Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • WWW.FRAROMA.PL
  • /
  • 1

Opinie o WWW.FRAROMA.PL

www.fraroma.pl

Zakupy WWW.FRAROMA.PL opinie
Asortyment
4.37
Obsługa i reklamacje
4.32
Poziom cen
4.48

Średnia ocen

4.39

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

112

dodanych opinii

 

Ewa / 2022-04-15

Wczoraj otrzymałam zwrot za perfumy jednak chłopaki się postarali:).

Ewa / 2022-04-14

Oszuści, odesłałam perfumy bo zapach jakiegoś dziwnego płynu a pieniędzy nie otrzymałam, unikać zakupów bo stracicie pieniądze.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2022-04-14

Oszuści, odesłałam perfumy bo zapach jakiegoś dziwnego płynu a pieniędzy nie otrzymałam, unikać zakupów bo stracicie pieniądze.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2022-03-29

Nie polecam zero kontaktu, telefon sekretarka automatyczna na @ nie odpisują, towar niezgodny, żenada.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wanda / 2022-03-24

Zakupy udane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

trwalosc

Wady

Extra informacje

Zigi / 2022-03-24

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2022-03-22

Witam, zakupiłem dla żony perfumy. Przysłali chamską podróbkę. Nie dostaliśmy żadnego paragonu, faktury, nic. Odesłaliśmy perfumy do firmy. Oczywiście pieniędzy nie oddali do dziś. Zwykli OSZUŚCI.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

leniwce / 2022-03-09

Podróbę niestety otrzymałam, perfum pachniał jak zmywacz do paznokci. Nie kupujcie tam!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

nieorginalne produkty

Extra informacje

... / 2022-03-03

Podróbki, tragedia!!! Tyle, że ładnie zapakowane.????

Mir87 / 2021-11-12

wszytsko ok, zpaach trwaly
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2021-10-25

Zakupy udane, przepiękny zapach
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matek P. / 2021-09-19

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2021-09-12

Zakupy udane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-09-06

wszystko w najlepszym porządku
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Laura / 2021-08-31

sklep godny polecenia

Karol / 2021-08-28

5/5
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulaa / 2021-08-17

Poleca, wzorowy sprzedawca
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Silesia / 2021-08-12

Nie polecam podróbki!!!
Zalety

Wady

Uwaga podróbki nie polecam!!!

Extra informacje

Anna / 2021-08-07

Wspaniały sprzedawca
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Steven / 2021-07-24

Dior Fahrenheit trwały i oryginalny
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karcia / 2021-07-17

5/5
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Góral / 2021-07-11

Polecam
Poziom cen
5.00

Anastazja / 2021-07-11

zamówienie zrealizowane ekspresowo, perfumki świetne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renia / 2021-07-02

Nie polecam!!!!!!!!!!!! Miesiąc czekam i nic. Nawet nie raczą odpisać.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ireneusz / 2021-07-02

Zamówienie złożyłem 8 dni temu podając wymagane dane osobowe i kontaktowe, na skrzynkę e-mail otrzymałem potwierdzenie realizacji zamówienia nr 789 z podsumowaniem. Do dzisiaj tj. 02.07.2021 nie otrzymałem żadnej informacji związanej. Przez jakiś czas byłem odcięty od poczty elektronicznej, więc próbowałem nawiązać kontakt telefonicznie, zero reakcji! Nikt nie odbierał? Nadmieniam, że nie chciałem się rejestrować jako stały klient, i wychodzi na to, że dobrze zrobiłem? Zmuszony jestem iść do konkurencji. W związku z powyższym nie polecam sklepu!
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

BRAK

Wady

BRAK KONTAKTU

Extra informacje

BRAK KONTAKTU

Madzik / 2021-06-30

Polecam serdecznie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olha / 2021-06-28

Zapach trwały, szybka dostawa zamówienia, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radzio / 2021-06-20

Poleca, wszystko w najlepszym porzadku
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Cleo / 2021-06-14

