Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Umebluje.pl
  • /
  • 1

Opinie o Umebluje.pl

umebluje.pl

Działdowo

Zakupy Umebluje.pl opinie
Asortyment
3.74
Dostawa
3.22
Łatwość zamawiania
3.81
Obsługa i reklamacje
3.25
Poziom cen
3.71

Średnia ocen

3.55

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

36

dodanych opinii

 

Mateusz / 2022-07-25

fatalny sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

Janusz / 2022-06-08

TERMIN CIĄGLE PRZEKŁADANY, 2 X DŁUŻEJ NIŻ PODANY, BRAK TOWARU I OSZUSTWA NIE POLECAM TEGO GNIOTU
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

Kupujacy / 2022-02-13

Nie maja towaru na magazynie. Ściemniają, nie wysyłają towaru!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marcin / 2021-10-01

Asortyment bardzo duży, ale niestety sklep moło żetelny. Czekałem na narożnik 7 tygodni ( nie dzwoniłem, nie nękałem ). W 7 tygodniu zadzwoniłem, żeby dopytać o termin dostawy. Dostałem informację, że narożnik zostanie wysłany w piątek ( dzwoniłem w czwartek ). Termin dostawy 7 dni. Ucieszyłem się bardzo ponieważ miałem zaplanowany urlop i czas na wniesienie i skręcenie mebla. Zadzwoniłem w środę w tym tygodniu, żeby potwierdzić dostawę. Okazuje się, że kurierowi się nie zmieściło i wyślą w ten piątek... Kolejne 7 dni na dostawę. Ciężko mi sobie wyobrazić jak Żona z małym dzieckiem przyjmuje dostawę, wnosi do domu narożnik i jeszcze go skręca... Wybrałem opcję bez wniesienia i wziąłem urlop, żeby nieco przyspieszyć temat. Z wniesieniem czas oczekiwania na transport jest dłuższy. Generalnie po moim telefonie w środę dostałem po negocjacjach odpowiedź, że towar zostanie wysłany innym kurierem z gwarantem dostawy na piątek - ten piątek. Towaru nie ma, kurier nie dzwonił... Polecam tylko jak ktoś ma bardzo dużo czasu i mu się nie spieszy. O terminowej realizacji należy zapomnieć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Duży wybór

Wady

Całkowita niesłowność.

Extra informacje

ona / 2021-09-18

Nie polecam, najgorszy sklep na jaki kiedykolwiek trafiłam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

lekceważenie klienta, niemiła obsługa

Extra informacje

Aga / 2021-08-09

prostu porażka czekamy na kanapę już 4 miesiące i nadal przekładają że niby nie gotowa nie mają wpływu. Proponują upust 4 % i tylko tyle i żadnej konkretnej informacji kiedy dostaniemy swoją kanapę. Nie polecam nie pakujcie się. Model kanapy to Emma więc mało nie kosztuje. A oni tak sobie olewają klienta.
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Anita / 2021-07-12

Jestem niestety bardzo rozczarowana. Na szafki czekam już trzeci miesiąc. Dostałam nawet wiadomość, że meble już są gotowe do wysyłki, było to ok. trzy tygodnie temu i do dziś ich nie ma. Pieniądze wpłacone, a mebli brak

Teresa / 2021-04-24

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ok

Wady

brak

Extra informacje

ok

PAULA / 2021-04-24

WSZYSTKO SUPER
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

MIŁA OSBSŁUGA

Wady

BRAK

Extra informacje

OK

Jacek / 2021-04-24

Zamówiłem meble wójcik, meble super, adekwatne do ceny . W paczkach brakowało 2 zawiasów ale szybko mi je dosłano Termin był podany do 11 tygodni, meble otrzymałem dużo szybciej. Wszystko super. Przemiła obsługa,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa , pomocna

Wady

brak

Extra informacje

szybko dosłane brakujące elementy

Łukasz / 2021-04-09

Super ceny, super obsługa , wszystko na tak !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

aga / 2021-04-09

wszystko jak najbardziej na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wszystko

Wady

brak

Extra informacje

Natalia / 2021-04-09

Bardzo miła obsługa i pomocna na każdym etapie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa, ceny

Wady

brak

Extra informacje

Tomasz / 2021-03-22

Czas oczekiwania bardzo długi, kontakt prawie zerowy. Kolejna firma której najlepiej wychodzi branie cudzych pieniędzy i zero odzewu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

2 mieisące

Niezadowolona / 2021-03-19

już 2 razy pisałam opinię na temat sklepu nie została upubliczniona, 20 lutego kupiłam komodę 22 lutego zgłosiłam reklamacje -- uszkodzenia do dnia dzisiejszego 19 marca 2021 nie dostałam odpowiedzi ani naprawy czy wymiany uszkodzenia czekam prawie miesiąc. W odpowiedzi na maila który przesłałam do działu reklamacj usłyszałam ze to sprawa producenta. Tylko mam pytanie kto ode mnie wziął pieniądze ?

