Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Uwalls
  • /
  • 1

Opinie o Uwalls

uwalls.pl

Zamość

Zakupy Uwalls opinie
Asortyment
4.02
Dostawa
4.07
Łatwość zamawiania
4.16
Obsługa i reklamacje
3.79
Poziom cen
3.77

Średnia ocen

3.96

w skali od 1 do 5.

 

Uwalls opinie Uwalls
3.96 1547

Karol / 2023-01-02

Nie poleceam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

dużo

Extra informacje

Katarina / 2022-11-10

Jolis fonds d'écran ! Ma chambre a été transformée
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

+

Wady

No

Extra informacje

Ksenia / 2022-11-09

Très bon papier et facile à habiller
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bon papier

Wady

Extra informacje

Katarina / 2022-10-21

Nous avons acheté un papier peint 3D pour une grande pièce. Le papier est vraiment incroyable! Les roses ont l'air tout à fait vivantes.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

tout bon

Wady

no

Extra informacje

Aveline / 2022-10-21

Rien à dire sur le produit qui est conforme à la commande et plutôt joli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rien à dire sur le produit qui est conforme à la commande et plutôt joli.

Wady

Pas de

Extra informacje

Maria / 2022-09-08

Papier peint de grande qualité pour les habitués des teintes délicates, j'ai acheté Papier peint Fleur, plante et pétale pour ma chambre. Ils s'intègrent à l'intérieur, pour une petite pièce les dimensions ont été choisies 1700X 1000 cm, le fleselin a vite collé et séché sans bulles, le prix est tout à fait justifié sur le site https://uwalls.fr.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktoria / 2022-09-07

zamówiłem tapetę online. wybór padł na fototapeta kolorowe kolorowe piora. Menedżerowie uprzejmie pomogli mi z zamówieniem. za tapetę o powierzchni 7,5 m² cena wynosiła 142,5 € (19 €/m²). Ogólnie jestem zadowolony z produktu i usługi. nie było problemów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

liza / 2022-08-30

Zamówiłem tapety na stronie Uwalls i chciałbym podzielić się wrażeniami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra jakość, szybka dostawa, niska cena

Wady

Extra informacje

Zamówiłem tapetę 3D na stronie. dostawa była bardzo szybka. cena bardzo fajna 19€/m2, a jakość jest na najwyższym poziomie. Zapłaciłem za zamówienie online. projekt tapety był dokładnie tym, czego chciałem.

Katerina / 2022-08-30

Zamówiliśmy z mężem tapetę do pokoju dziecięcego w sklepie Uwalls 150 x 200. Dzięki 40% zniżce zamówienie kosztowało nas tylko 72 euro. Poleć ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szeroki asortyment, szybka dostawa, konsultacje, a także dobre ceny

Wady

Tam nie ma

Extra informacje

Graza / 2022-07-22

Dotarł do mnie obraz z błędami. Dostawa szybka, ale żeby zgłosić wady trzeba wysłać dużo emeila żeby ktoś się zainteresował. Czekam trzy dni po otrzymaniu towaru, wysłałam 6 emeili i nadal cisza od strony sprzedawcy. Chyba mają zablokowaną pocztę. Choć w drugą stronę szybko działali gdy przeglądałam ich oferty. Nie polecam sprzedawcy. Drogo a klient liczy się dla firmy tylko gdy chce kupić. Natomiast jeśli są błędy w obrazie ( źle wysuszony nadruk, widać krople wysychajace i brak farby na ramie) to firma lekceważy i jest bez kontaktu!!! Nie polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybka dostawa i szeroki asortyment

Wady

Obraz z błędami, źle wysuszony, brak kontaktu ze sprzedawcą

Extra informacje

Moje wysłane maile ze zdjęciami wad bez reakcji. Zablokowana poczta sprzedawcy.

