Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telewizja
  • /
  • Telewizja cyfrowa
  • /
  • Vectra (TV)
  • /
  • 1

Opinie o Vectra (TV)

Telewizja Vectra (TV) opinie
Cena
2.33
Cena/Jakość
2
Niezawodność
1.61
Obsługa klienta
1.52
Oferta
2.33
Parametry
1.74

Średnia ocen

1.92

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

28

dodanych opinii

 

Miro / 2018-02-02

Przeczytałem prawie wszystkie opinie i jestem trochę zaskoczony. Korzystałem z usług VECTRY w latach 2011 - 2016 i gdyby nie firma ORANGE, która podłączyła światłowody, to bym dalej kontynuował umowę. Niestety odbiór telewizji przy udziale firmy ORANGE /po łączach światłowodowych i tych pierwszych dekoderach/ przez dwa lata był koszmarem, dlatego ponownie podpisałem umowę z Firma VECTRA. Na razie nie mam na co narzekać. Usługa w pełni mnie zadowala. A co do obsługi klienta, to wszędzie zdarzają się ludzie, którym się przeszkadza i dzwoni lub przychodzi w nieodpowiednim momencie.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
4.00
Zalety

Dobra jakość przesyłu obrazu

Wady

Brak możliwości odbioru 4K

Extra informacje

~John Snow / 2017-06-29

Obsługa skandaliczna! Klienci chamscy bez zainteresowanie klientem. Dobrze, że wchodzi nowa ustawa dużo klientów odejdzie. Jakość telewizji słaba adekwatna w sumie do ceny za usługę. Niski poziom. Lepiej podpisać umowę z konkurencją gdzie klient jest traktowany jak klient a nie śmieć z którym trzeba porozmawiać. Żenada jednym słowem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bardzo niska jakość

Extra informacje

~Bardzo mocno zniesmaczony firmą VECTRA / 2017-05-31

Firma VECTRA uzyskała nagrodę za najlepszą obsługę klienta w 2016 i 2017 roku.BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA...Zamówiłem w firmie VECTRA najtańszy pakiet TV w sobotę telefonicznie. Umówiłem montaż na wtorek. O tym, że montażu nie będzie dowiedziałem się dzięki temu, że sam do nich zadzwoniłem. Osoba odpowiedzialna miała do mnie zadzwonić. Nie udało im się wybrać mojego numeru. Zadzwoniłem po raz kolejny w czwartek. Uzyskałem zapewnienie, że osoba odpowiedzialna się skontaktuje. Nie zadzwoniła. We wtorek zadzwoniłem po raz kolejny. Uzyskałem identyczne zapewnienie. Dziś mamy środę po południu - kontaktu brak...VECTRA jest śmieszna, żałosna, żenująca. Odradzam jakikolwiek kontakt, a tym bardziej korzystanie z ich usług. Słyszałem również od znajomych i rodziny, że jakość usług jest bardzo mocno niezadowalająca.Rozumiem, oczywiście, że pakiet za 10 zł./mies. nie jest marzeniem pracowników firmy i nawet może im się nie opłacać zajmowanie się taką usługą. Jednak napisałem tę krytykę, ponieważ jeżeli firma taki pakiet oferuje, mam prawo go nabyć. Poza tym ludzie tam pracujący Gdyby pracownik firmy VECTRA zadzwonił i powiedział, że nie zainstaluje, że za 8 lat to zrobi, że się nie opłaca, że się wycofują... Cokolwiek! Nie napisałbym tego postu i zorganizował sobie telewizję w innym miejscu. Jeżeli jednak 4 różnych pracowników firmy, w cztery różne dni, w ciągu półtora tygodnia okłamuje klienta i 'zlewa' go w żywe oczy, jak intruza, należy to przekazać wszystkim zastanawiającym się nad usługami tej firmy. Wybór należy do Was, jednak ja zdecydowanie odradzam jakiekolwiek próby kontaktu, a tym bardziej skorzystanie usług z firmy. Zdaje się, że jest rok 2017...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
2.33
Zalety

