Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 1

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
4.12
Oferta
4.17
Poziom cen
4.13

Średnia ocen

4.14

w skali od 1 do 5.

 

Marzena / 2024-04-12

Jesli o mnie chodzi, to jestem pod ogromnym wrazeniem tego, jak duzo samochodów maja w ofercie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2024-04-11

Nie polecam.Nakłaniają do podpisania umowy z tzw normalnym zużyciem auta (podwyższone spalanie oleju). Kupiliśmy grata, ze względu na ten zapis mamy problem z reklamacją. Nigdy więcej zakupy auta u nich.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

umowa sporządzana na korzyść sprzedające którym jest aaa auto.

Extra informacje

Marek / 2024-04-10

Bardzo polecam! Auto spełnia moje oczekiwania, jestem naprawdę zadowolony z zakupu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lans / 2024-04-09

Jestem absolutnie zachwycony moim nowym samochodem! Wybór tego dealera okazał się strzałem w dziesiątkę - świetna oferta, uczciwa cena i doskonała obsługa klienta.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Max / 2024-04-08

Fantastyczne pojazdy oferowane w świetnych cenach - rewelacja!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Alycia / 2024-04-03

Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success. If you know of any please share. Thank you! I saw similar blog here: GSA List
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Zbigniew / 2024-03-29

Fatalnie,nie to auto naciągnięcie na 2000 zadatku na auto inne niż chciałbym
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

Naciąganie i dezinformacja

Extra informacje

Milan / 2024-03-22

Cieszę się, że trafiłem do tego miejsca, a nie żadnego innego :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

kamasz / 2024-03-21

Polecamy z całego serca! Firma jest prawdziwym liderem na rynku motoryzacyjnym dzięki doskonałej obsłudze klienta oraz różnorodności wysokiej jakości aut w swojej ofercie. I
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Paulina / 2024-03-18

Profesjonalne podejscie ze strony personelu. Samochodów od groma :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marian / 2024-03-18

Znalezienie idealnego samochodu nie było nigdy łatwiejsze. Profesjonalizm, uczciwość i świetna atmosfera - wszystko, czego potrzebujesz!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2024-03-14

Polecam! Najlepsze miejsce do zakupu auta używanego
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Iza / 2024-03-13

Jesli ktoś nie ma sprecyzowanego modelu , to warto sie tu wybrac bo mozna poogladac i wybrac sposrod wielu aut
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Włodek / 2024-03-13

Najlepsze miejsce na zakup auta!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kaviar / 2024-03-12

Obsługa klienta w salonie AAA Auto była wyjątkowo profesjonalna i pomocna. Doradztwo odnośnie wyboru pojazdu i procedury zakupu było bezbłędne, co sprawiło, że czułem się pewnie na każdym etapie transakcji.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marcel / 2024-03-11

Mozna sie tu spokojnie wybrać, warto poogladac bo wybór samochodów naprawde duzy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2024-03-06

Długo szukalismy samochodu, znajomi polecili mi tego dealera samochodowego. Jestem pod wrazeniem tak duzego wyboru aut
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Keeley / 2024-03-02

I couldn't refrain from commenting. Well written! I saw similar here: sklep online and also here: sklep internetowy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Lena / 2024-02-21

Jestem pod wrazeniem, jak ktoś sie nie zna na autach, to obsluga bardzo chętni doradzi
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

dajan / 2024-02-19

Każde pytanie, jakie mieliśmy, było cierpliwie i rzetelnie wyjaśniane. Atmosfera w salonie była przyjazna i nieformalna, co bardzo ułatwiło cały proces zakupu. Co najważniejsze, formalności przebiegały błyskawicznie, dzięki czemu mogliśmy cieszyć się nowym autem praktycznie od razu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Janek / 2024-02-16

Auto zakupione juz jakis czas temu, super jakosc obslugi i dobre ceny
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kamilko / 2024-02-14

Bardzo polecam! Auto działa bez zarzutu, żadnych problemów. Jest świetne w użytkowaniu, płynnie się porusza, a cena była naprawdę przystępna.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

sando / 2024-02-12

W salonie samochodowym można znaleźć szeroki wybór używanych samochodów różnych marek, modeli i roczników. Dzięki temu klient ma możliwość dokładnego porównania opcji i wybrania pojazdu, który najlepiej odpowiada jego potrzebom i budżetowi.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Aileen / 2024-02-11

Wow, amazing blog layout! How long have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The overall look of your web site is great, as neatly as the content! You can see similar: https://ravionix.shop and here https://ravionix.shop
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Trevor / 2024-02-10

Wow, awesome weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for? you make running a blog glance easy. The total glance of your website is wonderful, let alone the content! You can see similar: Greendero.eu and here https://greendero.eu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Aleks / 2024-02-09

Bez problemu mozna tu znalezc auto, ktore spelni oczekiwania, bo wybór ogromny
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Darto / 2024-02-07

Doświadczenie zakupu samochodu w tym komisie było niezwykle przyjemne i bezstresowe. Personel był bardzo profesjonalny i pomocny na każdym etapie transakcji
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Vernon / 2024-02-06

Hi there, this weekend is fastidious for me, since this point in time i am reading this wonderful educational paragraph here at my home. https://modowy.top
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Tobin / 2024-02-06

Kupno tego samochodu było strzałem w dziesiątkę! Jestem niezwykle zadowolony z tego, że wybrałem to miejsce, gdzie wiem, że mogę liczyć na sprawdzone i godne zaufania pojazdy. Polecam każdemu!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

oszukany / 2024-01-26

Jak wielu przede mna: dodatkowe oplaty, nic nievwarte pseudoubezpieczenie, wcisniety po oplaceniu auta protolol, który opusuje auto jako szrot ,( kompletnie różny od inf.jakie podawal handlowiec). w drodze do domu rozsypala sie skrzynia. oczywiscie nie uznali tego . standardowa formulka ze to wada za ktora nie odpowiadaja. ciesze sie, ze za te praktyki zostali ukarani
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

dodatkowe przedziwne oplaty, zly stan pojazdu, nieuznaja gwarancji

Extra informacje

Marek / 2024-01-25

Warto odwiedzić to miejsce, jeśli szuka się samochodu, Oferują sprawdzone, w pelni sprawne auta
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Patryk / 2024-01-24

Dealer samochodowy z prawdziwego zdarzenia, no i obsługa która naprawde zna sie na rzeczy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Markos / 2024-01-22

Bardzo polecam, pewne auta, sprawdzone, nie trzeba się obawiac ze się rozklekotają po krotkim czasie od zakupu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2024-01-16

To był naprawdę udany zakup! Nowe auto przerosło moje oczekiwania, a obsługa w salonie była profesjonalna i pomocna. Polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Gave / 2024-01-15

Samochód okazał się strzałem w dziesiątkę - świetnie się sprawuje, żadnych nieprzyjemnych niespodzianek ani dodatkowych kosztów. Poza tym, zakup był naprawdę korzystny cenowo.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Dominika / 2024-01-11

Można liczyć na wsparcie ze strony obsługi, doradzają i pomagają jeśli klient potrzebuje
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Leooo / 2024-01-11

Jakość obsługi klienta w AAA Auto jest na najwyższym poziomie. Zostawiłem salon z poczuciem, że moje potrzeby zostały w pełni zrozumiane, a obsługa zadbała o to, aby spełnić moje oczekiwania.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Joanna / 2024-01-10

Planowałam zakup auta, znajomy polecił mi tego dealera samochodowego. Zdecydowalam sie poogladac i to była dobra decyzja, obsługa ogarnia wszystko na tip top
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotro / 2024-01-10

Zakup auta w AAA Auto to strzał w dziesiątkę! Długo przeglądałem oferty, ale dopiero tutaj znalazłem coś idealnego w moim budżecie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jacek / 2024-01-09

Oszuści i naciągacze. Auta to totalne ulepy. Nie dajcie się nabrać
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

ceny, stan techniczny, obsługa

Extra informacje

Donka / 2023-12-22

Miejsce godne polecenia, ze świetną obslugą
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marcel / 2023-12-21

Aut jest duzo, fajnie, że są sprawdzane, dzieki temu można kupić sprawny samochód
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Iga / 2023-12-20

dealer oferuje imponujący wybór samochodów różnych marek, modeli i roczników, co pozwala klientom znaleźć idealne rozwiązanie dostosowane do ich potrzeb i preferencji.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jacek / 2023-12-19

