Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Kamery cyfrowe
  • /
  • WIDEOREJESTRATOR SAMOCHODOWY SMARTCAMS X300 WIFI GPS.
  • /
  • 1

Opinie o WIDEOREJESTRATOR SAMOCHODOWY SMARTCAMS X300 WIFI GPS.

Elektronika WIDEOREJESTRATOR SAMOCHODOWY SMARTCAMS X300 WIFI GPS. opinie
Bateria
4.64
Cena/Jakość
4.64
Jakość obrazu
4.55
Parametry
4.64
Prostota obsługi
4.82

Średnia ocen

4.65

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

12

dodanych opinii

 

Ryszard / 2020-06-30

Na początek .Kamera za tą cenę to mogła być troszkę lepsza.Po drugie co to za urządzenie że boi się ciepła i zimna.Zimą nie chce się włączyć bo zmarzła a latem bo się przegrzewa.Jak się nie chce włączyć to ją trzeba wyłączyć z zasilania odczekać chwilę to zanim się wyłączy to strasznie piszczy jak szczur w imadle.Jak firma by to poprawiła to by był dobry sprzęt.Morze to tylko mój egzemplarz tak ma.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
3.20
Zalety

W miarę dobra jakość nagrania.

Wady

Te które wymieniłem.

Extra informacje

Trzy lata

Wojtek / 2020-05-21

Szkoda nawet pisac opinie przestrzegam przed kupnem

Albert / 2019-06-07

Kamerkę X300 oceniam na przyzwoitym poziomie aczkolwiek mogłoby być lepiej. Zacznę od uchwytu na przednią szybę który jest przyklejany na taśmę 3M, myślę że dobra przyssawka byłaby lepsza. WIFI działa poprawnie ale aplikację na telefon polecaną przez producenta zmieniłem na inną, w sklepie play trochę ich jest do wyboru. GPS jest dołączony jako oddzielny moduł, niby nie przeszkadza ale to dodatkowy kabel na szybie ( w sumie jest ich 3 ). Na początku długo łapał fixa, producent w mailu zalecił 40 min. jazdę w celu poprawnego działania, właściwie to nie wiem co o tym myśleć ale po kilku dniach zaczął działać poprawnie, z satelitami łączy się w ciągu kilku sekund. Sama kamerka przednia działa dobrze ale z jazdą pod słońce radzi sobie średnio i co najważniejsze w moim przypadku nie nagrywa w rozdzielczości 2K a powinna jak podaje producent urządzenia. Po ustawieniu na 2K filmy wychodzą w FHD czyli 1920 X 1080. Tylna zaś kamerka powinna nagrywać w HD a nagrywa w VGA czyli 640 X 480 w lustrzanym odbiciu ale to spowodowane jest ustawieniem na kamerę cofania która średnio się sprawdza a filmy przez nią nagrane są miernej jakości. Oczywiście wysłałem zapytanie do producenta dlaczego przednia kamera nie nagrywa w rozdzielczości 2K a tylna w HD ale odpowiedzi nie uzyskałem. Tak więc myślę że to nie tylko mój egzemplarz tak nagrywa ale każdy a firma Smartcams podaje nieprawdziwe dane specyfikacji urządzenia a po co to już pozostawię bez komentarza.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
3.20
Zalety

WIFI, GPS

Wady

Jakość nagrań

Extra informacje

Kondzio 229 / 2019-02-05

Bardzo dobra kamera i swietna firma.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
5.00

Fifek22 / 2018-11-22

Super
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
5.00

Kassssśśś / 2018-10-22

Bardzo dobra kamera i mogę sobie wygodnie cofać :) W serwsie powiedzieli mi że koszt monatżu i zakupu kamery cofania do mojego BMW miała wynosić 3 tys zł ! Wyobrażacie sobie ? Tutaj za 350 zł mam dwie kamery i kamere cofania....
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Jakość i cena! Super firma!

Wady

Brak nie ma!

Extra informacje

Zadowolony / 2018-09-27

Bardzo odbra kamera, ja w tej cenie spodziewałem się gorszej jakości szczerze mowiac..
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
5.00
Zalety

cena, super jakość nagran i wykonania

Wady

brak

Extra informacje

od stycznia

Andrej / 2018-08-18

Sup[er kamera.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
4.80
Zalety

jakość, cena, firma super

Wady

nie widzialem

Extra informacje

rok

Izka228 / 2018-08-13

Rejestrator x300 spełnił moje wszystkie oczekiwania. Jakość obrazu nawet w nocy - super. Dodatkowo bateria chodzi znacznie dłużej niż w innych rejestratoracgh
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Jakośc nagrań i wykonania, nagrywanie w nocy

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

1 rok

Anon / 2018-08-10

Bardzo dobra kamera. W tym przedziale cenowym nie ma nic konkurencyjnego. Przetwornik Sony wifi gps 2 kamery. Zobaczcie jak nagrywa. Jakość jest naprawdę zadowalająca. Ja. Jestem zadowolony.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość obrazu
Parametry
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Jakośc nagrań, cena, wifi

Wady

Uchwyt na przyssawke byłby lepszy

Extra informacje

1 rok

Elektronika WIDEOREJESTRATOR SAMOCHODOWY SMARTCAMS X300 WIFI GPS. opinie