cena najtańszego pakietu

Wady

brak możliwości zamówienia i zainstalowania tego pakietu w domu

Extra informacje

~Violetta / 2017-05-11

W dniu 13.04.2017 r. podczas rozmowy telefonicznej z konsultantem zawarłam z Vectrą ustną umowę dotyczącą świadczenia usługi TV oraz internetu. Konsultant zaproponował mi pakiet sportowy, którym wcześniej nie byłam zainteresowana. Zgodziłam się jednakże na niego tylko dlatego, że został zaoferowany przez konsultanta jako dodatek bezpłatny do zamówionego przeze mnie pakietu „Platynowego”. Podczas tej samej rozmowy, identyczną informację dotyczącą pakietu sportowego pracownik przedstawił również mojemu partnerowi, potwierdzając fakt, że pakiet będzie bezpłatny oraz informując go dodatkowo, jakie programy pakiet zawiera. Warunki umowy w formie pisemnej, dostarczone przez instalatora w dniu montażu odbiegały od tego, co uzgodniłam z konsultantem, okazało się, że za ów pakiet muszę zapłacić. Niestety przed podpisaniem umowy nie przeczytałam jej, gdyż nawet do głowy mi nie przyszło, że zostanę oszukana. Oczywiście, reklamacja została odrzucona chociaż mają nagranie i dobrze wiedzą, że mam rację. Dlatego ostrzegam wszystkich, nie wierzcie ich konsultantom, naciągają ludzi na dodatkowe pakiety, bo mają z tego dodatkowe prowizję, sprawdzajcie umowy, które wam podsuwają monterzy do podpisania. Ja tej sprawy tak nie zostawię.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Alan / 2017-04-28

Obsługa klienta golub dobrzyn to jakaś porażka technicy to chyba po podstawówce normalnie gorzej być nie może a chodzi o to że chciałem dekoder HD to powiedzieli ze nie ma sygnalu na mojej ulicy choć biuro obsługi Gdynia twierdzi że jest i co się okazuje 21 osób na mojej ulicy ma dekoder HD sprawdzałem sygnał jest a w biurze w golubiu dalej twierdzą że nie ma
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75

~Petus / 2017-03-29

Obługa klienta na poziomie - dna; Pani mowi bedziemy dzwonic..dzis...nie dzwonia..dzwonia jutro...kiedy dzwonia ponownie za dwa dni mowie ze moga w konkretnyc dzien od 16-20 bo wtedy jestem na miejscu...okazuje sie ze dzwonia....o 11tej nastepnego dnia...a maja zaznaczone!!! pani mowi przeskanowac na nowo kanaly i wszystko bedzie ok...zajmuje sie podobna tematyka od lat nie jestem babcia po 80...skanuje, robie wszystko jak mi pani mowila...choc sam robilem wczesniej bez kartki...i k...kanaly nie sa zgodne z dostarczona lista...kilku nie ma...a maja byc...pytam o co chodzi..czy to wina pakietu zamowionego kiedys, czy sprzetu..hmm...pani mowi ze beda dzwonic...i k...to samo w kolo Macieja...Obługa Klienat 0; niezawodnosc 0! parametry moga byc...cena taka sama jak wszedzie indziej...
Cena
Parametry
2.00
Zalety

w zasadzie brak

Wady

od jakosci do realizacji i traktowania klienta..panie siedza i nie wiadomo chyba po co.

Extra informacje

4-5 lat , Ślask

~xxx / 2017-02-08

TV wiecznie ma problemy, internetu prawie nie ma - to tak po krótce, omijajcie szerokim łukiem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Można się pośmiać z poczynań firmy jak i jej pracowników.

Wady

Najgorszy dostawca usług Internet/TV w Polsce jak i na świecie.

Extra informacje

3 lata (niedawno skończyła się umowa (DZIĘKI BOGU)), 110zł/miesiąc, Warszawa

~Iwona / 2017-02-08

Obsługa fatalna, od kilku godzin nie potrafię się skontaktować z obsługą techniczną, nie ma dżwięku na dekoderze. Bardzo częste awarie tv kablowej w Rybniku.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75

~Samael / 2017-02-02

Zero jakosci tv do netu nyc nie Powiem nie bede pisal jakim baranem jestem ze podpisalem umowe Ale gdzie nie wpisac vectra to kazdy tv Chcesz byc baranem podpisz umowe i wtopiles Technicy nie chca juz przyjezdzac bo im wstyd Flustracja klientow Powazana firma a jakos pod psem Tv to pokaz slajdow Mam duzo reklanacji lacznie z odstapieniem od umowy Tu Vectra jest bystra umowa cywilno prawna sprawa koszty itd Przestrzegam nie tylko ja a to musi byc prawda
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Masakra