Krystyna / 2021-03-14

Jestem bardzo zadowolona. Polecam. Meble dobrze zabezpieczone .termin realizacji zgodny z informacją na fakturze MIla obsluga

BEATA / 2021-03-04

MEBLE WOJCIK PRZYSZŁY BARDZO SZYBKO. BYŁ NIESTETY JEDEN ELEMENT USZKODZONY ALE ZOSTAŁ WYSŁANY NOWY BARDZO SZYBKO. SUPER OBSŁUGA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

SZYBKA REKLAMACJA, SZYBKA DOSTAWA, OBSŁUGA

Wady

Extra informacje

maria / 2021-03-04

meble przyszły z opóxnieniem , ale są piękne . Z całego serduszka polecam firme
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dostawa, obsługa

Wady

Extra informacje

Ola / 2021-03-03

Nie polecam . Meble zamawiałam 5 listopada a przyszły 26 luty . Gdy pisałam do sklepu tłumaczyli że producent ma dużo zamówień i że meble są na etapie produkcji (4 miesiące?).W meblach są krzywo wycięte dziurki na półki i brak jednego ledu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

maciej / 2021-02-24

ok

Andrzej / 2021-02-24

Meble z kolekcji lilo firmy wójcik przyszły z opóxnieniem, zostałem poinformowany przez pracownika opoźnieniu . W meblach był uszkodzony 1 element , który został dosłany bardzo szybko bez konieczności odsyłania starych elemntów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

profesjonalna dostawa , łatwy kontakt ze sklepem

Wady

Extra informacje

Magda / 2021-02-24

Polecam sklep z czystym sumieniem . Zamówiłam kilka mebli Wójcika i jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania. Meble prezentują się znakomicie . Jedyne do czego można się przyczepić to długi czas realizacji , ale warto poczekać . Ponadto liczyłam się z tym , gdyż przy każdym produkcie podany jest czas realizacji . Konkurencyjne ceny i bardzo bogata oferta . Obsługa klienta bardzo pomocna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa klienta, niskie ceny, szeroki asortyment

Wady

Extra informacje

SONIA / 2021-02-24

ZAMÓWIENIE LEKKO OPÓŹNIONE ALE MEBLE SĄ PIĘKNE ,SUPER WYKONANIE. NA KAZDYM ETAPIEKONTAKT ZE SKLEPEM BARDZO DOBRY,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

RUMUN / 2021-02-24

Super sklep. Miła i profesjonalna obsługa pomocna na każdym etapie zamówienia. Towar dostarczony i wniesiony przez obsługę sklepu. Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANIA / 2021-02-24

Jak najbardziej polecam , pełen profesjonalizm , przemiła obsługa na każdym etapie zamówienia , a do tego atrakcyjne ceny . POLECAM W 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

OBSŁUGA , CENA

Wady

Extra informacje

Ania / 2021-02-24

Super sklep, bardzo szyba realizacja i przemiła obsługa. Kontakt ze sklepem błyskawiczny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobry kontakt, miła atmosfera

Wady

Extra informacje

Paulina / 2021-02-24

Kontakt ze sklepem rewelacyjny, bardzo miła obsługa, informacje przekazywane na bieżąco :) Meble bardzo ładne i dobrze wykonane :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa, czas realizacji, dobry kontakt

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-02-23

Rewelacyjne ceny, szybka dostawa. Obsługa miła i pomocna na każdym etapie zamowienia :) meble pięknie się prezentują w nowym mieszkaniu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa

Wady

Extra informacje

Grzegorz Sz / 2021-02-11

Kup u nich. Zapłać z góry. I czekaj miesiącami. Klient tam to frajer do strzyzenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Małgorzata / 2021-02-11

Ta firma to porażka. Zero profesjonalizmu. Brak kontaktu z klientem, nie udzielają informacji zwrotnej na temat realizacji zamówienia, pomimo wielokrotnych próśb. Nie odpisują na maile, a klienta dopytującego o swoje zamówienie traktują jak intruza. Terminy realizacji długie, jednak zamawiając miałam tego świadomość (towar zamawiałam na początku grudnia - realizacja ponoć do 15tu tygodni). Kiedy poprosiłam o doprecyzowanie przybliżonego terminu - zapadli się pod ziemi. NIKT nie odpisuje, ignoruje wszystkie prośby. A oto regułka, jaką wysyłają klientowi: "BARDZO PROSIMY nie dopytywać się o termin realizacji przed upływem terminu wskazanego w mailu, pozwoli nam to zaoszczędzić czas i przyspieszyć realizację zamówienia" - ŻENADA ! Totalny brak profesjonalizmu ! PRZESTRZEGAM wszystkich przed składaniem zamówień w firmie umebluje.pl . NIE dajcie się skusić na niskie ceny. Ja wciąż drżę czy moje zamówienie, które opłaciłam w całości, zostanie w ogóle zrealizowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

