Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Hosting
  • /
  • Webd.pl
  • /
  • 1

Opinie o Webd.pl

Internet Webd.pl opinie
Cena/Jakość
4.68
Parametry
4.63
Wsparcie techniczne
4.58
Wydajność
4.47

Średnia ocen

4.59

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

19

dodanych opinii

 

użytkownik / 2022-04-13

Hosting ciągle przestaje działać, pomoc techniczna zna usterkę i nie naprawiają
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

Joana Kroszka / 2022-01-26

Przesympatyczna pomoc techniczna, mega cierpliwi i zawsze poczekają na linii gdy mamy z informatykiem jakieś pytania czy problem. Cenowo wychodzą najkorzystniej jeśli chodzi o zakup nowych domen i ich przedłużanie... prace techniczne gdy przeprowadzają na serwerach to zawsze emailowo nas powiadamiali (generalnie to raczej w nocy to robią więc jest looz)
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Szybki Serwer, Nie limitowane Transfery, Sympatyczny Support

Wady

Raz na rok na chwilę coś wam się nie wyświetli ale generalnie to BEZAWARYJNOŚĆ

Extra informacje

Leszek / 2020-08-30

Przeniosłem się z home.pl i mam świięty spokój.. Wszystko działa jak należy . Cena bardzo atrakcyjna.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

~PJ / 2017-08-29

Od kilku lat korzystam z usług Webd i jestem w pełni zadowolona. Wiem, że inne firmy hostingowe być może mają lepsze parametry, ale po co mam zmieniać obecnego dostawcę, skoro obecne parametry mi wystarczą w zupełności? Dodatkowo BARDZO chwalę sobie support - na wiadomości odpisują po kilku minutach, zawsze rzeczowo odpowiadając. Polecam!
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

bezawaryjność, szybkie wsparcie

Wady

Extra informacje

Korzystam ok. 3 lat.

~avisso / 2017-08-16

Mam już hosting 2 lata, praktycznie jest bezawaryjny. W dodatku jest bardzo szybka pomoc techniczna. Miałem też hosting w innych firmach gdzie na kontakt czekałem 2 dni. Jeśli szukacie na prawdę dobrego hostingu to webd bedzie doskonałym rozwiązaniem.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

~Slawo / 2017-07-04

Mam od kilku lat dwa konta - stronę oraz serwis z grami online. serwis z grami przeniosłem z superhost - ze względu na cenę (dużo taniej za dużo więcej pojemności dysku i transferu miesięcznego).Przez kilka lat zauważyłem, że webd się rozwija ku lepszemu! Dużym minusem jest (nie wiem czy nadal) blokada na wykorzystanie zadań CRON'a - jak chciałem po przenosinach ze superhostu uruchomic zadania crona to okazało się, że ... można tylko jedno zadanie!!! i jeszcze trzeba poprosić obsługę, by to uruchomiła. Po uruchomieniu okazało się, że ... mój skrypt za bardzo obciążał serwer i mi to zablokowali! I tak skończyła sie moja przygoda z cronem w webd.pl - teraz obchodzę to inaczej, i na pewno jest to większe obciążanie serwera, niż by to robił cron ...
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
3.75
Zalety

bardzo niska cena za spory transfer i sporo miejsca na dysku

Wady

niemożność skorzystania z zadań cron'a, blokowanie niektórych funkcji - o odblokowanie trzeba się prosić, czasami (kilka razy w roku) zdarza się brak połączenia z serwerem

Extra informacje

z 10 lat, 39.9zł brutto za najniższy pakiet (20GB dysk, transfer miesięczny 200GB)

~Joanna_Wachlowska / 2017-04-26

Polecam od 10 lat korzystam :) jedna z pierwszych Polskich film hostingowych. 100% Polski kapitał
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Wszystko na PLUS - CENY NAJNIŻSZE

Wady

Extra informacje

~Mietek Baran / 2017-02-18

Bardzo dobry hosting "jakość do ceny" - polecam!!! mam tutaj strony http://wwww.baranbud.pl http://www.farollamos.com i moich dwóch kolegów też ma tutaj strony z mojego polecenia.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

pomocni, uczciwi, przystępna cena, prosty panel nawet dla ludzi nie technicznych, nie znajdziecie lepszego hostingu w takiej cenie i z takim wsparciem

Wady

Brak standardowego instalatora joomla, wordperss (w krokach rejestracji hostingu - wystarczyłoby automatyczne przeniesienie instalki do katalogu ze stroną), szkoda że nie mają hosting IIS pod C#

Extra informacje

Mam parę hostingów u nich są najlepsi. Posiadają najlepsze wsparcie techniczne.