Extra informacje

13 miesiecy

~Kawiarz / 2017-01-31

Internet wydaję sie w porządku od 3 miesięcy jestem klientem,do tv mam kilka zastrzeżeń porównując do UPC.programy zaczynają sie od 101kanalu podzielone tematycznie od 101 pr1,102 pr2,205 eurospor 301 bajki itd.niestety przełączając po kolei wyświetlają sie tez programy zakodowane co do osób starszych jest problem.Informacje wyświetlane o danym programie też kiepskie niema informacji co leci jest tytuł jak znasz pr. czy film to w porządku a jak nie ...Nagrywarka też jest bardziej skomplikowana niż w UPC ale to z czasem samo sie rozwiązuje a do tej pory zauważylem trzy przerwy w nadawaniu tv
Zalety

szybkę przewijanie w nagrywarce

Wady

wyświetlanie kanałow kodowanych

Extra informacje

3 miesiące

~Danka / 2017-01-18

Absolutnie nie polecam nikomu tej firmy! Wieczne problemy z tv, ciagle nowe awarie, placi sie kolosalne pieniadze a wiecznie brakuje programow w tv, internet to porazka, nie dosc, ze cudem jest jak dziala to jeszcze niesamowicie sie muli i zawiesza. Konsultant z naszej miejscowosci albo nie odbiera telefonu albo twierdzi ze to nie zalezy od niego i nigdy nie jest w stanie nic z ty zrobic, infolinia - rowniez porazka. Nie moge sie doczekac az skonczy sie umowa na to dziadostwo! Ostrzegam innych uzytkownikow - nie pchajcie sie w to!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

BRAK

Wady

wysoka cena abonamentu, brak kontaktu i pomocy ze strony konsultantów, ciagle awarie, braki w internecie, braki kanalow

Extra informacje

~Marek Potrykus / 2017-01-04

!!!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1. zadzwonili z ofertą TV (listopad 2016)2. umówiłem się na najniższy abonament na próbę3. instalator nie pojawił się w wyznaczonym terminie4. ponownie instalator nie pojawił się w wyznaczonym terminie5. dzwoni konsultant z pytaniem czy jestem zadowolony z usług TV i czy nie potrzebuje dodat. usług6. rezygnuje podczas tej rozmowy z usług tv vectra7. pojawia się instalator ze zleceniem instalacji usługi TV8. informuje instalatora że nie mam ŻADNYCH usług TV9. instalator zostawia mi popisany obustronnie papier o tym fakcie10. dzwoni konsul. VECTRA domagając się zwrotu sprzętu11. dostaje fakturę za abonament miesięczny za korzystanie z TV VECTRA12. dostaje fakture koryg. za abonament miesięczny za korzystanie z TV VECTRA13. dostaje pismo ponaglające zwrot sprzętu należącego do TV VECTRA14. dostaje pismo korygujące dot. zwrotu sprzętu należącego do TV VECTRA (styczeń 2017)MAM NA TO WSZYSTKO ICH PISMA ORAZ NAGRANIA ROZMÓW TELEFONICZNYCH potwierdzające w/w fakty.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

zero

Wady

za mało miejsca aby wypisać wady

Extra informacje

~ja / 2016-11-16

Zrezygnowałam bo tv wciąż ścinała,duże zakłócenia występowały a serwisant nie potrafił usunąć usterki.Przy oddawaniu sprzętu dostałam karę za jego uszkodzenie. Właściwie za pilot,który był porysowany i z przodu była skruszona wierzchnia warstwa- no,wytrzymał 4 lata no i działał :D No ale 10 zł muszę zapłacić.Mam nadzieje że Vectra za te pieniążki wyśle serwisanta na szkolenie jak usunąć usterkęA ogólnie przeszłam do konkurencji-UPC i jestem bardzo zadowolona. A co do Vectry to naciągacze,krętacze i złodzieje.Odradzam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

1)tv szwankuje obraz2) internet ścina2) brak naprawy3) na siłę szukanie jak coś jeszcze z klienta wyciągnąć grosza4) lekceważenie klienta

Extra informacje

prawie 5 lat. Telewizja ,internet

~abonent / 2016-11-16

Telewizja ma zakłócenia,są dni kiedy nie ma możliwości aby cokolwiek obejrzeć.Serwisant nie ma czasu lub po prostu nie chce mu się przyjechać.Zero kontaktu.Na infolinii żadnej pomocy ,tylko obiecują a g... robią .Odrzucają reklamacje i obarczają klienta śmieszną kwotą 10 zł odradzam,zerwałem umowę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

chamstwo i ignorowanie klienta -jeśli to można zaliczyć do zalet to pracownicy vectry są świetni!!!!!!!!!!!!!1