BRAK

Wady

obsługa klienta, brak kontaktu

Extra informacje

Iwona / 2021-01-24

Zamówienie złożyłam w sklepie internetowym Umebluje.pl. Odradzam, odradzam i raz jeszcze odradzam kupowania w tym sklepie !!!!!!! Meble do sypialni zamówione 27 października 2020 orzymalam na początku listopada (3 elementy uszkodzone) a materac i stelaż do łóżka mialam otrzymać za cztery tygodnie a otrzymałam dopiero po 11 tygodniach Osoby tam pracujące nie traktują klienta poważnie, nie dbają o klienta (mam wrażenie że skoro zaplacil to niech czeka i nie przeszkadza), trudno dodzwonić się, gdyż nikt nie odbiera, odnoszę wrażenie, że nie wszystkim w tej firmie chce się pracować. Może warto pomyśleć o zmianie obslugi. Zareklamowane elementy bez uzgodnienia ze mną zostały wysłane dzień przed świętami jak nie miał kto ich odebrać a w momencie gdy po 11 tygodniach czekania miały przyjechać z materacem i stelażem, to okazało się, że nie przekazano ich kierowcy. Brak słów!!! Bałagan i bagno w tej firmie, NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Iwona / 2020-07-21

Zamówiłam w sklepie internetowym Umebluje pl. meble młodzieżowe z kolekcji Wójcik Novi.Zdecydowałam się na ten sklep , ponieważ ceny były najniższe.Zapłaciłam całą kwotę od razu w dniu zamówienia.Czas realizacji był określony 4-6 tyg max.Po 8 tygodniach po interwencji telefonicznej z mojej strony po kilku dniach meble przywieziono. Okazało się ,że nie wszystko przywieziono co zamawiałam, zabrakło materaca do łóżka. Po kilku dniach dostarczono.Wyrażając moje niezadowolenie związku z dostawą , z czasem oczekiwania, sklep winą obarczył producenta mebli .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

dobre ceny

Wady

długi czas oczekiwania dostawy mebli

Extra informacje

Marta / 2020-07-20

Bardzo szybka dostawa, wszelkie informacje podane wcześniej, dobry kontakt ze sklepem, klient poinformowany o każdym etapie realizacji zamówienia.\r\nZamawiany sekretarzyk dobrej jakości, szybki do montażu (dobra instrukcja składania).\r\nDostawa z wniesieniem - szybko i punktualnie.\r\nPolecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, łatwo i dostosowanie do klienta (dostawa),

Wady

Brak

Extra informacje

Bardzo dobra obsługa klienta!

Anna N / 2020-06-13

Zamówiłam w sklepie Umebluje.pl dwa hokery ( kolor jasny popiel). Niestety dostałam hokery kremowe. Hokery były dostaeczone na polski adres a potem prywatny kurier przywiózł mi je do Irlandii. Po rozpakowaniu zdziwiłam się przeogromnie, że dostałam inny kolor. W zamówieniu jasno było zaznaczone, że jasny popiel. Na stronie są te hokery w dwóch wersjach kolorystycznych. W kremowym i popielatym. Napisałam odrazu email do Umebluje.pl i odpowiedź ich jest taka, że umywają ręce bo zawinił producent. Jeśli chcę to mogę hokery odesłać i zrobią nowe. Tylko, że kurier z Irlandii kosztuje tyle, iż nie opłaca mi się ich odsyłać. Także zostałam z hokerami, które mi teraz do niczego nie pasują kolorem. Sklep powinien się dogadać z producentem ( wpisać to w koszty) bo to ich wina a nie moja, że dostałam zły kolor hokerów. Suma sumarum nie polecam sklepu internetowego Umebluje.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Krzysztof / 2020-05-06

Kupiłem w promocji majówkowej meble z wymaganą zapłatą przy składaniu zamówienia. Po trzech sklep anulował zamówienie. Podobno komplet niedostępny. To jest brak profesjonalnej obsługi. Komplet ogólnie dostępny w innych sklepach ale w wyższych cenach. Strata czasu i czekanie na zwrot pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

bogus / 2019-09-13

Profesjonalny sklep, urządzanie nowego mieszkania było przyjemnością
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Umebluje.pl opinie