Oszustwo. Obsługa przekazuje nieprawdziwe informacje o stanie technicznym samochodu. Przy finalizowaniu umowy sprytnie podsunęli mi kilka dokumentów które z automatu podpisałem. Potem okazało się że podpisałem jakieś ubezpieczenie i dodatkowe wyposażenie za wygórowaną cenę. Zapewniali że samochód jest bezwypadkowy i w pełni sprawny, a z dokumentów wynikło że jest powypadkowy, ma do wymiany sprzęgło, tarcze hamulcowe i pasek rozrządu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Kłamstwo i oszustwo

Extra informacje

Emilia / 2023-12-19

Dziękuję bardzo Panu Romanowi z AAA Auto Gdańsk za profesjonalne podejście do klienta i miłą obsługę.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marian / 2023-12-18

Polecam serdecznie, świetne miejsce do zakupu auta!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Erwin / 2023-12-15

Kupowalem auto dla żony, nieduże, takie co mało pali, cena przystepna ;) zakup udany
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Michał / 2023-12-13

Znajomy ma stąd samochód, bardzo chwali. Sam szukam jakiegoś auta , mialem okazje tu ogladac, jestem pod wrazeniem tego jak duzy jest wybór
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marko / 2023-12-13

AAA Auto zaskoczyło mnie swoim elastycznym podejściem do moich potrzeb. Personel był gotów dostosować się do moich preferencji i znalazł dla mnie idealne rozwiązanie, nawet jeśli oznaczało to dostosowanie warunków finansowania.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lizz / 2023-12-12

Personel w AAA Auto był bardzo pomocny i profesjonalny. Otrzymałem pełne wsparcie podczas procesu zakupu, a wszelkie pytania czy wątpliwości zostały skutecznie rozwiane.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mar / 2023-12-07

Zwracajcie Państwo uwagę na oferowany towar. Przede wszystkim na ukompletowanie auta (wyposażenie). Kupując ogołocili wszystko! Nawet podstawowego wyposażenia nie było czyli gaśnicy i trójkąta. Zamienili opony, ukradli dywaniki z auta, nie było podnośnika i inne. Strzeżcie się państwo, bo niby taka wielka firma, a tak naprawdę tanie złodziejaszki. Wspomnę jeszcze, że wszystko miało być super, a po wizycie w ASO wyszło, że felgi krzywe. Mimo zmian w kraju, nadal funkcjonuje działanie, aby kogoś wydymać. To chore. Nie polecam złodziei.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33
Zalety

Żadnych

Wady

Złodziejstwo

Extra informacje

zeto / 2023-12-07

Obsługa klienta w AAA Auto zasługuje na duże pochwały. Personel był niezwykle uprzejmy i chętnie udzielał odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Wyczuli moje potrzeby i pomogli mi znaleźć auto, które spełniało wszystkie moje oczekiwania.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Milan / 2023-12-06

Ceny aut były konkurencyjne, co sprawiło, że znalazłem atrakcyjną ofertę.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2023-12-05

Ubezpieczenie gwarancyjne to fikcja. Ubezpieczenie jest przez firmę zewnętrzną car life, która jest beznadziejna. Zero kontaktu, ciągle zwodzą i zadzaja kolejnych dokumentów... A potem mają wyłączenia dosłownie na wszystko. Każde zużycie eksploatacyjne jest wyłączeniem. W salonie aaa oczywiście o tym nie informują i kłamią że gwarancja wszystko obejmuje.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Justyna / 2023-11-30

Moj brat kupil sobie tutaj samochód, bardzo zadowolony, cena dobra, dobry stan pojazdu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Eryk / 2023-11-30

Jesli ktoś szuka sprawdzonego auta, w pełni sprawnego, to warto sie tutaj udac .
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Seba / 2023-11-29

Sprawiali dobre wrażenie. Niestety. Twierdzą, że wiedzą wszystko o samochodzie. W takim razie albo kłamią to mówiąc, albo świadomie oszukują. Sprzedali samochód bez filtra kabinowego, a twierdzili, że wszystkie są. Pozostałe były w tragicznym stanie. Sprzęgło rozpadło się po 1000 kilometrów. Przy reklamacji pogonili mnie i olali. Masówka bez szacunku do klienta. Czysty PR oby sprzedać.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
2.33
Zalety

Duży wybór

Wady

Sprzedają samochody uszkodzone i niekompletne. Brak wsparcia klienta po zakupie.

Extra informacje

Julia / 2023-11-27

Kupilam tutaj swoje pierwsze autko, śmiga elegancko. Jestem zadowolona
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Edyta / 2023-11-25

Nic innego niz wielkie oszustwo. Na poczatku super propozycja, człowiek jedzie tyle kilometrow. Na miejscu pomimo umowionej godziny, jestesmy przyjeci dopiero po zeczepieniu obslugi po godzinie czekania. Pracownik nawet nie chcial riozmawiac , od razu stwierdzil ze oni takiego auta nie odkupia. Pomimo tego ze pan na infolinii zapewnial ze tak. Wielkie oszustwo. Stracone nasze pieniądze I czas.
Jakość obsługi
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Basia / 2023-11-24

Nie polecam nikomu tej firmy.Obsluga miła, mówią to ci im karzą.Samochody bubel.Problemy ze zwrotem zakupionego auta.Oszuści i tyle
Zalety

Miła obsluga

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Grapa / 2023-11-23

Trudno znaleźć słowa na opisanie mojego doświadczenia z tą firmą: kłamcy i oszuści ! Tak, wiem co piszę - zostałem okłamany, oszukany i wczytując się w negatywne opinie już wiem, że nie ja pierwszy. Przestrzegam innych: jadąc swoim autem do nich, zachęcony i nękany wcześniej propozycjami telefonicznymi odkupu nie sądziłem, że zaproponowana przez konsultanta przez telefon cena jest tylko wabikiem, celowym wprowadzeniem mnie w błąd w myśl zasady: jak już przejedzie tyle kilometrów, poświęci czas, posprząta auto i wpakuje letnie opony do kufra to z pewnością nie będzie mu się chciało wracać i auto odkupimy za absurdalnie zaniżoną cenę. Konkretnie: auto Mercedes Benz, propozycja telefoniczna ze strony AAA odkupu to 117500zł - "tyle możemy panu zaproponować z naszej strony" - sami do mnie zadzwonili i zaproponowali, dopytując o szczegóły ogłoszenia (auto wystawione było wtedy za 123500 zł) Więc jadę, gotowy nawet odpuścić do 115000zł gdyby coś "im" się nie podobało w aucie, choć jestem pewny swego - auto w oryginale, bez napraw, stan techniczny i wizualny bez zarzutu co potwierdziło się na miejscu, super atrakcyjny wygląd - to oczywiście subiektywna ocena. (Dodam, że wg wyceny OTOMOTO cena 117500 mieści się w górnych granicach średniej, więc nie jest "z kosmosu") Na miejscu wielu klientów, procedura sprawdzania i wyceny auta to prawie 2h czekania i opinia: auto w porządku, bez uwag, nie mamy zastrzeżeń...itp. Wszystko grzecznie wypowiadane, pełna kultura i nawet miło, choć do czasu, bo gdy usłyszałem: "auto się broni, ale możemy panu zaproponować (UWAGA!) 86 000 zł bo: koniec roku, słaba sprzedaż, model, wyposażenie, wie Pan, tyle realnie..." dalej już nie słuchałem, nawet nie chciało mi się czekać na drugą propozycję i konsultację z "menagerem" (chyba usłyszałem max 89600zł ). Podsumowując: 31500 zł mniej niż oferta, która została mi przedstawiona dzień prędzej przez konsultanta, który zachęcał mnie do wizyty, umówił na konkretną godzinę, był miły i wiarygodny, wypytywał o pochodzenie auta, jego stan, model, przebieg, widział zdjęcia auta, opis, znał VIN... i z propozycją zadzwonił też po konsultacji, przeprowadzeniu rozeznania i wyliczeń... Nie wierzę w błąd ludzki, nieumyślną pomyłkę w kalkulacji, wadliwy system czy inne "chochliki". Stracone 4h (łącznie z czasem dojazdu), paliwo na 120 km i generalnie poczucie, że ten biznes opiera się na nieuczciwych praktykach - trudno mi uwierzyć, że to się mogło wydarzyć. PRZESTRZEGAM SPRZEDAJĄCYCH i współczuję "szeregowym" pracownikom tej firmy, że muszą w tym procederze uczestniczyć. Ja osobiście spaliłbym się ze wstydu na ich miejscu musząc w ten sposób pozyskiwać auta do sprzedaży.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Marek / 2023-11-22

Wybór samochodów naprawde duzy, ceny adekwatne i fajne jest to ze samochody są sprawdzone
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Wacek / 2023-11-20

W AAA Auto doceniam również szybkość i efektywność obsługi. Zarówno proces wyboru pojazdu, jak i finalizacja transakcji przebiegły sprawnie, co jest dla mnie istotne, mając na uwadze moje ograniczone czasowe możliwości
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ja Cek / 2023-11-18

AAA wydupiać od tej firmy jak najdalej: 1. nie mają auta które chciałem - proponują inne - Zamiast Golfa GTI Skodę fabię 1,4 2. zadatkowałem Astrę bo potrzebowałem auto - sprzedali komuś innemu - bo zadatek jest tylko na to, że nie przewiozą auta do innego oddziału ale sprzedać na placu mogą 3. niestety kupiłem inną Astrę bo potrzebowałem auto 4. Chciałem sprzedać Mondeo 1,5 benzyna, pojechałem - nie podobały im się "papiery" 5. Bez problemu przerejestrowałem w UM auto na siebie 6. Pojechałem do nich z d. rej. na mnie i się okazało, że Forda z tym silnikiem nie kupują 7. Nawet ich pracownikowi "przepraszam" przez usta nie przeszło. Won za Don z taka firemką.
Jakość obsługi
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

j.w.

