Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Odtwarzacze mp3
  • /
  • VEDIA A10
  • /
  • 1

Opinie o VEDIA A10

Elektronika VEDIA A10 opinie
Cena/Jakość
3.06
Jakość dźwięku
4.13
Jakość wykonania
3.29
Parametry
3.5
Wytrzymałość
3.06

Średnia ocen

3.41

w skali od 1 do 5.

 

VEDIA A10 opinie VEDIA A10
3.41 1618

~tom / 2016-02-10

Nie polecam. Wady: 60 h muzyki między bajki, gra o wiele krócej, zawiesza się i trzeba go resetować, przy mrozie wyłącza się, nie jest odporny na minusowe temperatury, transmiter - jakoś muzyki w radiu gorsza od jakości z kasety, radio słabo odbiera, wyświetlacz oledowy nieczytelny gdy wyjdziemy na zewnątrz, nawet nie musi być pełnego słońca, trzeba z nim uważać - dostał kiedyś w czasie biegania wilgoci od potu i uszkodziły się przyciski. Plusy - naprawdę dobra jakoś muzyki na dołączonych do niego słuchawkach. Więcej bym go nie kupił.
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
1.60
Zalety

ładnie gra, słuchawki dają ładny dźwięk

Wady

zawiesza się, bateria nie trzyma tak długo jak twierdził producent, na mrozie wyłącza się, wyświetlacz nieczytelny w jasny dzień, słaba jakośc transmitera, radio słabo odbiera

Extra informacje

3 lata, 100 zł

~Andrzej / 2014-04-16

Upadł z wysokości ok 60cm był w silikonie, mimo to wyświetlacz padł, wysłałem na gwarancje - musiałem płacić za naprawe, po tym okazało się że te sprzęty tak mają ze im wyświetlacz pada. niby Polski a chińszczyzna poza tym zaprojektowany słabo! mam wrażenie że i projekt jest chiński a firma vedia to tylko dystrybutor szajsu
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
1.60
Zalety

bateria

Wady

wszystko inne

Extra informacje

179zł 3 lata

~keramein / 2013-01-18

Odradzam wszystkim zakup tego urządzenia, nie piszę odtwarzacza bo nie zasługuje na to miano. Mam A10 od października 2012 był już 4 razy w serwisie. Wraca praktycznie z tymi samymi usterkami i wg. serwisu wszystko jest ok.
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
3.40
Zalety

zalety są tylko w specyfikacji

Wady

długi czas uruchamiania , po włożeniu karty sd 8GB uruchamianie urządzenia trwa bardzo długo. samoczynne wyłączanie się , resetowanie, przycinanie się utworów, odtwarzanie po kolei to odczyt alfabetyczny !??. ocena ogólna 0

Extra informacje

cztery miesiące , 160 zł

~piomega / 2012-10-10

mam A10-2GB. Sprzęt wystarczający. Po roku ekran zaczął wyświetlać odwrotnie - lustrzane odbicie i dołem do góry. Resety i aktualizacje nie pomagają. Wysyłam do fabryki.
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
2.20
Zalety

na dobrych słuchawkach wystarcza

Wady

awaryjność

Extra informacje

1,5 roku - 100zł

~Andrzej / 2012-02-27

Na pewno wielki plus za jakość dźwięku. Dostarczone słuchawki są naprawdę dobre(porównywałem je z innymi znanych firm creative i philips) Po wgraniu najnowszego softu nie ma z nim większych problemów z wieszaniem się. Nie bardzo mogę rozgryźć transmitera, być może to ja robię coś nie tak. Wyświetlacz na pewno nie ndaje się na słoneczne dni. Trzeba wtedy radzić sobie bardziej na wyczucie , niż polegać na wzroku. Jedyne co mnie w nim naprawde irytuje, to że przy słuchaniu radia z maksymalnym ściszeniem jest nadal za głośno . To przeszkadza gdy się słucha nocą.
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
4.20
Zalety

dźwięk , bateria, słuchawki , nawigacja

Wady

Transmiter , wyświetlacz, brak możliwości większego ściszenia radia

Extra informacje

ponad rok , zapłaciłem 129 zł

~tomek / 2011-05-29

nie chce dzialac zawiesza sie nie idzie go ruszyc ani kompem ani ładowarką pochodzilo toto moze 5 dni z przerwami w ciagu miesiaca ale k........ nie dziala jak sie wylaczylo tak juz nic go nie rusza komp go nie wykrywa SZITT