Wady

zakłócenia lub brak tvbrak naprawyobarczanie niesłusznie dodatkowymi kosztaminie uznawanie reklamacji -pomimo ,że jest uzasadnionachamstwo

Extra informacje

televizja,internet,telefon

~Ania / 2016-11-03

Przerwy w nadawaniu tv,fatalna obsługa na infolinie jak i w biurze .Daleko od vectry,takie chamstwo w biurach przedstawicieli vectry i na infolinii świadczy jaka naprawdę jest vectra.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

oszukiwanie klientówolewanie problemówdobra umiejętność naciągania umowy dla własnych korzyści ,oszukiwanie klientów,działanie na ich szkodę

Wady

Telewizja przerywabrak naprawynakładanie dodatkowych opłat świadome działanie na niekorzyść klientabrak pomocychamskie odzywkiobojętność

Extra informacje

za długo

~klient ponad 4 lata / 2016-11-02

Witam,wystawiam ocenę :jedną gwiazdkę ,ponieważ nie można wystawić zera.Jesteśmy -a raczej byliśmy klientami Vectry ponad 4 lat,później nastąpiła seria usterek:brak poszczególnych kanałów,nieprawidłowa jakość obrazu uniemożliwiająca oglądanie czegokolwiek.Przez miesiąc zgłaszaliśmy problem telefonicznie,dokładnie 3 razy. Nikt z nami się nie skontaktował,nikt się nie pojawił z przedstawicieli Vectry aby usunąć usterkę.Przez miesiąc czasu,byliśmy bez telewizora-za co Vectra żąda pieniędzy.Reklamacja nie została uwzględniona ponieważ technicy nie potrafili się z nami skontaktować,i to według vectry jest nasz problem( chociaż mówiłam że ze względu na chore dziecko cały czas przebywam w domu)Dziwne,21 wiek mając do dyspozycji 2 nr.telefony,adres e-mail,adres zamieszkania pracownicy vectry mają problem aby umówić się lub podjechać usunąć awarię. Wypowiedziałam umowę w trybie natychmiastowym-została odrzucona.Pojechałam zawieść sprzęt -musiałam zapłacić karę ponieważ pilot po 4 latach był lekko obity z jednej strony.Wyniosły wredny ton pracownicy Vectra w Rudzie Śląskiej dopełnia obraz Vectry.Nie polecam,uciekajcie daleko od Vectry.Mam nadzieje że ktoś z Vectry przeczyta to ,wiem że szybko można mnie namierzyć ,nie boję się . Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z taką kiepska,zła firmą.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak usunięcia usterki (pomimo 3 krotnego zgłaszania awarii)odrzucanie reklamacji pomimo ewidentnego błędu ze strony Vectryodrzucenie pisma o rezygnacji umowy w trybie natychmiastowym -pomimo uzasadnionych powodówchamska obsługa klienta w biurze (Ruda Śląska)kara za normalne użytkowanie sprzętu(po 4 latach każdy sprzęt może mieć rysy)

Extra informacje

ponad 4 lata ,tv,internet

~grazka / 2016-06-17

Mam telewizję Wectra i jest dobry odbiór mieszkam w Czarne na pomorzu.Pakiet zloty porównując z innymi nie jes złynie wiem jak internet mam dopiero założyć. Dziwne te opinie a chciałam dowiedzieć sie jak internet domowy i mobilny działa. mam 6 lat
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

mam 6 lat

~Rafał Wrocław / 2016-06-11

Witam, jestem klientem Vectry od ponad 6 lat. Mam pakiet nawet nieklasyfikowalny dla samego operatora... mam wszystkie usługi dodane , wszystkie kanały (płatne) i w pakiecie... Platynowy VIP plus dodatki typu Eleven... no i co?????? NIE MAM EURO 2016!!!!! Mam tego dość!!!!! Mam zapłacić? OK! Ale dajcie mi znać odpowiednio wcześniej!!!!!!!!!! Ale dlaczego mam dodatkowo płacić skoro już płacę ponad 250 zł miesiecznie???? Dodzwonić się do BOK tej szacownej firmy graniczy z cudem..... Zerowy poziom komunikacji... Masakra. Jutro (tj. 11.06) wypowiadam umowę, I proszę wnuczkę aby "ogarnęła" mi wszystko w internecie (mam 67 lat), zapłacę nawet więcej aby tylko było to o co mi chodzi. Jestem rozczarowana!!!! Sport a zwłaszcza piłka nożna to moja pasja a w Vectrze jej nie zrealizuję... Już dopłata za Eleven to granda... a teraz..O przerwach w dostępie do internetu można by napisać dzieło...Nie zachęcam do korzystania z us€g VECTRY
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