Extra informacje

Richard / 2023-11-17

auto sprawuje się doskonale, nie napotkałem żadnych problemów ani usterek. Cena była adekwatna, a obsługa klienta w salonie była naprawdę pomocna.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jonathan / 2023-11-16

Cóż, sprzedawcy tego zakładu AAA auto bardzo nalegali na mnie, bym zostawił recenzję, więc poniżej piszę swoją recenzję. Zadzwoniłem wcześniej do tego zakładu, aby poinformować ich, że jestem zainteresowany ich Volkswagenem Jettą z 2009 roku i że chcę wymienić moje Renault Twingo z 2008 roku, a oni dali mi znać, że mnie oczekują. Przyjechałem około 16:00 i wszedłem do środka do pracowników, aby dać im znać, że przyjechałem, abyśmy mogli omówić interesy. Sprzedawcy byli bardzo chętni do jazdy próbnej Volkswagenem Jettą, ale kiedy przyszło do zakupu mojego Twingo, dopiero o 19:00 zostałem zabrany do pokoju, aby omówić sprzedaż Twingo, za którą zaoferowali 6000 zł. Zwróćcie uwagę, że ten samochód był sprzedawany za 12.000zł z drugiej ręki w tym samym stanie, więc negocjowałem z nimi razem z moim ojcem, który był wtedy ze mną. Powiedzieliśmy, że chcemy więcej pieniędzy za Twingo, po chwili wciągnęli nas z powrotem do pokoju i powiedzieli, że mogą zaoferować nam 7000 zł, co nadal było dla nas za mało i zaczęliśmy negocjacje od nowa. Podczas tych negocjacji jeden z pracowników nagle zaczął na nas krzyczeć, że tracimy czas i że nie powinniśmy negocjować samochodu, który jest stary i pobity (samochód był daleki od pobicia) i powiedział, że oni jako firma też muszą jakoś zarabiać. Byliśmy tym dość zszokowani, ale szybko kontynuowaliśmy negocjacje. Po kolejnej długiej przerwie powiedzieli, że mogą nam dać 8000zł i tyle. Zgodziliśmy się, a następnie kontynuowaliśmy zakup Jetty. Sprawdziliśmy numer VIN, a historia wyglądała dobrze, żadnych wypadków, żadnych problemów, nie zostaliśmy poinformowani o żadnych problemach, które występują w samochodzie, więc pomyśleliśmy, że to świetny samochód i nawet przekonaliśmy się do wykupienia rozszerzonego ubezpieczenia na wypadek jakichkolwiek problemów, które mogą wystąpić z samochodem w przyszłości. Wszystko było w porządku, dopóki nie wróciłem do domu i nie zacząłem testować każdej cechy samochodu. Kiedy przywiozłem samochód do mechanika, aby zrobić szybki przegląd, również pojawiły się problemy. Kilka miesięcy po zakupie pojawiło się jeszcze więcej problemów. Poniżej znajduje się lista wszystkich rzeczy, które wymagały naprawy: - Tempomat - Asystent parkowania (Parking Assist) - Wyjście 12V - Łańcuch rozrządu - Później cały system łańcucha rozrządu - Przepustnica - Hamulec ręczny - I więcej... Wszystkie te problemy były ukryte i nie zostałem o nich poinformowany w momencie zakupu. Tak więc AAA auto sprzedało nieświadomemu klientowi bardzo wadliwy samochód z wieloma ukrytymi wadami. Wisienką na torcie jest to, że wydałem w sumie ponad 7500zł na wszystkie te naprawy i te kwestie zostały zgłoszone do ubezpieczenia, które wykupiłem, aby zapobiec wydawaniu pieniędzy w przypadku problemu, a przy każdej sprawie, którą im zgłaszaliśmy, odmawiali pokrycia kosztów naprawy tych problemów. Krótko mówiąc, chciałbym powiedzieć, że nigdy nie miałem tak złych doświadczeń z kupnem/sprzedażą samochodu. AAA auto to bardzo nieuczciwa firma, która płaci Ci za mało za Twój samochód i świadomie sprzeda Ci wadliwy samochód. Ubezpieczenie, które Ci sprzedają, nie pomoże Ci w pokryciu kosztów naprawy, które mogą wystąpić, jest to raczej kolejne oszustwo, na którym zarabiają, oferując klientowi bezwartościową tarczę ochronną. Gardzę AAA Auto i zastanawiam się, jak każda prawa osoba z jakimkolwiek szacunkiem do samego siebie może pracować dla nich z jasnym stanem umysłu. Omijaj zakład i kup/sprzedaj swój samochód w innym miejscu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Praktycznie wszystko

Extra informacje

Wera / 2023-11-15

Mama rok temu kupiła samochód od AAA auto w Gdańsku. Jeśli ktoś rozważa zakup auta. od nich, który podobno jest ok, to niech przygotuje się na grube koszta napraw, bo mama jak rok temu kupiła, tak pojeździła nim 3 miesiące i do dnia dzisiejszego auto jest w naprawie. Od około grudnia 2022r. samochodu mama nie widziała w ogóle na oczy. Wszystkie naprawy z własnej kieszeni, ponieważ wypinają się teraz :) bardzo profesjonalne podejście , strach od nich kupować auto. Pomijam fakt że jest nawet inny silnik niż miał być :) ale cóż, w radiu trzeba sobie zrobić reklamę, szkoda że naprawdę nie warto :) Zobaczymy teraz, kiedy silnik był wadą ukrytą, co teraz zrobią, bo każdą reklamację odrzucali, a teraz podważą ASO?
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

ZERO

Wady

Wada ukryta, po kolei wymieniane części wg ich zaleceń

Extra informacje

Mama samochodem jeździła niecałe 2-3 miesiące ze strachem, bo cały czas pojawiała się kontrolka check engine, stop itp. na pewno to nie były części, które zużywają się od takiej jazdy ( mama jeździła tylko po Gdańsku ), tylko to były elektrozawór, części od rozrządu, no i okazało się że silnik cały do wymiany. Trochę chore, bo jak było im zgłaszane to mieli to wszystko gdzieś.

Marian / 2023-11-15

Cieszę się, że mogłem liczyć na ich wsparcie na każdym etapie procesu zakupu. To sprawiło, że cała procedura była nie tylko efektywna, ale i przyjemna.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karbo / 2023-11-14

W AAA Auto znalazłem bogaty wybór samochodów używanych, co sprawiło, że mogłem wybierać spośród różnych marek i modeli.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Beata jędryjaszek / 2023-11-09

17.10.23 zakupilismy wv polo jestesmy bardzo zadowoleni z obslugi przez oana Przemka Maciejewskiego obsluga byla na bardzo wysokim poziomie .
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Alfred / 2023-11-07

Obsługa w salonie AAA Auto była niezwykle profesjonalna i pomocna na każdym etapie procesu zakupu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mat / 2023-10-28

Byłem zamienić mój samochód na inny i byłem umówiony na godzinę 17 by się zgłosić w dziale sprzedaży a następnie czekałem do godziny 20 by ktoś mię obsłużył. Chociaż inni klienci którzy chcieli kupić auto byli obsługiwani natychmiast. A kiedy wreszcie byłem obsłużony przez agenta to oglądaliśmy samochód cena była 25t. A kiedy doszło do rozmowy o cenie wymiany samochodów to cena wzrosła do 28t. Oraz czułem wymuszanie zakupu przeze mnie samochodu przez agenta oraz jego kierownika NIE POLECAM oddziału w Poznaniu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nachalność agenta do kupna, długi czas oczekiwania, zmieniające się ceny przy kupnie, robienie ludzi z głupców

