Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Urban City
  • /
  • 1

Opinie o Urban City

www.urbancity.pl

Wrocław

Zakupy Urban City opinie
Asortyment
2.73
Dostawa
3.23
Łatwość zamawiania
3.36
Obsługa i reklamacje
2.29
Poziom cen
2.67

Średnia ocen

2.85

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

23

dodanych opinii

 

ppp / 2022-10-14

Jestem zadowolona z obsługi, chociaż rozmiarówka jest dla szczupłych i musiałam część odsyłać. Zamówienie przyszło szybko, ale 2 dni po odesłaniu rzeczy miałam mail, że otrzymali zwrot, a pieniądze miałam na koncie od razu. Dlatego obsługę klienta oceniam super. Bluzkę zostawiłam i jest super. Spodnie L jednak szczupłe, chociaż noszę normalnie M. Prawdopodobnie zamówię u nich ponownie, ale będę miała na uwadze branie poprawki na rozmiarówkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka i sprawna obsługa wysyłki i zwrotu

Wady

mała rozmiarówka

Extra informacje

Max / 2022-06-17

Spodnie które zamówiłem. Śmierdzą "chińczykiem" po 2 praniach i 3 dniach wietrzenia na dworze. Jeśli wszystkie produkty takie są to masakra. Jakość materiału też pozostawia wiele do życzenia. Lepszy gatunek materiału kupi się na targu za mniejsze pieniądze. Kontakt telefoniczny niemożliwy. Zdecydowanie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

-----+-

Extra informacje

Michał / 2022-05-10

Dwa razy zrobiłem tam zakupy i o dwa za dużo, skarpetki z plastiku, spodnie pękły w kroku nawet z domu nie zdążyłem wyjść, sprzedają tureckie rzeczy z bazaru i kłamią w opisach ze to polskie, jak bym chcial tureckie gufno to bym sobie w turcji kupił, nawet tekturkę z tureckiego bazarku w lirach miałem. Za wysyłkę zwrotów trzeba płacić samemu, widocznie tyle ich mają.... dno złodziejska firma, wystawiłem opinie na sklepie na temat tych tureckich pantalonów to jej nawet nie wystawili, tłumacząc się ze komentarze podlegaja weryfikacji hahahahaha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

tandetne rzeczy z tureckiego bazaru z metką w tureckich lirach

Extra informacje

Nikolas / 2022-05-04

Cześć! Uważam, że osoba, która zarządza tą firmą nie do końca wie co się tam dzieje albo zwyczajnie nie przykłada się. Zamówiłem 6 spodni. Rozumiecie to, że wszystkie musiałem odsyłać bo wymiary, które podali w tabeli różniły się np. na długości o 6/7 cm? Koleś, który pracuje w obsłudze klienta mówi mi, że zrobili po prostu kopiuj wklej. Mówił, że nie zwłocznie zrobią poprawki w tabeli i z ciekawości jak patrzałem to trwało to tydzień z groszem. Nie dostałem za to żądnego bona czy tam vouchera. Mimo to, dawałem ciągle szanse aż do dzisiaj. Zamówiłem 3 koszulki. Jedna z nich (miała dobre wymiary o dziwo) śmierdziała niemiłosiernie. Koszulka biała z czarną koroną na plecach z firmy Jigga wear. Nie wiem, był to zapach tak jakby octu czy czegoś co aż odrzucało mnie osobiście. Jakby została zrobiona w najtańszej firmie produkującej ciuchy w Azji czy tam w Turcji. Dodatkowo ani na zdjęciach ani w opisie nie było informacji, że jest zrobiona z "rękawa" czyli nie ma szwów / łączeń jak każda normalna koszulka. Jedno / dwa prania i każde niedociągnięcie wyjdzie. Reklamacja nie została uznana ponieważ tej Pani co to przyjmowała nic nie śmierdziało. Po argumencie, że dałem kilku osobom do powąchania i każdy to czuł to nagle wyskoczyła, że też dawała wąchać i nikt nie czuł. Tak jakby kłamliwy kontrargument na szybko :). Według niej to uszycie jest normalne, Zabawne bo pytając krawca mówił cos innego :P Odradzam całym sercem zakupy w tej firmie do momentu aż się nie ogarną. Obsługa klienta jak chcesz cos dopytać to usłyszysz tylko opryskliwą odpowiedz. Wielka niewiadoma jak zamawiasz ciuchy bo nie chcę się im nawet tego sprawdzać. Wymiary jak i opis - kopiuj wklej a potem różnice od 3/4 do 7 cm nawet (na długości, szerokości, na wszystkim). Zdjęcia też są słabej jakości i nie pokazują produktu jakim naprawdę jest (kolor) Dodatkowo wszystkie firmy, które wysyłają rzeczy przez Internet mają już większą świadomość i robią z lepszego materiału paczki, ekologiczne przede wszystkim. Tutaj najtańsza folia i Yolo :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Obsługa klienta, przykładania się do prowadzenia sklepu, brak darmowych zwrotów, brak ekologicznych opakowań, smród koszulek z firmy Jiggawear, wymiary w tabeli roznica sie nawet o 7 cm od prawdziwych (sam zmierzyłem), brak bonow/voucherow za pomylki z ich strony