~Antol / 2011-04-08

Witam Kupiłęm Vedię jakieś 3 miesiące temu. Pierwszy egzemplaż miał problemyz z baterią i kablem - zostało ożeczonę że nie nadaje się do naprawy. Dostałem zwrot kasy. Kupiłem 2 egzemplaż, również ma wadliwy kabel usb, ale sprzęcik 1 klasa. -bateria wytrzymała - nie mam pojęcia czy wytrzymuje te 60 godz, ale wiem, że przy kożystaniu ok 2 godz, dziennie ładowarka potrafi się nieżle zakurzyć między ładowaniami - właśnciwie zapomina się że ten sprzęt potrzebuje ładowania. - jakośc wykonania - brak zastrzeżeń do samego urządzenia, natomiast akcesoria to kabel - na 2 egemplaże obydwa kable były wadliwe ( sorzęt po podłączeniu do kompa załączał się na 3 sek i rozłączał i tak wkółko)-niezawodność- właścivie w tej materii jest tak jak na sronie producenta napisane - wszystko działa prawidłowo (chodź czasem przydaje się spinacz do restartu raz na 2 miesiące)Innymi słowy opłaca się zapłacić taką kasę, ewentualnie odwiedzić serwis w sprawie chorób niemowlęcych, a później cieszyć się niezawodnym, funkcjonalnym, z dobrą jakością dzwięku sprzętem mp3, który wicina w pień konkurencje ceną, !!!Zdecydowanie polecam!!!!
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
4.60
Zalety

mocna bateria, bdb jakość dźwięku, funkcjonalność, transmiter, 2 minijack, gniazdo microSD

Wady

kabel usb który jest wadliwy w dużej ilości egzemplaży (mi się trafiło 2/2),

Extra informacje

3 mies, 115 zł 2 GB

~Pechowiec / 2010-12-12

Poszedłem do pobliskiego sklepu rtv mix agd, kupiłem ten odtwarzacz. W tym samym dniu po rozpakowaniu okazało się, że nie działa podłączenie do komputera. Zdesperowany znalazłem inny kabel (sprawny) i też nie działało. No to sprawa była jasna, że coś jest z samym mp3. Poszedłem do tego sklepu z reklamacją, ale Ci zamiast tego po prostu zwrócili mi pieniądze jakby wiedzieli, że coś jest nie tak. Zaraz potem udałem się do media expert, kazałem otworzyć i wypróbować sprzęt przy świadkach w sklepie. Błąd identyczny. Nie działał. Jestem pewny, że to wadliwa produkcja na całej linii. No i na pewno nie jest tych odtwarzaczów 2, a zdecydowanie więcej. Dlatego uważajcie na ten sprzęt!
Jakość wykonania
1.00

~lastrites / 2010-10-20

Badziew jakich mało !!!! cala media to wielki syf trzymajcie się z daleka od tej firmy ,kupiłem A10 tragedia transmiter się ścisza po każdym podłączeniu do komputera resetuje się godzina był w czasie odtwarzania plików FLAC przerywa w czasie przejścia jednego utworu w drugi aktualizacje oprogramowania nic nie zmieniły juz 2 razy wysyłałem do serwisu, nie wiem co mnie podkusiło kupiłem B6 i tu dopiero przezywam horror problemy z ładowaniem plus bardzo krótkie przerywania w czasie odtwarzania plików audio jak również transmitera, w serwisie była juz 4 razy i frajer który tam pracuje za każdym razem pisze ze jest wszystko ok .Jak tam zadzwoniłem i go zje... to odpowiedział ze oni nie gwarantują poprawnego odtwarzania muzyki !!!!!!!! szok !! straciłem ok 600 zł napisałem pismo do Vobis o zwrot kasy i tez to olali bo serwis pisze że jest wszystko ok !!!!!! ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
2.60
Zalety