Extra informacje

Anna / 2023-10-28

Przeczytałam wiele pozytywnych opinii o sprzedaży auta, na stronie AAA, czyli wiadomo, że musiały z zasady być "pozytywne". Widocznie tylko ja mam pecha, bo jestem niezadowolona z procedury odkupu auta. Czekałam dwie godziny na to, by pan obsługujący łaskawie mnie poinformował kiedy zacznie się wycena. Ale to nie nastąpiło. Pan kompletnie mnie " olał", a czekać miałam pół godziny. Z pół godziny zrobiły się dwie. Klaustrofobiczne warunki oczekiwania, tłum ludzi, niektórzy zdenerwowani. Skąd więc tyle uprzejmych, zadowolonych klientów? Jedyne, co miłego wyniosłam z pobytu, to bardzo miła pani, która przygotowała kawę. I to wszystko! Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam opinii z tej strony. Uniknęłabym niepotrzebnego czekania!!! W każdym razie nie polecam!!!!
Oferta
2.00
Zalety

Kawa

Wady

Nieokreślony czas oczekiwania

Extra informacje

Łódź / 2023-10-27

Masakra, sprzedają samochody bez posiadania dowodów rejestracyjnych. Twierdzą, że sprzedają samochody, które są ich własnością ale to raczej nieprawda. Taki proceder nosi znamiona oszustwa. W umowie literówki.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Michal / 2023-10-26

jestem zadowolony ze wybralem tego dealera samochodowego:) niesamowity wybór
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotr / 2023-10-25

Wystawiłem na sprzedaż Suzuki Vitarę rocznik 2018 w topowej wersji za 85 tys. Telefon z AAA Auto: Jesteśmy zainteresowani zakupem auta za tę cenę pod warunkiem, że nie było bite i jest w dobrym stanie technicznym. Zapraszamy do naszego salonu przy Szwajcarskiej w Poznaniu na ocenę stanu technicznego i możemy finalizować. Umówiłem się na 10:00 następnego dnia. Nawet dostałem potwierdzenie smsem. Na wizytę pojechała moja żona, a tam potraktowali ją jak śmiecia. Kazali czekać 40 minut, potem kolejne 40. Po półtorej godzinie żona straciła cierpliwość i powiedziała, że odjeżdża. Wtedy się ruszyli i ocenili auto. Ocena potwierdziła, że samochód nie bity i w idealnym stanie. Propozycja: 71 tys. Żona na to, że nie taka była rozmowa z ich naganiaczem, może trochę opuścić cenę, ale nie 14 tys. Koleś nawet nie próbował się tłumaczyć - z uśmieszkiem wzruszył ramionami i na tym się skończyło.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Łowcy jeleni

Extra informacje

Boromeusz / 2023-10-25

Byłem mile zaskoczony transparentnością procesu zakupu - wszystkie koszty i opłaty były jasno wyjaśnione, co sprawiło, że czułem się pewnie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Patryk / 2023-10-24

Samochód zakupiony juz jakis czas temu, sprawdza sie doskonale, w pełni sprawny.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Agata / 2023-10-23

jestem pod wrazeniem tego, jak duzo samochodów jest w ofercie ;)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lekson / 2023-10-23

Salon aut używanych oferuje szeroki wybór pojazdów, co sprawia, że znalezienie samochodu, który spełnia moje oczekiwania, było naprawdę łatwe
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotr / 2023-10-22

Nie daj się zwieść dobrą miną ,uśmiechami i obietnicami pracowników A AA Aby zobaczyć auto z innego oddziału musisz wpłacić kaucję, która jest nie do odzyskania ,jak wybrane auto nie spełni twoich oczekiwań lub Twoje auto zostanie wycenione dużo poniżej wcześnie gwarantowanej wyceny. Zapewniano mnie wielokrotnie ,że za moje auta na pewno otrzymam kwotę która mnie interesuje a jeżeli zakupię inne auto w A A A uzyskam kwotę wyższą mojego auta nawet o 20% od oczekiwanej. Wpłaciłem zaliczkę na auto którym byłem zainteresowany ,auto przyjechało. Moje auto poddano oględzinom przez specjalistę A A A i wydano orzeczenie jako idealne z małym najazdem ,pierwszy właściciel ,serwisowane krótko mówiąc jest wszystko ok. Wykonano próbne jazdy moim i auta z AAA.W momencie rozliczenia specjalista z AAA informuje mnie ,że niestety nie mogą mi wypłacić wcześniej uzgodnionej kwoty i jest zaniżona (nie wiadomo z jakiego powodu ) o 9000 tyś i tyle mogę uzyskać w rozliczeniu. Transakcja nie doszła do skutku ja straciłem 1000 zł za sprowadzenie auta ,które zamierzałem kupić. Tak więc ostrzegam potencjalnych klientów uważajcie na manewry ze strony AAA .
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

stracony czas iflustracja

Extra informacje

Marek / 2023-10-21

Omijać z daleka!. Ceny samochodów mocno zawyżone. Sprzedałem im samochód i czuję się mocno oszukany, Cena została ustalona, ale przy podpisywaniu umowy powiedzieli że albo sprzedam o 10 tyś taniej albo nie kupią wcale. Nie miałem wyjścia, zgodziłem się. Potem zobaczyłem że wystawili go o 30 tyś więcej! Na dodatek nic nie wspomnieli o usterkach które były zapisane w umowie sprzedaży!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33

aneta / 2023-10-19

Znaleźliśmy tutaj ogromny wybór pojazdów, a ceny były naprawdę przystępne. To miejsce to absolutny hit
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Władysław / 2023-10-18

Oszuści i jeszcze raz oszuści, wystawiłem samochód na Otomoto, zadzwonili do mnie i powiedzieli, że jeśli auto jest zgodne z opisem to oferują taką cenę jak wystawiłem, warunek muszę przyjechać do ich siedziby celem sprawdzenia samochodu, pojechałem wszystko się zgadzało z opisem z mojego ogłoszenia i cena spadła o 8 tysięcy. Straciłem prawie cały dzień i bez mała 200 km trasy. Cały biznes obliczony na stawianie klientów pod ścianą, a może się uda kupić jak już ktoś przyjechał to zmięknie i odda za podyktowaną cenę, omijać szerokim łukiem.
Jakość obsługi
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Przez telefon oferują normalne ceny, na miejscu cena drastycznie spada.

Extra informacje

Marcelina / 2023-10-18

Profesjonalna obsługa, bardzo pomocna i nienachalna
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kamilex / 2023-10-17

Zakupiłem używane auto w AAA Auto i byłem zaskoczony, jak konkurencyjne były ich ceny. Otrzymałem fantastyczną okazję i nie musiałem wydać fortuny na swoje nowe auto.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Anna / 2023-10-12

Nie kupujcie tam T-rocka , ktorego sprzedałam. sprzedają o 25 tysięcy drożej niż sprzedałam im!!! Kupcie u zwykłej , prywatnej osoby. Nie wierzcie w gwarancję, nie liczcie na to. Nigdy więcej nie sprzedam i nie kupię auta tam w salonie w Krakowie. Zapolerowali ryski jakie były na samochodzie i sprzedają jako nowy. Zażyczcie sobie przeczytania umowy na papierze, nie podpisujcie nic na tablecie co Wam podstawią i powiedzą, że umowa przyjdzie na meil. umowa przyjdzie, ale nie taka jakiej oczekiwalibyscie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

okłamywanie klientów, wprowadzanie w błąd

Extra informacje

żaden

Beata / 2023-10-12

Proszę nie wierzyć, że dają rok gwarancji na zakupiony samochód. Przed zakupem przepięknie ze mną rozmawiali. Po podpisaniu umowy czekałam godzine na wydanie samochodu. Na drugi dzień auto stanęło na drodze. Dopełniłam wszelkich formalności zgodnie ze wskazówkami co do dokumentacji kosztów naprawy auta, przesłałam zdjęcia od mechanika a mimo wszystko gwarancji mi nie uznali!!! Auto było po przeglądzie a mi odpisali, że takie kupiłam z wadami i o nich zostałam poinformowana - czego nie miało miejsca. zapewniano mnie , że samochód sprawny. Kupujcie lepiej u prywatnych osób, tutaj przepałaca się a co do gwarancji to nie ma co się łudzić. Nigdy więcej.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Minusy

