Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • AGD
  • /
  • Lodówki
  • /
  • ad baseny
  • /
  • 1

Opinie o ad baseny

AGD ad baseny opinie
Cena/Jakość
4.6
Głośność
5
Jakość wykonania
4.6
Parametry
5

Średnia ocen

4.80

w skali od 1 do 5.

 

ad baseny opinie ad baseny
4.80 1513

Andrzej / 2023-01-31

Fachowcy od basenów i technologii basenowej, współpracujemy już od 2 lat i mogę szczerze polecić.
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Mikołaj / 2023-01-10

Dobra obsługa klienta od a do z. Basen i pompy filtry zostały dostarczone na termin. Rodzina zadowolona polecam
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Krystian / 2022-12-13

Wspaniała obsługa, fachowe doradztwo i profesjonalne wsparcie po zakupie. Rady jakie tam otrzymałem uratowały mi wodę w basenie w zeszłym roku. W tym roku również otrzymałem fachowe rady. Polecam.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Radek / 2022-12-13

Wszystko załatwione szybko i sprawnie. Bardzo miła obsługa. Polecam
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Grzegorz / 2022-11-28

Świetnej jakości basen !!! Polecam wszystkim którzy cenią sobie jakość i ekskluzywność.
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Patryk / 2022-11-18

Szczerze polecam usługi tej firmy. Całość zlecenia wykonana terminowo i sumiennie. Jestem zadowolony ze współpracy
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Jakub / 2022-10-18

Solidna i profesjonalna firma, basen od nich służy mi już jakiś czas i nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń. Fachowe doradztwo i cenne wskazówki dotyczące użytkowania. Obsługa na najwyższym poziomie. Szczerze polecam!
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00

Patryk / 2022-10-02

Polecam firmę. Basen wykonany bardzo profesjonalnie w rozsądnej cenie. Bardzo miła obsługa. Polecam
Cena/Jakość
Głośność
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

Jakość i cena

Wady

Brak

Extra informacje

Janusz janczak / 2022-05-19

W przeciwieństwie do poprzednika moja opinia o AD Baseny i panu Dariuszu będzie bardzo pochlebna. Jakość i wykonanie nie budzi żadnych wątpliwości o profesjonalizmie. do tego czystość i dbałość o porządek w okół wykonywanych działań jakiej nigdy u innych wykonawców nie widziałem . Basen wykonany na tup Top. Bardzo dobry kontakt i przyjadę usposobienie , bezproblemowość Mówią. krótko nawet nie ma na co ponarzekać. Zdarzyła się pi dwóch tygodniach awaria pompy. Zepsuła się najnormalniej w świecie, ale po telefonie do AD Baseny w ciągu tygodnia przyjechali wymienili kondensator i po sprawie
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
5.00
Zalety

W mojej opinii same

Wady

Bak3 lata

Extra informacje

Maciej / 2021-06-01

A&D Baseny to niesolidna firma. Nasz basen wykonali niesolidna z wadami, których nie chcą usunąć. Unikają kontaktu.
Cena/Jakość
Jakość wykonania
1.00

AGD ad baseny opinie