Extra informacje

Adam / 2022-03-25

Spodnie przyszły z defektem po rozmowach telefonicznych miała być wymian towaru drugi tydzień leci nie ma pieniędzy ani spodni masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Oszuści on-line

Extra informacje

KARINA / 2022-03-12

BAD QUALITY for the price
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

bad quality

Extra informacje

not what i epected

ja / 2022-01-24

Ubrania słabej jakości. Do tego płatne zwroty a pani z obslugi klienta zdecydowanie nie zachecajaca do kolejnych zakupow
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

brak

Wady

jakosc, slaba obsluga, platne zwroty

Extra informacje

Maggie / 2022-01-07

Odebrali moją reklamację 18 grudnia Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnego maila, ani telefonu. Dzisiaj po którymś razie udało mi się dodzwonić do działu obsługi klienta. Pani, która odebrała na wstępie była bardzo opryskliwa. Dostałam informację, że ona sama otwierała te reklamację i nie przyjęłaby jej ponieważ ewidentnie te spodnie nosiła osoba o bardzo dużych gabarytach i ona osobiście nie jest za tym aby uznać reklamację. Ewentualnie może przekazać ją szefowi do przeglądu. Gdy chciałam coś dodać Pani na mnie krzyczała, że nie mam jej przerywać. Stwierdziła, że się zastanowią i dadzą odpowiedź w poniedziałek. Na co powiedziałam, że czas na ich decyzję już dawno minął i dla mnie jest to równoznaczne z rozwiązaniem reklamacji na moją korzyść. Dla mnie jako dla konsumenta rozmowa na takim poziomie i takie traktowanie klienta jest niedopuszczalne. Kultura obsługi klienta na zerowym poziomie. Poczułam się zmieszana z błotem. (rozmowa ponoć była nagrywana). Pierwszy raz w życiu spotkałam się z taką sytuacją i nie wiem jak powinnam się zachować i co zrobić. Przez tę rozmowę czuję wstyd za to, że w ogóle złożyłam reklamację. Nie polecę tego sklepu nikomu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Obsługa klienta

Extra informacje

skonczony0dran / 2022-01-05

Zamówiłem 3 blind boxy. Dwa po dwie bluzy z kapturem i jeden z trzema parami dresów. Dostałem dwa identyczne boxy z bluzami, a dresy nadają się do założenia pod spodnie gdy będzie zimno hhaha. Ogólnie duży minus. Paczka idzie do zwrotu i już raczej tam zakupów nie zrobię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Szybką dostawa.

Wady

Jakość ciuchów, zdublowane boxy

Extra informacje

Czesław / 2021-12-16

Na stronie nie podają jak jest czas oczekiwania. Zamówiłem plakaty na prezent 20 listopada 2021 r. Podaje rok bo nie wiem czy w tym roku dojdzie przesyłka i czy wogóle dojdzie. Zapłata jest żądana od razu odpowiedź na zwrot pieniędzy jest przemilczana. I na dodatek żądają potwierdzenia wysłanego przelewu. Ja też tak potrafię handlować. Daj pieniądze poobracam przez 1,5 miesiąca , zamówię produkt i prześlę. Uważam że to są kpiny. Z poważaniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
3.00
Zalety

Tylko tyle że na stronie jest produkt na który się czeka bardzo długo.

Wady

Bardzo długi czas oczekiwania i brak informacji na stronie o czasie oczekiwania który wynosi około 60 dni

Extra informacje

Karolina / 2021-12-14

Po zgłoszeniu reklamacji został mi wysłałny wadliwy produkt nowy i dodatek w gratisie. Na plus ➕
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

*szybka reakcja, *wysłanie nowego produktu plus gratis

Wady

Extra informacje

Teresa / 2021-12-11

Zero kontaktu z firmą. Na wysyłane wiadomości i reklamacje odpowiada automat. Telefonicznie nie można się skontaktować . Dla mnie to oszustwo.

Karolina / 2021-12-10

Zamawiałam paczkę z koszulka, zapachem do auta i bransoletka. Do koszulki i bransoletki nie mam zastrzeżeń ale zapach do samochodu, który na zdjęciu był bialy wyslali żółty! Żółty i z jakimiś plamami jakby wycierana była nim jakaś rdza. Jednym słowem MASARKA. Wysłałam email z zażalenie ale jak narazie brak odzewu.!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