Roman / 2022-07-21

Byłem zadowolony z zakupu tapety i profesjonalnej konsultacji kierownika. Przyciąga tapeta Róże nad wodą, Nie. u01045 estetyczny wygląd i piękno obrazu. Dzięki kierownikowi, który udzielił informacji o jakości tapety, sposobie doboru faktury i innych niuansach, takich jak dostępność kleju do tapet, czas dostawy, szybko wybrałem i kupiłem. Dziękuję i polecam wszystkim firmę Uwalls i tapety.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży wybór zdjęć na stronie, dobra jakość produktów, profesjonalne doradztwo

Wady

nie mógł znaleźć

Extra informacje

możesz dodać klej do zamówienia

Pola22 / 2022-07-21

Zamówiona tapeta Fumée rouge, bardzo ekstrawagancka. Wygląda jak chmury o zachodzie słońca. Oprócz gotowych rozmiarów możesz określić potrzebne, moja tapeta ma wymiary 150x200 cm. Możesz wybrać różne materiały (Deco, Aqua, Jacquard, Shiny) posiadam Economic, ale druk premium. Możesz od razu dodać klej do zamówienia. Cena wyliczana jest automatycznie, od razu widać ile kosztuje inny rozmiar i rodzaj druku. Wartość zamówienia 120,00 €, ale był rabat 40%, w końcu 72,00 €, jestem bardzo zadowolony. Zamówienie realizowane jest bardzo szybko. Paypal i Skrill należą do metod płatności. Zapłaciłem kartą. Tapeta została zrobiona szybko, bardzo jasna i soczysta. Polecam
Zalety

duży wybór, rabaty, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

możesz dodać klej

Pola22 / 2022-07-21

Papier peint commandé Fumée rouge, très extravagant. Ressemble à des nuages ​​au coucher du soleil. En plus des tailles finies, vous pouvez spécifier celles nécessaires, mon papier peint est de 150x200 cm. Vous pouvez choisir différents matériaux (Déco, Aqua, Jacquard, Brillant) j'ai Économique, mais impression premium. Vous pouvez immédiatement ajouter de la colle à la commande. Le prix est calculé automatiquement, vous pouvez immédiatement voir combien coûte une taille et un type d'impression différents. Valeur de la commande 120,00 €, mais il y avait une remise de 40%, au final 72,00 €, je suis très satisfait. La commande est traitée très rapidement. Paypal et Skrill font partie des modes de paiement. J'ai payé par carte. Le papier peint a été fait rapidement, très lumineux et juteux. je recommande
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

grand choix, il y a des réductions, de beaux fonds d'écran livrés

Wady

Extra informacje

vous pouvez ajouter de la colle

Daria / 2022-07-21

Jestem bardzo zadowolona z pracy tego sklepu internetowego. Zamówiona tapeta. Jakość jest bardzo dobra i co najważniejsze cena nie jest wysoka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość usług i produkty wysokiej jakości

Wady

nie odnaleziono

Extra informacje

Jerzy / 2022-07-08

firma w której więcej nic nie zamówie niech pracownicy nauczą się języka polskiego i solidności w pracy
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

gładkie płutno

Wady

zamglony obraz niewyrazne kontóry

Extra informacje

Ona / 2022-05-29

Fototapeta winylowa premium Pióra Art 36161 (123000dec_3787- 2 kawałki tapety na brzegach mają jakąś wadę, po przyklejeniu przez fachowca widać pasek koloru fioletowego jaki ma jedno z piór (zabarwienie brzegu kolorem fioletowego pióra na tapecie) i tylko przy tych 2 kawałkach. Pozostałe łączenia niewidoczne. Takie coś nie powinno mieć miejsca przy tapecie premium. Po wysłaniu maila brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Daniel / 2022-05-28

Robili naprawy. Tym razem zdecydowaliśmy się zamówić tapetę w Internet. Zamówione w UWALLS. Pozostało bardzo zadowolona. Mili operatorzy, dobra cena, dobra jakość produkt. Termin produkcji i dostawy jest do zaakceptowania. Рolecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, usługa, Cena £

Wady

Nie

Extra informacje

Magda / 2022-03-28

Fatalna obsługa klienta. Chciałam zamówić dwie duże fototapety za ok 2000 zł. *uja, nic u nich nie kupię. Nie można się dodzwonić, a jeśli już odbiorą to obiecują wyceny, projekty i *uj wie co jeszcze. Nie odpisują na mejla. Mają w *** klientów. Ja też mam już ich w ***. Nie chcą pieniędzy to nie, kupię gdzie indziej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

Dana / 2022-03-21

ROSYJSKA FIRMA!!! I jakość obsługi tudzież rosyjska. Niech zrobią tapetę Putinowi. Może do pałacu....

