKEA to istny PRL.Nie polecam,no chyba że dział dekoracji ,ręczniki itp..
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Dobrej jakości ręczniki,pościel,zastawia stołowa,dodatki.

Wady

Panie b.miłe na sklepie,w pok niekoniecznie.

Extra informacje

Aneta / 2019-11-19

Pierwszy i ostatni raz kupilam meble w Agacie. Dostaliśmy uszkodzone meble. Pani z działu reklamacji powiedziała ze możemy je zmontować a jak przyjdą dobre elementy to rozmontować i wymienić na dobre. A jak nie chcemy to czekać kolejne 4 tygodnie aż bedzie rozpatrzona reklamacja. Żenada.
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Beata / 2019-11-11

We wrześniu 2018r kupiłam w Agata Meble w Szczecinie duże szafy do sypialni - biały lakier. Na montaż czekałam ok.1 tygodnia ( firmę montażową wziełam z Agaty) .Podczas montażu , po rozpakowaniu okazało się , że na jednych drzwiach jest niewielkie wgniecenie . Pan składający meble wypisał reklamację i kazał zgłosić do działu reklamacji w Agacie. Nowe drzwi dostałam po około 2 tygodniach bez żadnego problemu( tych wadliwych nie kazano mi oddawać). We wrześniu tego roku zamówiłam meble kuchennne na wymiar. Pomiar i montaż kuchni wykonali pan Mariusz z bratem( nie pamiętam imienia) poleceni z Agaty. Cieszę się że trafiłam na tą włąśnie ekipę( jest jeszcze jedna ekipa o nie najlepszej opini). Jedyny minus to bardzo długi czas oczekiwania na montaż mebli , u nas 6 tygodni ( przezyliśmy). Montaż kuchni trwał 2 dni , pierwszego dnia szafki , a drugiego dnia montaz całego sprzętu agd. Meble do kuchni kupilismy gdy była promocja -20%na meble kuchennne i dodatkowo przy zakupie sprzetu -10%. Zaoszczedziliśmy w ten sposób prawie 3000zł.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
3.67
Zalety

Pomiar kuchni i montaż mebli wykonała ta sama ekipa. Nie było pretensji ,że ktoś źle wymierzył

Wady

Długi czas oczekiwania na montaż .

Extra informacje

Sypialnia- 2018r, kuchnia - X 2019

agnieszka / 2019-11-04

agata meble jak ja żałuje,że szybciej nie przeczytałam tych opini stacjonarnie ok pojechaliśmy kupiliśmy sami przywieźliśmy meble są ok.na tym koniec plusów od 11 października czekam na przesyłke najpierw walka z firm a transportową która w końcu stwierdziła że przesyłka jest uszkodzona i wraca do agata meble potem zostaję poinformowana że za 2 dni paczka będzie u mnie,walczę z firmą o dogodne godziny dostawy a potem dowiaduje,że się pomylili i że tego dnia ta paczka będzie w dopiero agata meble.znowu czekam dzwonie do sklepu tam nic nie wiedzą ale niezwłocznie się tym zajmą potem nic nie robią ale hura przesyłka podjęta przez firmę transportową 29 październik czekam na dostawę a dzisiaj moja paczka znowu wróciła do Agata meble jakaś paranoja unikajcie jak ognia!!!!!!!!!!!!!!
Zalety

żadnych

Wady

przede wszystkim zero reakcji niezwłoczna interwencja oznacza czekaj mamy cie gdzieś

Extra informacje

klient / 2019-10-25

Nie kupujcie narożników z Eko skóry , porażka . Po 3 latach użytkowania popękała eko skóra. Reklamacja do 2 lat , a potem trzeba kupić następny , masakra
Zalety

nie ma

Wady

nietrwałość

Extra informacje

3 lata

Danuta / 2019-10-12

Wielkie zaskoczenie po sprawdzaniu wielu opinii w internecie ! W sklepie Agata Meble w Krakowie spotkaliśmy się z bardzo dużą pomocą, mimo sobotnich tłumów w sklepie. Wybór i zakup kanapy narożnej dzięki wyjątkowo profesjonalnej i życzliwej pomocy sprzedawcy w dziale I ( z plakietką "UCZĘ SIĘ") zajął nam nie więcej niż 15 minut. Tak miła i perfekcyjna obsługa zasługuje na najwyższą ocenę. Dziękujemy bardzo. Na temat kanapy nie mogę się jeszcze wypowiedzieć, bo będzie za miesiąc. Ale jestem pełna optymizmu, bo zakup wersalki przez naszego syna także był łatwy i przyjemny. A produkt dokładnie taki jak w ofercie. Jeszcze raz dziękujemy za pomoc, życzymy przyjemnej pracy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Miła i profesjonalna obsługa, szybka pomoc w wyborze potrzebnego mebla.

