Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Meblarstwo
  • /
  • agata meble
  • /
  • 1

Opinie o agata meble

www.agatameble.pl

Katowice

Budownictwo agata meble opinie
Cena/Jakość
2.29
Obsługa klienta
2.16
Terminowość
2.31

Średnia ocen

2.25

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

513

dodanych opinii

 

Tomek / 2022-01-28

Agata meble Lublin Najgorsze meble jakie przyszło mi składać,kuchnia kilka elementów przyszła w 56 paczkach,instrukcje nie do tych mebli i rozmiarów,brakowało wielu wkrętów kołków,najgorsze meble jakie widziałem. Odradzam!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak usów

Wady

Same minusy brak wielu elementów

Extra informacje

Jerzy / 2022-01-27

Tragedia!!! Zwłaszcza meble z logo na kartonie SEBA.PL !!!!!! Rzadki rodzaj chińskiego gó..wna . Polecam sklecić mebel ze starych dreenianych palet. Ceny z kosmosu za tą podróbkę chińskiej tandety. Pozostałe meble z Agaty podobnej jakości.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Nawet skala wad się skończyła

Wady

W skali 1 do 10 to. -300

Extra informacje

Tydzień

Rafał / 2022-01-27

Co do jakości towaru się nie wypowiadam bo dopiero co kupiłem. Obsługa kiepska. Trafiłem na młodego mężczyznę który właściwie miał pretensje do mnie, że proszę go o wskazanie miejsca jednego z produktów.
Obsługa klienta
1.00

Lukasz / 2022-01-27

Meble
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Termin realizacji z dwóch tygodni przedłużył się do trzech miesiecy

Extra informacje

Joanna / 2022-01-24

Meble to jeden wielki szajs, drzwiczki w komodzie odstają, mają różne wielkości fug.Pomimo przyjazdu pracowników Agaty i pseudo naprawy problem z jakością mebla pozostaje.Brak możliwość zwrotu mebla.Nie polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Agata Kraków - zakup naroznika, 2 wady już w chwili montażu. Ślady zużycia po 2 tygodniach użytkowania. Od serwisu reklamacyjnego usłyszałam, że widziałam, co kupowałam. Zostaję z bublem za 3 tys złotych.

Agata / 2022-01-22

Nie ma gorszego sklepu niż to ścierwo. Drogi bubel, który jest kompletnie nieużytkowy
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Za długi

Krzysztof / 2022-01-21

Jakość produktów bardzo słaba usługa reklamacji działa tak że szkoda gadać mnóstwo formalności od dwóch miesięcy po oddaniu kanapy jestem bez meble i ciagle przeszkody ze zwrotem pieniędzy nie polecam !!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Kilka miesięcy

Beata / 2022-01-21

polecam salon Agata Meble Lubin , reklamacja w błyskawicznym tempie bez problemów (narożnik) wymieniony na nowy w całości kontakt z działem reklamacji bez problemu , nie ja pilotowałam sprawę tylko byłam o wszystkim na bieżąco informowana na pewno wrócimy po kolejne zakupy do Agata Meble
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Michał / 2022-01-20

Nie dostarczają wszystkich paczek i nie są w stanie określić co i kiedy mi dostarczą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.33
Zalety

Brak

Wady

Brak organizacji , zaniedbanie klienta

Extra informacje

0

Budownictwo agata meble opinie