Hanna / 2022-03-11

PORAŻKA! Tapeta inna niż na zdjęciach, z jakimiś plamami. Brak pomyślnego rozważenia reklamacji. Poszło kupę kasy, a tapeta jest szpetna. Szczerze odradzam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

-długi czas oczekiwania, tapeta brzydka, z plamami, inny kolor. OCENA TO 0

Extra informacje

Eugene / 2022-02-25

Jestem zadowolony z pracy tej firmy. Moje zamówienie zostało szybko zrealizowane. Tapeta jest dobra. Materiał: polary. Ich dostawa jest trochę długa. Ale wszystko się udało. Jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

duży wybór

Wady

dostawa

Extra informacje

Andrzej / 2022-02-24

Porażka szkoda opisywać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Porażka

Extra informacje

Krystyna / 2022-01-10

Dzisiaj otrzymałam zamówiona tapetę.Oczywiscie musiałam kilka razy dzwonić i pytać czy przyjęte zamówienie kiedy wyślą itp.Nie są zainteresowani kontaktem z klientem.Po otwarciu przesyłki przeżyłam szok.Na zdjęciu wyglądają pięknie a rzeczywistości kolorystyka nie ma nic wspólnego z oryginałem.Stracilam 504 zł i nie przyklejem tego na s cianie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Nie zgodne kolory,brak kontaktu ze strony firmy z klientem

Extra informacje

Danuta / 2022-01-09

Mija tydzień i brak reakcji firmy,czyli mają gdzieś klienta. Najpierw nie oddzwaniali na podany sobie numer. Potem puścili mi sygnał i... rozłączyli. W końcu sama zadzwoniłam. Na życzenie wysłałam wzór,rozmiary i ewentualne życzenia. Po kolejnej ciąży znów zadzwoniłam. Wizualizację miałam dostać kolejnego dnia,bo akurat projektantka ma urlop. Minęły kolejne dni i cisza,czyli nie zależy im na indywidualnych klientach. Kup gotowca i...spadaj.

Ola / 2021-11-24

Nie spodziewałam się tak dobrej jakości produktu. Fototapety mi się zawsze kojarzyły z tymi papierowymi “widokami lasu” z epoki PRL. Zobaczyłam jednak fajny kwiatowy motyw, piękne róże na ciemnym tle, i dałam się przekonać. Wybrałam stronę uwalls.pl, bo mają dużo pozytywnych opinii (i całkiem słusznie, jak już wiem). Zamówiłam winylową tapetę, przyszła mi w 2 dni. Wygląda lepiej, niż na zdjęciu! I łatwo było nakleić, bo ta podstawa jest z jakiegoś grubego materiału, dzięki czemu tapeta ładnie przylega do ściany. Polecam uwalls, miło mnie zaskoczyli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

nie znalazłam

Extra informacje

4 miesięcy

Łukasz / 2021-08-18

Żal mi przyszłych klientów. Zamówiona tapeta w najdroższej wersji okazała się totalnym przepraszam za wyrażenie gównem. Grafika jeszcze gorsza niż samo nasycenie kolorów. A przypominam produkt przepłacony i zamówiony w formacie „premium”. Zakup zwykłej marketówki byłby byłby zdecydowanie lepszy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Agnieszka / 2021-08-17

Jestem bardzo zadowolona z tapety. Wyraźne, piękne wzory. Wygodne opakowanie i instrukcje. Łatwo się klei.Polecam skleр.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

5+

Wady

Extra informacje

Gabriela / 2021-08-16

Właśnie szukałam fototapety do pokoju dziecięcego, trafiłam na następującą opcję: https://uwalls.pl/fototapety-muzyka-38226/. Zdjęcie na stronie jest alarmujące, bardzo mocno przeredagowane pod kątem urody, ale dziecku się podobało. Kupiłam. Zamówiłam 5 rolek - szybko uzgodniliśmy dostawę telefonicznie. Mieszkamy w Krakowie - przywieźli go w 3 dni. Jeśli sami je wyprodukowali, nie wywieziono ich z magazynu, to dość szybko. Produkty są w porządku, bez zmarszczek. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa 3 dni

Wady

Extra informacje

Polecam!

