Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Parki rozrywki
  • /
  • Zoo Warszawa
  • /
  • 1

Opinie o Zoo Warszawa

zoo.waw.pl

Warszawa

Podróże i wypoczynek Zoo Warszawa opinie
Atrakcje
2
Obsługa klienta
2.33
Poziom cen
3.11

Średnia ocen

2.48

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Carolina / 2021-10-21

W Zoo bywałam bardzo często jako dziecko . Ostatni raz byłam tam 6 lat temu i jestem zniesmaczona tym co zobaczyłam . Zwierzęta są zaniedbane , smutne , ospale . Wybiegi i klatki są brudne , wszędzie pełno chwastów , woda gdzie są pingwiny i foki strasznie śmierdzi . Flamingi zamknięte w jakimś małym brudnym pomieszczeniu z brudna woda chodzą w kółko i patrzą ze smutkiem na zwiedzających . Szok. Nie rozumiem czemu nikt nic z tym nie robi gdzie jest nasz Prezydent ? Te zwierząt się tam męczą . Płakać się chce będąc tam i widząc tez smutnie stojące pingwiny w liściach z brudna woda . Większość wybiegów jest z czasów kiedy byłam dzieckiem czyli maja gruba ponad 20 lat . Jedyne co się rozbudowało to główna aleja na budki z jedzeniem !
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
3.33
Zalety

Wady

Jest ich mnóstwo

Extra informacje

lina / 2021-10-04

To była moja pierwsza wizyta w Warszawskim zoo. Pierwsza i ostatnia. Nie wiem czy za czasów komuny istniało to zoo ale na pewno było lepiej. Miejsce wygladem przypomina plan taniej produkcji horroru, opuszczone zaniedbane miejsce. Zaniedbane zwierzęta i miejsca w których przebywają gdzie są obrońcy praw zwierząt?? Wielbłąd czołgał się pod barierkami żeby skubnąć pokrzywy rosnące obok. TRAGEDIA I ROZCZAROWANIE! nie wspomnę nawet o toaletach bo to wstyd na stolicę!!!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.67
Zalety

BRAK

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

szkoda czasu na zwiedzanie na prawdę, ten obraz nędzy i rozpaczy pozostaje na długo

Mania / 2021-09-13

Byłem z rodziną w sobotę. I bardzo wyszedłem rozczarowany. Ponieważ ostatni raz byłem 20 lat temu. Tam nic się nie zmieniło oprócz jednego deptaka dla handlarzy. Zwierzęta zaniedbane zieleń w opłakanym stanie zarośnięte miejsca do oglądania. Tam przecież można zrobić ładne tarasy widokowe żeby można było nie przeszkadzać i zakłócać w życiu codziennym zwierzętom. Co się dzieje z tymi pieniędzmi jak tam jest taki przemiał ludzi. Może warto wymienić dyrektora ?
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak.

Wady

Zaniedbałem zwierzęta , stara infrastruktura. 20 lat bez Ian.

Extra informacje

Szkoda czasu.

Agnes / 2021-07-21

Nie polecam. Zoo w fatalnym stanie, brak zwierząt na wybiegach, fosy dla fok, niedźwiedzi których brak są smierdzace i zielone. Dzieci były zawiedzione bo nie widziały dużych zwierząt typu niedźwiedź, słonie, tygrysy i lwy oraz foki. Szkoda pieniędzy na bilet.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

Jak wyżej

Extra informacje

Darek / 2021-07-18

Witam serdecznie. Moja opinia na temat Warszawskiego zoo jest taka, nie chonoruja karty dużej rodziny fatalnie słabo rozplanowanie jest zaniedbane przestażałe zwierzęta tam cierpią maja. Za mało miejsca
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Milion

Extra informacje

robert / 2021-06-04

Przejechaliśmy ponad 150 km w jedną stronę bilet 2+1 kosztował 70zł. Dziecko nie zobaczyło kompletnie nic. Wszystko zarośnięte pokrzywą zwierząt nie widać. Dzikie tłumy i raczej wszyscy zniesmaczeni. Więcej bud z jedzeniem niż zwierząt. To nie jest zoo tylko paśnik dla ludzi. Dowolne mini zoo prywatne oferuje więcej zwierząt niż ten "ogród". Jak ktoś ma wydać na bilet to lepiej pójść nad Wisłę i te pieniądze wrzucić do rzeki może złota rybka spełni życzenie (większa szansa niż zobaczenie czegokolwiek w tym zoo). Najgorszy ogród w Polsce. Szczerze nie polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

wyszliśmy po pół godziny

janusz / 2021-06-04

tak zapuszczonego zoo nie widziałem nigdzie mieli tyle czasu i żeby nawet trawy nie skosili to jakieś nieporozumienie
Zalety

brak

Wady

jeden wielki koszmar

Extra informacje

Bogdan / 2021-06-03

3.06.2021 Traageediaa, zoo zarośnięte zielskiem. Klatki z ptakami i małymi zwierzątkami porośnięte chaszczami wewnątrz na zewnątrz oraz przed klatkami, nie widać co jest w środku. Wybiegi np. goryli, lwów zarośnięte trawą do pasa, zwierząt nie widać. Przed barierami dużych zwierząt chaszcze do pasa, małe dzieci nic nie widzą rodzice dźwigają je na rękach. Dla przykłady wybieg dla słoni nie można się oprzeć o barierkę bo pokrzywy są do pasa i wystają na zewnątrz.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

zoo bardzoo zaniedbane, katastrofa

Extra informacje

hania / 2020-02-13

Inaczej się zwiedza zoo w zimie, rodzina była zachwycona
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

biolożka / 2020-02-07

Żaden inny ogród zoologiczny w Polsce nie dorównuje Zoo w Warszawie
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Podróże i wypoczynek Zoo Warszawa opinie