Wady

Minusy, kłamstwo i robienie jeszcze głupiego z klienta

Extra informacje

samochodu nie użytkowałam nawet jeden dzień, bo stanął na drodze

Krzysztof / 2023-10-11

AAA AUTO to wielka kpina i zarazem lekceważenie klienta . Umówiony byłem telefonicznie w Gdańsku na godz. 19.00 gdzie Panowie przedstawiciele firmy prosili o pilny przyjazd informując że na miejscu zostanę niezwłocznie obsłużony. No cóż rozmowy z przedstawicielami telefonicznie bardzo miłe natomiast rzeczywistość to porażka . Obsługa w punkcie obsługi klienta nie zainteresowała się po co czekam przy biurku ważniejsze było uzupełnienie płynów i pójście na " spacer " . Natomiast Panowie w dziale skupu poinformowali iż trzeba czekać tak ok. 1,5 godziny i później powinienem być przyjęty. Moja rezygnacja nie wzbudziła żadnego przejawy winy z działalności tej firmy. Szkoda czasu na osoby które lekceważą klienta.
Jakość obsługi
Oferta
1.00

Milan / 2023-10-09

AAA Auto oferuje spokój ducha, dzięki dokładnym przeglądom technicznym i gwarancji na każdy samochód. Czułem się pewnie, kupując u nich samochód.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2023-10-07

Zapłaciłem 20000 zł auta nigdy na oczy nie zobaczyłem
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

scam

Extra informacje

Zygmunt / 2023-10-07

Chciałem bardzo podziękować pracownikowi AAAUTO w Katowicach Mateuszowi za profesjonalną obsługę przy zakupie auta. Już dawno nie spotkałem tak wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące zakupu auta i tak dużo cierpliwości. Polecam Pana Matusza jeżeli ktoś zdecyduje się na kupno auta W AAAUTO !!!!!!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2023-09-29

Tragedia wczoraj kupiony samochód za 120000 dzisiaj błąd silnika Zero pomocy ze strony aaa auto Obsługa chamska i nieprofesjonalna Oszuści
Jakość obsługi
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo brak profesjonalizmu ukryte wady

Extra informacje

Krzysztof / 2023-09-29

Moje doświadczenie z tą firmą było naprawdę rozczarowujące. Kupiłem samochód od nich i okazało się, że miał ukryte wady, których nie zauważyłem podczas zakupu. Poza tym, firma próbowała mnie wprowadzić w błąd, szczególnie jeśli chodzi o ubezpieczenie. Ich polisa na mechaniczne usterki okazała się być kompletnie bezwartościowa - maksymalna kwota, którą pokrywają, to zaledwie 1000 zł. Przy tym wszystkim, umowa była tak skomplikowana, że trzeba było czytać ją lupą, aby zrozumieć, co jest faktycznie objęte ubezpieczeniem. Miałem szczęście, że szybko zrezygnowałem z ubezpieczenia oferowanego przez tę firmę i dostałem zwrot pieniędzy na konto. Jednakże, uważam, że firma ta działa nieuczciwie i wprowadza klientów w błąd swoimi ubezpieczeniami. Zgłosiłem tę sprawę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK), ponieważ uważam, że inni klienci powinni być świadomi tego, co się dzieje. Chciałbym również podkreślić, że potencjalni nabywcy powinni bardzo dokładnie zbadać samochód we własnym warsztacie przed zakupem. Moje doświadczenie wskazuje, że ta firma nie jest zbyt uczciwa, a samochody, które oferują, mogą mieć ukryte wady. Kręcą klientów bardzo mocno, więc nie można polegać wyłącznie na ich opisie. Własna inspekcja przed zakupem jest niezbędna, aby uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek. Chcę podkreślić, że przed zakupem samochodu od tej firmy warto się dwa razy zastanowić i zdecydowanie odradzam korzystanie z ich ubezpieczenia na mechaniczne usterki. To absolutnie nie jest warte swojej ceny - to wielki kit! Moje własne doświadczenie pokazało, że nie możesz na nich polegać, jeśli chodzi o ochronę przed awariami. Pozdrawiam
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Dariusz / 2023-09-25

Jesli ktos szuka fajnego, sprawnego auta, to na pewno warto tutaj zajrzec :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ala / 2023-09-25

Jak dla mnie dealer samochodowy bardzo spoko, supr kontakt z obsługą :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karl / 2023-09-23

Salon AAA Auto oferował imponujący wybór samochodów używanych w różnych kategoriach cenowych i markach
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jana / 2023-09-20

Zakup używanego auta w tym komisie to doskonała opcja dla osób, które chcą cieszyć się jakościowym pojazdem, nie przepłacając za nowy samochód
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ola / 2023-09-18

Aaa auto Kraków-czekałam 4,5 godz. na załatwienie sprawy. W trakcie został przyjęty inny klient, który miał większą siłę przebicia. Umawiałam się na montaż GOS na rok(w cenie auta) a okazało się,że jest na trzy lata. Oczywiście musiałam za to zapłacić. Nikt mnie nie poinformował o tym. Dostałam również certyfikat nie swojego auta. Dzwoniłam na infolinię-zero odzewu. Nie polecam Aaa auto Kraków
Jakość obsługi
3.00

AAA AUTO - nigdy więcej. / 2023-09-16

Porażka jakiej dawno nie miałem. Oferują sprowadzenie samochodu do najbliższego salonu, proszą o potwierdzenie przybycia, jestem na miejscu, i okazuje się że samochodu nie sprowadzili. I w taki sposób zrobiłem sobie ponad 162 km na trasie Zawoja - Kraków - Zawoja. Strata czasu i pieniędzy !!!
Zalety

Dawno w Krakowie nie byłem.

Wady

AAA AUTO - nigdy więcej.

Extra informacje

Arek / 2023-09-15

Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości obsługi! :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Robert / 2023-09-12

To był mój pierwszy zakup samochodu i wybrałem AAA Auto. Teraz jestem dumny właściciel niezawodnego pojazdu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adam / 2023-09-12

Warto sie tutaj wybrac i poogladac samochody, na pewno uda sie w takim asortymencie cos wybrac
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

arturr / 2023-09-11

Samochód, który zakupiłem w AAA Auto, sprawuje się znakomicie. Nie miałem żadnych problemów z jego działaniem od momentu zakupu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

zaro / 2023-09-07

Ten komis samochodowy to naprawdę strzał w dziesiątkę. Wybór aut jest ogromny, a goście z obsługi są wporzo i mają pojęcie o autach
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Maryla / 2023-08-25

Bardzo dziekuje za profesjonalna pomoc w wyborze samochodu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkie i sprawne skompletowanie dokumentow przy finalizacji transakcji

Wady

Trudny kontakt telefoniczny

Extra informacje

Maryla / 2023-08-25

Bardzo dziekuje za profesjonalna pomoc w wyborze samochodu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67
Zalety

Szybkie i sprawne skompletowanie dokumentow przy finalizacji transakcji

Wady

Trudny kontakt telefoniczny

Extra informacje

Katarzyna / 2023-08-24

Polecam z czystym sumieniem, na stronie mozna wejsc i nawet online wybrac sobie jakis samochód, wybor ogromny
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marek / 2023-08-22

Jak kupować używany samochód to tylko tutaj. Nie ma się czego obawiać a wybor ogromny
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Michal / 2023-08-16

Jestem jak najbardziej zadowolony i polecam zakup auta w tym miejscu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kasia / 2023-08-15

Samochód zakupiony juz jakis czas temu, caly czas nim jezdze, poza drobnymi sprawami pielegnacyjnymi typu wymiana płynów itp, nic a nic sie nie dzieje :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2023-08-10

AAA Auto to miejsce, w którym zakup auta staje się przyjemnością. Ich szeroki wybór pojazdów i kompetentna obsługa pomogły nam znaleźć dokładnie to, czego szukaliśmy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Julian / 2023-08-09

Serdecznie polecam! Bardzo szybkie załatwienie formalności. Autko przygotowane beż zarzutów.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Damian / 2023-08-04

Obsługa w AAA Auto była bardzo kompetentna i cierpliwa. Wysłuchali naszych potrzeb i zaproponowali idealne rozwiązanie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jan / 2023-08-03

Zdecydowanie polecam zakup auta w AAA Auto! Obsługa była wyjątkowo przyjazna i profesjonalna, czuliśmy się zaopiekowani od momentu wejścia do salonu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karlos / 2023-07-25

Dealer samochodowy z prawdziwego zdarzenia, wybór samochodów spory, mozna naprawde wybrac sobie cos odpowiedniego
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Olek / 2023-07-24

Polecam wizyte tutaj kazdemu, kto jest na etapie poszukiwania dla siebie samochodu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Tola / 2023-07-19