DUŻA POJEMNOŚĆ , CENA

Wady

ZAWIESZANIE , ŚCISZANIE TRANSMITERA ,WYŚWIETLACZ ,WYKONANIE

Extra informacje

OK 2 LAT 250 ŻŁ

~bitels / 2010-09-22

Jakieś 24 h temu kupiłem sprzęt - wahałem się długo po tych negatywnych opiniach o sprzęcie. Ja nie mam nic do zarzucenia - nie występowała żadna usterka z opisanych w negatywnych opiniach - były tylko problemy z połączeniem z kompem ale po aktualizacji oprogramowania. Śmiga bezproblemowo; nie ma samoczynnego wyłączania się sprzętu, żadnych trzasków na ścieżkach i tak jak już opisane - bardzo dobra jakość dźwięku. Transmiter działa - rzeczywiście nie jest na maxa głośny, ale jak ktoś chce zagłuszać dyskotekę swoim wyczesanym sprzętem grającym w furze to pomylił adresy - Głośność jest conajmniej zadowalająca.Radio działa dobrze - nie mam zastrzeżeń.Prędkość działania naprawdę ok - jeśli chodzi o wbudowaną. Kartę 4gb radzi sobie - chwilę wczytuje ale później śmiga.Obudowa wygląda na solidną (wybaczcie że nie zrobiłem testów zderzeniowych:). Wszystkie połączenia testowałem na luzy i przegięcia - nic się nie rozłącza i ani nie trzeszczy.Wyświetlacz chodź nie duży to czytelny i wystarczający. JEDYNA rzecz jaką można zaliczyć do wad to że umieszczenie joy-a - problemu z obsługa jedną ręką - ale teraz to już przegiąłem z czepianiem się do szczegółów.Myślę że właściciele tych negatywnych opinii po prostu trafili na wadliwe egzemplarze i nie gwarantuje że nikt na nie nie trafi, ale myślę że zdecydowana większość jest wolna od wad.Za taką cenę POLSKA myśl techniczna jest bardzo funkcjonalna i na dodatek ceną wyżyna w pień konkurencję. Jestem dumny z tego produktu mimo że prawdopodobnie Chińczycy przyłożyli swoją żółtą owłosioną łapę do produkcji tego sprzętu. Ta mp3 nie ma konkurenta na rynku w takiej cenie i funkcjonalności. Z początku jak już pisałem wahałem się czy nie wyrzucę pieniędzy w błoto.Teraz wiem, że lepiej nie mogłem zainwestować.NAPRAWDĘ POLECAM i mam nadzieję że moja opinia okaże się pomocna!
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
4.80
Zalety

Dobra jakość dźwięku, bogactwo funkcji min. nagrywania, transmisji, czytnik kart SD

Wady

mogła by czytać większe karty jak 8 GB :D i brak wyświetlania w 3D :D

Extra informacje

24 h testowania :) 115zł

~Agula / 2010-08-14

A10 kupiłam po długim poszukiwaniu dobrego odtwarzacza który miałby dobrą jakość dzwięku i czytał w miarę dużo formatów plików, miał wytrzymałą baterię i był w miarę przyjemny w użyciu. Jednak już od pierwszego użycia doznałam rozczarowania i miałam ochotę wyrzucić go przez okno, po prostu miał zbyt dużo błędów, aby można go było używać. Dopiero po wgraniu nowego softu, mogłam zacząć korzystać, jednak nadal drażni mnie cykliczne zawieszanie się lub samoistne wyłączanie się. Problemy z odczytem dużych kart pamięci, czy nawet nie czytanie jej wcale jeżeli moją 4 GB kartę zapełnię (musi być ok100mb wolnej pamięci) a rzekomo daje radę z 16GB ....Teraz bateria ..... 60h !!!! Kpina !!! trzyma tylko do 10h (mówię tu o słuchaniu bez dotykania odtwarzacza) Jeśli w trakcie słuchania przewijamy kolejne kawałki czy chodzimy po menu ten czas zmniejsza się wprost proporcjonalnie... Niesamowite rozczarowanie!!! A baterii niestety nie zmienimy na mieście czy w autobusie...Radio - cóż ... jak złapie fale, ma się szczęście lub znajduje w jednym miejscu :P można słuchać bez problemu.Jedynie co mniena prawdę zadowala to jakość dźwięku, mnogość formatów plików zwłaszcza OGG czy FLAC, dyktafon który bardzo dobrze się sprawdzaDo menu można się przyzwyczaić. Jednak kosztował mnie zbyt wiele bym pomyślała kiedykolwiek o poleceniu go komukolwiek, czy kupnie drugi raz. Lepiej już dołożyć i kupić z innej firmy. Nigdy nie zawiodłam się na firmie Panasonic.
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
3.00
Zalety