Emilia / 2021-08-09

Cześć wszystkim! Kilka dni temu kupiłam fototapetę z pięknymi, białymi różami do salonu. To po prostu rozkosz! Wcześniej ustalaliśmy z konsultantką wymiary i terminy dostawy, żeby wszystko idealnie pasowało, tapeta dotarła, porządnie zapakowana w rolki i, co nas ucieszyło, szybko 3 dni. Dziękuję za jakość usług, zbliża się remont w sypialni, odezwę się ponownie))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wspaniała komunikacja

Wady

Nie

Extra informacje

Radzę wybrać materiał żakardowy, który szczegółowo omówiliśmy z konsultantem, jego różnice w stosunku do innych oraz ostateczną jakość

Marta / 2021-08-06

Kupiłam tutaj fototapety do przedszkola, z kreskówki Auta. Dziecko jest zachwycone, ciągle jest do nich rozdarte, żeby coś narysować.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Magda / 2021-08-04

Postanowiłam udekorować ściany w korytarzu i zamówiłam serię obrazów o tematyce kosmicznej (różne planety Układu Słonecznego). Pięknie prezentuje się na ścianach, myślę, że niedługo zamówimy więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Piękne obrazy

Wady

nie ma

Extra informacje

polecam rozmawiać z menedżerami, mogą dużo doradzić

Katarzyna / 2021-07-29

Tapeta na żywo okazała się jeszcze jaśniejsza i bogatsza niż na zdjęciach z serwisu) Dostawa trwała trzy dni. Rolki dotarły nienaruszone, nieuszkodzone i starannie zapakowane. Zamówiłam dla dziecka do żłobka, wybrałam tapetę Manhattan nocą z lotu ptaka. Nadruk jest elegancki i doskonałej jakości. Najpierw wskazali ilość 3 sztuk, po potwierdzeniu zgłoszenia poprosiłam o dodanie kolejnej rolki) Powierzchnia wyszła ponad 10m, zrobili mnie też zniżkę)) Dziecko jest zachwycone, a nam też się podoba Tapeta)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra zniżka

Wady

Extra informacje

Dorota Pankiewicz / 2021-07-26

Wybór jest taki, że oczy podbiegają do góry)) Wybraliśmy do salonu, zdecydowaliśmy się na matową tapetę 3D z różami. Cena jest przystępna, na wszelki wypadek zamówiliśmy pięć rolek. Szczególnie ucieszyło mnie to, że zapłacili bezpośrednio kurierowi, po wcześniejszym przyjrzeniu się jakości tapety. Dostawa w trzy dni, numer zamówienia przesłany e-mailem. Tapeta przyszła zapakowana w tubę, plus umieścili szczegółową instrukcję) Niedługo ją przykleimy, myślę, że efekt końcowy nie zawiedzie))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry wybór tapet do salonu

Wady

Extra informacje

Martyna / 2021-07-22

Przez długi czas wybieraliśmy fototapetę, nie mogliśmy zdecydować się na zamówienie bez obejrzenia produktu, dopóki nie porozmawialiśmy z menadżerom. Rozłożyłem na części pierwsze informacje o składzie materiału i technikach klejenia każdej firmy. Dostarczone szybko, nawiasem mówiąc, przedpłata nie została pobrana, wszystkie rolki są dobrze zapakowane, nie jest realistyczne uszkodzenie i zabrudzenie w takim opakowaniu! Kolor i wzór wyszedł dokładnie tak, jak obiecano, wklejony bez udręki razem z mężem na wieczór, tapeta leżała płasko na ścianie, bez pęcherzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam Uwalls

Wady

Extra informacje

Patricia / 2021-07-19

Tekst recenzji: Przez długi czas wybieraliśmy fototapetę i zdecydowaliśmy się na delikatne kwiaty orchidei, ponieważ powiększa ona optycznie pomieszczenie. Konsultantka Kasia pomogła w wyborze, specjalne dzięki dla niej! Doskonale trzymają się, są bardzo trwałe, nie rozrywają się, nie rozciągają. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko ok