Moim zdaniem najlepsze miejsce do zakupu auta. Nie trzeba się niczego obawiać, wszystko sprawdzone
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2023-07-18

Spory wybór aut różnej klasy. Od ekonomicznych do ekskluzywnych. Miła i sympatyczna obsługa
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adam / 2023-07-16

Pozytywne opinie piszą pracownicy, nie dajcie się zwieść.
Zalety

Zero xalet

Wady

Same

Extra informacje

Zero za oszustwa

Terro / 2023-07-13

Rzetelne i uczciwe podejście do klienta. Zakup samochodu bez żadnych problemów. Szczerze polecam.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

DIGITALMM / 2023-07-11

Nie polecam, kupują samochody dosłownie za grosze, a potem sprzedają za 10tys drożej. Trzeba poświęcić 5 godzin żeby coś u nich kupić lub sprzedać. Kupili ode mnie w poniedziałek 10 lipca 2023r Alfa Romeo 147 Ti 2.0 150KM za 5tys robiąc łaskę. A następnego dnia wystawili ja za 13tys. Omijaj zalegalizowane złodziejstwo.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Piotr / 2023-07-10

Omijać z daleka. Pracownicy to małolaty. Odkupują auto za 10 tys mniej niż wystawione na sprzedaż. Zaproponowali mi początkowo 65 tys. potem 68 tys. a na koniec 70 tys. Auto miałem wystawione za 75tys. Wróćiełm do domu, a oni dzwonią i proponują 71tys. Więc z pierwszą ofertą 65 tys. to chyba ten młody człowiek "handlowiec" chciał ze mnie zrobić idiotę... Ogólnie przyjechałem kupić inne auto bo powiedzieli, że jak im odsprzedam swoje to zaproponują lepsze warunki ;) g... prawda. Auto które chciałem kupić miało 4 naprawiane elementy nadwozia (szpachla 470-1200 mikronów) o czym oczywiście przez telefon nie poinformowali. Oczywiście żadnego rabatu przy rozliczeniu też nie dali. Uśmiałem się, wkurzyłem i wróciłem do domu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33
Zalety

zero

Wady

same

Extra informacje

2 godz.

Todd / 2023-07-10

AAA Auto to miejsce, gdzie mogłem kupić samochód z pełnym zaufaniem. Ich staranne sprawdzanie pojazdów eliminuje wszelkie ryzyko związane z ukrytymi problemami.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ola / 2023-07-08

Omijajcie to miejsce szerokim lukiem.Bardzo oszukują sprzedawana stare zniszczone auta .
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Klarek / 2023-07-07

Personel AAA Auto podchodzi do klientów profesjonalnie i zawsze stara się pomóc w znalezieniu odpowiedniego pojazdu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

krzysiek / 2023-07-06

ZDALEKA OD TEJ FIRMY OSZUSCI ZA DUZO BY PISAC JAK ZOSTAŁEM POTRAKTOWANY NAGRYWAJCIE ROZMOWE Z NIMI BO POTEM SIE WYŻEKNĄ WSZYSTKIEGO
Jakość obsługi
2.00

Ala / 2023-07-05

Moge polecic z czystym sumieniem, kupilam sobie tutaj auto typowo na dojazdy do pracy, sklepu, przedszkola. Cena przystepna :) Auto sprawne
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Garry / 2023-07-02

Naciągacze... 90% aut jest powypadkowych, zdecydowana większość to wyeksploatowane auta zastępcze i poleasingowe. W trakcie zakupu dostajesz informację, że auto było zarysowane na parkingu a serwis ASO lakieruje całą cześć. Potem wychodzi, że całe auto było trzaskanie z każdej strony... Wartość auta na fakturze jest dużo mniejsza niż finalnie za to płacimy. Doliczają sobie koszty gwarancji i Bóg wie czego jeszcze. Zaznaczam, że gwarancja nie obejmuje prawie niczego, ponieważ oferta nijak się ma do regulaminu, który trzeba podpisać. Więc kupując auto za 80 tysięcy płacicie za nie minimum 86. Przy czym oczywiście dostajecie "maksymalną zniżkę"... Dramat. Po przyjeździe do mechanika trzeba włożyć w te auto minimum 5 tysięcy żeby pojeździlo dłużej niż pół roku.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67
Zalety

Wady

Ukrywanie stanu technicznego

Extra informacje

mox / 2023-07-02

Omijajcie szerokim łukiem.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

jarek / 2023-06-25

polecam, bardzo fajne samochody, tyle tego, ze ciezko sie zdecydowac
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Klara / 2023-06-25

Ceny w AAA Auto są konkurencyjne i atrakcyjne. W porównaniu z innymi komisami samochodowymi, można znaleźć tutaj naprawdę korzystne oferty. To idealne miejsce, jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze na zakupie samochodu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jolka / 2023-06-24

Ja jestem zadowolona z samochodu ktory tutaj zakupilam, wszystko dziala bez zarzutu,nic sie nie psuje
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ian / 2023-06-23

W AAA auto mogłem skorzystać z próbnej jazdy przed zakupem samochodu. To było dla mnie bardzo ważne, ponieważ mogłem sprawdzić, czy samochód spełnia moje oczekiwania pod względem komfortu i prowadzenia.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotrek / 2023-06-21

Dealer samochodowy naprawde spoko. Auta sprawdzone, pod wzgledem mechanicznym okej
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jaroslaw / 2023-06-20

AAA Auto to miejsce, w którym mogę polegać na jakości samochodów. Kupując samochód w tym komisie, mam pewność, że otrzymuję pojazd w doskonałym stanie technicznym i wizualnym.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Korel / 2023-06-13

AAA Auto oferuje konkurencyjne ceny na swoje samochody używane. Znajdziesz tam wiele atrakcyjnych ofert, które pasują do różnych budżetów.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karol / 2023-06-10

Polecam jak najbardziej, sam kilka miesiecy temu kupilem tutaj auto, sprawne, bez zadnych ukrytych usterek czy awarii
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kamil / 2023-06-06

AAA Auto oferuje szeroki wybór samochodów w doskonałym stanie. Moje auto było w idealnym stanie i spełniało wszystkie moje oczekiwania
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Artur / 2023-05-27

Kupiłem auto które okazało się że jest uszkodzone.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67
Zalety

Wady

Uszkodzone auto po zakupie

Extra informacje

Krystian / 2023-05-25

Rzadko dziś się zdarza, żeby była profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Polecam jak najbardzie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-05-24

Świetna i fachowa pomoc. Auta pewne i uczciwe. Wszystko załatwione od ręki. Bardzo polecam to miejsce.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Anita / 2023-05-24

Polecam, mam od nich samochód i jezdze juz dluzszy czas.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Arnold / 2023-05-22

Jestem zachwycony jakością samochodu, który zakupiłem w AAA Auto. Był w doskonałym stanie i w pełni spełniał moje oczekiwania. Obsługa klienta była przyjazna i skuteczna, czułem się ważnym i docenianym klientem.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adex / 2023-05-18

Polecam, mam od nich auto i nie moge zlego slowa powiedziec, przeglad przeszło bez zarzutu, nie ma zadnych wad czy uktytych rzeczy do naprawy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Harry / 2023-05-12

Bardzo jestem zadowolony z zakupu auta, naprawde. Sprawny, w bardzo dobrym stanie, zadnych ukrytych usterek

Krzysztof / 2023-05-09

Firma Defend Insurance współpracująca z autokomisami AAA Auto jest najgorszą firmą z którą można zawrzeć umowę ubezpieczenia pojazdu na 12 m-c posiadają chore przepisy gwarancyjne nie wypłacają pieniędzy za naprawę gwarancyjną pojazdu omijajcie ją z daleka nie polecam nikomu szkoda pieniędzy przy zakupie auta
Zalety

Dałbym zero ale nie ma

Wady

Extra informacje

Damięcki / 2023-05-09

AAA Auto to najlepszy komis samochodowy, z jakim miałem do czynienia. Obsługa jest bardzo pomocna i przyjazna, a samochody są w doskonałym stanie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Tarasiuk / 2023-05-08

Muszę powiedzieć, że AAA Auto jest najlepszym komisem samochodowym, z jakim miałem do czynienia. Ich obsługa była świetna i pomocna, a samochody w ich ofercie były w bardzo dobrym stanie. Zdecydowanie polecam
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2023-05-05