Moja ulubiona perfumeria :3
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paw / 2021-06-09

polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulcia / 2021-05-26

Wzorowo zrealizowane zamówienie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wanda / 2021-05-18

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Syśka / 2021-05-15

Zakupy udane, szybka wysyłka, ładnie zapakowana, zapach trwały
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2021-05-10

Jestem zadowolona, woda pieknie pachnie, szybka realziacja zamowienia
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kasia / 2021-05-04

ok
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zbyszek / 2021-04-30

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2021-04-27

zakupy udane, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymon / 2021-04-23

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anitkaa / 2021-04-19

Jestem zadowolona, perfumy przyszły szybko i zapach orginalny
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2021-04-13

zakupy udane, perfum trwały
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Doro / 2021-04-07

Wszytsko w najlepszym porządku
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Mój zapach CK Euphorie

Janek / 2021-04-06

Tom Ford Fucking Fabulous, zapach zupełnie nie jest zgodny z oryginałem
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

długo szła przesyłka, brak informacji na email, towar niezgodny

Extra informacje

Ania / 2021-04-06

Zapach Dior - trwały, orygnalny, zakupy wygodne i szybka wysyłka, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stella / 2021-04-06

Zakupy udane, perfumy piekeni i trwale pachną
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maurycy / 2021-04-03

oszustwo...brak możliwości zwrotu... brak komunikacji
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma zalet

Wady

tandeta

Extra informacje

tandeta

Krysia / 2021-04-03

oszustwo
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

woda bez zapachu

Extra informacje

tandeta

Bogusia / 2021-04-03

oszuści
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszustwo

Extra informacje

czysta woda w butelce

joanna / 2021-04-03

OSZUSTWO. produkt niezgodny z opisem. brak komunikacji ze sprzedawcą
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

oszustwo

Wady

tandeta

Extra informacje

czysta woda

magda / 2021-04-02

Oszustwo. miał być tester a jest woda z lekkim zapachem. brak komunikacji ze sprzedawcą
Zalety

brak zalet

Wady

tandeta

Extra informacje

tandeta

Mikołaj / 2021-04-02

OSZUSTWO
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Woda bez zapachu

Extra informacje

Oszustwo

joanna / 2021-04-02

PERFUMY miały być testerami a okazały się rozcieńczoną lekko zapachową wodą. ODRADZAM. Zero komunikacji ze sprzedawcą. Brak potwierdzenia zapłaty TANDETA. OSZUSTWO.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak zalet

Wady

woda z lekkim aromatem.. tandeta

Extra informacje

tandeta

Wika / 2021-04-01

Polecam, zakupy udane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

A. G / 2021-04-01

UWAGA.!!! OSZUSTWO..!!! otrzymany produkt zwany testerem nawet koło takiego nie stał..!!! Badziewie jakich mało.! Oczywiście brak kontaktu, podany nr telefonu to lipa..!!! Zero odzewu na e-maile ????.. Zgłaszam sprawę...
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00

Małpa / 2021-03-30

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek / 2021-03-27

Perfumy oryginalne, trwałe, szybka dostawa
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2021-03-25

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julita / 2021-03-23

Zakupy udane, sklep w porządku, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.33

Magda / 2021-03-21

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mila / 2021-03-18

Zakupiłam Dor Jadore, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

trwałość, cena

Wady

Extra informacje

Adrian / 2021-03-16

wszystko w porządku
Poziom cen
5.00

Alex / 2021-03-13

Dior Jadore - zapach trwały, dostawa bez zarzutu
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.50
Zalety

cena, zapach

Wady

Extra informacje

Eryka / 2021-03-08

Polecam sklep fraroma.pl
Poziom cen
5.00

Antonina / 2021-03-05

Zakupiłam Chanel no. 5, zapach trwały, polecam serdecznie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2021-03-05

Polecam zakupy w tej perfumerii
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Barbara / 2021-03-03

Mogę spokojnie polecić tę perfumerię każdemu :)
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa, obsługa, cena