SPORA ILOŚĆ KANAŁÓW

Wady

CENA, DOPŁATY ZA WSZYSTKO, INTERNET, BOK- PORAŻKA

Extra informacje

6-7 LAT

~Darek / 2016-06-11

mam pakiet platynowy plus sport na ostro,klientem vectry jestem od jej samego początku w Radomiu a za Euro 2016 muszę dodatkowo płacić 99,90 zł a nowy klienta ma to za pakiet w cenie 59.90 zł, gdzie moje rachunki miesięczne wachają sie granicach 115.00-125.00 zł.Jak najdalej od takich firm. Jednego klienta bedą mieć mniej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak zalet dużo badziewia, jeśli coś fajnego dodatkowo płatne

Wady

Extra informacje

~mieszkanka WROCŁAW - NOWY DWÓR / 2016-05-30

Wczoraj tj 29 maja 2016 podczas oglądania na polsacie Sopot kabaretonu [godzina 20:05] zaczęło się... jedna wielka żenada, minuta odbioru i minuta jak że kłamliwego komunikatu na ekranie telewizora, żeby sprawdzić czy jest podłączony dobrze dekoder... przy tym internet oraz telefon też nie działał. Trwała ta szopka do godzinny 22:00 od tego czasu zostało wyłączone nadawanie programu długofalowo. Rano około godziny 8:00 po włączeniu telewizora nadal nie było programu. Dopiero po godzinie 12:00 włączyli jak gdyby nigdy nic, żadnego przepraszam, ani żadnego pocałuj mnie... to jest kpina, żart itp VECTRA TO JEDNA WIELKA ŻENADA, zawsze jak coś się psuje to piszą, że to wina klijenta, a jest ewidentnie ich, tak samo z przeprosinami, nigdy jeszcze nie wyświetliła się na ekranie telewizora wzmianka z przeprosinami, tak ciężko jest im to zrobić... Psuć nerwy to oni potrafią, takie zaniki zdarzają się przynajmniej jeden raz w miesiącu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Brak

Wady

Usterki non-stop i brak jakiej kolwiek empatii żeby chociaż przeprosić za nie

Extra informacje

Korzystam kilka lat we Wrocławiu, osiedle Nowy Dwór

~Remikss / 2016-05-30

Ta firma,to jedna wielka TRAGEDIA!!! Zawsze,gdy w telewizji jest coś naprawdę ważnego,następuje wyłączenie sygnału!! W zeszłym roku wyłączyli sygnał przed samym koncertem sylwestrowym,a wczoraj,29.05.2016r.w trakcie sopockiego kabaretonu nastąpiły przerwy w dostawie sygnału,a o 22:00 wyłączyli całkiem i nie ma go do teraz,a jest południe kolejnego dnia!! Chyba jakiś PiSior pracuje w VECTRZE,bo zawsze jak są jakieś kabaretony na żywo,to jest problem z odbiorem sygnału!!! No i oczywiście brak kontaktu z działem technicznym.Można czekać 10 minut słuchając muzyczki,a nikt nie raczy odebrać!!! VECTRA TO JEDNA WIELKA AWARIA!!!! NA SZCZĘŚCIE UMOWA MNIE JUŻ NIE TRZYMA,WIĘC W TYM TYGODNIU ROZWIĄZUJĘ UMOWĘ Z TĄ PSEUDO FIRMĄ!!! Praktyki TVK VECTRA są poniżej krytyki.KOMUNO WRÓć!! NormalnieOd chyba 20-stu lat,bo założyli sobie monopol na wrocławskie osiedle NOWY DWÓR i żadna inna TV kablowa nie może tutaj wejść i zrobić im konkurencji!! Płacę niemało,bo sama tv kablowa,tzw.pakiet złoty,kosztuje mnie 77,50zł. miesięcznie,a żeby mieć niższy abonament,trzeba co chwilę podpisywać nową umowę,by być z nimi związanym na stałe!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