Samochód Citroen C4 z 2011 roku wystawiony w Krakowie za 21000. Podczas pierwszej rozmowy telefonicznej z konsultantem wypłynął jedynie problem z amortyzatorami i że ewentualnie trzeba będzie wymienić rozrząd za jakiś czas. Żadnych więcej informacji o samochodzie nie znał, informując że nie mają dostępu do szczegółów oględzin auta (na stronie chwalą się że sprawdzają 260 punktów). Druga rozmowa, tym razem z Panią z infolinii wzbogaciła nasze informacje o pęknięty przedni błotnik. I dalej, że ona ma tylko tyle info o tym aucie. Po kolejnym dniu zadzwonił pierwszy konsultant czy rezerwuję to auto i przyjeżdżam na oględziny. Wspomniałem, że mieszkam dość daleko i chcę mieć maksimum informacji aby nie jechać niepotrzebnie. Pan obiecał spory rabat, a na pytanie jakiej wielkości, odpowiedział, że to już na miejscu ale miał oddzwonić z informacją o tym rabacie. Kolejnego dnia zadzwoniłem na infolinię i odebrała ponownie konsultantka. Streściłem poprzednią rozmowę o rabacie. Odpowiedziała, że to nie z nią rozmawiałem i obiecała, że przekaże koledze i kolega oddzwoni. Oczywiście żadnego telefonu już nie było. Pojechałem mimo wszystko ponad 150 km obejrzeć samochód. Na miejscu okazało się, że oprócz pęknięcia błotnika jest wielka rysa na drzwiach i co najważniejsze dach potrzaskany gradem z kilkudziesięcioma wgniotkami. Naprawdę nie wiem czym kierują się konsultanci przemilczając takie informacje, których nie da się ukryć. W ich systemie przy tym aucie, w uwagach , na pierwszej pozycji pisało: auto po dużym gradobiciu......Wyobrażam sobie co jest z ewentualnymi uszkodzeniami których nie da się zauważyć gołym okiem. Zamieszczonych jest 23 zdjęć, w tym zdjęcie przycisków do ustawień tempomatu a nie ma powgniatanego dachu, rysy na drzwiach i pękniętego błotnika. To, że jest to nieuczciwe to jedna sprawa ale narażać klienta na stratę całego dnia i kilkuset złotych straty na paliwo to drugie. Radzę omijać szerokim łukiem tego "lidera w sprzedaży aut używanych w Europie".
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

zalety????? lol

Wady

Extra informacje

jan / 2023-04-30

sprzedaja uszkodzone auta jako pelnowartosciowe za wysoka cene bazujac na pseudo reklamie,ze niby sprawdzone auta z gwarancja.totalna sciema.po zakupie uszkodzonego auta np z zajezdzonym silnikiem,ktory zostal zalany jakims specyfikiem i w ch wili zakupu nie kopcil.po 300km zaczal jak z frytkownicy.po paru m-cach pisaniny z aaa wszystkie reklamacje odrzucone.ekspertyza 2 niezaleznych warsztatow jednoznaczna silnik kapitalny remont.koszt ok 7tys.opinia z aaa tak brzmiala kupila pani uzywany samochod to niech go sobie pani naprawi.pozostaja tylko sądy co wyklucza auto z eksploatacji.opel bierze 4 l oleju na 1000km.zakupiony 13 sierpnia w aaa lublin astra h 1.6vvt 115km z16xer kombi z lpg za 17tys.zl.tak sie kupuje samochody w aaa.jak kupisz to jekniesz aaa....

Sabek / 2023-04-25

AAA Auto oferuje samochody w doskonałym stanie technicznym, co daje pewność, że zakupiony samochód będzie służył przez długi czas.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Alicja / 2023-04-20

Polecam, bardzo fajny wybór samochodów, dobre ceny, adekwatne do stanu samochodu :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Witold / 2023-04-19

Pracownicy byli bardzo przyjaźni i zawsze byli gotowi do pomocy. Nie czułem się naciskany
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Damian / 2023-04-17

Obsługa na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm. Szybko, sprawnie bez problemów. Polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotrek / 2023-04-13

pełen profesjonalizm, porządek w dokumentach. Pewne źródło samochodów. Polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotrek / 2023-04-10

Polecam sie wybrac, jesli ktoś szuka fajnego, sprawnego autka w dobrej cenie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ola / 2023-03-27

nie polecam , umawiają na określoną godzinę i tak po przybyciu do salonu musiałam czekać 1,5 godz. aż ktoś łaskawie mnie obsłuży. Pan który mnie obsługiwał wiedział ile jest wart samochód i był bardzo zażenowany ceną, którą zaoferował ktoś z centrali. .Strata czasu i kasy bo przyjechaliśmy z daleka po umówionej wizycie a potraktowano nas jak intruzów. Z daleka od takich firm.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67
Zalety

brak

Wady

długi czas oczekiwania na obsłużenie, pomimo umówionej wizyty na godzinę.

Extra informacje

Bożena / 2023-03-25

Polecam fantastyczna i fachowa obsługa ceny samochodów konkurencyjne kupiliśmy już drugie auto satysfakcja gwarantowana
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Anita / 2023-03-22

Bardzo duzy wybór samochodów, cenowo naprawde przystepnie, na kazdą kieszeń coś się znajdzie :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Bronek / 2023-03-20

Bardzo w porządku. Obsługa przy zakupie samochodu profesjonalna i szybka. Wszelkie formalności zostały sprawnie załatwione
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Anika / 2023-03-14

Super obsługa, pełen profesjonalizm, do tego co najważniejsze rzetelna i wiarygodna firma. Auto w super stanie, przystępnej cenie, wszystkie informacje o aucie uczciwie przekazane
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Amanda / 2023-03-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupu !!! Dobre ceny, miła i fachowa pomoc i doradztwo. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Klarks / 2023-03-07

Z przyjemnością polecam wszystkim! Panowie pracownicy bardzo rzetelni i uczciwi, a przy tym mega sympatyczni :) Bardzo zależy im na zadowoleniu klienta
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotr / 2023-03-04

Wybrałem auto , które było w Wrocławiu. Po rozmowie z przedstawicielem AAA , że za daleko jest ten samochód od mojego zamieszkania - przywieziono mi ten samochód zaraz na drugi dzień do najbliższego komisu AAA w Poznaniu - super sprawa. Obejrzałem i zdecydowałem się na zakup. Auto z roku 2014 ale naprawdę w dobrym stanie. Nie sprawdziłem jeszcze na sobie tzn. na moim samochodzie jak działa ubezpieczenie Car Protekt tj. zapłata za ewentualne naprawy w ciągu dwóch lat. Muszę również wyrazić uznanie dla obsługującego mnie online , że pomimo dwóch odmów z banku skredytowania mi zakupu auta - jednak znalazł sposób , że uzyskałem kredyt.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67
Zalety

fachowa obsługa

Wady

Nie zauważyłem

Extra informacje

1 tydzień

Lubosz / 2023-02-25

Bardzo fajna obsługa. Wszystko da się załatwić szybko bez problemu. Naprawdę serdecznie polecam
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Paweł / 2023-02-20

Salon sprostał naszym oczekiwaniom. Auto znalezione na pierwszej wizycie dzięki ogromnemu wsparciu obsługi!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Dominik / 2023-02-17

Otrzymałam profesjonalną i szybką pomoc. Bardzo miła i uśmiechnięta. obsługa. Auto które tu zakupiłam super jeździ i działa bez żadnych zarzutów.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Damian / 2023-02-13

Dobre miejsce do sprzedaży auta - oferują ceny o wiele lepsze niż przecietnie w jakichś skupach
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Max / 2023-02-13

Jakis czas temu kupilem auto, cena przystepna, wszystko sprawne, jezdzi bez zarzutu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kamil / 2023-02-12

Polecam. Dobre ceny, dobra obsługa. Naprawdę warto
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Dominik / 2023-02-08

Super podejście do klienta, poświęcono mi dużo czasu. Mogłem na spokojnie o wszystko dopytać i pooglądać samochody i dzięki temu jestem właścicielem nowej bryki
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Gocha / 2023-01-30

kupiłam fajne, nieduże, kobiece autko, idealne na dojazdy do pracy :) ciezko było wybrac, ale obsługa pomocna :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ola / 2023-01-25

Polecam! Bardzo duzy wybór samochodów, aż nie wiadomo na co się zdecydować :) Na szczęście obsługa pomaga wybrac
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Matylda / 2023-01-24

Jestem zachwycona! Udało nam się kupić samochód taniej niż planowaliśmy :) dziękujemy za profesjonalną pomoc!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jacek / 2023-01-22

Cały proces przebiegł sprawnie i szybko, miła i profesjonalna obsługa. Za samochód otrzymałem mniej wiecej taką kwotę jak chciałem. Więc pod tym wzgledem super
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Maciej / 2023-01-20

super, naprawdę fajnie, że można kupić auto w przystępnej cenie i w bardzo dobrym stanie od ręki. Świetne podejście do klienta przy okazji
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marcin / 2023-01-13

Wstyd i prostactwo. Kupiłem samochód stan zgodny z opisem ale na trasie była wpadka i dziękuję Policji za przymknięcie oka . Zaraz po odebraniu pojazdu ruszyliśmy do domu po około 1h jazdy kontrola i okazało się że salon AAA AUTO KATOWICE ogołocił samochód ze wszystkiego ( gaśnica, trójkąt, lewarek, klucze, spray do opon, śruba do holowania, nawet dekielki z logiem w felgach wyjęli ), jak za komuny. Dziękuję AAA AUTO Katowice że radio zostawili. Panowie wstyd , są to groszowe sprawy ale w przypadku awarii są to koszta. Szanowni Państwo nim kupicie zaglądajcie gdzie się da ( wyposażenie bagażnika, obowiązkowe wyposażenie nawet filtry i stan oleju ).
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67
Zalety

Miła obsługa

Wady

Czyszczą samochód ze wszystkiego co się da.