Wady

Brak

Extra informacje

Ania / 2019-10-08

Polecam śledzić gazetki promocyjne, można wyhaczyć fajne promocje. Ja kupiłam lampę stojącą do salonu, plus dwie sufitowe, a nie wydałam nawet 200 zł. Żarówka LED wyszła niewiele taniej, niż sama lampa sufitowa. :D
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

promocje

Wady

Extra informacje

Olo / 2019-09-23

Zamówiłem meble do salonu w sklepie internetowym, cztery dni po zrobieniu wpłaty firma transportowa dostarczyła towar, także wszystko przebiegło dość sprawnie. Oczywiście czas oczekiwania bywa różny, ale towary, na które trzeba czekać dłużej (bo trzeba je skądś sprowadzić czy coś), są odpowiednio oznaczone - ogólnie każdy produkt na stronie ma podany czas dostawy, więc można sobie wszystko zaplanować. Szkoda, że agata meble nie ma odbioru osobistego po zrobieniu zakupów przez internet, bo mieszkam blisko salonu, ale może jak zobaczą takie opinie, to kiedyś wprowadzą. ;-)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Jacek / 2019-09-11

Ładny narożnik, wygodny do spania. Dostawa zgodnie z planem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Zoska / 2019-06-24

Ekstra meble w naprawde korzystnych cenach. Udalo nam sie kupic naroznik i wyposazenie salonu o polowe taniej niz znalezlismy w innym miejscu!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Patrycja / 2019-06-23

Mnie tam podpasowali i jakościa a zwłaszcza cena bo jest mega tanio. Zwlaszcza ze w ofercie sa rzeczy roznych producentow nawet włoskie wyroby
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

MAGDA / 2019-06-22

bardzo lubie te sklepy, zawsze jest bardzo duży wybór produktów i można znaleźć coś pod każdą aranżację mieszkania czy domu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

rok

lucek / 2018-10-17

Duży wybór mebli, na początku nie byłem zdecydowany ale po zastanowieniu większość mebli kupiłem w tym sklepie, nie żałuję.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

josu / 2018-09-27

Do nowego mieszkania starałem się wybrać jak najlepsze meble i jak sądzę dobrze trafiłem. Meble używam od roku i jak na razie wyglądają jak nowe, wszystko dalej tak samo wygodne :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

sunny / 2018-09-11

Gorąco polecam, po zmianie w mebli w salonie w końcu spędzam w nim trochę czasu, szkoda, że tak długo zwlekałem z ich wymianą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

joannarzeszów / 2018-04-27

Ostatnio szukałam sklepu w którym będę mogła kupić wygodną sofę do salonu, taką na której się wygodnie leży, a nie tylko do pokazania gościom. Przeglądałam gazetki różnych sklepów zajmujących się sprzedażą mebli i ostateczne sofę kupiłam w tym. Niedrogo a dostawa była bardzo szybko, biorąc pod uwagę ile mają zleceń.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

krystian9 / 2018-04-25

Może być, inni producenci może i mają tańsze meble ale jeśli zależy nam na jakości to musimy trochę wydać. Plusem jest także to, że sama dostawa mebli nie jest droga, zostanie nam jeszcze trochę w portfelu na przyjemności.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33

erykj / 2018-04-18

Łóżko, które kupiłem w tym sklepie odmieniło moje nieprzespane noce, poprzednie było niewygodne i nie byłem w stanie się wyspać. Na nowym łóżku z wygodnym materacem mam dużo więcej energii do działania, a samo łóżko było warte wydanych na nie pieniędzy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wygoda

