Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • VW Bank direct
  • /
  • 1

Opinie o VW Bank direct

Finanse VW Bank direct opinie
Obsługa klienta
3.77
Oferta
4.07
Prostota obsługi
4.31

Średnia ocen

4.05

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

14

dodanych opinii

 

~paweł / 2016-04-30

po 15 latach z bankiem nadszedł czas rozstania - powodem jest przejście z tokena na system sms! - dziadostwo.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.00

~Marek / 2016-02-24

mam konto od samego powstania VW Banku w Polsce czyli ok 15 lat uwazam ze to dobrz bank mimo oz sa pewne niedogodnosci zwiazane z brakiem oddzialow .
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Prostota obslugi , niskie oplaty

Wady

Brak odzialow ,

Extra informacje

~AnaBanana / 2015-09-24

UWAGA!!!! KARTA Z MOZLIWOSCIA PLACENIA PRZEZ INETRNET KOSZTUJE 10 PLN/MC, PODSTAWOA KARTA WYDAWANA DO KONTA E-DIRECT VISA ELEKTRON NIE DAJE MOZLIWOSCI ZAKUPU W INERNECIE.konto jest brdzo dobre,bezplatna obsluga przez internet.KROTKO CZYNNE CALL-CENTER.SLABE OPROCENTOWANIE
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

czytelne, bezpieczne-token

Wady

UWAGA! KARTA Z MOZLIWOSCIA PLACENIA PRZEZ INETRNET KOSZTUJE 10 PLN/MC

Extra informacje

5LAT

~uber alles / 2015-05-17

Mam rachunek w tym banku 14 lat oraz rachunki w 4 innych bankach i uważam, że rachunek w tym banku jest najlepszy jaki do tej pory miałem.Rachunek jest dobrze zabezpieczony-hasło+token oraz ustawiane limity. System transakcyjny czytelny, znakomity i pozwala znaleźć każdą potrzebną informację oraz zaplanować transakcje daleko "do przodu". Nie jest kosztowny i nie wyłudza pieniędzy pod byle pozorem. Ma przejrzyste zasady i się ich ściśle trzyma. Nie rozumiem ludzi, którzy mają jakieś zastrzeżenia.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

opisane powyżej

Wady

Brak - ale przydało by się 1 udoskonalenie. Szczupłośc miejsca mi na to nie pozwala.

Extra informacje

Minimum 14 lat - BEZPŁATNIE

~MLB / 2015-01-02

Nie wiem, czego ludzie oczekują od konta internetowego, ale ja mam konto już od 4 lat i działa bez zarzutu. Nie korzystałam jeszcze z telefonicznej obsługi ponieważ nie było potrzeby, więc na ten temat nie będę się wypowiadać.
Oferta
Prostota obsługi
4.00
Zalety

Token wymieniają przed czasem, konto czytelne, przelewy szybkie.

Wady

Rzadkie ale długie przerwy techniczne (ok. 24h)

Extra informacje

4 lata

~mattik / 2013-07-28

Bardzo fajny bank, każdy wie za co płaci i nawet opłatę za wypłate z bankomatu da się przeboleć bo zawsze wiadomo ile za nią pobiorą. Serwis internetowy nie jest zbyt przejrzysty ale da się go opanować Z telefonicznej obsługi klienta chyba tylko raz korzystałem i co było dziwne miła konsultantka która chciała pomóc.Karta debetowa najlepiej zaprojektowana graficznie spośród wszystkich kart jakie posidam
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.67
Zalety

Jasny cennik usług nigdy nic nie zaskakuje typu nieprzewidziana opłata za coś

Wady

Największą i jedyną wadą moim zdaniem jest token

Extra informacje

Konto posiadam od ok 3 lat

~XYZ / 2013-05-23

Bank ma problemy ze swoim systemem komputerowym. Moja lokata 3-miesięczna mimo ustawionego automatycznego zakończenia była przetrzymywana przez bank po terminie zakończenia lokaty. Dopiero po sprawdzeniu w opcjach lokaty i po interwencji e-mailowej pieniądze z lokaty spłynęły na konto. Oczywiście bank jako datę operacji wstawił termin zakończenia lokaty, a za czas przetrzymywania pieniędzy (nie było ich na koncie) oprocentowania nie policzył. Teraz regularnie robię zrzuty ekranu ze stanem konta, bo obawiam się, że pieniądze mogą przypadkiem zniknąć z konta.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

nieskomplikowany interfejs obsługi internetowej, przyzwoite oprocentowanie lokat

Wady

niesprawny system informatyczny, nie gwarantuje bezpieczeństwa ulokowanych pieniędzy, brak możliwości w systemie internetowym modyfikacji PINu karty, zerowe oprocentowanie podstawowego konta

Extra informacje

10 lat

pl.j / 2012-08-16

Niezly bank. Przejrzyste zasady , brak ukrytych oplat, bardzo dobry interfejs, wygodny token,dostep do kasy we wszystkich bankomatach, zestawienie operacji paierowe gratis, profesjonalna obsluga konsultantow szkoda tylko ze nie ma jej w soboty i niedziele no i w nocy.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Przejrzyste zasady , brak ukrytych oplat, bardzo dobry interfejs, wygodny token,dostep do kasy we wszystkich bankomatach, zestawienie operacji paierowe gratis,

