Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Zielona Esencja
  • /
  • 1

Opinie o Zielona Esencja

zielonaesencja.pl

Brzesko

Zakupy Zielona Esencja opinie
Asortyment
3
Dostawa
2.29
Łatwość zamawiania
2.43
Obsługa i reklamacje
2.14
Poziom cen
2

Średnia ocen

2.37

w skali od 1 do 5.

 

Zielona Esencja opinie Zielona Esencja
2.37 1482

Barbara / 2022-11-21

Zamówienie złożyłam i opłaciłam 9 listopada, 15 listopada otrzymałam maila ,że napotkali pewne trudności w realizacji mojego zamówienia i że wyślą zamówione produkty w ciągu 3-4 dni o czym powiadomią, jest 21 listopad cisza, telefonów nie odbierają.

agata / 2022-11-10

zwróciłam produkt i nie oddano mi za to pieniędzy. Sklep odpisał na mojego maila w tej sprawie zapewniając, że pieniądze przesłał. Specjalnie dzwoniłam do banku żeby się upewnić czy pieniądze zostały zwrócone. Nie zostały. Nie odbierają również telefonów. Bardzo nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

nie oddali pieniędzy

Extra informacje

Wojciech / 2022-06-17

UWAGA, OSZUŚCI! Z PACZKOMATU INPOST NIE ODEBRAŁEM ZAPŁACONEJ U ZIELONAESENCJA.PL PRZESYŁKI, BO KURIER ZA WCZEŚNIE NIŻ POWINIEN JĄ WYBRAŁ DO ZWROTU. NAPISAŁEM WIĘC DO SKLEPU, ALE ONI MAJĄ TO GDZIEŚ, PEWNIE NAWET JAKBYM DRUGI RAZ ZAPŁACIŁ ZA WYSYŁKĘ- NIE RACZĄ W OGÓLE SIĘ ODEZWAĆ OD 5 DNI! ZGŁASZAM DO PROKURATURY!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Janusz / 2022-06-06

Niepoważny sklepik. Na maile nie odpisują, nie wysyłają pełnych dostaw, mam już 2 przesyłki w systemie in post w trakcie przygotowania od miesiąca! A tzw. pistacje surowe to jakiś trzeci sort. Odradzam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Niektóre produkty przydatne.

Wady

Ignorancja, niepełne dostawy, opóźnienia, brak kontaktu.

Extra informacje

Aaaaa / 2022-04-21

Sklep propaguje barwy innego państwa, które ma np.roszczenia terytorialne do Polski i mimo bycia stałym klientem już nim nigdy nie będę.hanba wspierać b anderowska, faszi I nazi panstwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Abi / 2021-11-29

Gosc jak placi ludziom za wykonana prace takie produkty tez napewno sprzedaje chialby ludzi za darmo i na czarno do pracy trza zglosic dosc wyzysku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszust

Wady

Oszust

Extra informacje

Sylviaa / 2021-01-25

Mam mieszane uczucia, wygrałam w pracy voucher i bardzo się cieszyłam na takie zdrowe zakupy, ale widzę że w krótkim czasie niektóre produkty strasznie drożeją.. chyba dużo sprzedali tych voucherów na święta ;-P
Asortyment
Poziom cen
3.00
Zalety

Mnóstwo produktów

Wady

Pseudo promocje, drogo

Extra informacje

Noname / 2021-01-25

Strasznie drogi sklep, Olejek złodziei za 38 zł, a spokojnie można za 30 zł kupić, a w promocji nawet za 25 zł. Kompletując koszyk dodałem produkty do koszyka i od świąt 2020 całość wzrosła o jakieś 18 zł, najwięcej za 1 kg suszonych moreli z 34 na 39 zł i to nie bio.. nie wiem czy zamówię u nich widząc takie praktyki..
Asortyment
Poziom cen
2.50
Zalety

Duży wybór

Wady

Zawyżone ceny

Extra informacje

Magdalena / 2020-10-25

Jestem zawsze zadowolona , ceny produktów i dostawa super . Narazie jedyny sklep w Polsce , gdzie czuć dbałość o klienta .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa , ceny produktów , b.dobry kontakt internetowy

Wady

Extra informacje

indiana / 2020-01-18

fajnie, że istnieje możliwość zakupu karty upominkowej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Zielona Esencja opinie