Wady

Extra informacje

dorot91 / 2018-04-18

Super sklep, ostatnio zaoszczędziłam kilkaset złotych kupując w promocji świetne szafeczki do łazienki. Transport do domu z Ikei także nie był drogi, w porównaniu do wynajmowania zewnętrznych firm to nawet można stwierdzić, że tani.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

promocje

Wady

Extra informacje

strugaw / 2018-04-14

chciałem sobie kupić wygodną kanapę do grania na konsoli, a że nie mam czasu na szukanie po sklepach to starałem się wybrać największy sklep meblarski by od razu mieć duży wybór. Kanapę kupiłem taniej niż się spodziewałem a zaoszczędzone pieniądze poszły na przyszły nowy większy telewizor
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

tanio

Wady

Extra informacje

daisyna / 2018-04-12

Widać, że starannie wykonane meble, które zyskują uznanie w oczach polskich klientów. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do kupna mebli w wielkim markecie meblarskim bo wiadomo, duża produkcja to i spadek jakości ale jednak w tym przypadku tak nie było. Meble są ładne i funkcjonalne.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

naprawdę ładne meble

Wady

Extra informacje

arkadiumo / 2018-04-12

naprawdę w porządku sklep z miła obsługą. Przy większym zakupie dostałem całkiem niezły rabat, za który dokupiłem sobie jeszcze coś z oferty sklepu. W porównaniu do mebli z Ikei czy mniejszych meblarskich sklepów nie widzę żadnej różnicy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dobra cena, jakość

Wady

Extra informacje

tyron1 / 2018-04-09

Mają bardzo fajne sklepy w większych miastach, spokojnie można wejść, ludzie tam pracujący pozwalają spokojnie zobaczyć meble, nie chodzą i nie pytają co chwilę czy mogą w czymś pomóc. Jak trzeba to bardzo dobrze doradzą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

obsługa

Wady

Extra informacje

uzerek / 2018-04-07

Praktycznie całe biuro u nas jest z mebli z tego sklepu. Najbardziej podobają mi się fotele, które samodzielnie zamówiłem, bo są naprawdę wygodne i wiele osób je chwali, także klienci.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wygoda

Wady

Extra informacje

myszo / 2018-04-04

Jeden z lepszych sklepów obecnie w Polsce. Duży wybór towaru a do tego obsługa, która potrafi doradzić a nie naciągnąć. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

świetna obsługa

Wady

Extra informacje

weronika / 2018-04-04

Bez zastanowienia kupiłam komplet mebli w Agata Meble, cenię sobie duży wybór mebli w rozsądnej cenie, Plusem jest także to, że mam szansę na gwarancję w razie czego, w małych sklepach ciężko o nią.
Zalety

wybór

Wady

Extra informacje

ireneuszszczecin / 2018-04-03

Wszystkie meble w firmie obecnie wymieniane są na nowe z tego sklepu. Skłoniło nas do tego, że możemy od razu wykonać jedno duże zamówienie ze znika i gwarancją dostawy na czas niż kupowanie po jednym stole w mniejszym sklepie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dużo towaru

Wady

Extra informacje

managebus / 2018-04-03

Zamówione meble przyszły szybko, były dobrze zapakowane, nie miałem obaw o uszkodzenie ich w transporcie. Ceny mogą być, na duży plus chyba największy wybór mebli w Polsce (albo przynajmniej jeden z większych).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wybór mebli

Wady

Extra informacje

marti950 / 2018-04-03

Łatwo wymienić wadliwy towar, ostatnio przyjechała do nas sofa i dopiero na drugi dzien zauważyłam u jej dołu, że jest lekko dosłownie zniszczona, może nie było tego tak widać, ale raczej kupując produkt chce by był on dobry.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

łatwo wymieniliśmy wadliwy towar

Wady

Extra informacje

janna1 / 2018-04-02

Tydzień temu kupiłam meble do nowego pokoju dzieci i muszę przyznać, wyglądają bardzo ładnie, tak samo jak w gazetce promocyjnej. Cenowo nie jest najgorzej, mogliśmy kupić trochę tańsze u innego producenta ale jednak za tyle lepszą jakość warto było troszkę dopłacić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość, zgodność z wyglądem w gazetce

Wady

Extra informacje

kotol / 2018-03-29

Meble w cenie adekwatnej do jakości, wiem to, bo przy remoncie mieszkania zastąpiłem nimi stare meble i jak do tej pory jestem z nich bardzo zadowolony.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość wykonania

Wady

Extra informacje

Joanka / 2018-02-25

Meble do domu zakupiłam w tym sklepie. Najważniejsze, że jeśli jest napisane, że mebel jest z drewna to jest z drewna a nie z jakichś pochodnych materiałów. Co do cen, są zbliżone do cen w podobnych sklepach ale w tym przynajmniej mogę kupić cały komplet mebli na raz.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Budownictwo agata meble opinie