Extra informacje

Jarosław / 2023-01-11

Sprawna obsługa, dobra wycena samochodu. Ja mogę polecić :) sprawdzona i rzetelna firma
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Janusz / 2022-12-28

Samochód z wymiany moje na ich, z moją małą dopłatą. Świetny stan, dobra oferta, nie moge powiedziec niz zlego. Pomogli z wszystkimi formalnosciami
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kalafor / 2022-12-18

Kupiłem auto a swoje zostawiłem w ramach wymiany za moją dopłatą. Firma w porządku, dostałem spoko oferte, nowe auto w fajnym stanie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00
Zalety

konkretni, dobra cena

Wady

nie widze

Extra informacje

Szymon / 2022-12-17

Znalazłem auto które pasowało mi pod każdym względem właśnie w AAA Auto. Nie wyrabiam sobie opinii na podstawie opinii z neta a na podstawie własnych doświadczeń wiec umówiłem sie na obejrzenie furki. Bardzo milo mnie zaskoczyło profesjonalne podejście to klienta, odpowiedz na każde pytanie i co ważne nie zatajanie informacji o stanie faktycznym auta. Po jeździe próbnej zdecydowałem siena zakup. Transakcja przebiegla pomyslnie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67
Zalety

konkretnie, profesjonalnie

Wady

brak

Extra informacje

Maciej / 2022-11-22

Przyłączę się do opinii pana "oszukanego". Rzeczywiście jest to firma, która wypracowała system mniej lub bardziej wyrafinowanego oszustwa. Co innego reklamuje, co innego sprzedaje, a klient właściwie orientuje się po fakcie. Pan "oszukany" kupował pewnie zdalnie (przelewy), a ja miałem (nie)przyjemność zawitać w salonie w Piasecznie. Ale po kolei. 1. Strona www: pierwsza klasa, same bonusy jak ubezpieczenie, gwarancja, sprawdzenie techniczne 260 punktów, raport techniczny 2. Obsługa telefoniczna - już gorzej. Okazuje się, że szczegóły techniczne danego samochodu można poznać jedynie w salonie. Infolinia jest tak jakby oderwana od salonów, po prostu nagania klientów. 3. Sam salon i sprzedaż. Tu się nie ma do czego przyczepić, oferta duża, place duże, auta wyeksponowane, sprzedawca miły i uprzejmy, poczekalnia, kawa, tv itd. 4. Ceny. Nie zgodzę się z zarzutem pana "oszukanego", bo zarówno ubezpieczenia jak i gwarancje są w cenie ustalonej na etapie targowania się. Nie ma dopłat. Jedynie ciekawe jest to, że faktura jest na niższą kwotę (samo auto), a reszta jest nota ksiegową. 5. Stan techniczny pojazdu, rzeczywisty. Tego niestety dowiadujemy się na miejscu :( Sprzedawca pokazuje co i jak i podaje ewidentne usterki, np. uszkodzenia lakieru. Przedstawia również "raport", który wskazuje na ogólne zużycie auta, ale nie wskazuje żadnych usterek. Z tego powstaje protokół, który trzeba podpisać przed sprzedażą. U mnie było tak, że już miałem kartę w ręku, żeby płacić, a sprzedawca doniósł jeszcze protokół. Z racji, że auto miało przebieg 170tys, ,to wszystkie pozycje były opisane jako zużyte ponad miarę, czyli, nie można się do nich odnieść na zasadzie rękojmi: widziały gały co brały. Dodam, że wciskano mi, że to standardowa procedura przy samochodach pochodzenia zagranicznego, bez historii. 6. Co mnie boli? Otóż podobnie jak pan "oszukany" już w trakcie jazdy próbnej zauważyłem dziwne zachowanie ogrzewania. Sprzedawca zapewnił mnie, że to szczegół i po serwisie klimatyzacji będzie ok. Oczywiście zakładałem, że będą różne drobne naprawy przy okazji przeglądu ), bo przecież auto nie jest nowe. Ale zakładałem również, że to auto było sprawdzone technicznie, bo przecież oni je odkupili od poprzedniego właściciela. Nic z tego, może było sprawdzone, na pewno znali usterki i na pewno nie zostałem o nich powiadomiony. Poza drobiazgami musze wymienić tarcze i klocki, co w Renówce kosztuje ok. 1.5 tys zł. Dodatkowo okazało się że jedna karta/kluczyk nie działa, ale najważniejsze, że ten problem ogrzewania to jakaś gruba sprawa związana z termostatem, czujnikami temperatury płynów, wnętrza, elektroniką i oprogramowaniem. Zgłosiłem reklamację i co? D... Widziały gały co brały i protokół podpisały. Można iść do sądu, ale podpisany protokół zamyka sprawę :(
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
3.00
Zalety

Duży wybór, ładny salon

Wady

Nieczysta gra z klientem, rozbuchanie oczekiwań klienta odpowiednio skonstruowaną ofertą, a na koniec rozczarowanie ...protokół sprzedaży :(

Extra informacje

Oszukany / 2022-10-29

Omijać z daleka tą firmę. Zakupiłem pojazd. w drodze powrotnej do domu zaczęły mnie niepokoić dźwięki ze skrzyni. Od razu pojechałem do mechanika. Zdiagnozował uszkodzenie łożysk. 7 godzin po zakupie zgłosiłem sprawę do aaa auto. Odmówili uznania reklamacji "jest to wada, za którą sprzedawca nie odpowiada". Przesłałem opinie mechanika na piśmie. Odrzucili - nie bo nie i tyle. Teraz opis ich metod: przed dokonaniem płatności informują, że należy opłacić jeszcze 2 faktury. Jedna na około 1300 zł zawiera jakieś idiotyzmy : "dodatkowy serwis dla klienta" ( nie mam pojęcia co to )oraz 2 pseudo ubezpieczenia za 870 i 250. Co ciekawe to wmawiają, że to obowiązkowe. Ani w ogłoszeniach ani przy rozmowie z handlowcem nie informują o tym. Te pseudo ubezpieczenia mają pół roczny termin. Żeby nie można było ich rozwiązać jak się człowiek zorientuje, że to oszustwo. Dalej - pseudo dodatkowa gwarancja za 2400 zł. Ona nic nie daje i nic z niej nie uda się wyegzekwować. Po opłaceniu tych 3 faktur (za auto, za pseudo ubezpieczenia, i za niby gwarancję )otrzymuje się....protokół z opisem pojazdu. Opis zawiera kompletnie inne inf. co do stanu niż przekazywane przez handlowca. Ma to ich zabezpieczyć przez ew. reklamacjami ( bo stan pojazdu był znany, tada! nie odpowiadamy ). O tyle to jest "ciekawe" bo w moim przypadku stan skrzyni opisany było jako "bez zarzutu" a i tak jej nie uznali - nie bo nie i co nam pan zrobisz. Zachęcam wszystkich oszukanych przez aaa auto do zgłaszania do KNF, UOKiK, Rzecznika Finansowego, Prokuratury ( art 286 kk ) UOK i K już postawił im zarzuty nieuczciwych praktyk. Mam nadzieję, że dostaną solidną karę. Ja moja "przygodę" z aaa auto odpłaciłem kawałkiem zdrowia (stres ) i 1300+2400+2500 ( naprawa skrzyni ) = ponad 6 000 zł, zdrowie ciężko wycenić
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nieuczciwe praktyki, oszukiwanie

Extra informacje

Motoryzacja aaa auto opinie