~Wojciech / 2017-02-11

Jestem bardzo zadowolony z Państwa usług, świetna pomoc techniczna, hosting, przepustowość, brak awaryjności. Trudno jest znaleźć dobrych specjalistów, firma godna polecenia, zawsze wychodzą na przeciw i pomagają.hosting
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

hosting

~zulicki / 2016-11-28

Ponad 2 lata korzystam z usług Webd.pl i nie mam zastrzeżeń. Pomoc i wsparcie w przypadku jakiejkolwiek wątpliwości są natychmiastowe i rozwiązujące wszelkie sprawy. Dodając do tego fachowość i chęć pomocy sprawia, że jestem mega zadowolony.Polecam wszystkim.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

~pakito / 2016-09-29

jestem prostym klientem bez większych wymagań i udziwnień :) Z serwisu korzystam już kilka lat. Kilka domen i hosting i jak do tej pory spokój, który w tej dziedzinie chyba jest największa zaletą. Szybka pomoc i bardzo dobryi miły kontakt. Zawsze chętni do pomocy. Dział techniczny (i nie tylko) reaguje natychmiast po otrzymaniu zgłoszenia. Ogólnie POLECAM
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

wsparcie techniczne, miła obsługa, szybka pomoc

Wady

brak

Extra informacje

kilka lat

~lapio / 2016-09-12

Bardzo solidna firma...bardzo pomocna, super wsparcie techniczne. Dziękuję i polecam
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

~Wiktoria / 2016-09-06

Bardzo dobrze oceniam pomoc techniczną. Zawsze kiedy korzystam jest bardzo szybka i skuteczna. Dziękuję i życzę wysokiej premii.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.25

~Blosiu / 2016-09-06

Jako właściciel firmy oraz freelancer w dużej mierze cenię sobie pomoc zewnętrzną w różnego typu projektach. W webd.pl ta pomoc jest zawsze od ręki, a to znaczy, że zaoszczędzam mnóstwo czasu na szukanie odpowiedzi, a którego mi tak brakuje! To właśnie dlatego wybrałem tą firmę a nie inną.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.25

~Arek Karasek / 2016-09-02

Jeden z najlepszych serwisów z serwerami i innymi usługami tego typu. Parametry bardzo dobre, obsługa rewelacyjna :) Bardzo fajny program partnerski i właściwie żadnych błędów, zawieszeń czy awarii.I to wszystko właściwie za grosze. Cena - jakość - rewelacja :)
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Szybkie serwqery, rewelacyjna obsługa klienta, cena w stosunku do jakości - na szóstkę

Wady

nie zauwazyłem

Extra informacje

~Jacek / 2016-08-30

Po wielu przebojach z firmami hostingowymi wylądowałem na Webd.pl, z którego nie ukrywam, że jestem mocno zadowolony. Na wsparcie techniczne zawsze mogę liczyć, w razie czego sami pomagali mi w ogarnianiu niektórych rzeczy związanych z hostingiem. I co najważniejsze, jeszcze nigdy nie został u mnie przekroczony limit CPU podczas gdy na mojej stronie jest spora "rotacja" ludzi. Do tego nie płacę dużo, nawet przy najdroższej opcji nie jest to wysoki koszt. Mogę z powodzeniem polecić.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Szybka pomoc techniczna

Wady

Extra informacje

Korzystam od ponad roku

~Jonasz Osmenda / 2016-08-23

Zaczynałem od hostingu mini, z czasem wspołpraca tak mi sie spodobala że wciąż zakładam nowe serwisy (własne i znajomych) Teraz używam hostingu medium i jestem coraz bardziej zadowolony.parkowanie domeny, podpiecie pod serwer wszystko jest robione za mnie jeśli tylko o to poproszę.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Pomoc techniczna, kontakt, ceny

Wady

Extra informacje

~Antrykot / 2015-07-24

Odswieze temat, bo nie do konca zgadzam sie z wczesniejszymi opiniami. Upadki kiedys sie zdarzaly, owszem, ale mam u nich pakiet Medium z Wordpressem i Joomla, dziala bez problemu, ustabilizowalo sie. Technicy zawsze pomocni
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50
Zalety

Pomoc technikow, cena

Wady

Brak ruby on rails

Extra informacje

Od 2012, 69.90

~Bery / 2007-05-05

Webd.pl w ofercie pominął listy mailingowe do najtańszego zestawu. Inne firmy już to mają. Mimo wszystko to bardzo tani i dobry hosting. Polecam
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50

Internet Webd.pl opinie