Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Yatta.pl
  • /
  • 1

Opinie o Yatta.pl

yatta.pl

Warszawa

Zakupy Yatta.pl opinie
Asortyment
4.29
Dostawa
2.14
Łatwość zamawiania
3.14
Obsługa i reklamacje
2.43
Poziom cen
3.71

Średnia ocen

3.14

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

Michał / 2022-01-14

Nieodpowiedzialny przedsiębiorca. Zamyka sobie biznes bez informacji i pozwala klientom zamawiać. Potem robi sobie remanent nie realizując zamówień. Jak widzi ile zamówień czeka od 2 tygodni, to daje info, że za 2 tygodnie zacznie cokolwiek realizować, bo nie wpadł na to że po 2 tygodniach będzie dużo zamówień i może warto zabezpieczyć więcej osób do pracy zamiast 30% wysłać na urlop, a 30% odpisuje wkurzonym klientom... Mistrzostwo wyobraźni i roztropności :-(
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Asortyment, obsługa i cenowo ok

Wady

Czas dostawy nielimitowany - paczka kiedyś (chyba) dojdzie :-/

Extra informacje

Jakis nick / 2022-01-03

Masakra. Zamawiałam dwie mangi na ich stornie 21 grudnia. Pisało, że jest okres świąteczny więc zamówienia będą wysyłane później (szkoda, że się nie wycofałam). Pisze mi że z magazynu wypierdzieli 26 grudnia a wysyłka to od 1 do 3 dni roboczych, to ja mówię ok. Kilka dni później patrzę na ich stronę i pisze, że zamówienia po 24 będą realizowane po nowym roku. Ja zamawiałam wcześniej więc się cieszę i czekam. I nadal czekam. Ja jestem osobą cierpliwą lecz mam swoje limity. Jest już 3 stycznia, nowy rok. Pisało, że otrzymam zamówienie wcześniej. Żałuję, że nie zamówiłam tych mang na innej stronie lecz na yatta były przeceny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Duży wybór.

Wady

Brak informacji o przesyłce, dostawa trwa zbyt długo mimo tego że na stronie pisze że krócej.

Extra informacje

Crovv / 2021-12-23

Zeszyty kupione 19 grudnia( okej późno) informacja na stronie " z racji dużego obciążenia zamówienia realizowane do 3 dni roboczych" ..... Oczywiście żadnej informacji o opóźnieniach wysyłek. Po prawie tygodniu wchodzę na stronę i nowe info: zamówienia po 24 będą realizowane po nowym roku, w tym moje które było wykonane przed tą datą... Terminy ok 17.01.. Nieźle co nie?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Brak informacji o przesyłce o opóźnienach, kontakt to jakaś kpina.

Extra informacje

Szczur Swiateczny / 2021-12-20

Sklep ogulnie fajny ale ta dostawa niby 3-5 dni a ja czekam juz tydzień :/
Zalety

Cudny sklep wiele ciekawych rzeczy

Wady

Niby dostawa 3-5 dni a ja czekam już tydzień

Extra informacje

olagri / 2021-05-12

Sklep masakra nikomu nie polecam. Tygodniami czeka się na paczkę, ciągłe obsuwy. Obsługa klienta nie miła, albo kopiuj wklej to samo do wszystkich klientów albo próbuje wcisnąć kit klientowi, kłamiąc mu w żywe oczy, Radzę unikać sklepu jak ognia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Nie ma

Wady

czas oczekiwania na paczke, obsuwy w wysyłce, ceny, jakość zabezpieczenia przesyłki, obsługa

Extra informacje

Tylko oceniam / 2020-09-27

Nie jest źle ceny są normalne a wysyłka zazwyczaj jest u mnnie do 10 dni
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

dużo produktów

Wady

no nie wiem na razie

Extra informacje

Anna / 2020-03-21

Na wysyłkę czekałam ponad miesiąc, chociaż na stronie pisało, że produkt jest dostępny. Gdy napisałam do Yatta kilka maili to dowiedziałam się, że produkt nie jest dostępny i czekają na dostawę. Po około miesiącu napisałam kolejnego maila i moja paczka została wreszcie wysłana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Dużo produktów

Wady

Wysyłka, Kontakt z klientem

Extra informacje

sasu / 2019-07-13

Sklep dla mangowiczów, oferta świetna pomimo, że manga i anime nie są popularne w Polsce :DDD
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Yatta.pl opinie