Wady

nie ma

Extra informacje

Miła obsługa

Kasia / 2021-07-13

Trzeba było ulepszyć ściany w małym sklepie z polskimi towarami jak najbardziej budżetowo. Długo myśleliśmy o projekcie, dopóki nie znaleźliśmy tej strony internetowej. Wybór fototapet w stylu polskim okazał się bardzo duży. Wybraliśmy tapetę z pomocą menedżera. Pomogli nam również wybrać rozmiar i fakturę materiału. Wszystkie rolki przyszły na czas. W żadnym z nich nie znaleziono małżeństwa. Wygląda naprawdę świetnie. Bardzo dziękuje za pomoc. Otwierając nowy sklep, na pewno wszystko ponownie zamówimy tu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wybór fototapet w stylu polskim okazał się bardzo duży.

Wady

nie ma

Extra informacje

Wszystkie rolki przyszły na czas. Wygląda naprawdę świetnie.

Alicja / 2021-07-07

Bardzo podobała mi się tapeta, wszystko, co wydarzyło się podczas wybierania układu z menedżerką i momentu wklejenia tapety, wszystko jest super. Jedynym rozczarowaniem jest przewoźnik, ten UPS. Obiecali mi przesyłkę w środę około 12. Musiałem zmienić plany, żeby to zdobyć. W rezultacie oczywiście nie przyjechali. Oszukali głowy i przywieźli w końcu po kolejnych 3 dniach. Nie przeprosili, nie odbierają telefonu ((
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Uwalls super

Wady

zły przewoźnik

Extra informacje

natychmiast zadzwoń do przewoźnika i zaprzysięż z nim od razu, aby nie tracić czasu.

Basia / 2021-07-05

Z Uwalls cała moja rodzinka zamawiała, także ja się nie bałam - raczej wszyscy byli zadowoleni, więc nawet nie szukałam innego sklepu. Wszystko jest ok tylko że cena była niepoprawnie obliczone na stronie. Powiedział, że to jeden ze starych produktów i został wyczyszczony i zaktualizowany na stronie, ale ten został pominięty. Ale otrzymałam jescze dodatkowy rabat za to :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Ceny, asortyment bardzo dobrzy, otrzymaliśmy gratis

Wady

Dostawa opóźniona o trzy dni, ogólnie nic strasznego, ale kłopoty

Extra informacje

Może być niepoprawne obliczenie, sprawdź cenę u menedżera

Stanisław Leszczyński / 2021-06-29

Chcieliśmy mieć fototapetę, ale mamy 2 koty i dziecko. Poradzono nam brać winylową tapetę, podobno koty takich nie drą i nie niszczą. Wzięliśmy niewielką tapetę do wnęki 200x170, tam gdzie dzieci mają najmniej dostępu. Żona zadowolona i jakością, i wyglądem tapety. Cóż, już mi podziękowała, oczywiście ;) Polecam tę firmę, nie było żadnych problemów, wszystko szybko i na poziomie. Po prostu ekstra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

piękne! niedrogo, szybki wariant remontu

Wady

nie ma

Extra informacje

Zuzanna Nowak / 2021-06-24

nie mam żadnych pretensji, wszystko sprawnie, szybko, bezproblemowo. Fajnie by było, jakby dodali jeszcze blik, kiedy robiłam zamówienie. To zbyt proste z nim :) Ale myślę że już jest zrealizowane. Menedżerka Dorota z Uwalls powiedziała że już jest w trakcie zrealizowania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Menedżerka dzwoniła do mnie 5 razy w trzy dni i robiła wizualizację 2 razy, chodzi mi o to, że to dobry serwis

Wady

Extra informacje

Małgorzata Dydek / 2021-06-22

Numer zamówienia 3457. Zamówiłam popularne dziś pióra. Wszystko jest szybkie i proste, Jestem bardzo zadowolona. Tylko kurier jakoś magicznie nie zastał mnie w domu, mimo że byłam tego dnia w domu. Ale następnego dnia otrzymałam paczkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

nieograniczony asortyment

Wady

usługa dostawy jest trochę niedokończona

Extra informacje

Bardzo się wpodobało koleżankam

Beata / 2021-04-24

Żałuję tego zakupu. Totalne rozczarowanie wzór matowy a miał być lśniący strumień 3D druk premium kolory mdle nijakie, nie jest wart takich pieniędzy. Porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25
Zalety