Wady

Extra informacje

Lilka / 2021-03-01

polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leon / 2021-02-24

Zakupiony zapach to Lacoste Essential - trwały, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edi / 2021-02-22

zakupy udane 5/5
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marianna / 2021-02-19

Polecam perfumerię
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktoria / 2021-02-14

super zakupy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nina / 2021-02-14

ok

Marta / 2021-02-14

Polecam perfumerię
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientkaa / 2021-01-28

Chanel no. 5 - zapach długo się utrzymuje, polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sabina / 2021-01-28

Polecam perfumerię
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2021-01-02

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2021-01-02

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2021-01-02

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2021-01-02

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gigi / 2020-12-28

Polecam sklep
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gigi / 2020-12-28

Polecam sklep
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadzia / 2020-12-23

Nie kupujcie, oszuści samą wodę wlali jak tak można ludzi oszukiwać ja kupiłam dla rodziny perfumy za 600 zł i nie odpisują na maile ani tel nie odbierają A ja nie mam co w prezencie dać bo to przecież wstyd:( ja tak można, ale zostawię te perfumy w widocznym dla nich miejscu napewno zapamiętają, że się tak ludzi w H... Nie robi!!!

Iza / 2020-12-22

Sklep w porządu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ginger / 2020-12-22

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darka / 2020-12-16

Polecam tez

Patryk / 2020-12-16

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karowa / 2020-12-16

Moja ulubiona perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-12-16

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2020-12-12

Oszustwo, zapach się nie zgadza, to jakaś żenada. Nie można się dodzwonić ani skontaktować emailem. Nie dajcie się nabrać. \r\n \r\n

Kokietka / 2020-12-11

5/5
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2020-12-11

Wszystko ok
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2020-12-07

Również polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2020-12-07

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Butkova / 2020-12-06

Polecam :3
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.33

Filip / 2020-12-06

perfumy w porzadku
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klientka / 2020-12-06

zakupy udane
Poziom cen
5.00

Irra / 2020-12-06

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2020-12-03

Uwaga oni oszukują ludzi te perfumy nie mają nawet zapachu NIC NIE CZUĆ ZEROO!! niby tester miał być taki sam jak oryginał kłamstwo jak można tak ludzi oszukiwać żeby dać tyle pieniędzy A Tu zero zapachu. Nawet tel nie odbierają oszuści itp.

Natali / 2020-12-03

wszystko w porzadku
Poziom cen
5.00

grzesiek / 2020-12-03

5/5
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2020-12-03

Polecam, zakupy udane

Oszukana / 2020-12-03

Przeczytałam te zajebiste opinie zamówiłam otrzymałam, a teraz siedzie i wyzywam na czym świat stoi. To nawet nie pachnie jak perfumy które zamówiłam. Zrozumiała bym, gdyby nie były trwałe ale one nie mają z nimi nic wspólnego prócz nazwy. Okazuje się, że jest to ten sam dostawca który funkcjonuje pod szyldem ZAPACHY MARZEŃ. Oszuści pełną gębą.

Paulona / 2020-11-16

Super perfumeria
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabela / 2020-11-05

Perfumy polecam, sklep tez
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

aaa / 2020-11-05

Polecam

weganin / 2020-11-01

Polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zapach, cena, perfumy

Wady

Extra informacje

Dior Homme

Klaudia / 2020-11-01

Zamówiłam Armani Si - zapach piękny i trwały, wysyłka dobrze zapakowana
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dejw / 2020-11-01

Super perfumy w dobrej cenie
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2020-10-29

zakupy udane

Hanka / 2020-10-29

wszystko super
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zadowolony Klient / 2020-10-27

Polecam, wrócę na pewno :)
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2020-10-27

Zakupy udane
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, miła Pani z obsługi

Wady

Extra informacje

Julia / 2020-10-27

Polecam perfumerię
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

oryginalne perfumy, dobre ceny

Wady

Extra informacje

Zakupy WWW.FRAROMA.PL opinie