Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Transport
  • /
  • Kurierzy
  • /
  • UPS
  • /
  • 1

Opinie o UPS

Transport UPS opinie
Cena
1.5
Niezawodność
1.67
Obsługa klienta
1.5
Parametry
1

Średnia ocen

1.42

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

Wiktoria / 2021-09-21

Obsługa tej firmy to totalna porażka. Paczka dostarczona pod niewłaściwy adres, dostałam potwierdzenie jej odbioru (ktoś się podpisał moim nazwiskiem), pomimo że kurier do mnie w ogóle nie dotarł. Zadzwoniłam na infolinię (Warszawa), przedstawiłam sytuację i Pani powiedziała, że do maksymalnie 1 godziny kurier się ze mną skontaktuje w tej sprawie. Po jakichś 15 minutach otrzymałam telefon od oddziału UPS w Rzeszowie z informacją, że kurier twierdzi że paczkę dostarczył pod odpowiedni adres i odebrał ją jakiś mężczyzna (mieszkam tylko z mamą, która cały czas była w domu). Powiedziano mi również, że przekażą kurierowi, aby odebrał tą paczkę z miejsca, w którym ją zostawił i dostarczył mi oraz że zejdzie to nie więcej niż 1 godzinę. Po jakimś czasie otrzymałam SMS od jakiejś Pani, która twierdzi, że ma moją paczkę i podała mi swój adres, gdzie mogę ją odebrać. Minęło 3 godziny, zero jakiejkolwiek próby kontaktu ze mną ze strony kuriera. PORAŻKA!!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady!!!

Extra informacje

kinxg / 2021-09-07

Tragedia, pierwszy i ostatni raz coś zamawiam. Kurier nie zostawił awizo, nie przyjechał, wszyscy w domu, a on wystawił, że nikogo w domu nie było.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Michał / 2021-07-06

Nieprzyjemny kontakt z kurierem, informacja o doręczeniu paczki miedzy piątkiem a poniedziałkiem(czekasz).Kurier dzwoni w poniedziałek, że jedzie z paczką, jakoś nie dojechał, nie odbierał później telefonu, na stronie wyskoczyła informacja "nieudana próba doręczenia", na infolinii dowiedziałem się, że kurier nie ma obowiązku dzwonienia do klienta i bedą podejmowane kolejne próby doręczenia. Kiedy zaproponowałem osobiście odebrać paczkę, dowiedziałem się, że istnieje taka możliwość z magazynu oddalonego od mojego miejsca zamieszkania o 100 km. Także nie wiem gdzie moja paczka, kiedy dojedzie, zero pomocy, zero kontaktu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

żadne

Wady

wszystkie

Extra informacje

Aga12214 / 2021-06-24

Jeżeli chodzi o firmę to nie mam większych zastrzeżeń ale kurierów dobierają sobie fatalnie. 4 dni czekałam na swoją paczkę, pierwszego dnia kurier jej po prostu nie dostarczył, drugiego dnia "nie zastał nikogo", a w domu były 3 osoby, trzeciego dnia się nie zjawił, a czwartego dnia dojechał po codziennych moich telefonach na centrale i po rozmowie z osobą odpowiedzialną za oddział w Płocku. Kurier przyjechał z paczka i był bardzo nieprzyjemny dla moich rodziców i powiedział, że nie dostarczył paczki bo był zły adres podany co jest totalna bzdurą, o czym świadczy nalepka adresowa na paczce. Nie pierwszy raz miałam problem z kurierem z firmy UPS, nigdy nie mógł trafić do mojego domu, poza tym jednym wyjątkiem bo nie miał już wyjścia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

Kurier bardzo niemily

Extra informacje

Rozczarowana / 2021-04-09

Nigdy więcej!Kurier brudny bez maseczki i bezczelny Dzien wczesniej nie dostarczył paczki i oznaczył paczke jako bezskuteczne doręczenie Odradzam wszystkim Jest tyle firm kurierskich ze z tej nie trzeba korzystac
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zalet

Extra informacje

~JrekXXX / 2017-07-26

Nie uzyskałem informacji na temat nadchodzącej przesyłki (nr oraz datę dostarczenia). Poza tym gdy kurier już trafił pod wskazany adres i niestety nie zastał nikogo (bo kto czeka na łaskawego kuriera) nie pozostawił żadnej informacji o próbie dostarczenia przesyłki oraz informacji gdzie ewentualnie można odebrać przesyłkę.
Zalety

Brak!!!!!!!!!!!!

Wady

Brak informacji o statusie przesyłki i brak kontaktu z kurierem.

Extra informacje

~Maciej Milner / 2017-07-13

ŻENADA,leniwym kurierom nie chce się nawet zadzwonić do odbiorcy tylko puszczają SMS ze nikogo nie zastali a klient UPS musi tracić czas i dodatkowe pieniądze na to żeby paczkę odebraćNIGDY WIĘCEJ NIE SKOŻSTAM Z USŁUG UPS.Ci kurierzy to zwykłe niedołężne ospałe,sflaczałe buraki,najgorsza firma kurierska z jaka miałem do czynienia ,mam z nimi same negatywne doświadczenia,nigdy więcejMaciej MilnerWadyUPS ma problem ze swoimi LENIWYMI kurierami którym nie chce się dzwonić do kliętów
Zalety

Wady

UPS ma problem ze swoimi LENIWYMI kurierami którym nie chce się dzwonić do kliętów

Extra informacje

~marga58 / 2016-07-10

Moją walizkę dostarczono z domu kurierem, bez zarzutu, natomiast chciałam tę usługę powtórzyć z powrotem i dowiedziałam się , że takich usług firma ups nie wykonujeMiałam halucynacje i moja walizka przyjechała sama? Nie wzbudza to zaufania do tej firmy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
3.67

~czb / 2016-04-13

Kurier próbuje dostarczyć paczkę o godz. 11, kiedy jestem w pracy, i nie zostawia żadnej informacji o próbie doręczenia ani o przesyłce. Skąd mam wiedzieć, że jest do mnie przesyłka Jeżeli nadawca nie poda mi numeru przesyłki (a nie ma takiego obowiązku), to ja w błogim spokoju będę trwał i czekał. A najpewniej kurier w ogóle nie był w okolicy, tylko od razu zawiózł paczkę do punktu odbioru.Wadykurier nie doręcza przesyłki
Zalety

Wady

kurier nie doręcza przesyłki

Extra informacje

Transport UPS opinie