BRAK

Wady

BRAK KONTAKTU Z DZIAŁEM TECHNICZNYM,CO CHWILA AWARIA,CHUJOWY SYGNAŁ INTERNETU... Praktyki TVK VECTRA są poniżej krytyki.KOMUNO WRÓć!! Normalnie

Extra informacje

Od chyba 20-stu lat,bo założyli sobie monopol na wrocławskie osiedle NOWY DWÓR i żadna inna TV kablowa nie może tutaj wejść i zrobić im konkurencji!! Płacę niemało,bo sama tv kablowa,tzw.pakiet złoty,kosztuje mnie 77,50zł. miesięcznie,a żeby mieć niższy abonament,trzeba co chwilę podpisywać nową umowę,by być z nimi związanym na stałe!!

~kwiatek / 2016-05-27

Bardzo . bardzo nieprofesjonalna telewizja. Internet działa beznadziejnie . Ponadto wykupiłam na 27 maja br. usługę ppv -walki . I co? nie ma , Dodzwonić się nie można . Wreszcie po długim czasie Pani odpowiedziała że mają problemy techniczne.Walki już trwają 2 godziny i dalej nie ma . Nawet nie byli łaskawi wyświetlić komunikatu. Wstyd . Przy następnej fakturze wypada odliczyć saobie koszty połączeń. Jak tylko skończy mi się umowa nigdy do nich nie wrócę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25

~Wałbrzyszanin / 2016-05-26

Witam wszystkich. Mieszkam na Piaskowej-Górze , jestem abonentem Vectry. Dzisiaj 26-go maja od godz. ok 11 nastąpiła awaria.Nie mam sygnału telewizyjnego ani też internetu. Znalazłem numer telefonu z Vectry dopiero aż z Gdańska.Tutaj w Wałbrzychu nie ma żadnego numeru pogotowia technicznego , a biuro oczywiście zamknięte na Podzamczu.Tam,w Gdańsku powiedziano mi,że do godz.17-tej awaria zostanie usunięta. Jest teraz godz. 22:42 i dalej to samo,czyli NIC. Widocznie telewizja kablowa Vectra ma nas czyli abonentów głęboko ...gdzieś w....słowo wiadome.Tak się zastanawiam ..za co człowiek płaci.Widocznie tylko za to żeby w święto siedzieć w domu i nie mieć możliwości obejrzenia czegokolwiek w TV. Kierownictwo Vectry powinno coś z teką sytuacją zrobić....!!!!!!!! Pozdrawiam .
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25

~Lukasz / 2016-05-18

Predzej zjem kamien niz kiedykolwiek jeszcze podpisze umowe z Vectra. Non stop problemy z TV badz Internetem. Od ponad tygodnia nie dziala mi nic. Technik sie zglosi....chyba w przyszlym roku, zglosilem to juz 8 razy, 3 reklamacje - jak krew w piach. Infolinia to porazka. PRZESTRZEGAM kazdego! Nigdy, przenigdy nie podpisujcie z nimi umowy!!!!!!!Wadyobsluga, niezawodnosc
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

obsluga, niezawodnosc

Extra informacje

~Tajemnicza / 2016-05-17

Witam, Nie wiem jak Wy ale ja mam dość dobre zdanie o firmie Vectra. Popatrzcie opinie o innych operatorach i wszędzie to samo. Jeden ma szczęście a drugi nie. Firmę chwalą a akurat "TY" trafisz, że będziesz żałować. Kiedyś korzystałam z usług UPC (teraz w moim rejonie brak), czytałam same złe opinie..... I wiecie co? Byłam na 100% zadowolona, żadnych problemów podczas umowy ani przy jej zakończeniu. Natomiast jeżeli chodzi o Vectrę, trafiłam przez przypadek ponieważ sieć osiedlowa była przez nią przejmowana. Miałam na czas nieokreślony ze względu na to, że wiedziałam iż będę się przenosić w ciągu roku. Oczywiście wystąpił błąd..... Umowę na czas nieokreślony niby przyblokował multiroom za 7.50 na 2 lata. Myślałam, że skonam. Sprawdziłam zamówienie i którąś tam stronę z umowy i jak się okazało umowa różniła się od zamówienia. Musiałam jednak złożyć wypowiedzenie (miesięczne) i naliczyli mi karę w wysokości 300 pln. Odnalazłam kontakt do osoby u której zamawiałam i Pan który się zajmował moim zamówieniem wszystko załatwił (wyprostował - choć czas od podpisania umowy wynosił 10mcy, a większość powie sorka za późno). Rozwiązanie umowy bez problemu i żadnej kary. Sprawdzałam innych operatorów ale przez opinie bałam się zaryzykować. Teraz znów mam Vectre przez tego Pana i bardzo dobre warunki choć nie było przedłużania umowy itp. Da się wszystko byleby trafić na odpowiednią osobę. W żadnej firmie nie ma 100% dobrych ludzi, którzy pomogą. Zależy jak trafisz. Pozdrawiam Pana z Wrocławia :)2 rok
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 rok