Wady

Slabsza oferta jesli chodzi o oprocentowanie niektorych lokat niz w niektorych innych bankach

Extra informacje

12

~Sylwia / 2012-08-07

Każdy Bank ma swoje plusy i minusy. Czytając wszystkie opinię z niektórymi mogę się zgodzić z innymi jednak nie. Jeżeli ktoś jest wygodny i nie chce mu się czytać przed założeniem rachunku Tabeli Prowizji i Opłat to wychodzą kwiatki, że są jakieś opłaty. Jeżeli chodzi o korzystanie czy nie korzystanie z rachunku to jak widać opłaty są takie same. A przy koncie prywatnym nie ma tych opłat wcale. Konto przy podstawowym korzystaniu bez pomocy konsultantów(przelewy wychodzące przychodzące itd) jest bezpłatne. Faktem jest to, że założenie rachunku może trwać raz dłużej raz krócej ale informację o tym dostaje się przed wysłaniem dokumentów więc to jest plusem, że nikt nie oszukuje, że będą dokumenty za 2 dni i rachunek będzie otwarty.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

bardzo sympatyczna wyrozumiała i starająca się pomóc obsługa; koszta obsługi, przelewów,

Wady

Extra informacje

ok. 9 m-cy

~mirek63 / 2012-04-08

10 lat jestem klientem banku. Jest to moj 2 bank. Przeszedłem do vwbanku z BPH gdzie znalazlem sie przez wchloniecie mojego oryginalnego banku PBK . Z VWbankiem nigdy nie bylo zadnych problemow z wyjatkiem dlugotrwalych procedurami zalozenia konta 10 lat temu. Korzystam z lokat konta Plus i direct standard sporadycznie z karty debetowej. Poniewaz nigdy nie mam potrzeby wyplat z bankomatu ponizej 400zl praktycznie wszystkie bankomaty mam za darmo od 10 lat.Oprocz konta w Wbanku mam jeszcze rachunek maklerski w millenium przez to mam bezproblemowa mozliwosc (jezeli mam takie potrzeby) wplat gotowki.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

Koszty, niezawodnosc, przejrzyste i stałe "reguły gry"

Wady

Za niskie w stosunku do rynku oprocentowanie lokat

Extra informacje

10

~Facet123 / 2012-02-09

w prezencie na urodziny i kartke. Teraz tylko kartka na świeta została. Obsługa telef. bez zarzutu. Przy otwieraniu konta e-direct dokumenty dostałem w czasie przyzwoitym, potem przysłali tokena a teraz karte bankomatową. PINU nie ma jeszcze ale ma dojść osobno. Narazie jest ok, tak na 4.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Obsługa telekonsultatów.

Wady

Nie wiem jak działa e-direct, ale sie dowiem

Extra informacje

10 lat, zero zł.

~mietekbw / 2011-10-09

Jestem zdziwiony tymi wszystkimi krytycznymi opiniami, ale też założyłem w tym banku.Czas pokaże jaki to bank!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Konto otwarte bardzo blyskawicznie

Wady

Extra informacje

~ditum.org / 2009-05-11

Ja również mam kłopoty z założeniam u nich konta firmowego. Ponad miesiąc temu złozyłem wniosek przez www. Kilka dni czekałem na telefon, potem 2 tygodnie na umowę i papiery. Teraz 3 tydzień czekam na aktywację konta. Dokumenty dostałem niekompletne - brakowało Ustanowienia Pełnomocnictwa i co ciekawe paniusia na Infolinii koniecznie chciał mi wmówić, że to ja zgubiłem ten dokument... żenada. Potem się, że onie czekają na dokumenty rejstracyjne firmy, ale NIKT mnie o tym nie raczył poinformować. Ciągle się zastanawiam czy to bank, któremu można powierzyć swoje pieniądze.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

brak opłat za prowadzenie konta

Wady

koszmarnie długi czas zakładania konta i zupełny brak odpowiedzialności za tenstan

Extra informacje

~youna / 2009-04-28

Niestety, jak poprzednik, mam ogromne zastrzeżenia do procedury zakładania konta i obsługi na infolinii. Już przeszło miesiąc upłynął od wypełnienie formularza na stronie. Mam wreszcie - wydaje się - komplet dokumentów, a do swojego konta dostać się nie mogę. Impertynencja i brak kompetencji, zbywanie klienta, to podstawowe cechy konsultantów, na których zgłoszenie czeka się po 15-20minut! W innych bankach - tu szczególnie muszę wyróżnić DB-24 - obsługa jest szybka, miła i pełna zaangażowania, włącznie z przeniesieniem kontaktu na drogę mailową w celu jak najlepszego obsłużenia klienta. Mam tylko nadzieję, że dalsze użytkowanie konta po pierwszym, już mocno niecierpliwie oczekiwanym logowaniu, nie będzie wymagało kontaktu z aroganckimi paniami konsultantkami.
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

trudno ocenić nie mając możliwości używania własnego konta; oferta wygląda zachęcająco

Wady

brak dostępu do bezpłatnej infolinii z komórki, brak kompetentnych konsultantów, a w konsekwencji długie oczekiwanie na konsultanta, długie rozmowy z miernymi efektami, długie otwieranie konta

Extra informacje

Finanse VW Bank direct opinie