-kontakt z obluga klienta

Extra informacje

Piotr / 2021-12-03

Zamowilem spodnie Jeansowe Jogger Point X czarne, przyszły do mnie z opóźnieniem 4 dniowym a zostałem zapewniony że przyjdą w 1-2 dni, jak przyszly to spodnie okazały się szare tak jakby były używane i prane ze 100 razy, jak ktoś nie wierzy mogę podesłać zdjęcie, w opisie pisze że spodnie są produkowane w POLSCE a na metce pisze MADE IN TURKEY! Oraz 2% poliester a w opisie miała być 2% lycra. Jak się do tego odniesiecie ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wyprodukowano w Turcji, opis wprowadzający w błąd

Extra informacje

to masz / 2021-11-23

Na stronie zła rozmiarówka, dość znaczne różnice, żenujący poziom kontaktu z klientem. Wręcz śmieszne argumenty aby tylko nie przyznać racji. Amatorszczyzna na każdym poziomie. (Wysłanie nie tej faktury z danymi obcej osoby-brawo!!).Jednym słowem żart, nie polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Amatorka na każdym poziomie

Extra informacje

Grzegorz / 2021-11-09

Jakość 10/10 , szybkość dostawy 10/10 . Myślę że polecę zakupy znajomym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko , jakość wykonania.

Wady

Brak

Extra informacje

Artur / 2021-06-07

Miesiąc temu wysłałem na reklamacje koszulki . Do tej pory twierdzą, że nie doszły . Koszulki „przepadły” . Ani koszulek ani niczego . Tak postępują z klientami jak chcą coś zareklamować .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

kapibaraxx / 2021-04-24

Mój narzeczony zamawiał spodnie z tego sklepu z wtorku na środę, licząc, że w piątek je dostanie. W piątek rano przesyłka na stronie InPostu dalej była "przygotowana do wysłania". Zadzwoniliśmy zatem do UrbanCity z prośbą, aby zmienić etykietę na paczce na weekendową, ponieważ bardzo nam na niej zależało. Pan uznał, że "postara się, ale nie obiecuje, bo będzie musiał poświęcić na to trzy minuty" (teraz już wiemy, że nawet nie próbował tego zrobić ;)). Próbował zrzucić winę na kuriera, że nie zabrał paru paczuszek, a kiedy mój narzeczony zwrócił uwagę, że pracował w kurierce, to pan na infolinii nagle zmienił ton i zaczął z nim zupełnie inaczej rozmawiać. Pomimo próśb o zmianę etykiety na paczce - nie zrobili tego, bo dzwoniłam do oddziału InPost w swoim mieście i paczka będzie w poniedziałek. Skoro obsługa UrbanCity tak podchodzi do klienta, to teraz będą mieć o dwoje klientów mniej, bo gwarantuję, że więcej nie zamówię kompletnie nic z tego sklepu. Tak nas zrazili tą sytuacją do siebie, że cóż.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dawid / 2021-04-22

szybko i dokładnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2021-03-23

Jestem raczej stałym klientem sklepu Urban City, zamawiałem już tam parę razy. Pierwszy raz kupiłem ok. pół roku temu, męskiego blind boxa ze skarpetkami. Dostałem 2 paczki, jedną ze świetnej jakości skarpetami, które bardzo mnie zadowoliły, oraz jednego ze skarpetkami bardzo średniej jakości o wyglądzie już nie mówiąc. Jednak mój tata przygarnal kilka z nich dlatego wtedy ani nie wystawiałem opinii, ani nie pisałem takiego maila. Jednak teraz moje zamówienie totalnie mnie zszokowało. Najpierw zamówiłem 1 boxa, takiego jak wcześniej i dostałem naprawdę swietne skarpetki (tak jak i przy pierwszym zakupie). Zachęcony zamówiłem jeszcze 3 boxy. I tu już było tragicznie. Dostałem 2 takie same (W JEDNEJ PACZCE). Patrząc z różnych kątów takie zachowanie NIE MA SENSU w żadnym przypadku. Gdyby ktoś chciał dla siebie – nie jest dobrze. Gdyby ktoś chciał dla siebie i kogoś z kim mieszka(jak w moim przypadku) – też nie ma to sensu. Było to naprawdę wielkie, przepraszam za wyrażenie, olanie klienta. Dostałem również, nie grzeszące jakością ani ładnym wyglądem skarpetki damskie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

dobra jakość skarpetek

Wady

w górze wymienione

Extra informacje

Marcin / 2021-02-13

Spodnie pom1 praniu wyglądają jak szmata. Zerowa jakość. Juz drugi raz tak się naciolem przez internet. Reklama na 5 jakość na zero!!zdecydowanie odradzam zakupy. Nawet nie chce mi się tego zwracać choć spodnie kosztowały 119 zl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25

Kinga / 2020-12-21

Nie polecam tego sklepu kurtkę otrzymałam tak jakby używaną, wygląda jak psu wyciągnięta z gardła. Muszę zwrócić ja na swój koszt zmarnować swój czas i pieniądze Pan twierdzi, że ta kurtka ma taki swój urok, że się gniecie. Ciekawe kto w takiej chciałby chodzić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Brak szacunku do Klienta.

Extra informacje

sebastian / 2020-01-12

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Urban City opinie