Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Zielony Parapet
  • /
  • 4

Opinie o Zielony Parapet

zielony-parapet.pl

Dobrodzień

Zakupy Zielony Parapet opinie
Asortyment
3.64
Dostawa
4.12
Łatwość zamawiania
4.02
Obsługa i reklamacje
3.18
Poziom cen
3.15

Średnia ocen

3.62

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

44

dodanych opinii

 

Agnieszka / 2020-12-10

Mile zaskoczona jestem szybka reakcja i odpowiedzia na mojego maila, mimo porazki z pierwsza roslina, mysle ze da sie ten blad naprawic i odbudowac zaufanie do strony. Pan mnie zapewnil ze problem rozwiazemy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka odpowiedz na maila

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-12-09

Tragedia! Roslina opisana na stronie jako rozmiar duzy, roslina dostarczona to miniaturka. To byl prezent, taka porazka. Roslina postawiona przy 3 letnim dziecku wyglada na malutka, wprowadzanie klienta w blad, nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Rozmiar rosliny nie pasuje do opisu ze strony

Extra informacje

Nikt / 2020-12-03

Nie polecam tego sklepu zamówiłam tam kwiaty i przychodziły dwa razy dłużej niż powiedzieli . W dodatku nie przyszły wszystkie rośliny. Jedna z tych roślin nie byłam nawet podobna do tego co było na obrazku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Kwiaty przychodzą w miarę dobrym stanie.

Wady

Extra informacje

aseret50 / 2020-11-13

Kilkadziesiąt razy kupowałam rośliy u Was i jestem bardzo,bardzo zadowolona Pozdrawiam całą załogę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2020-11-05

Bardzo fajny kontakt, dostarczyli towar w stanie idealnym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

towar w stanie idealnym

Wady

Extra informacje

Gosia / 2020-10-30

Polecam ten sklep. Zamawiałam już tam kilka razy. Zawsze roślinki dobrze zapakowane w super stanie. Duży wybór!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Za duzo super roslin ktore musze kupic

Extra informacje

Mariusz / 2020-10-26

Nigdy wiecej nie zamówię produktów z tej firmy i generalnie nie polecam. Zamowiłem rośline wraz z doniczka i podstawka w srode przez strone internetowa. W sobote otrzymałem maila, ze rosliny nie ma na stanie i czy chce ja zamienic na inna lub uzyskac zwrot kosztow. Zielony Parapet otrzymał ode mnie maila z dokladnym opisem na jaka roslinke chce zmienić zamówienie. W efekcie w poniedzialek otrzymałem potwierdzenie wyslania samej doniczki i podstawki. Pomimo telefonu w tej sprawie i interwencji bylo juz za pozno bo kurier odebrał zamówienie. W efekcie wydałem dwa razy wiecej na kuriera niz na produkty, ktore zamawialem. W dodatku zamowienie jest niekompletne, bo ktoś nie przeczytał ze zrozumieniem. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Miła obsługa telefoniczna

Wady

Chaos, brak komunikacji pracowników hali z osobami odbierajacymi zamowienia i telefony. Brak umiejetnosci czytania maili ze zrozumieniem.

Extra informacje

PaulaM / 2020-10-06

Jestem bardzo zadowolona. Zamawiałam dwa razy przez Allegro. Kwiaty świetnie zapakowane, bez uszkodzeń i piękne. Dostaje się produkt za który się zapłaciło. Zdjęcia poglądowe oddają rzeczywisty wygląd rośliny. Wszystkie przyszły bez uszkodzeń, ładnie rosną, nie miały pasożytów. Jestem zdecydowanie ma TAK i jeszcze nie raz będę zamawiać z Zielonego Parapetu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rzetelność, dobry kontakt ze sprzedawcą, piękne kwiaty i rzadkie okazy

Wady

Extra informacje

Pierwszy zakup około 3 miesięcy temu, kwiaty żyją, rosną i są piękne

Ewa / 2020-08-26

Zamówiłam dwie rośliny online. Jak zostały dostarczone to byłam tak mile zaskoczona. Nie spodziewałam się ze będą takie duże i były w bardzo dobrym stanie, zapakowane ostrożnie. Jestem pod wrażeniem. Kupuje rośliny z wielu sklepów wysyłkowych i zielony parapet jest dla mnie na pierwszym miejscu jeżeli chodzi o jakość roślin, CustomerService też bardzo miły i szybko załatwia sprawy i wysyła odpowiedź. Po pierwszym zamówieniu od razu drugie złożyłam. Naprawdę najlepszy sklep z jakim miałam do czynienia. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Bardzo wysoka jakość roślin

Wady

Nie ma

Extra informacje

Już trzecie zamówienie realizuję.

Maja Świetlicka / 2020-06-24

Kilka razy zamawiałam rośliny ze zielonego parapetu, zawsze przyjeżdżały w dobrym stanie, zdrowe (!), zgodnie z zamówieniem i piękne. Zdecydowanie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zdrowe rośliny, realizacja zamówienia zgodnie z deklarowanym terminem, duży wybór

Wady

brak

Extra informacje

Zakupy Zielony Parapet opinie