Jakość dźwięku, obsługuje bardzo duzo formatów, mały praktyczny rozmiar, dwa porty słuchawkowe, SRS,

Wady

Słaba bateria, problemy z odczytem zapełnionej karty pamięci, zawieszanie i samoistne wyłączanie się

Extra informacje

2 lata

~lasciousboy / 2010-07-30

Powiem że nie mam do zarzutu jakości dźwięki i eQ oraz wykonania lecz oprogramowanie jest stosunkowo słabe dlatego radze je uaktulnić na stronie producenta jest to bardzo proste i dobrze opisane po tym zabiegu odtwarzacz działa bez zarzutu zero przycinania itp. pozdrawiam
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
4.40
Zalety

cenajakoścdużo funkcji2 wejścia słuchawkowedużo akcesoriów (pokrowiec,ładowarka,smycz,kabel usb)duży czas działania baterii do 40h przy ciągłym, słuchaniu

Wady

oprogramowanie ( w razie problemów radze uaktulnić na stronie producenta http://www.vedia.pl/2,0,,,,download.php)

Extra informacje

1 rok 130zł

~genmar / 2010-06-30

WitamPostanowiłem opisać swój przypadek, abyście 2 razy się zastanowili nad zakupem odtwarzaczy firmy Vedia.Posiadam model Vedia A10, który już od pierwszego uruchomienia zdradzał różne wady (losowe trzaski i przeskoki w ramach utworu, samoczynne wyłączanie się urządzenia podczas odsłuchu, nie ładowanie się się za pośrednictwem dołączonej ładowarki). Naprawa trwała prawie 4 tygodnie i otrzymałem urządzanie z opisem w karcie naprawy - "wymiana akumulatora". Błyskawicznie okazało się, że podjęte przez serwis kroki rozwiązały tylko jeden problem - ładowania. Trzaski, zgrzyty i inne efekty specjalne, podobnie jak i bardzo irytujące (zwłaszcza, że przy tym następował reset ustawień) samoczynne wyłączanie się pozostało. Wysłałem więc, zgodnie z sugestią serwisanta urządzenie ponownie. "Naprawa" trwała 3 tygodnie, tyle, że tym razem otrzymałem paczkę z firmy Vedia za pobraniem - 15zł.Zadzwoniłem, żeby dowiedzieć się o co chodzi z tym pobraniem i otrzymałem informacje od lekko poirytowanego pana, że miałem wadliwe mp3 w odtwarzaczu. Spytałem czy są pewni, że to jest przyczyna, ponieważ większość plików wrzuconych do odtwarzacza są zrobione przeze mnie własnoręcznie(za pośrednictwem WMP) z oryginalnych CD i co jeśli się mylą. Na pierwszą część pytania powiadomiono mnie o czymś co jest chyba ewenementem w świecie takich urządzeń, iż wystarczy jedna uszkodzona mp3 w urządzeniu, by wszystkie źle działały; drugą pominięto. Odebrałem jednak na poczcie przesłany odtwarzacz i zgodnie z sugestią serwisu dokonałem upgrade'u firmware. Po wgraniu nowych mp3, okazało się jednak, że o ile wyłączanie się urządzenia zniknęło, o tyle wszelkie syfiaste dodatki raczą moje uszy w najlepsze w dalszym ciągu. Aby rozwiać wszelkie wątpliwości sięgnąłem jednak jeszcze po EAC+Lame, czyli najczęściej rekomendowany software do zgwywanie WAV i kompresji mp3. Wynik tego eksperymentu nie wniósł nic, tzn. urządzenie dalej dodaje losowe trzaski, tyle, że w zrobionych tak mp3 nie czyta IDTagów, co mocno utrudnia nawigację odtwarzacza. (Objaw ten serwisant skomentował, iż wiele odtwarzaczy tak, ma, co jest śmieszne w kontekście prestiżu EAC+Lame i tego, że zarówno Foobar jak i mój samochodowy mp3 oraz Creative mojej dziewczyny, czytają