Brak

Wady

Tylko wady

Extra informacje

Marta / 2021-04-06

Tapeta z wybranym wzorem dotarła dość szybko. Zamawiałam wąski pas tapety samoprzylepnej do przedpokoju więc jakość wydruku była wystarczająco dobra, efekt po przyklejeniu zadowalający. Niestety po kilku dniach tapeta zaczęła się po prostu odklejać od góry i rolować na bokach. W końcu tapeta odkleiła się całkowicie pod swoim ciężarem i posklejała. Prawie 300 zł poszło do kosza. Niestety firma Uwalls.pl zignorowała zgłoszenie reklamacji, nie było żadnego kontaktu i odpowiedzi ze strony firmy. Nie polecam! Totalne rozczarowanie, mizerna jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Brak kontaktu, brak reakcji na reklamację

Extra informacje

Karolina / 2021-04-05

Dostałam zamówiona tapetę. Wzór wybrany z szablonu UWALLS ( nie mój prywatny wzór). Jakość tragiczna, kolory wyblakłe, wzór nie realistyczny jak gdyby dziecko pomazało farbą. Dla osób zainteresowanych mogę podesłać wizualizacje, która zaakceptowałam i zdjęcia tapety, która dostałam. Napisałam do firmy, ze jestem niezadowolona, bo tapeta znacznie różni się od wizualizacji. Dostałam odpowiedz od prawnika firmy, ze nie przyjmują reklamacji i nie mam odsyłać tapety. 720zl nie do odzyskania. Także ryzyko zakupu l pozostawiam Państwu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Grażyna / 2021-02-23

Totalny zawód pod każdym względem. Fatalna jakość papieru i druku. Zdjęcia tapet na stronie ostro podrasowane i nie odzwierciedlają faktycznego stanu. Nie polecam.
Poziom cen
1.00

Adam / 2021-02-03

Nie poleca, sciema z wysyłka tapety na drugi dzień. czeka sie kilka dni. Bałagan w papierach, przez co opłacona paczka została wysłana za pobraniem..co wydłużyło czas oczekiwania. brak "profilu" klienta na stronie. Zamawiacie i możecie czekać z nadzieja ze niczego nie pomylą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brrak

Wady

Extra informacje

Anioł / 2020-11-23

Po pierwsze długie oczekiwanie na przesyłkę,a następnie po otwarciu przesyłki załamka co do tego na czym zostało wydrukowane.Wzorek na tapecie zniweczył dość dobrą jakość wydruku.Kolejna nie doruba to niezgodność z tym co zaznaczyłem,wykadrowałem w zamówieniu a to co dostałem gotowe w wydruku czyli w całości obrazek a nie jego fragment.Po zgłoszeniu reklamacji kontakt się urywa brak jakiejkolwiek chęci rozwiązania problemu.Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Opakowanie

Wady

wszystko

Extra informacje

kupujący / 2020-06-30

Nie polecam. Przy zamówieniu ich system nie jest skonfigurowany ,czyli: - nie ma żadnej informacji o zamówieniu na pocztę, przestawiający się kadr; częsty monitoring przez komunikator ( proszenie się o numer zamówienia) Po otrzymaniu tapety okazuje się, że odbiega od opisu tapety. Tagi, które podają w opisie w ogóle nie są spójne z obrazem tapety. Jakość papieru fatalna (nie rozumiem dobrych opinii, którzy piszą świetna jakość), druk fatalny -jakby brakło jakiegoś koloru. Myślę, ze te komentarze sami sobie piszą. Nie chcą słuchać o reklamacji, w sumie -to moja wina, ze taką zamówiłam. Jedynie co mogę dobrego napisać, ze mają bogatą i ładną stronę internetowa, która zachęca do zakupu. Sama ich reklamowałam na faceboock, a dziś ostrzegam. Dodam, ze nie stosują się do umieszczonego na swojej stronie regulaminu zwrotów i reklamacji.Do dziś czekam na zwrot pieniędzy.
Zalety

Bogarta strona internetowa

Wady

jakość, obsługa, system kadrowania,

Extra informacje

nie uznaja reklamacji i zwrotów

Zakupy Uwalls opinie