~Kasia / 2016-05-14

Nigdy nie skorzystam już z tej firmy. Po 4 latach umowy nie zaproponowano mi warunków takich jak nowym klientom więc wypowiedziałam umowę. Tego dnia wyłączyli mi usługi pomimo że okres wypowiedzenia 1 miesiąc. Po kilku telefonach na infolinię pracownik mi powiedział, że ktoś wyłączył je celowo. Niestety dałam się namówić pani z działu utrzymania klienta na podpisanie umowy (na szczęście na 1 rok). Monter wraz z nowym dekoderem dostarczył umowę na piśmie. Nie była zgodna z ustaleniami telefonicznym. Poprosiłam o odsłuchania rozmowy. Czekałam 2 tygodnie po czym usłyszałam, że nie odsłuchają tej rozmowy gdyż wg. nich to nie była rozmowa handlowa bo w systemie zaznaczono że umowa była podpisana w salonie handlowym a nie przez telefon. Co nie było prawdą. Gdyby ktoś wpisał do systemu że podpisaliście umowę na księżycu to będą się upierać że byliście na księżycu. Nie zawierajcie umowy przez telefon w Vectrze lub sami nagrywajcie te rozmowy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Jedynie cena

Wady

Wyłączenie usług w dniu wypowiedzenia umowy, twierdzenie że umowa była podpisana w salonie a nie przez telefon.

Extra informacje

4 lata i niestety jeszcze 10 miesięcy.

~Wisia / 2016-05-12

Szkoda,że nie przeczytałam opinii o tej firmie oszustów i naciągaczy.Od 11 m-cy płacę za telewizję,,Pakiet srebrny". Powinna mieć 71 kanałów ,a mam niecałą połowę z tego.Przez telefon twierdzą,ze muszę mieć wszystkie!!!!!!!!!!! Internet z szybkością 50 MB,ale u mnie szybkość jest 4 MB.Dzwoniłam kilkadziesiąt razy,oczywiście oczekiwanie na połączenie ponad 30 min.,bez żadnej poprawy.Przełączali kanały na wszystkie możliwe i nic ,,klapa" OSTRZEGAM WSZYSTKICH,KTÓRZY ZAMIERZAJĄ PODPISAĆ UMOWĘ Z TYMI OSZUSTAMI-NIE RÓBCIE TEGO !!!!!!!!! ZAMIERZAM ZGŁOSIĆ DO PROKURATORA O POPEŁNIENIE PRZESTĘPSTWA !!!!!!!!!!!!
Zalety

ŻADNYCH

Wady

WSZYSTKIE Z MOŻLIWYCH !!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

11 MIESIĘCY ZDENERWOWANIA I PRZEKLĘSTW.

~Leszek / 2016-05-12

Po prawie dwóch latach od zakończenia umowy kazali mi pokazywać stare protokoły, potwierdzenia wpłat, biegać po biurach obsługi i wydzwaniać do ich biur obsługi (jedno połączenie ok 20-25minut) aby udowodnić, że naprawdę zerwałem umowę. Pokazali nawet, dokument, który stwierdza, że mimo zerwania z nimi umowy nadal im płaciłem za usługi :) Takiego bałaganu w papierach oraz braku jakiejkolwiek kontroli finansowej nie widziałem chyba nigdy. Jak dział księgowy takiej korporacji nie wstydzi się za to co się dzieje na ich podwórku? ŻENADA !
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

szybki czas uruchomienia usługi od podpisania umowy - kolejne źródełko :)

Wady

żenujące brak kontroli finansowej

Extra informacje

Telewizja Vectra (TV) opinie