pliki bez problemu. Dodał jeszcze, że dla niego żadne mp3 nie są wiarygodne, oprócz zamieszczanych fabrycznie w A10 sampli dźwiękowych, na których zawsze testują przedmioty reklamowane) Oprócz tego serwis wyraził głębokie niedowierzanie co do zjawisk przeze mnie opisywanych tak, że w sumie poczułem się jak kretyn. Pojawiły się koncepcje uszkodzonych słuchawek, a w finale deklaracja serwisanta, że tak na prawdę to on nie wie o jakie błędy chodzi. W sumie powinienem był być przyzwyczajony, bo same początki mojej reklamacji to właśnie stwierdzenie sprzedawcy, który po 60 sek. odsłuchu stwierdził, że coś sobie wymyślam. Tak czy inaczej ja odpuszczam, tym bardziej, że znalazłem (niestety po fakcie, fenomenalne, że przed zakupem, znajdowałem same pozytywne, także na tym forum) inne negatywne opinie o tym odtwarzaczu, opisujące dokładnie takie same dylematy użytkowników, co świadczyć może o przyjętej przez firmę Vedia polityki sprzedawania ładnie opakowanego badziewia, dopóki się sprzedaje i kompletnej olewki jeleni - swoich klientów, a to nie wróży by dalsza procedura gwarancyjna, łącznie z wymianą urządzenia (na którą raczej się nie zanosi - usłyszałem od serwisanta) może coś wnieść.Liczę jednak, że skutecznie odstraszę potencjalnych klientów firmy Vedia, co jest jedyną rekompensatą za wyrzucone w błoto 230 zł.Podsumowując o ile kwestie brzmieniowe i jakości dodanych seryjnie słuchawek nie pozostawiają wiele do życzenia, o tyle wszystkie pozostałe mówią wiele o zjawisku kooperacji polsko-chińskiej. Sugeruję trzymanie się od produktów firmy Vedia z daleka.PS. to jest pierwsza taka opinia w moim życiu. Żadna analogiczna sytuacja wcześniej nie wzbudziła we mnie tak daleko idącej werwy i moralnego obowiązku podzielenia się tym z innymi.7 miesięcy
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

7 miesięcy

~vv / 2010-06-11

kupiłem 2 takie odtwarzacze, oba zepsuły się w pierwszym tygodniu użytkowania.wysłałem do serwisu. Pan z serwisu stwierdził, że w jednym uszkodziłem joystick, że się złamałi źle jest wgrane oprogramowanie,przez co nie działa. Za naprawę oczywiście trzeba zapłacić.bo są to uszkodzenia nie podlegające gwarancji.Drugi odtwarzacz się zawiesił tak jak pierwszy, jedynie joystick był sprawny.Za naprawę też muszę zapłacić, bo oprogramowanie-czyli to co jest od razu tłumaczone, że może źle pracować nie podlega gwarancji.W mojej ocenie mimo, że są to te same modele A10 od początku się różniły jakością, pierwszy za cicho grał i nie można było go podgłośnić-możliwe, że rzeczywiście joystick się złamał pod wpływem starań bezskutecznego podgłośnienia dzwięku.oba odtwarzacze wróciły do mnie po gwarancyjnej naprawie, za którą zapłaciłem ok.100złpo czym podczas podłączenia ich do komputerów padły.podłączyłem je jeszcze do nowego laptopa ( nie ma jeszcze żadnego wgranego programu)odtwarzacz pierwszy padł od razu a drugi zaczął być wykrywany i gubiony przez komputer co 5 sekund.(sprawdzone na 2. kablach).Uważam , że Vedia A10 to porażka, odradzam kupna tego sprzętu.
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
2.20
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~Xtof / 2010-03-06

Jakość dźwięku w tym odtwarzaczu jest oczywiście sprawą indywidualną, i nie należy zapominać o odpowiednich słuchawkach. Osobiście polecam dokanałowe, z uwagi na dobrą izolację od otoczenia. Nie "uciekają" przez nie też dźwięki o niższej częstotliwości. Mnogość ustawień equalizera ( kilka fabrycznych i 2 użytkownika, do tego w każdym można włączyć/wyłączyć w bardzo wygodny sposób przetwarzanie dźwięku SRS ) pozwala dobrać brzmienie jakiego oczekujemy.Blokowanie klawiszy jest zrobione genialnie - za pomocą przycisku na obudowie. Taka funkcja umieszczona w menu to porażka, a spotkałem się z takimi odtwarzaczami. Tutaj można to zrobić szybko i bezwzrokowo, bez uczenia się na pamięć sekwencji klawiszy. Kanalik na smycz jest przekroju kwadratu, a nie zaokrąglony, co BARDZO utrudnia jej założenie. Szczegół, ale irytujący.Bryła odtwarzacza jest niewielka, a rozmieszczenie klawiszy całkiem logiczne. Cieszą 2 wyjścia słuchawkowe. Jest na tyle lekki że upadki nie wyrządzą mu większej szkody. Wszystkie wejścia są zaślepione: w gnieździe kart pamięci znajduje się plastikowa zaślepka w kształcie karty microSD, wejście mini USB jest zabezpieczone gumą przyczepioną n stałe do obudowy.Nadajnik radiowy działa różnie, w samochodzie jest problem z prawidłowym odbiorem jeśli odtwarzacz gra cicho. Może to mankament radia samochodowego, w każdym razie sygnał nie jest szalenie silny.W instrukcji nie ma nic o tworzeniu playlist, poza "ulubione" nie znalazłem też takiej możliwości.Ponad pół roku
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
4.80
Zalety

Wady

Extra informacje

Ponad pół roku

annenke / 2010-02-08

Przed zakupem tego odtwarzacza wielokrotnie sprawdzałam jego recenzje i opinie techniczne. W końcu zdecydowałam się na zakup i nie żałuję. Mój wybór był bardzo trafny. Jestem osobą wymagającą jeśli chodzi o dźwięk a Vedia10 daje dźwięk przestrzenny, nie płaski. Dobre basy. Akumulatorek wytrzymały gra około 50 godzin. Zastrzeżenia mam jednak do wykonania, joystic którego zdaniem jest nawigacja po menu nie zawsze prawidłowo działał. To taki mankament tego odtwarzacza. Poza tym obudowa wytrzymała, wielokrotnie mi upadł i nic nie pękło, nic się nie połamało.
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
4.60
Zalety

jakość dźwięku, funkcje, cena, dobrej jakości słuchawki w zestawie, gwarancja 24 miesiące

Wady

mało dynamiczna nawigacja poprzez jpystick

Extra informacje

2 lata

~IGORRR / 2009-12-19

Mam go już z pół roku. Tyle co te mp3 przeżyło w mojej kieszenie to pożal się Boże. Wszystko działa mimo np. ostatnio prania - tak działa po wypraniu. Wyprał się w spodniach i dalej działa - zepsuły się tylko słuchawki - nic to. SUPER
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Brak - zdecydowanie.

Extra informacje

pół roku ? jakieś 170zł

~mikodemisse / 2009-03-19

Gra dobrze i tyle nie lubię dużo pisać :P
Cena/Jakość
Jakość dźwięku
Jakość wykonania
Parametry
Wytrzymałość
5.00
Zalety

same

Wady

brak

Extra informacje

mam go 3 miechy, kupiłem za 189zł od .ksy :)

Elektronika VEDIA A10 opinie